BONI*
|
Hojla punce! Vidim da ste danes že ornk debato začele. Danes je tak dan, da itak ni kaj drugega za počet. Meni se že cel dopoldan spi. Sem se končno spravila likati, pa mi nekako ne gre preveč dobro od rok. Se mi kr neki ne da. Pa sesati, popspravljati,... tudi ne. Kuhati tudi še nisem začela, saj ima moj dragi danes takoj po službi še fax do večera tako, da imam še čas. Najraje bi šla kar še malo spat. Mi je pa ful zoprno, ker imajo v tej bajti vsi navado, da se prosto sprehajajo gor pa dol po hiši. To kar pridejo in vstopijo v najino stanovanje, meni nič, tebi nič. Sicer prej vljudno potrkajo, na odgovor pa ne čakajo. Sploh pa, če jaz recimo ne slišim trkanja. To pa ni ravno prijetno, če sem jaz npr. glih na WCju, pod tušem, spim,... Se bom začela kar zaklepati. Pa zvonc namontirati na vhodna vrata. Upam, da jim bo potem potegnilo. Hočem malo zasebnosti! Drugače pa za enkrat kar gre. Za enkrat se tašča ne vtikuje preveč v moje gospodinjstvo, sicer pa ji tudi ne pustim. ej, Bejba, a ti pa še kar lepo noseča (izraz v enem kosu mi ni preveč všeč - preveč mesarski?). Zgleda, da je tvojemu :angel: res tako lepo v tvojem trebuhu, da se mu nič ne lušta ven v to kmislo vreme. Ga čisto zastopim! Pa sej ima še čas! Si pa kar predstavljam nestrpnost zadnje dni pred porodom. Pa tudi to si čisto dobro predstavljam, kako znajo biti moški vsi zmešani v takih situacijah. Še dobro, da znajo po navadi vsaj ženske ohraniti trezno glavo. Najbrž zato, ker se psihično veliko dlje časa in bolj intenzivno pripravljamo na ta dogodek. No, vseeno upam, da se ti ne bo več predolgo zavleklo in da boš kmalu lahko pestvovala svojega sineka. Ps: ja Ižanci so pa res zakon, čeprav tudi moj ni ravno pravi ižanec, saj ta del spada še pod Ljubljano. Pikapolonica, tudi mene že kar malo skrbi urejanje teh papirjev na centru za socialno delo, čeprav imam še čas. Nasploh se mi vsa taka in drugačna birokracija že od nekdaj upira. Vedno so tako skopi z podatki, nihče ti nič ne pove in ne pomaga, znajdi se sam, kot veš in znaš, prijaznost pa tudi nikoli ni bila njihova vrlina. Poročaj, kako si opravila! Potem bom jaz še tebe spraševala za nasvete. Spraševala si glede kozmetike in plenic. Midva sva nekaj že kupila. Moj dela v Leku, pa dobijo bone za Lekovo kozmetiko, pa sva kar tam kupila nekaj kremic, pa olje, kopeli, milo, šampone, puder (če prav ga odsvetujejo), vatirane palčke ipd. Če poznate kaj Lumpi kozmetiko, naj vam povem, da jo dela Lek in to kar sva midva kupila, je vbistvu isto. Upam, da je (bo) vredu. Če ne bomo pa kaj drugega sproti kupili. Itak ne moreš v naprej vedeti, kaj tvojemu otroku odgovarja. Zadnjič, ko sva bila v Gradcu, pa sva v Tojsu kupila tudi en mega paket pampersk in en mega paket čistilnih robčkov Pampers. Oboje je bilo v akciji. V tosami pa sva že kar nekaj časa nazaj kupila tetra in kaliko plenice, pa povijalke, krpice za umivanje,... Prav zaprav imava sedaj več ali manj že vse nabavljeno, samo še sem pa tja kakšna malenkost manjka, kot je npr. lavor, termometer za v vodo,..take manj pomembne stvari. Tudi z oblekicami sva se že kar pošteno založila. Sva sproti kupovala, da ne bi bilo na koncu vse na kupu, ker nisem vedela, kako bo s to selitvijo, pa z časom in denarjem. Kaj pa se dogaja z Asso, pa Svetko in v77. Nič nisem še zasledila. Lp, Boni & :duda::angel: grem naprej likat
|