|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene plenic
25.2.2007 16:21:54   
kokokola
POZDRAVLJENE!

Mene pa zanime kje kupujete plenice, kje so cene najbolj ugodne?

Za odgovor že vnaprej hvala.

l.p.   PATRICIJA

< Sporočilo je popravil nalin -- 12.3.2007 8:34:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CENE PLENIC
25.2.2007 16:41:18   
lojzika
Jst kupujem kjer so v akciji, se mi pa zdi da je v Mullerju najugodneje, žal ga pa pri nas ni

(odgovor članu kokokola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.2.2007 16:47:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 19:14:37   
Anonimen
v hoferju jih kupim...so mi tud najboljše..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 19:47:14   
Lunc_a
Za ceno ne gledam,ker mi je vseeno koliko dam.Trenutno so nam najboljše lumpijeve.Kupujemo jih v Mercatorju,cena je pa nekaj več kot 2000 sit bivših

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 19:48:04   
triša
Po ta novem tudi v Merkatorju in Šparu, ko so v akciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 21:58:08   
Naja30
Odvisno katere so na tapeti user posted image  Najpogosteje v milerju ali dm-ju

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 8:13:11   
Pikapolonica
Muller, Beauty Baby - št. 4, 42 kom., 6 E (no, enkrat so bile 5,99, enkrat pa 6,02)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 10:18:19   
Nogavica
DM-Babylove št. 3 (50 kom.) - 8 EUR

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2007 10:05:51   
Anonimen
Ostajam zvesta pampers (3 active baby - 16 E, 88 kom). Sicer niso poceni so pa ok.user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2007 13:30:36   
Tia27
samo v mullerju pamper activ baby-nemške, v merkatorju-poljske so za nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2007 21:38:43   
Sandra-10
jaz kupšijem v diafitu 54 planičk za 17 eurov

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2007 22:40:43   
pikicaa
Obvezno vDM-u

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Sandra-10)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2007 14:29:43   
atteya
Jaz sem tudi od začetka gledala, da so ble čim cenejše plenice, pa sem ugotovila, da je bolje, da so dobre in kvalitetne ter zato malce dražje, kot pa kako poceni sranje, ki prepušča kakanje in lulanje, pa nima ne vem kaj vse raztegljivega itd.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2007 17:19:39   
Angellina
Odkar je naš čmrl na svetu sem lazla za Pamperskami in prisegala nanje, kot bi mi kdo pištolo na glavo držal.
Ne vpašte me zakaj, ker nimam pojma, sploh ker je bil tamau non stop moker. Cenejših nisem hotla kupit..bog ne daj...ker mi mamo pa Pamperske...jupiiiiii user posted image . Pa kaj če smo skoz mokri user posted image .
No pred 14-stimi dnevi, pa mi kolegica prinese Hoferjeve pleničke in mi to strokovno sprobamo. Ta prvič in drugič so prepustile, tok, da sem lahko malo pokomentirala user posted image , potem pa nikoli več. No res, da jih je sprobal ati, ampak saj njegova ritka ni dosti večja od ritke našega čmrla, tko, da res ne vem kje je bil problem user posted image  Joke, joke!   user posted image
V glavnem Hoferjeve plenice rullajo! Cena 10 eur.

...da bodo sladke male ritke SUUUUUUUHEEEEE user posted image

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.3.2007 20:51:16   
***pika***
Še nisem našla plenic, ki ne bi drekca skozi kakšno špranjo venm spustile user posted image

MI kakamo na veliko user posted image user posted image

Pri pamperskah na hrbtu ali trebuščku ven prileze (tudi če so active fit), pri tistih, ki imajo elastiko na hrbtu, praviloma pri nogicah ven pride ... skratka - ta poceni in ta drage nam spuščajo. Za lulat so pa vsake dobre. Se mi pa zdijo pamperske najmehkejše - ko so polulane niso trde kot kamen. Mi jih imamo za ponoči, ker se mi zdi, da je v njih ritka najbolj na suhem (OK, ne štejem, kadar je pokakana user posted image ), podnevi pa kake cenejše gor dajem. Na začetku (dober mesec) sem imela pa vseskozi pamperske - new baby, ker so se mi dobro obnesle.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2007 22:33:12   
LanaM
meni pa se nekako najbol obnesejo huggies plenice v zeleni embalaži, so pa cca. 10 eurov, pa tudi mulerjeve se mi za čez dan ne zdijo slabe

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.3.2007 22:52:00   
Pilar
hOFER, NAJCENEJŠE IN NAJBOLJŠE.Ups, pardon za črke.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2007 8:21:09   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: LanaM

meni pa se nekako najbol obnesejo huggies plenice v zeleni embalaži, so pa cca. 10 eurov, pa tudi mulerjeve se mi za čez dan ne zdijo slabe

Isto. user posted image user posted image user posted image

Hoferjevih pa še nismo probali....jih pa nameravamo. Activ fit so tudi ok samo smrdijo user posted image  

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2007 10:34:26   
ms3
tud mi mamo huggies - ta roza in modra embalaža (se pastrinjam, da so zelene boljše).

kupujemo jih v e.lecler - kupimo pakerane po dva paketa za 24 evrov. sem že vse preverla, so cenej kot v sparu in merkatorju tudi kadar majo akcijijo, je e.lecler cenejši.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2007 11:56:14   
soncia
Jaz sem na  zacetku kupovala pampers in huggies (prve mesece). Kasneje se huggies niso obnesle, ker je veckrat lulanje slo mimo, sploh ce je bila kaksna daljsa voznja z avtomobilom, je bila velika nevarnost. Zdaj ko smo ze pol na kahlici in pol na skoljki in je tik pred tem, da se jih odvadi in kupujem kar hoferjeve. So cisto v redu in poceni.

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2007 17:37:52   
Strawberrie Cherrie
Peljem se čez mejo in jih kupim v Bipi -> zdaj sem dala za 88kom 13€, pa še Bipa kartico sem si nabavila. Aja, kupujem pa Pampers.

(odgovor članu soncia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2007 17:51:39   
S@nta
Hoferjeve so full dobre, ne samo, da so poceni, ne premočijo, pa še mehke so fajn.Pamperske smrdijo kot da bi mu strup za mravle not nasula, pa vedno dobi izpuščajčke po njih.Po drugih nikoli.Smo sprobali že tud huggies, pa mueller, pa dm, pa pretty baby, ampak so vse tako trde, da sploh ne veš kdaj je polulan, ker se tak nagužvajo in potem imam skoz občutek, da ga tiščijo.
Torej cena in rezultati najboljši pri hoferjevihuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.3.2007 22:21:09   
katkaF
Huggies classic -FUJ groza nikol več!!!

Pampers ena finta: U E.LECLERC majo stalno eno akcijo da je dvojni paket(to je 76x2 kom active baby) nekaj manj kot 8.000 sit (bivših)- te plenice imajo elastične zavihke za zalepi čez trebuh (mi kupujemo zaenkrat št.4) kjerkoli drugje sem kupila pamperske so bile 1. dražje in 2. brez elastik.

Probala sem skor vse, s pampers si pa na ziher

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.3.2007 23:58:46   
kew kew
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Odkar je naš čmrl na svetu sem lazla za Pamperskami in prisegala nanje, kot bi mi kdo pištolo na glavo držal.
Ne vpašte me zakaj, ker nimam pojma, sploh ker je bil tamau non stop moker. Cenejših nisem hotla kupit..bog ne daj...ker mi mamo pa Pamperske...jupiiiiii user posted image . Pa kaj če smo skoz mokri user posted image .
No pred 14-stimi dnevi, pa mi kolegica prinese Hoferjeve pleničke in mi to strokovno sprobamo. Ta prvič in drugič so prepustile, tok, da sem lahko malo pokomentirala user posted image , potem pa nikoli več. No res, da jih je sprobal ati, ampak saj njegova ritka ni dosti večja od ritke našega čmrla, tko, da res ne vem kje je bil problem user posted image  Joke, joke!   user posted image
V glavnem Hoferjeve plenice rullajo! Cena 10 eur.

...da bodo sladke male ritke SUUUUUUUHEEEEE user posted image

Angellina, če samo še enkrat preberem tvoj post bom umrla od smeha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.