|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
6.3.2007 19:55:05   
koala
Mojca evo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image , danes si lahko žalostna, jutri pa glavo pokonci in srce polno pozitivnih misli.

Monikap danes se user posted image user posted image , da bo jutri lažje in lepše, jaz ti pa pošiljam še eno dišečouser posted image za vsaj malček lepši dan.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.3.2007 7:04:25   
Sulfinija
Jutro!!!

O Mojca vstane po 12urnem spanju in vidi tlele gori lepo presenečenje čvekale pa ste oreng in si zato zaslužite od mene pohvalo.Le še 300.postov manjka do naših 1000.Joj tudi jaz komaj čakam naš mega žur,se neizmerno veselim.

Punce danes sem boljše volje,sem se oreng naspala in tudi sončke me je nežno pobožal na lička,ko sem se zbudila in hkrati nežen poljub od možeka je padel.

Tkole sedaj grem počasi v kopalnico,skuham kavico nato malo praj pobrišem in nato veselo na delo šivat gobelin.

Lep dan sončen vam vsem skupaj želim in se tipkamo in beremo obvezno.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.3.2007 7:05:25   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Še vedno vljudno velja vabilo za vse,ki se še niste prijavile za naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici v MB.Zbirališče bo 14.45 pred baumxsom v MB odkoder bomo skupno šle v pizzerijo,in rajele do jutranjih ur.

Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk:

mojca9000
citrončica
florita
pamela
andreja2000
koala
medika13
lana38
stunfek
monikap
marina1 in user posted image Žan in user posted image Mihec
puhica13

17.03 in 18.03 pa se bomo še pofočkale na seznam kamor bomo zraven k vzdevku pripisale 100% udeležba,da en teden pred mega žurom potdim naši Marogici točno število prijavljenih oseb.

Se vedno vljudno velja vabilo za prijave za naš mega žur.Punce,dajmo se še prijaviti ne bo vam žal.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.3.2007 7:32:02   
PAMELA
Jutro punce,

evo tudi mene malo na spregled.
Jaz lahko kar napišem: Pamela 100% udeležbauser posted image user posted image user posted image .
Bote vidle, da bomo do 24. še res prilezle na 1000 postov - bote vidle da bomo.
Mojca ti pa pridno šivaj in na prste pazi, saj tak dobimo v vseh teh postopkih dosti pikijevuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 704
7.3.2007 7:37:04   
florita
Mojca dobro jutro evo en user posted image  zate....blagor teb ki lahko tao dolgo spiš...

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.3.2007 7:46:13   
Sulfinija
Pomembno obvestilo za vse prijavljene rr-jevke na mega žur.

Lepo vas prosim,da mi vse pošljete na moja ZS svojo telefonsko od mobilnih telefonov rabim,ker si delam seznam.
Rabim še naslednje številke:citrončica,florita,pamela,koala,medika13,lana38,stunfek,puhica13,od ostalih rr-jevk pa že imam.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.3.2007 9:35:07   
lana38
Sem že poslala ZS, mojca9000!
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 707
7.3.2007 10:34:46   
medika 13

Samo medikaaaaaaaaaaaa13 kje hodiš no pogrešamo te in to zelo močno.

Evo Mojca9000 ta je zate user posted image , ti si prav user posted image  med nami! user posted image user posted image user posted image
Me par dni ni bilo na netu sem imela veliko dela, saj z mojim user posted image  urejava stanovanje in morava uredit še nekaj malenkosti, da se bova lahko čim prej preselila. Upam, da že ta vikend. Potem pa gremo v novi krog v NOVI spalnici. Bo user posted image user posted image user posted image še bolj zanimivo, pa upam, da tudi bolj uspešno. Zdaj si pa že res želim user posted image .

Vi ste bile pa prav pridne, ste velik tipkale, user posted image za vse. Ja bomo kmalu zagledale 1000 user posted image .

Mojca na ZS sem poslala tel. številko, če mi ni uspelo sporoči!

Punce komaj čakam, da vas vidim, da se spoznamo!

Do takrat pa uživajte! 

Neposredna povezava do sporočila: 708
7.3.2007 10:41:59   
Sulfinija
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Samo medikaaaaaaaaaaaa13 kje hodiš no pogrešamo te in to zelo močno.

Evo Mojca9000 ta je zate user posted image , ti si prav user posted image  med nami! user posted image user posted image user posted image
Me par dni ni bilo na netu sem imela veliko dela, saj z mojim user posted image  urejava stanovanje in morava uredit še nekaj malenkosti, da se bova lahko čim prej preselila. Upam, da že ta vikend. Potem pa gremo v novi krog v NOVI spalnici. Bo user posted image user posted image user posted image še bolj zanimivo, pa upam, da tudi bolj uspešno. Zdaj si pa že res želim user posted image .

Vi ste bile pa prav pridne, ste velik tipkale, user posted image za vse. Ja bomo kmalu zagledale 1000 user posted image .

Mojca na ZS sem poslala tel. številko, če mi ni uspelo sporoči!

Punce komaj čakam, da vas vidim, da se spoznamo!

Do takrat pa uživajte! 

Medika13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  javila si se končno no,me je že pošteno skrbelo zate no pa ravnp na dan,ko sem jaz ful dobre volje.Dobila telefonsko.Hvala ti!

Punce dajte še malo na drugih temah propagirat naš mega žur za nas nadaljevnje sem dala gor,med nečakajoče sem dala gor in na upanje po splavu sem dala gor naše vabilo.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.3.2007 15:39:04   
citrončica
Mojca,user posted image ,le spanec ti je manjkal...sem jaz vedela, da se naša prava Mojca kmalu vrne....

Neposredna povezava do sporočila: 710
7.3.2007 15:47:09   
florita
No puce evo mene sem bl kisle volje sej je tud vreme tak, da bi človk kr' user posted image . Ja novega je to, da imam prestavljeno operacijo na april- ne vprašat zakaj????? Birokracija našega zdravstva.......Tako malo sem se vam javila zdaj pa švrk na delo veselo....

Medika13 pol pa zrihti mal fotk tvojga novega stanovanja , do našega RR žura....mene to še čaka - preurejanje

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
7.3.2007 17:12:55   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Medika13 pol pa zrihti mal fotk tvojga novega stanovanja , do našega RR žura....mene to še čaka - preurejanje

Florita z veseljem bom prinesla par fotk, sva z lubijem ful truda, energije in časa (6 mesecev) vložla v to stanovanje. Je res izpadlo tako kot sva pričakovala, sva ful srečna. Zdaj pa upam, da bova lahko kmalu še otroško sobo začela urejati, čakava samo še na user posted image oz. user posted image .

Florita tale je zate  user posted image , da ti bo pomagal pregnati user posted image .

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.3.2007 18:34:33   
citrončica
Florita, so ti prestavili, da boš 100% lahko šla na žur...vedno je vsaka stvar za nekaj dobra, ne?user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.3.2007 20:05:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Florita, so ti prestavili, da boš 100% lahko šla na žur...vedno je vsaka stvar za nekaj dobra, ne?user posted image

O,Florita je pa kar operacijo prestavila za naš mega žur.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
7.3.2007 20:17:19   
citrončica
A ste šle vse spat, vam je Mojca lušte naredila z včerajšnjim dolgim spancem, auser posted image ?
Prav, bomo pa jurti klepetale, ko boste naspane!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
7.3.2007 20:20:59   
Sulfinija

A ste šle vse spat, vam je Mojca lušte naredila z včerajšnjim dolgim spancem, auser posted image ?

Citrončica očitno je tkole no.Ja jaz ga bom sedajle tudi mahnila med rjuhe,ker me zadnje čase ful spanec matra,da je joj no.Najbrž že hormoni divjajo pa se še niti postopek ni začel,kaj šele bo takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 716
7.3.2007 20:21:06   
tosja

user posted image  Že spet regate??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni čudno, da bo jutri dež!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 717
7.3.2007 20:23:35   
citrončica
Dež bo itak,potem pa je treba izkoristit,pa tokrat ne bomo me krive za slabo vreme, ga je že Trontelj napovedaluser posted image user posted image ,tako da smo dobesedno opravičene do regljanja.....user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.3.2007 20:23:58   
monikap
citrončica halo jaz sem še tukaj in nisem še nič zaspana včeraj sem bila čist na dnu danes pa imam še preveč energije.

Neposredna povezava do sporočila: 719
7.3.2007 20:25:07   
Sulfinija
Pri nas že je dež.Ja nič jaz se počasi poslavljam kajti očke imam čisto male.Naval hormonov gre na plan.

Lahko noč in vsem eno bolho za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 720
7.3.2007 20:27:08   
citrončica
no, res velja rek:ni težko žabo v vodo spravituser posted image user posted image ,kako sem vas zbezala na plano, ja spale bomo kdaj drugič, pa 300 postov moramo še naklepetat, a malo manj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
7.3.2007 20:28:42   
monikap
če bi bile me krive za dež bolj bi ziher non stop deževalo saj smo prave regiceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
7.3.2007 20:30:41   
citrončica
Regljamo že, a pozitivno, in sončka pošiljamo....samo vreme je malo skregano tele dni, tud prav, bo pa regrat pognal....

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.3.2007 20:33:15   
tosja

Pri nas že je dež.
V Mb tud - se ne čudim! user posted image  user posted image  user posted image

Lahko noč in vsem eno bolho za pomoč.

Če pa te piči, pa me le pokliči! user posted image
                                                       user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
7.3.2007 20:35:51   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Mojca se ne čudim, da si takoooooo zaspana user posted image  user posted image  user posted image

Kako že pravijo:" Šivilja Klara - ponoči šiva, podnevi para...."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Šivilja Mojca - podnevi šiva, ponoči spi... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.