Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 21:54:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
poznam, so jih imeli lani v Outletu v Hali-12, žal le večje številke kot je naša imela takrat nogico meni so ful lepi, taki kiči-kiči
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 21:55:54
|
|
|
|
Magi*
|
no ja, če bi si jaz to obula bi blo kiči, na tamali je pa zgledalo kjuti
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:01:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
naša 15.mesečnica si je včeraj izbrala zlate čeveljčke še dobro, da ima razumevajočo mami moram za pomlad kje ujagat tele Agatke
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:05:09
|
|
|
|
polona2
|
Meni je tudi všeč. Škoda ker v Baby centru nimajo več Garvalin čeveljčkov. Drugače pa imajo že novo kolekcijo na spletni strani, če bi si katera rada malce oči napasla... www.garvalin.com
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk so lušne!!!!! Jih moram pokazat Mičici, bomo videli, kaj bo komentirala . Je čisto nora na čevelje. Za vse se jo da prepričat....ampak čevlji....krokodilje solze v sekundi, če ji ne obujem tistih, ki si jih želi za tisti dan.
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
kok pa je bla cena teh čevlčkov'<
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:13:16
|
|
|
|
Gordana-3
|
res so ful fajni. jaz moji pupi skoz neke take iščem, pisane, ampak okusne, da jih ima lahko zraven vseh barv oblačil. ker če ima npr. roza čevlje, pa je oblečena v plavo - ne paše glih ... mami komplicira, zato pa skoraj vedno kupimo nekaj bež ali pa svetlo roza.
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:19:36
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA kok pa je bla cena teh čevlčkov'< saj v bistvu cena ni bistveno različna od Cicibančkov. v tujini jih dobiš za cca 30-40 eur (seveda tudi odvisno od modela), pri nas so bili lani 50eur, zdaj jih ne prodajajo več:( moram pa povedat to, da so izredno lepo objeli nogico, kar naši Cicibančki niso in za nas izbira ni bila težka
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* v tujini jih dobiš za cca 30-40 eur (seveda tudi odvisno od modela) Kje pa, konkretno?
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:23:03
|
|
|
|
rija
|
meni pa so všeč njene torbe in rukzaki za mamice
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:24:36
|
|
|
|
Magi*
|
na ebayu mal heca, v tujini sem jih največ v Španiji videla, logično. pri nas so jih imeli v Hali 12 (outlet, spodaj pa Intersport), pa jih več nimajo
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:24:43
|
|
|
|
Gordana-3
|
sem šla še malo druge čeveljčke pogledat pradine - jooooj, res taki fajni za punčke. cicibanovi se lahko skrijejo, cena pa tam okoli 9-10 tisoč. sem bila prejšnji teden v cicibanu, pod 9500 sit ni čeveljčkov. jaz še vedno računam v sit ...
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:25:16
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija meni pa so všeč njene torbe in rukzaki za mamice iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mam nagledano eno ogromno oranžno torbo, sam mi je majčkeno draga.
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:26:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A bi blo čudno če bi Ožbeju kaj takega obula?
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A kje bližje pa ne ?
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:28:01
|
|
|
|
rija
|
mič, hrvaška je polna agatice...
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:28:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija meni pa so všeč njene torbe in rukzaki za mamice bejš delat, da boš snajki lahko nove Agatke kupla
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:28:45
|
|
|
|
rija
|
ja, no.....že grem.....mam malo pauzo, da se mi oči od števik na črke preklopijo
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:30:14
|
|
|
|
kofetek2010
|
naj ti bo
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mič, hrvaška je polna agatice... Ooooo, mava že zabukiran vikend . Ja, preveč kavo pijem in uživam na soncu....pol pa tkole, za luno...
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 22:49:12
|
|
|
|
Magi*
|
prosim lepo, kje na Hrvaškem. ni ravno majhna dežela Pula, mogoče kje?
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 23:15:16
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA kok pa je bla cena teh čevlčkov'< Odvisno kateri model, jaz sem Hani kupila Garvalin Biomechanics sandale, cena je bila enaka Cicibanovi, so bile pa malo znižane, se mi zdi, da so bili modeli od Agathe malo dražji. Garvalin se da naročiti preko spleta, od Agathe obutev za otroke je tam okrog 60 evrov dalje, brez poštnine seveda, najcenejša varianta je bila na neki "Oneshoelane" spletni strani, ki pa je trenutno nedelujoča, če pa katera ve, kje se še lahko kupi obutev te znamke, pa bi res rada vedela. Sandalčki so bili zelo kvalitetni in udobni, poleg tega pa ima Biomechanics linija "vložek" z nekimi ortopedskimi čudeži.
|
|
|
|
RE: Agatha Ruiz de la Prada 6.3.2007 23:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, čudoviti čeveljčki so! Prav energija sije ven iz njih!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?