|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
5.3.2007 14:36:53   
tikca
srcek
Jaz sem po nuhalni naredila še naslednji dan dvojni hormonski test, ki me je stal 30 eurov. Ne vem zakaj bi bil trojni test toliko dražji? Pozanimaj se malo. Sicer pa, če so ti rekli, da je nuhalna v redu, ne rabiš hoditi na test, razen zaradi svoje še večje sigurnosti.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.3.2007 15:04:05   
lumpa6
lpuser posted image user posted image user posted image

vidim da si nekatere že tudi ogledujete stvari za naše male pikice, maš mal sreče srček dati bosta mama in brat kupila par stvari midva si morava vse sama

ampak je pa to nekaj kar najraje delam in  si ogledujem kaj vse moram kupiti za našega sončka, po zadnjem otroku je kar  skoraj 4 leta in sem njegove stvari oddala naprej sosedam, ki so imele zanami dojenčke, tako dabomo kupili nove stvari

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.3.2007 15:13:31   
Anonimen
Guppy: neeeeeeeee ne pit čaja!
Žajbelj je strupen, zato se ga lahko samo grgra. Raje ga ne pit, poskusi ga požret, tik preden steče dol pa si premisli. Res ne pit! Če je škodljiv za ljudi, je za user posted image  tudi!
Upam, da boš čim prej ozdravela. Drugače priporočajo trpotčev sirup.

Danes je prvi službeni dan za mano. Fuuuul so me bili veseli dijaki. Nekateri so že vedeli, nekaterim pa sem sama povedala, ali pa vsaj malo namignila.
Super je bilo!
Utrujena pa sem tako.......

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.3.2007 15:15:02   
nova169
Lepo pozdravljene!

Guppy - jaz nebi bila tako prepričana o žajblju. Je priporočljiv samo skodelico na dan (za navadne smrtnike) za nosečnice pa sploh ne. Bomboni so drugo. Žajbelj pa ima ogromno škodljivih stvari. Preberi si malo na netu.!!!! Ali pa kliči v lekarno!!!

LP, nova169

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.3.2007 15:17:21   
nova169
no našla sem potrditev svojih besed:

Dolgotrajno uživanje žajblja se odsvetuje. Zdravljenje naj ne traja več kot 3 tedne, vendar, v kolikor se v nekaj dneh stanje ne prične izboljševati, se posvetujte z zdravnikom. Odsvetuje se tudi uživanje v času nosečnosti in dojenja. Žajblja naj ne uživajo ljudje z epilepsijo.

LP, nova169

(odgovor članu nova169)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.3.2007 15:56:09   
Anonimen
no svašta...

evo vsak dan se človek nauči kaj novega. Nova 169 hvala!

(odgovor članu nova169)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.3.2007 16:09:31   
andreja32
živjouser posted image user posted image

Evo punce, končno sem imela pregled.vse je ok , datum poroda sem imela prav izračunano, našuser posted image  je velik 36 mm, videla sem srček, nogice , kolena....user posted image yeeeeeee,.....zdaj pa otroci nosijo slikico iz ultrazvoka po hiši,....moj 14 letnik jo je celo slikal s tel. da jo bo nesel v šolouser posted image  (saj ne morem verjeti)user posted image .
Nuhalno imam 19.03 pri dr. Strahovi.

lp od srečne andreje in  njene družine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.3.2007 16:43:28   
lumpa6
andreja 32 te lahko vprašam koliko otrok imaš in koliko si stara

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.3.2007 17:05:37   
guppy
Evo me punce. Za žajbelj vem samo naslednje: pripravlja se ga na 2 načina: na en način za grgranje, na drugi pa za pitje (tako je tudi "blažji"). Kljub vsemu sem se odločila, da ga ne bom pila, ker je res močen čaj in zdi se mi, da ni za nosečke. Sem ga pa zato danes kar pošteno grgrala, kar pa po moje ne more škoditi plodu? Lahko rečem, da je grlo že maaaaloooo manj občutljivo, je pa še vedno čisto krvavo. Mami je rekla, da kaj takega še ni videla (pa je bila nekaj časa medicinska sestra)...

Vsem skupaj hvala, da tako skrbite in da sproti napišete, če kaj ni v redu.

Najlepši pozdrav od sonosečke!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.3.2007 17:31:18   
andreja32
Lumpa, stara sem 34 let, imam pa tri otroke,....14, 12 ter 6 let.user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.3.2007 17:51:19   
nana 27
Guppy, raje ne pit žajblja - tudi v blažji obliki ne.Mene je tudi v prvo grozno bolelo grlo nekje v 16. tednu. Zelo pomaga žlica medu in stisnjena sveža limona, veliko limonade, veliko čaja in še nekaj - proapin sem lizala od medexa (ne vem, če je ravno proapin). Če pa ne bo bolje, pa do zdravnika. Drugače pa tudi jaz že dva tedna občutim mehurčke. V prvo sem jih okrog 17. tedna. Prave brcike pa nekje v 20. tednu. Prav lušten občutek user posted image  Pa tudi buši se zelo pozna - če ne bi imela UZ, bi rekla, da sta dva user posted image  Trebušček štrli ven tako, da res ne morem več skrivat (sega že čez linijo prsi - sem si sposodlila definicijo od Guppy), da sem noseča.  Vsem želim mirne dneve in čim manj slabosti!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.3.2007 17:58:08   
helenav
Ciaooo

Oho in spet sem najprej porabla pol ure, da sem vse prebrala.-)))))

Jaz se že dva dni bašem z sladoledi in se cvrem na klopcah ob morju..moram izkorisit še malček, saj 15.3 grem spet delat user posted image user posted image user posted image .

Jutri imam nelicenčno NS pri svoji ginekologinji in močnooo močnoo držim pesti, da bi se že videl spol...Gre pa zraven tudi mož in komaj čakam njegove reakcije.-)))))

Sem pa tudi ugotovila kaj dela fulll dobro prebavo: kiwi in hruške...res fulll

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.3.2007 18:14:36   
Anonimen
Jooooj ne hruške!

Hruške lahko pripeljejo tudi do SS. Namreč tako močno napihujejo, da ima lahko ženska resne težave.
Jaz sem enkrat spila kake 3dl hruškovega soka. In sem imela take krče. Sem takoj poklicala G in me je vprašala, če sem slučajno hruške jedla. Takoj je vedela v čem je problem. Je tudi rekla, da lahko izzovejo prezgodnji porod. Tudi fižol deluje podobno.

Danes pa samo govorimo,  čemu se je treba izogibat.user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.3.2007 18:22:52   
žarnica
uf,meni tudi hruške pašejo,samo me že po eni grzono napenja.
Sicer sem se pa naročila drug teden na nuhalno še pri dr. Pelkičevi v MB, tak da bom imela tisti dan kr laufarijo z enga konca na drugega,ker pol me pa že čaka NS pri svojem g.

Punce,pa pri plači se mi tako pozna,da sem cel mesec bila doma,več kot 100 eur.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
5.3.2007 18:25:41   
PBJ
Sedaj pa je čas, da se še jaz razkrijem. Sem anonimna user posted image user posted image .
Danes sem imela že 5. pregled v tej nosečnosti, zaradi krvavitev v 6., 7., in 8. tednu. Od danes ne rabim več jemati dabrostona, ker je zaenkrat vse ok. Naša pikica je že čisto pravi človeček velik 6cm od temena do trtice. Z G sva si ogledali srček, želodček, pa prstke, kosti nog,... user posted image  je prav živahen in zgleda, da mu res nič ne manjka.

Jaz se pa bolj  slabo počutim, vsako jutro preden grem v službo obvezno bruham in to v zadnjem tednu, prej sem le občasno. Želodec me pa boli ves dan pa ni važno, kaj pojem ali popijem. Kaj vzamete tiste, ki imate težave z želodcem?
Guppy ne me spominjati na žajbelj - sem ga v 1. nosečnosti grgrala, potem pa cel dan bruhala. Tega pa ne prenesemuser posted image ...

Jaz imam že enega gospodiča doma, ki bo čez dober teden star 20 mesecev. Je prav priden fant in me prav pomirja, ko pridem iz službe. Dopoldne imam okoli sebe blizu 20 štiriletnikov, tako da je kar pestro. Zdravnica me sprašuje, če rabim stalež, ampak zaenkrat še gre, ker  s temi otroki ni toliko fizičnega dela. Sem pa zmeraj obdana z različnimi virusi, tako da upam, da bo z user posted image  vse ok. Sem že kar nekaj let v šolstvu, tako da upam, da sem že dobro prekužena.

Lp- mi je preveč slabo, da bi še kaj napisala.

Guppy, na seznamu lahko napišeš spremembo pod 13.9 - hvala.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.3.2007 18:36:04   
žarnica
dobrodošla PBJ. Se mi zdi,da sva dve leti nazaj tudi bile na isti temi- julijke (najprej sem bila med avgustovkami)user posted image

POvej,kako pa je kaj z ležalniki? JIh brez problema postavljaš in pospravljaš ? Dobro,da si fajn prekužena,ker jaz vedno staknem vsak virus,ki razsaja v vrtcu.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.3.2007 18:49:24   
guppy
OOOOOOOOOOO, Anonimna user posted image user posted image  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke!!!! Za zgago lahko spiješ Rupurut ali pa Donat.. po priporočilu vseh nas nosečk tukaj pa stavimo na CocaColo user posted image

V katerih vrtcih delate? Kakšno je stanje glede sprejema otrok? A moramo kot bodoče mamice kaj vedeti?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.3.2007 18:56:08   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nickname, št. nosečnosti, kraj bivanja --> porodnišnica)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, Posavje
29.8. Nikki24

?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana
1.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image  user posted image
1.9. Marelica, 2n

1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

4.9. bodoča, 1n
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27, 2n,  --> Postojna

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti, Celje --> Maribor
11.9. Zoya27, 1n, Izola
11.9. sandra85, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana --> Ljubljana
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n, --> Ptuj
23.9. dorotea, 1n, Severna Primorska
23.9. naja07
24.9. tianna, 1n, Postojna --> Postojna
24.9. nejca79, 2n
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček
27.9. sevenka, 1n, Domžale --> Ljubljana
27.9. tanja981, 2n, Mežica --> Slovenj Gradec
27.9. katjuša79, 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec

28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83, 1n, --> Trbovlje
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

< Sporočilo je popravil guppy -- 5.3.2007 19:01:25 >

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.3.2007 19:00:02   
lemavrica
Predvidevam da bom rodila v Ljubljani, Dr.Pušenjak je napovedal user posted image .

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.3.2007 19:04:43   
lumpa6
o hvala andreja32 , sedaj sem pomirjena da nisem samo jaz da rečem malo starejša jih imam tudi 34 ampak sem mamica 4 otrokom 16,10,9,3 leta, potem smo dobili malega angelčka, sedaj sem pa 6 noseča

Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.3.2007 19:14:43   
PBJ
Žarnica, se te skušam spomniti, ampak zaenkart mi še ni uspelo.. verjetno si se kar hitro preselila k avgustovkam.
V našem vrtcu imamo elžalnike, ki so zelo lahki - nimamo lesenih. Drugače pa pri vstajnju mene ni, ker dela pomočnica popoldne, tako da mi je to delo kar prihranjeno. Ampak saj veš, da si pri otrocih zmeraj polno zaposlen. Ko sem bila prvič noseča, sem bila vzgojiteljica v jaslični skupini in G mi je kar na začetku dala stalež, ker imam kar pestro ginekološko preteklost, operacija, endometrioza,...

Guppy, s cocacolo me ne boste prepričale, ker resnično ne maram mehurčkov user posted image  - pol bi šele imela napet želodec.
Guppy, dobro je vedeti, kako je kaj z zasedenostjo vrtca, v katerega boš vpisala otroka. Če npr. gresta v vrtec drugo leto septembra, vpišeš že spomladi, ko je vpis, da še dobiš mesto. No, tam kjer jaz delam, je kar poln vrtec, letos pa bodo začelei graditi čisto novega, tako da bom drugo leto kar z veseljem šla zopet v službo.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.3.2007 19:20:36   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Žarnica, se te skušam spomniti,

Verjamem,da se me ne,ker sem takrat imela drug nickuser posted image

Hja,pri nas je vpis maja in ponavadi ni rpoblema dobit prosto mesto.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
5.3.2007 20:07:25   
PBJ
Potem pa mi zaupaj staregauser posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
5.3.2007 20:21:06   
sevenka
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32
Nuhalno imam 19.03 pri dr. Strahovi.

Jaz imam tudi 19.03. NS pri dr. Strahovi v Domžalah. Kdaj si pa naročena? Jaz sem ob 13-ih.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Septemberke 2007
5.3.2007 20:22:35   
tinki_winki
user posted image

< Sporočilo je popravil tinki_winki -- 5.3.2007 20:25:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?