MoonEve
|
Jutro! Še vedno sem tu, sva še v enem kosu, a se je čez vikend kar dogajalo, pa nisem imela energije za kaj napisat. Čedalje težje sedim na stolu, ugotavljam, da bi bila tavelika žoga najbolj primerna, a kaj ko jo imam pri starših na Štajerskem. Spala sem zadnjih nekaj dni čisto drugače kot ponavadi, celo noč na levem boku - prej mi ni uspelo, sem se vsakič, ko sem šla na wc, obrnila. Mislim da se je spustila, trebuh je postal drugačen, kar malo kvadraten Bebica se še vedno premika, ampak precej bolj nežno. Ne morem verjet, da je pred mano samo še (uradnih) 9 dni!!! bi že kar šla v P in tudi jaz vsakič preverjam wc papir po lulanju Jtri grem spet na CTG, pa dat vodo, pa da vidimo, če se kaj pripravlja. Do sedaj sem bila skoooooooz noter in se mi res toži po svežem zraku, tako da sem grem jutri kar peš do porodnišnice, itak je samo 3 minute hoje. Mi pa precej otrdeva trebuh, a se ne sekiram več tako zelo, zaradi mene se lahko ta trenutek začne!! V KR je že včeraj bil tak sonček, da sva šla z na obisk k njegovim staršem, ker nisva zdržala noter. S sabo sem vzela fotoapart in slikala njihovega (in najinega, dokler sva živela tam) psa Storma, da bo končno imel fotko za v pasji potni list. Poglejte v nov album "Živalce". Tašča in tast se skozi sprašujeta, če se kuža zaveda, da imam novo življenje v bušiju. Pa se kar strinjamo, da se. Kaj ve menite? Grem brat zapiske iz materinske šole (je nisva obiskovala, ker sem bila v bolnici, ampak po moje bom znala rodit.. ) + o dojenju + o kolikah. NLP
< Sporočilo je popravil MoonEve -- 5.3.2007 11:18:58 >