Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 13:47:10
|
|
|
|
DOLAR
|
Joj,tam je pa fajn.tudi mi bi morali pohiteti z rezervacijo ker nameravamo v hotel.Samo ne vemo še kam.Smo na relaciji med Makarsko in tučepim .
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 13:56:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz sem si vsa leta že februarja rezervirala,letos pa sploh ne vem,kam bi šli.Denar (končno) ni problem,tako,da razmišljamo o kakšni daljni deželi,naprimer Indiji...samo poleti je tam ravno deževna sezona.Tako,da itak ne bi šli pred novembrom.Ah..kam na Hrvaško mogoče.Kaj pa vem..sploh nimam ideje
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 14:21:48
|
|
|
|
klavdijas
|
Mi gremo : http://www.otok-mljet.net/ Sem rezerverala že decembra. Lep vikend vsem skupaj, Klavdija
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 15:20:37
|
|
|
|
Primoza
|
Kar za Tučepe ali Brelo se odločite- Makarska je bolj zanič.
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 15:28:20
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem tudi danes plačala del dopusta
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 16:50:42
|
|
|
|
DOLAR
|
Kar za Tučepe ali Brelo se odločite- Makarska je bolj zanič. Ja Tučepi so res fajn.Smo bili lani tam in super zadovoljni.
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 18:49:53
|
|
|
|
numerouno
|
Jaz sem bil lani v hotelu Alga!!Zakon
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 19:39:04
|
|
|
|
jooly
|
Ja Tučepi so res fajn fajn gužva ja. vsaj mi smo bli k sardine...
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 19:42:12
|
|
|
|
Primoza
|
Ja, amapk če imate hotel ali apartma blizu obale ste vedno na najboljšem delu sence. Vsaj plaža je odlična. Dren je pa povsod, še posebno ob kolikor toliko spodobni plaži. Izključena je peščena plaža na Palagruži.
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 20:13:34
|
|
|
|
cukerček
|
jaz grem v grčijo na kos
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 2.3.2007 20:16:36
|
|
|
|
Disney
|
Mi gremo pa na Kreto.
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 13:42:42
|
|
|
|
igor1977
|
Živjo, mi imamo že tudi rezerviran dopust za letošnje leto in sicer v kampu Straško od 04.07. do 14.07., kot vi Tia27. V kateri številki montažne hiške pa boste, mi gremo prek agencije Relax, bomo pa v št.3. Lep pozdrav in se mogoče vidimo na Pagu.
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 15:41:19
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček jaz grem v grčijo na kos Cukerček, Kos je tak lep. Oglej si ga s kolesa . Mi gremo za 1. maj na Krk, poletne počitnice pa gremo kampirat...kam, še nihče ne ve...morti na Pag.
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 15:58:33
|
|
|
|
muki1
|
Cukerček, ta pa zato, ker sem mislila, da si Cukrček ( ona je nosečka, malo sem jo pohecala). Drugače pa res - NA KOLO.
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 16:40:21
|
|
|
|
Tia27
|
juhu,pol se vidmo, mi pridirkamo dol 7.7 prek Relaxa v št. 5 bomo, no pol se definitivno spoznamo,seveda,če nimate kaj proti ane ,no bo pestro,mi imamo dva komada,kolk pa vi?Lp
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 16:41:52
|
|
|
|
Tia27
|
ja kako da ste dobil za 10 dni, men je pa rekla na relaxu, da se to ne da, da se da samo za 14, ampak nismo dobil, bilo je prosto le za en teden ,lp
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 20:23:17
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 poletne počitnice pa gremo kampirat...kam, še nihče ne ve...morti na Pag. Mi tudi, smo nabavili večji šotor, z dvema spalnicama . Letos gremo spet v Itailjo, na Sardinijo.
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 21:33:41
|
|
|
|
Luskan
|
To pa je tako naključje, da ne morem verjet! Ravno sem mislila odpret temo, če kdo pozna te hiške na Pagu, v Strašku, ker se tudi mi odločamo za njih, pa vidim to debato. Jupi! A so dobre, je tako lepo kot na slikah? Je primerno za otroke? Kakšen pomen imajo te številke hišic? Če je ob morju al ne? Midva sva gledala preko Kompasa. Je preko Relaxa ceneje? Mi trije gremo kasneje, tako da se ne bomo srečali - fino se imejte in hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 3.3.2007 22:06:42
|
|
|
|
KODA
|
Pelješac. Gremo pogledat,če so res popravili ograjo. me hočejo ocurit za ograjo,čeprav ni bila podrta.Še ni tega sranja konec. Ja gremo tako kot lani.Pa upam,da bo letos brez zapletov.Me je kar malo strah.Ampak,če bom na to mislila,lahko kar doma ostanem.Naš lansko letni dogodek,je opisan tukaj. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=985651&mpage=1 .
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 4.3.2007 4:28:10
|
|
|
|
Annny
|
Mi gremo avgusta na Aljasko, nato pa še malo v NY. Junija se bomo verjetno namakali na kje na Hrvaškem..bomo videli.
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 4.3.2007 4:59:51
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Mi tudi, smo nabavili večji šotor, z dvema spalnicama . Letos gremo spet v Itailjo, na Sardinijo. ------------------------------- Tudi mene kaj takega zanima ! VIV- bi se dalo dobiti kakšne linke ? Daj, napiši kakšne izkušnje, prosim!
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.3.2007 5:08:58 >
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 4.3.2007 16:00:24
|
|
|
|
Tia27
|
upam da boste še sploh kaj dobili, ker sem že jaz pobasala zadnjo hiško, in še to sem dobila samo za 1 teden, želela sem 10 ali 14, pa ni možno(prek Relaxa).Ja glede številk je pa takole, pri Relaxu so zagotovili, da je hiška do morja do 150m razdalje zato imajo številke, da točno povejo kje se nahaja hiška, od Kompasa pa ne moreš vedeti katero boš dobil, ker jih je veliko in lahko narajmaš tud na tako, ki ima 500m razdalje do morja, to pa ravno ni ok, če imaš malčke.Poglej še prek www.grem.si , ampak tale mi ni zagotovil kratke razdalje do morja, do 700m je rekel, in še prek www.sunlife.si če bo še kaj prosto,držim pesti da še kaj dobiš.Pozdravček
|
|
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 4.3.2007 16:12:19
|
|
|
|
Moyca_
|
važiči
|
|
RE: Dopust 2007 smo že vse rezerviral!!hiphip... 4.3.2007 16:36:35
|
|
|
|
hariba
|
Jaz pa čakam, da rodim in če bo z vse o.k potem se bomo pa verjetno odločili za Rab (Lopar) ali pa Zaton, če bo seveda tam še kaj prosto.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?