Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 8:42:39
|
|
|
|
pina-1
|
jutro... pri meni je stanje nespremenjeno. sem se pa odločla, da bom do 16.3 špilala nosečko . ne bom delala nobenih testov ( upam), edino BT bom spremljala še naprej ( danes je že 30 dni povišana ). 16.3 bomo pa videli kaj bo... sem vsaj bolje spala ponoči ( kolikor sta mi je kašelj in moja mala navihanka dopustila).
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 8:46:57
|
|
|
|
ANIME
|
stunfek ... upam, da boš ostala toliko karakter! Jaz vem, da nisem ... in ga bom delala na dva dni do ponedeljka, če pa takrat ne bo nič, pa pokličem G, da vidim kaj bi to bilo!
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 9:07:16
|
|
|
|
TittyK
|
Živijo punce! Jaz sem nova na tem forumu, ampak vas spremljam sleherni dan. Ma kako vas razumem..... . Jaz imam cikluse od 31 do 33 dni. Danes je 32 dan in sem zjutraj naredila bc test. Seveda je negativen. Ma kako sem zalostna . Na otrocicku delava 4 mesece, saj vem da ni toliko ampak vedno znova to razocaranje. Ma naj pride že ta , da bom vsaj vedla da je konec upanja za ta mesec. Zdaj bi test že mogel pokazat a ne? Pozdravček vsem soborkam .
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 9:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce jaz sem pa danes zjutraj ob 5 h ko je mož prišel iz nočne delala test -danes bi mogla bit prvi dan bolana in sem vseeno zagledala sicer ena je bila rahlo vidna,zato bom še kar anonimna v nedeljo pa spet ponovim,nisem mogla več danes zaspat tako sem zdaj nervozna.Stunfek in vse ostale -vam pa še vedno resnično iz srca želim da enkrat že zagledate ker si VSE to zaslužite
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 9:36:48
|
|
|
|
medika 13
|
Punce hay. Jaz vam moran sporočiti da se je ponočo čisto neslišno pritihotapila moja , sem malce razočarana, še bolj pa jezna ker me tale moja tako zafrkava. Sicer pa kot vedno pravim vsaka stvar je za nekaj dobra. Vsaj ne bomo imeli v hiši škorpijončka poleg 2 bikov , to bi bila pomoje katastofa . Gremo v nove boje naprej, pa bomo delali na strlcu. TittyK pozdravljena med nami, naj te čakanje ne izmozga, saj boš energijo še potrebovala za ali pa . Anime, Štunfek in Pina za vas še vedno močno držim pesti in vam pošiljam za srečo. Sporočite ko bo kaj novega, jaz pa se bom počasi presedlala k marčevkam....
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 10:29:53
|
|
|
|
ANIME
|
škoda medika13 ... želim ti, da bo strelec (boj bivši je bil in so full dobri ljudje) Anonimna ... čestitke ... poročaj naslednji teden če je to to! Ostale pa javljajte kaj se dogaja! da ne bom sama ostala med februarkami
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 10:33:44
|
|
|
|
ANIME
|
TittyK ... nič še ni izgubljenega ... tukaj smo ostale punce, ki nam zamuja že skoraj en teden ... pa še vedno ni , ampak me vstrajamo se ne damo! tako da počakaj par dni in ponovi, če ne dobiš Tudi nama je to 4 ali 5 mesec (sploh ne spremljam več natančno) in prvi mesec sem bila full razočarana, ko ni kar ratalo ... zdaj sem pa vsakič manj, ker šele zdaj vidim s čim se vse punce soočajo! Kar pogumno in dobrošla!
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 10:48:25
|
|
|
|
nemrak
|
ANIME, tudi jaz sem imela iste znake, kot ti. In se je pokazala . Čeprav še vedno ne morem verjet, da je res in čakam kdaj bo pritekla . Sem pa že klicala svojega G in moram že jutri k njemu po Dabroston. Prvi pregled pa je rekel, da bova naredila čez 2-3 tedne, ker se prej tako nič ne vidi. Držim pesti, da se ti pokažeta
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 14:14:49
|
|
|
|
ANIME
|
nemrak ... iz tvojih ust v božja ušesa ... jutri delam naslednji test, pa upam, da se bo končno že kaj pokazalo!!!! poročam jutri ps: pa še isto nama je ime
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 14:29:51
|
|
|
|
pina-1
|
ANIME.... šele zdej sem zgruntala zakaj mi je tvoj nick tako všeč . ( tvoj nick je moje ime narobe napisano). še če bova istočasno noseči...juhuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 15:57:11
|
|
|
|
ANIME
|
Pina-1 a res ... to je drugače vrsta risank ... drugače mi je pa tvoje ime všeč ;)
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 17:18:30
|
|
|
|
andreja2000
|
pina-1,ANIME ,stunfek stiskam pesti za vas in .Naj vas to dolgo in mučno čakanje res nagradi z
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 17:30:09
|
|
|
|
nicolina
|
Punce, tudi jaz držim in stiskam pesti za vas
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 18:56:10
|
|
|
|
Bimba80
|
Moje se vedno ni........se je pa spet pojavil rjav izcedek.......sem si rekla, da bom pocakala do petka zjutraj in šele takrat ponovila test.......stunfek, tokrat bom upostevala tvoj nasvet in ga naredila z jutranjim urinom:)) Kaj mislite, da ce bi bla bi mi zdaj ze moglo pokazat? Zadnjo sem imela 26.01......jaz nevem več nič, ker je itak prejsnji meces 52 dni ni blo:((
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 19:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Anime -hvala za čestitke in javim v nedeljo
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 19:25:54
|
|
|
|
vetrnica
|
Hojla! Jst sm pa zdaj kr malo zmedena, ker ne vem, kaj je . Včeraj mi je za 0,2 stopinje padla BT in se je prikazal rjav izcedek . Dans pa je BT spet narastla ampak se je pojavila še kri . Sam je je manj kot drugače ob menstruaciji. Mogoče bi lahk bla to tud vgnezditvena krvavitev, ker sem brala, da je pri nekaterih skoraj enako močna kot menstruacija. Poleg tega mi je pa še občasno slabo in tudi nimam takšnih bolečin kot ponavadi ob menstruaciji. Možno, da bom enkrat te dni vseeno naredila test, da vidim pri čem sem . Čestitke vsem novim nosečnicam ! Vsem, ki pa še čakate na pa želim, da jih čimprej zagledate !
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 19:36:23
|
|
|
|
Bimba80
|
Vetrnica, potem smo dve, ki 26.02. ni bilo, je pa prisoten rjav izcedek in nic znakov ki bi nakazovali :(( Jaz sem test ze naredila, vendar popoldan in seveda je bil -......zdaj sem rekla da bom poacakala do petka zjutraj in ce je se ne bo, bom test ponovila.......
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 21:13:57
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla punce. Jaz sem imela danes en tak super dan. Najprej sem lepo spedenala vse v službi in večino svojega dela delegirala svojim podrejenim...hehehhe. Potem sem pa preživela popoldan in večer s svojimi nečaki in njihovo mamo (mojo sestro). Hoteli smo na bowling v planet tuš celje ampak je bilo vse zasedeno pa smo se lotili biljarda in se prav nazabavali. Ta čas je bila moja miška v oslariji, od kjer sem jo komaj odvlekla, ker si je našla nove prijateljčke. To bom še kdaj ponovila z mojim dragim...za urco se ona igra tam, midva pa lahko igrava biljard - veliko premalo imava trenutkov, ki bi bili samo najini . Sploh nisem nič mislila na nič v povezavi z pričakovano nosečnostjo. Malo so me spomnili moji nečaki, ko so me vprašali, če sem že noseča...hihihi. Ampak sem samo rekla...nope, nisem še . Res en tak, kul, neobremenjujoč dan. Še veliko takih si želim, sploh v tem zoprnem obdobju čakanja. Tudi vsem sotrpinkam enako želim, da bi čim manj mislile na ta . Sicer pa je stanje nespremenjeno.
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 28.2.2007 21:21:43
|
|
|
|
Bimba80
|
Bravo stunfek......pravilno je tako se odklopit od teh misli.........samo ne vedno uspe.....cez dan delas, gres lahko na kavo s kolegicami, ma ko prides domov oz. samo pred racunalnik, gres na RR in ze smo spet na istem:)))
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 1.3.2007 8:14:40
|
|
|
|
pina-1
|
jutro... andreja hvala za pestke...... upam, da jih ne držiš zastonj. vsaj ena če ne vse tri bo pa ja bla . drugače je pri meni stanje nespremenjeno. BT še vedno visoka,.....
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 1.3.2007 8:28:51
|
|
|
|
ANIME
|
jutro! tudi pri meni stanje nespremenjeno! Danes spet delala test in seveda spet -. To je zdaj že 7 dan izostanka . Tudi jaz sem včeraj imela prav prijetno popoldan, zaspala sem pa že ob 9, tako da ni bilo prav nobene sekirancije ... sicer sem pa zdaj že kar malo ravnodušna do vsega ... malo je že brez veze vse skupaj. Se slišimo tokom dneva, če bo kaj novega!
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 1.3.2007 8:42:17
|
|
|
|
ANIME
|
OK zdaj pa da naredimo pregled čekajočih ... in zadnja , da vidimo kdo je še v igri ... Andre3a Anime (25.01.) Bimba80 (26.01.) Pina-1 Stunfek TittyK (29.01.) Vetrnica Za ostale nisem zaslednila .... (tale februarski se pa nikakor noče zapreti ) Sporočajte napredke!
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 1.3.2007 8:45:05
|
|
|
|
pina-1
|
ANIME moja zadnja je bila pa 10.01. to je že kar 51 dni nazaj, kar pomeni da zamuja že celih 11 dni bom kar začela odštevat dneve do 16. marca- še 15 dni tale februarska tema pa naj bo še kar aktualna....saj nas je še kar neki....
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 1.3.2007 8:58:31
|
|
|
|
sonček07
|
Punce pozdravljene! Mesec februar je naokrog in tudi jaz še nisem dobila . Po mojih izračunih bi jo morala dobiti okrog 21.2. ampak ker se ni pojavila sem upala, da nama je že v prvo uspelo. Naredila sem test, ki pa ni pokazal in zato sem sedaj v dvomih kaj se sploh dogaja. Do sedaj mi ni še nikoli zamujala. Kaj mislite, kaj se dogaja? Po izračunu portala je bila ovulacija med 5. in 10.2, ciklus pa je dolg 37 dni. (prvi dan zadnje menstruacije je bil 16.1.07) Uživajte
|
|
|
|
RE: M ne prikačujemo v februarju... 1.3.2007 9:15:28
|
|
|
|
nemrak
|
Vsem ki še čakate , močno, močno držim pesti in mislim na vas!!!!! Pošiljam vam sreče!!
|
|
|
organizator zabavAli bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?da (
29%)
ne (
71%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!