|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.2.2007 22:44:39   
dalin
Jaz še kar vztrajamuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
25.2.2007 22:45:58   
dalin
OOOO,to mi pa še ni ratalo,da bi v enem večeru,kar dvakrat novo stran odprla.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
   [Brisano sporočilo]
25.2.2007 22:47:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.2.2007 22:53:05   
dalin
Greš na lilypie.com(linka,žal ne znam pripeti) in čisto na dnu piše"urejanje mojega profila(nekaj takega),klikneš,se ti pokažejo posti,pa kar na njih klikni en link(jaz sem tistega"baby").Potem pa samo po navodilih.Ko boš vse uredila,klikneš spodaj nad HTML vprašaj in potem kopiraj.Greš nazaj na RR,moj profil,klikneš z desno tipko prilepi,spodaj potrdiš in to je to.Vsaj tako sem jaz naredila.Upam da sem ti kaj pomagala,nisem glih idealna za razlage.Če katera ve za lažji postopek,prosim pomagajte.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.2.2007 22:56:37   
rose22
Madona mal počvekam s šoclom pa že tolk napišete.Ej a od vaših user posted image še kakšen ful brca?Moja si bo noge znucala še preden bo shodla.user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.2.2007 23:02:39   
dalin
Aha,tudi naš Žan tako brclja.Pa ful si ogleduje rokice,ko deveto čudo.A se vašiuser posted image ,že kaj obračajo v spanju(to ne velja zauser posted image  starejše od 5 mesecev).Naš se že ene par dni,ko zaspi  takoj obrne na trebuh,čeprav ga dam spat na bok.Potem pa toliko časa vztraja,da prileze do sredine posteljice ,se tam umiri in zaspi naprej.Pa nima tako zvišanega vzglavja,da bi ga motilo,ne vem zakaj mi leze doluser posted image .Me je strah,da bi mi čisto pod kovterček zlezu.Sicer pa spi že od 19 ur,je slabo čez dan spal in ni zdržal dlje.Pa nič hudega,še raje vidim da gre spat tam nekje do osmih zvečer.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.2.2007 23:04:15   
dalin
Dajanax piši kaj.Opažam,da samo čekiraš.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.2.2007 23:04:17   
Dajanax
Dober večer ženske?!! Kaj pa je zdaj to? E ne bi morale že spati? Zjutraj se bo sirena vključila ne glede na to če greste pozno spat...

Jaz pa nekaj šušmarim in kolnem ta k**** računalnik. Če bi kaj pomagalo bi ga najraje orenk zbrcala...

Rose ne pogovarjaj se preveč, raje stopi v akcijo!!

Dalin - tenks za navodila za trakec, pri naslednjem otročku morda tud jaz uspem tole naštimat.

Sončica - tvojga pa reeees zobki matrajo. Pri nas je desna spodnja enka že zeloo zunaj in hudooo špičasta. Samo čakam kdaj bo probala kako se bradavico grize!?!?!? user posted image user posted image  Je bila danes taka tečka in si sam zgornjo!!!!! čeljust žulila, s čimerkoli ji je v roke prišlo! Pa menda ne bojo še zgornji ven pokukali!! Potem bo najbrž konc z dojenjem - aučččč.

Lahko noč!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
25.2.2007 23:06:14   
rose22
Moja user posted image sploh noče bit na boku.Pri nas sam smo sam na hrbtu.Čist znori na boku.Pa na trebuhu tud noče bit kaj preveč.Se je pa tolk ritat začela.Tud men v postli kar nekam dol leze.Pa mamo spalno vrečo pa je takoj boljš.Pa še odkriva se ne.Jo morem pa že kar pazit v ležlniku,da mi ne bo ven čofnila.Ko rite pa ne zna met pri miru.Še v spanju ne.Ima verjetno ose v ritiuser posted image user posted image

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
25.2.2007 23:07:53   
rose22
Dajanax smo mal ustavli konje.Bomo šli bolj previdno pa počas naprej.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
25.2.2007 23:08:18   
Dajanax
Oj Dalin! Si me takoj našla... Jaz najbrž po 100x na dan čekiram pa po netu srfam. Le kaj bi jaz brez ADSL-ja. Bi bila kot amišiuser posted image user posted image

Največkrat pa imam odprto "našo" stran kar cel dan, pa sam rifrešam občasno!

Kaj danes ne gremo pa nč spat?

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
25.2.2007 23:10:46   
Tanyka
S trakcem ne bo nič.To ni samo višja matematika, tudi neznani tuji jezikuser posted image user posted image .
Pa ne bom se sedaj s tem jezila.
No neglede če za našega obračanje ne velja ker ima že 5 mesecevuser posted image .Moram povedat, da se menda že več kot mesec sam obrača po postelji.Najraje spi na trebuho z ritko v "luft".Lara spi isto.Moja mama pravi, da sta bila nareta odzadaj-PA NE BI ZDAJ O TEMuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa tudi Rene obdelava z nogicami pune.Mislim, da je danes nardil kakih 100user posted image 0 km

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 25.2.2007 23:11:42 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
25.2.2007 23:11:41   
dalin
Za dve sekundi sem te prehitela.Sem mislila da moram samo jaz "rifrešat".Ja bom šla počasi u pančevo drgač bo kriza.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
25.2.2007 23:13:30   
Dajanax
Rose saj te sam malo hecam, v zakonskem življenju je že vse na izi, pa je pol lušno take "začetnike" mal hecat!!
Tudi naša Vita ne spi na boku, na hrbtu je zakon!! Če jo dam podnevi kravce past pa se ji fuuul razširi obzorje, tako vztraja tud po 15 min in sam čekira: levo, desno, levo, desno, gor, nazaj, levo,... Če je na hrbtu, se sam na bok prevali, danes se je celo tudi na trebuh, ampak to se ji nil nič kaj preveč ne dopade.

V posteljici jo navadno najdem tako kot sem jo dala noter, sam da z rokicami krili in gruli kot zmešana: "Mami mleka bi!!! Daj, daj, daj hitro, mudi se, daj, daj!!!! Lačna, pohit!!!".

Če jo imam v lupinci, pa si je ne upam več pusti neprivezane, ker mali škratek sam ven zleze!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
25.2.2007 23:13:48   
Tanyka
NO grem tudi jaz na grede
mirno in dokaj prespano noč vsem

čao čao Tanja

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
25.2.2007 23:17:22   
dalin
Tanyka,zato sem napisala da ne velja za starejše,ker je za njih samoumevno da se že obračajo.Mal sem pozabila kdaj so se začel naši trije obračat in se mi zdi da se je Žan kar hitro začel.Ne vem,no.
Ja,pa ste delal odzadaj!!!?user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
25.2.2007 23:17:49   
Dajanax
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Se smejem Tanjinemu položaju za delanje otrok! Aha mi smo pol pa zadolgočaseni misijonarski položaj trenirali za Vito, ker vedno na hrbtu spi?? Hm... tud naš sex life je čisz starozakonarskiuser posted image user posted image .

Še vedno ne vem zakaj, ampak ko sem zanosila so me spraševali (v službi) če je bila podnev al ponoč narejena?!?!?!?!?!?? Kakšen je point tega vprašanja še danes ne vem. Če bi me za škornje spraševali bi vedla, tako pa user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.2.2007 23:19:04   
Dajanax
Po postih sodeč in predvsem po temi, se vid, da je že pozno...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.2.2007 23:19:15   
Tanyka
 Dalin-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vi tud? izkušnje

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
25.2.2007 23:22:30   
dalin
Jaz vem samo to,da je tašča to izjavo rada dala,ko Žan ponoči ni spal.Sploh prvi mesec NIIIIIČ.Pa je rekla:Ste ga ponoč delal,zato ne spi.Malo v hecu,malo zares.
Hm,verjetno sta jo podnev naredila,če ti cele noči spiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
25.2.2007 23:25:31   
dalin
Tanyka še ne spiš?Pejte spat ženskice,da bom šla še jazuser posted image .Ma ne vem kako smo mi delal.Od strani ali pa mogoče na trebuhuuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
25.2.2007 23:26:00   
Tanyka
PA ŠE RES-VEM, KER SE JE ZGODILOuser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
25.2.2007 23:26:06   
Dajanax
Ahhhhhaaaaaaaaa, morda gre za to, samo ne vem kaj bi jih to zanimalo?!?!? Če bom na delu spočita ali kaj???
Meni se je malo zdelo, da samo čekirajo, če imam vsak sex posebej v koledarju zabeleženo... 

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.2.2007 23:27:30   
dalin
Ha,moj vedno govori:"Bom odzadaj,da ti bom lahko zijala kazal"!user posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
25.2.2007 23:28:49   
Dajanax
Hudooooooooooooooooooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......