draja
|
Dobro jutro! Sem si ravno naredila kavico, ker sem se zbudila z glavobolom, in seveda takoj na računalnik . Zadnje čase si kar privoščim eno bolj blago kavico na dan, prvi dve trimesečji pa sem se ji izogibala. Žabika, Tinaaja in ostale dobrodošle, da se nama z Amy pridružite. Meni je bilo vedno žal, ko se vam prej nisem mogla nikoli pridružiti. Žabika, Majcika se priporočam za slikice vaših sobic! Ful rada gledam, kako se pripravljamo na prihod naših malčkov. No, če se bom še jaz kaj izobrazila v tem kako daš sliko s fotoaparata na računalnik in pol v album, bom pa še jaz kaj poslikala. Sem anmreč bolj leva za te stvari. Lejci jaz imam tudi nenehno težave s kislino, moram pa potrkati, da meni je do zdaj še vedno pomagal Donat . je pa zadnji teden precej bolje, ko se mi je mala spustila že malo nižje. Amy26 ti pa zdaj sigurno likaš, a? Jaz sem tudi včeraj zlikala, kar sem bila še v zaostanku, danes pa me seveda čakajo že novi kupi . Za pupo moram tudi še nekaj oprati, ampak mislim, da večina vseeno je končno v previjalni mizici. Se vidi, da midve zdaj gnezdiva z zamudo, ko sva končno na porodniški . Je treba še naštudiraditi voziček in lupinico, pa še kakšno knjigo prebrati, da ne bom potem s pupo v roki iskala navodil za dojenje, kopanje itd. Škoda, da ni kakšne brezplačne številke s hitrimi navodili za dojenčke . Glede vrstnega reda rojevanja, pa jaz mislim, da bi bilo prav, da damo zdaj prednost tistim, ki imajo že ves čas težave z nosečnostjo in jo težko prenašajo. Tko da mislim, da je prav, da spustimo naprej Sibil in Kr_enomami, ker si to reeeeees zaslužita, ostale pa lepo po vrsti. Najprej še na kakšno kavico pa tukaj mal čvekati dokler ne bomo že pošteno v marec zakorakali. Velja?
|