|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.2.2007 19:45:01   
Sibil_
Čestitke BArči78 za Žana!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce-tiste, ki si dajete fiziološko v nos pri vnetju sinusov-kako naredite to?Ker jaz si zlivam to fiziološko noter, pa mi gre vse v želodec, nič pa v sinuse.MAter se vidi da ni izkušenj s tem sranjem.Kaj delam narobe?Pa kašelj me tudi noče in noče zapustit, mater mu!To me najbolj teži...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
24.2.2007 20:02:27   
Anonimen
Barči78, ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

Punce, bo spoh katera čakala na marec?user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
24.2.2007 20:12:26   
Anonimen
Ooooo pa saj to ni res marec je ocitno zacopran user posted image

Barci79 cestitke in cimvec cartanja z Žanom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
24.2.2007 20:15:55   
Lejci
Čestitke Barči 78!!! user posted image  

Joooj, vsakič ko odprem RR, je ena manj... kako je lahko ta čas tko minil?!!?!?!? Kar mal me je groza... Zdej je pa res lahko vsak trenutek...

Moje sožalje Sibil za kašelj, točno vem, kako je to. Sem bila bolana kake 2 mesca skupaj in ves čas sam kašelj... cele noči. V lekarni so mi sicer dali nek trpotčev sirup, ampak mam filing, da je bil bolj tko - tko učinkovit. S fiziološko bi se pa js utopila, tko da žal nimam nasveta.

Ja, Simonka, 6.3. bo vsak čas tu. Seveda, če bo dete počakalo, glede na to, da je še prej ena luna user posted image  Presenečenje glede spola je predvsem želja mojega moža, jaz nisem bla tok šur, a bi rada vedla al ne. Sem hotela mal poškilit na UZ in sama pogruntat kaj bo, ampak... mi še ni ratal user posted image  

A ma še katera tok grozno kislino? Pri meni je čedalje hujše to, 3/4 stvari ne smem niti pogledat, kaj šele da bi pojedla. No sej za moje kile je to čist ok, ampak... sej veste kako je to user posted image   O otečenih nogah pa sploh ne bi, mam samo še ene superge, da jih gor stlačim...

LP !!! in vsaj luno počakajmo, no  user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
24.2.2007 20:45:41   
soncek78
Hello user posted image  !

Joj koliko se dogaja... Včerja smo dopolnili 36t. Mala moja user posted image  pa kar veselo telovadiuser posted image .

No najprej čestitke Barči78 za malega Žana, Magor za malo Mijo in Sandri10 za malega sončka. Lepo se cartajte .

Sibil jaz sem za sinuse uporabljala SINUPRET sirup ali tablete. Odprejo kar lepo nosek. Držim pesti, da se izboljša stanje zelo hitro.

V torek imam prvi CTG pregled.

Dekleta lepo se imejte in uživajte... pozdravček vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
24.2.2007 21:18:52   
simonka
Barči 78 čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim van prijetno in sladko nočko, če pa ne spimo pa si tako pišemo.

Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
24.2.2007 21:41:33   
amy26
Iskrene čestitke Barči78 za korenjakauser posted image user posted image user posted image , tudi jaz imam v mislim za fantka ime Žan, vendar je še odprto.

Sibil, jaz imam vneta ušesa pa jemljem antibiotik prav tako si ene 3x na dam vbrizgam v nos fiziološko. V začetku sem si dajala po kapljicah sam sem imela občutek da je bil nos bolj zamašen, pol pa ko je P pokazala kako naj dajem fiziološko Aleksu tako tudi delam sebi.
Torej predlagam da si nabaviš šprico jo napolniš cca 5ml s fiziološko raztopino in si globoko v vsako nosnico našpricaš, tako ne gre nič ven malenkost gre v grlo v glavnem ta način pri meni deluje, prej mi je pa bilo ful neprijetno si dajati fiziološko ker je več šlo v grlo kot pa tam kjer treba. In res veliko lažje diham.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
24.2.2007 22:01:07   
draja
Barči78 ČESTITKE ZA SINA ŽANA user posted image user posted image user posted image . Se pravi, da je bilo tisto dogajanje včeraj že začetek konca. Bravouser posted image user posted image user posted image .
Zgleda, da nam marec res ni usojen. Jaz samo upam, da ne bomo ostale, ki ne bomo februarja rodile, na koncu pristale med aprilčicami user posted image user posted image .

Mooneve res si prava umetnica. Ko le jaz ne bi imela dveh levih rok...

Majcika daj res slikaj kako ste nalepili nalepkice na steno in daj v album. Midva morava tudi še to narediti, in sicer Medvedka Puja, pa bi prav prišla kakšna ideja.

Amy26 tudi meni ustreza drug teden. Moram samo še preveriti kdaj točno sem 5.3. naročena na pregled. Se še zmeniva, pa če je še katera za naj se prosim javi!!!!!

Jaz sem danes končno začela pripravljati torbo za v porodišnico. Nimam še vsega, pa je vseeno že cela potovalka user posted image .

Sva pa midva z mojim skupaj z mojim bratom in njegovo drago danes celo popoldne igrala družabno igro Naseljenci otoka Catan - razširitev Mesta in vitezi. Sva zadnje čase čisto v družabne igre padlauser posted image .

Sem pa opazila, da se je tudi meni trebuh začel že počasi spuščati, tako da naju kar malo stiska pri srcu da bo kaj prej.

Mirno noč želim vsem!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
24.2.2007 22:06:15   
amy26
Jaz sem danes končno začela pripravljati torbo za v porodišnico. Nimam še vsega, pa je vseeno že cela potovalka .

Draja, pridna, jz sem pa danes oprala vse cunjice za user posted image  no tam do št.68, jutri pa veselo likat, no ja veselo glih ne imam še tri stroja rednega perila za zlikat, ampak bo že. Pa torbo bi bilo res fajn tudi pripraviti da nas kaj ne preseneti.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
   [Brisano sporočilo]
24.2.2007 22:20:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
25.2.2007 0:37:00   
tejčica
Barči, še tukaj čestitke za Žana!user posted image user posted image user posted image

Pa kolk vas še misli pobegnit in it delat gužvo v porodnišnico!?! Je zadnje dneve bolj pestro pri marčevkah kot pa pri februarčicah.

Tinaaja, super da je pritisk ok in čestitke za dopolnjenih 37 tednov.user posted image

Erna14, glede denarne pomočo od občine je pa od občine do občine drugače. Pri nas (Koper) od novega leta dalje dajo 200 e neglede na dohodek družine. Glede Lj pa upam da ti bo kakšna Ljubljančanka odgovorila.

Sezam, uuuu, ti pa samo še 1 teden do PDP-ja! No, saj sedaj je pa že kar vsak dan lahko. Boš ti naslednja?

Cv105, mmmm kakšne skomine si mi sedaj z medenjaki naredila... Meni se pa še enega navadnega peciva ne da več skupaj vržt. Mogoče ponoči, če ne bom spala.user posted image

Kr_enamami, ti si imela pa oba dosedanja poroda ekspresna. Ti želim da bo v tretje še hitreje, samo ne že kje med potjo v P.user posted image
MoonEve, res vse pohvale za vse tvoje stvaritve. user posted image  A se ti samo ljubiteljsko v prostem času s tem ukvarjaš, a si prav tega "foha"?

Vrtnica30, upam da ostane samo pri prehladu. Pa veliko vitaminčkov papcaj.
Blanči, super da je bilo na kontroli s pritiskom vse ok.user posted image

Lejci, meni zgaga nagaja samo občasno. Zadnje dni imam mir, takrat ko me pa draži, me pa draži vse kar pojem oz. popijem in nič ne pomaga.

Soncek78, že kaj odštevaš dneve do veselega dogodka? Kako kaj priprave na poroko?

Sedaj grem pa poskusit malo zaspat. Se vidi da sem to noč imela pravi spanec, ker se mi sedaj nič ne mudi v mižule.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
25.2.2007 7:19:07   
VRTNICA30
Dobo jutro,

ČESTITKE BARČI78 user posted image user posted image user posted image

Joj, pa je res vsak dan kakšna lepa nova novica.
Danes smo pa tudi mi spali ponoči kot polhi, kako to paše po dolgem času. Predvsem mama ni zjutraj sitna!!!!( opazka prvorojenca)
Izpod oblakov vztrajno sili sonček in tudi upam, da bo pokukal, saj gemo z prijatelji še na zadnji umirjen izlet.

Vse skupaj preživite lep nedeljski dan.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
25.2.2007 7:53:34   
tinaaja
Barci user posted image user posted image user posted image

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
         23.02. Sandra-10 :                             (pdp: 10.3.) - javi ostale info user posted image
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
25.2.2007 8:02:45   
m a j c i k a
BARČI 78: Iskrene čestitke za Žanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!

DRAJA: bom poslikala danes popoldan in dala v album, ker ma tašča roj.dan pa bomo še pol slikal, tak da upam da bojo fotke do zvečer že gor; pa ne prej rodit nouser posted image !
Slikce so pa fenomenalne, mama z mojim tak občutek ko da sma še enkrat otročka!!

Drugače smo pa danes v 37 TEDNUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!
Noč je bla malo boljša kot prejšnja čeprav še vedno ni bla ta prava! Se čujemo kasnej punce grem tašči slane prestice pečt!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
25.2.2007 8:37:49   
tinaaja
No sem malo k sebi prisla po kavici in zajtrku user posted image
Jaz na sreco dobro spim ponoci, redko me pikica zbudi, ker ji kaj ni vsec,ampak ce se dam pol na hrbet je vse OK.
Vceraj zvecer me je bolelo kot menstrualni krci, me je kr mal stisnilo. Sem sla takoj na kavc in je popustilo v dobre pol ure. Zdi se mi, da imam trebuh kar dostkrat trd. G sem rekla za te zadeve, da mi otrdeva po uro, dve pa ni nic kaj dost reagirala - da zdaj lahko otrdi ze od kaksne mocnejse brce.
Majcika juhuhu za 37 tednov user posted image

Tejcica, kdaj pol dobis svojo ta starejso user posted image

Erna - Lj kot nagrado za rojstvo ne da NIC, pomaga pa tistim, ki imajo nizje dohodke - tisto, kar si ti opisala. Vazn, da imamo vzpenjaco user posted image

Draja, Amy, morda se pa vama res kaj pridruzim, ce ne bo kaksna polna luna prej delovalauser posted image

Sibil, a jutri naj bi bil pa tvoj dan? Si kaj govorila z G, kaj naredijo v takem priemru, ce nisi cisto zdrav?

Kje se potika NMJ? Je vse OK z njenima?

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
25.2.2007 8:38:04   
Žabika
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image !

Najprej čestitke vsem novim mamicam: Barči78 in Sandri10!
In seveda dobrodošle nove! Upam, da sem vse nove podatke vpisla v seznam, drugače me prosim še enkrat opomnite!

Mooneve: ste pa res polni idej! Super, super!

cv105: ja meni se tui zdi, da je tole pečenje sladic kar en del gnezditvenega sindroma. Ko imam vse pospravljeno in zlikano, pa začnem po receptih gledat, kaj bi naredila!

draja: če se boste kaj dobile na kavici, sem jaz tudi za!

Lejci: kilsina se tudi meni občasno pojavlja, čeprav je v zadnjih dneh bolje. Meni pomaga Donat! Sem pa tudi jaz za to, da mi ga luna ven povleče! Se ne bi nič pritoževala! Čakamo samo še marec!

Erna14: jaz mislim, da LJ občina nič ne da! To je tako kot je napisala Tejčica - odvisno od občine do občine!

draja: tudi mi imamo sobico v okraskih medvedka - bom poslikala in dala v album! Jst grem kar večkrat čez dan v sobico in občudujem! Komaj čakam da v posteljico položim falotka, ki me zdaj veselo žoka pod rebra!user posted image

Mi bomo pa jutri dopolnili 38 tednov, imam pa tudi pregled - kontrola urina, CTG in je rekla, da verjetno tudi vaginalni pregled, da vidi kaj se dogaja. Me niso vaginalno pregledali že od septembra - pa sej ne da bi se pritoževalauser posted image !

Lp,
Ž.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
25.2.2007 9:07:31   
Žabika
Še seznam:

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14 (27) – LJ user posted image
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci – LJ user posted image
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 7.3. simonka user posted image
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. K_a_t_i (31) – TRBOVLJE
user posted image 10.3. valhativa user posted image
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 15.3. Tekica
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 17.3. ksenjica78 (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 18.3. majcika (26) – CE user posted image
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
25.2.2007 9:43:13   
draja
Dobro jutro!

Sem si ravno naredila kavico, ker sem se zbudila z glavobolom, in seveda takoj na računalnikuser posted image . Zadnje čase si kar privoščim eno bolj blago kavico na dan, prvi dve trimesečji pa sem se ji izogibala.

Žabika, Tinaaja in ostale dobrodošle, da se nama z Amy pridružite. Meni je bilo vedno žal, ko se vam prej nisem mogla nikoli pridružiti.

Žabika, Majcika se priporočam za slikice vaših sobic! Ful rada gledam, kako se pripravljamo na prihod naših malčkov. No, če se bom še jaz kaj izobrazila v tem kako daš sliko s fotoaparata na računalnik in pol v album, bom pa še jaz kaj poslikala. Sem anmreč bolj leva za te stvari.

Lejci jaz imam tudi nenehno težave s kislino, moram pa potrkati, da meni je do zdaj še vedno pomagal Donatuser posted image . je pa zadnji teden precej bolje, ko se mi je mala spustila že malo nižje.

Amy26  ti pa zdaj sigurno likaš, a? Jaz sem tudi včeraj zlikala, kar sem bila še v zaostanku, danes pa me seveda čakajo že novi kupi user posted image . Za pupo moram tudi še nekaj oprati, ampak mislim, da večina vseeno je končno v previjalni mizici. Se vidi, da midve zdaj gnezdiva z zamudo, ko sva končno na porodniški user posted image . Je treba še naštudiraditi voziček in lupinico, pa še kakšno knjigo prebrati, da ne bom potem s pupo v roki iskala navodil za dojenje, kopanje itd. Škoda, da ni kakšne brezplačne številke s hitrimi navodili za dojenčke user posted image user posted image user posted image .

Glede vrstnega reda rojevanja, pa jaz mislim, da bi bilo prav, da damo zdaj prednost tistim, ki imajo že ves čas težave z nosečnostjo in jo težko prenašajo. Tko da mislim, da je prav, da spustimo naprej Sibil in Kr_enomami, ker si to reeeeees zaslužita, ostale pa lepo po vrsti. Najprej še na kakšno kavico pa tukaj mal čvekati dokler ne bomo že pošteno v marec zakorakali. Velja?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
25.2.2007 9:48:13   
cv105
user posted image user posted image  Barči78, bravo in veliko prespanih noči.

Jaz sem se zbudila s prehladom. Jutri imam pregledv porodnišnici; na zadnjem je zgledalo, da bomo kar rodili, bomo videli, kaj bo jutri. Trebuh imam čisto spuščen že tri dni, otrdeva mi kar pogosto, sploh pa takrat, ko ne mirujem. Mirovanje zaenkrat pomaga. Magnesola in Buscopana ne jemljem že en teden. Čist za vsak slučaj.  Štejem gibe, pa nič ne kaže, da bi se dete umirilo.
Danes greva na kosilo k mojim. Se je pa tudi dragega očitno lotil "kao gnezditveni" sindrom. Od zjutraj že peče kruh user posted image . Če bi še kmetijo in njivo imeli, bi bili čist samozadostni user posted image . Aja, pa medenjaki so bili pohvaljeni. Mogoče se jih lotim še kdaj. Punce, imejte se lepo in ne preveč hitet. Do marca je še daaaaaaaaaleč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
25.2.2007 9:56:51   
tejčica
Juuuutro! Danes je pa pravo nedeljsko jutro. Naspana noč, potem malo crkljanja, na kosilo pa kasneje šibava k tašči.

Včeraj sva se pa nasmejala do solz in to tako, da me je vse bolelo. Sva izbirala ime in ko gledaš na internetu razno razne izpeljanke in ne vem kaj še vse, se nasmejiš do solz. Sicer pa vsak ima svoj okus in da otročku ime ki mu je všeč. No, midva imava sedaj v ožjem izboru štiri in upam da se odločiva preden se mali odloči da pokuka na svet. Za vsak slučaj bova pa izbrala ime tudi za pupico. Nikoli ne veš.

Tinaaja, a ti mene mal dražiš.user posted image  Še dva dni, še dva dni da Taja pride domov. Joj jo bom zmečkala ko pride...
Majcika, čestitke za dopolnjenih 37. tednov.user posted image

Uživajte v nedelji, pa četudi je brez sončka.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
25.2.2007 10:05:28   
slumpo
danes sem se tudi jaz zbudila iz lepega polhovega spanca....končno po dolgem času...

Barči78 čestitke za sina Žanauser posted image user posted image user posted image user posted image

mi se pa še vedno borimo z visokim pulzom.....danes zjutraj 121/min. upam da se umiri tja do poroda sicer pa ne vem kaj bo....

bodte pridne in počakajte na naš marec (samo še nekaj dni)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
   [Brisano sporočilo]
25.2.2007 10:17:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
25.2.2007 10:21:14   
pocka

Dobro jutro user posted image ,

user posted image    user posted image    user posted image      Barči78 čestitke za sinčka, želim vam veliko cartanja! user posted image    user posted image     user posted image

Ja, naš seznam se počasi krajša. Mi tudi že nestrpno čakamo, glede na to, da nam manjka le še par dni. Mene pa tako grlo boli, da bom znorela. Zdaj sem si žajbelj skuhala, upam, da bo kaj pomagalo user posted image .
Nebi rada zdaj na koncu zbolela, mi res ni za iti rodit z gripo.

Glede kisline - meni se je malo umirila, ko se je user posted image spustila nižje, ampak jo imam še vedno vsaki dan user posted image in čisto nič mi ne pomaga, niti Rupurut. Ah, kaj čmo, še malo bomo pa ja potrpeli, ne?user posted image

MoonEve - ti pa res obvladaš. Kje dobivaš tako dobre ideje?

Grem malo stanovanje v red spravit.   

Lepo nedeljo, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
25.2.2007 10:22:57   
*sonchek*
Hej čveke!

Evo, samo da se na hitro javim (porodna zgodba sledi v kratkem) - včeraj smo prišli domov z našim polhkom, ki samo je, spi, lula in kaka - skratka, včasih sploh ne vemo, da ga imamo. Upam, da bo ves čas tako pridem user posted image V porodnišnico sem prišla brez popadkov (odtekla mi je voda), odprta le 1 cm. Čez dve urice so se začeli popadki in v treh uricah je bilo vsega konec - ne morem verjet, da je bilo tako hitro vsega konec!

Evo, tole je pa naš polhek star pol urice user posted image
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
25.2.2007 10:31:06   
Pikca
Živjo,

Barči78 čestitke za korenjaka!!!

Uf, se dogaja, se vidi, da je le še 4 dni do marca! No, mi imamo zdaj že skoraj vse oprano (le še voziček), likanje gre pa malo bolj počasi, zdajle bom spet en kupček, pa posteljninico od koška. Za plenice se je pa moj user posted image javil. Smo pa danes napolnili 36 tednovuser posted image .

Sezam, ti pa že v zadnjem tednu, zdaj zdaj bo. Hvala za lepe želje, zdaj je OK, tudi pritisk je normalen (si ga zdaj večkrat merim). Res pa mali malo manj brcauser posted image  (sicer tistih 10 gibov je). No, saj drug teden moram it vodo dat in na merjenje pritiska, pa bom omenila še to.
Tisto z nedelujočo mško in tipkovnico pa tudi pri nas ne paliuser posted image .

Tekica - res nisem še imela CTG. Tebi pa želim, da bo vse ok, pa saj bo, če je pikica živahna, ji po mojem ni hudega.

Slumpo - glede pulza - jaz sem ga imela v petek 116 (v mirujočem stanju), to je največ do zdaj, da ni OK pa začutim, ko ga imam tam nekje 110. Sicer pa, kolikor si zdaj merim, ga imam običajno (v nepovišanem stanju) 96.

Mooneve - ful lepo imaš sve pripravljeno. Ti metuljčki so mi lušni.

Sibil - v pon. si pa že ti na vrsti, če ne boste še malo počakali zaradi bolezni. Srečno!

Obalke, mi smo bili pa včeraj na vašem koncu - v Izoli, smo šli na obisk k tašči, pa še mal na izlet. Imate že pravo pomlad, drevesa cvetijo... prav luštno. Sicer pa smo večino časa metali kamenčke v vodo (to je trenutno pri Živi zelo "in").
No, zdaj se je pa tamali le zbudil in razgraja po starem. To junioruser posted image , zdaj pa greva likat.

Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?