|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Življenje je nefer....
24.2.2007 21:18:46   
rija
....do nas enih user posted image user posted image user posted image

pa poglejte to.....to.....pa saj ne vem, kak naj rečem.....user posted image

user posted image

zdaj pa grem hladilnik spraznit....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Življenje je nefer....
24.2.2007 21:20:56   
Blejka26
je že res da ima tako lepo postavo,toda veliko je obdelal tudi računalnik.verjami

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2007 21:21:14   
cmokec
Nima nič tkega, kar bi bilo večno. Čez par let bo samo še bolj zakompleksana, ker je bila svoje dni tako dobra.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2007 21:21:40   
Marogica
Rija, ne vem, kaj misliš. Dobre kopalke, ja.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2007 21:22:11   
petja
Se popolnoma strinjam s tabo. Moja ful dobra frendica ima tako postavo, da dol padeš user posted image . No, fajn za njo, ampak ne štekam tega, ker športa čist toliko kot jaz, poje ful več, non stop pije kokakolo ... Postava fenomenalna, ona ful luštna, aja, pa ko je nervozna oz. pod stresom, ona vedno shujša, jaz pa jem in se redim user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2007 21:23:09   
Anonimen
Rija,če bi bile vse take kot ona na sliki pa nebi bilo zanimivo veš.Jaz sem nekoč no pred sedmimi leti imela postavo uf moram povedat,da sem bila sama sebi všeč kakšna sem bila.Zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image saj ne rečem,da imam grdo postavo ampak malo celulita zizike so skup šle in to je to. tAKO,DA NE GLEJ NA TAKE STVARI TAKO ŽALOSTNO.mISLIŠ,DA BO ONA KO BO IMALE OTROKA ŠE VEDNO TAKA??nO MOGOČE AMPAK KOLKO TRUDA BO MOGLA VLOŽIT V POSTAVO??rAJE GA VLAAM KAM Ddrugam.se opravičujem za velike črke ampak popravljat ne grem tega sem komaj zdaj videla.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2007 21:24:18   
HuAnita
rija, če je to C. Crawford, ti lahko pomagam do take postave - imam njen dvd, kjer telovadi po porodu...
No, jaz že 4m z njo, pa nisem shujšala niti celega kg, trebuh še vedno kot 6m noseča ženskauser posted image user posted image user posted image
Ampak upanje umre zadnje, ne?user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2007 21:26:22   
rija
ni Cindy, je neka brazilka Adriana ali kak že.....grdosija ena.....user posted image user posted image user posted image

ampak tolažim se, da je življenje tudi do nje nefer, ker jaz sem zdaj zmazala en sendvič, zdaj se bom vrgla v piksno sladoleda movenpick z orehi.....njami....ona pa je danes cel dan žulila eno steblo zelene......user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2007 21:27:59   
mamči
Meni so pa te kopalke nooooro lepe user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2007 21:28:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image imaš prav rija.da bi jaz glodala eno steblo zelene cel dan adijouser posted image user posted image user posted image user posted image raje mam kile no čeprav jih nimam ampak vseenouser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2007 21:29:39   
cmokec
user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2007 21:31:40   
nejcko
Edino, kar je resnično nefer v tem lajfu, je to, da se takih debat na takih forumih udeležujemo samo ženske - beri: da ženskam življenje večinoma kroji videz, za katerega je večinoma treba fejst garati, pa še ni nujno, da bo popoln, moškim pa pamet, ki jo večinoma dobijo zastonj. Samo to je nefer. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2007 21:32:59   
Anonimen
Rija, ne se sekirat - poščji mi fotografijo v kopalkah pa jo dostavim E. - boš videla, kaj bo naredil iz tebe. Še K. te ne bo spoznaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2007 21:35:12   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

da ženskam življenje večinoma kroji videz, za katerega je večinoma treba fejst garati

Vidiš, jaz pa poznam ene par takih, ki nič kaj extra ne garajo za svojo postavo, če dobro premislim je enih par celo takih, ki noro grešijo, pa imajo brezšpehnata teleščka user posted image .

Kaj češ.....

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2007 21:36:44   
Anonimen
Jaz pa ne razumem, zakaj ne bi bilo fer user posted image

Pravi kot fotografije, nekaj retuširanja....in to je zelo hitro lahko to.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2007 21:39:33   
rija
Raho, se sploh ne upam v kopalkah slikat user posted image user posted image user posted image  ker jih ne bo za videt user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2007 21:43:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Raho, se sploh ne upam v kopalkah slikat user posted image user posted image user posted image  ker jih ne bo za videt user posted image user posted image user posted image

Pol pa vzami obleko za surfatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam ne celega neoprena - onega s kratkimi hlačkami, da bo zadel barvo kožeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2007 21:44:40   
mamči

auč............user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2007 21:46:00   
rija
ja, neopren, dobra ideja,...po možnosti dve številki premajhen....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.2.2007 21:46:01   
Naja31
Mah, meni se zdi življenje nefer pri nekaterih drugih stvareh, ne pa pri tem, da ima ena leva brazilka sanjsko postavo, jaz pa ne.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2007 21:49:34   
Anonimen

ja, neopren, dobra ideja,...po možnosti dve številki premajhen....user posted image user posted image user posted image

Te bo stisnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam tak glej, ka deš te še prišla do lufta.

Vi mogoče kaj pogrešate? Mi mamo nekaj vašega.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2007 21:51:24   
lelaval
Ja, očala so tudi meni všeč. Se lahko kosam z njo, če me slikajo z istimi očali (ampak le do ramen) user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2007 21:57:35   
mala maja
evo sem že 10 odprla temo in sedaj bom komentiralauser posted image user posted image user posted image

ja res so lepe kopalke, ampak ne zameuser posted image  rabim prvo dati - 30kg potlej pa bo šlo. Tako pridružujem se v kljub mamic +......user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.2.2007 22:01:09   
Moyca_
full je ne fer da ima take lepe kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.2.2007 22:05:59   
rija
če sem kaj kilogramov pri tebi pustila jih kar obdrži....user posted image user posted image user posted image

kaj pa sva pozabila?user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?