Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:06:26
|
|
|
|
rija
|
seveda....E.T......
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija seveda....E.T...... Misliš na mojo sestro? Po proporcih 150 cm, 40 kg, št. noge 34 mu je podobna
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:10:08
|
|
|
|
rija
|
nisem mislila tvoje sestre
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Koga pa potem
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:11:28
|
|
|
|
Magi*
|
ja, nekaj jih poznam ampak, tvoje sestre pa ne.
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ja, nekaj jih poznam ampak, tvoje sestre pa ne. Saj je šla med umetnike... Ji je bilo dovolj cunj . Zdaj pa krpanke dela. No, poleg nje jih še nekaj - večinoma njena generacija plus minus 2-3 leta...
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:17:56
|
|
|
|
kofetek2010
|
ne raho, ne poznam... poznam samo najine psihiatre (dr.Armani, dr.Dior, dr.Gucci, dr.Cavalli, ...) sem pa bila pred leti na poroki od Vesne Gabrovec, če to kaj velja
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 22:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ne raho, ne poznam... poznam samo najine psihiatre (dr.Armani, dr.Dior, dr.Gucci, dr.Cavalli, ...) Mah, nisem mislila družinskih priajteljev, Jana73
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 22.2.2007 23:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ano Erbežnik in Simono Mihelič. Sošolki in sosedi - še iz časov OŠ.
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 8:27:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Stanka Blatnik
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 8:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Karmen Gombač
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 8:46:55
|
|
|
|
amalija
|
Jaz tudi STanko Blatnik
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 9:09:46
|
|
|
|
petja
|
Poznam samo v smislu, da sem si pri njih dala kaj zašiti oz. naresti ... Urška Draž, Marta Vodeb, Butanoga ...
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 9:10:50
|
|
|
|
April
|
Petja, a si zadovoljna s čevlji pri Butanogi?
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 9:16:47
|
|
|
|
petja
|
Ja, ful. Všeč mi je bilo to, ker ti nogo res dobro zmerijo, tudi nart, kar je meni zelo pomembno, pa materiale ima ful udobne, tako da se čevelj fajn nosi. Jaz sem s svojimi čevlji zelo zadovoljna. Res, da so bili dragi, ampak kaj čmo ... so bili za posebno priložnost .
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 9:22:20
|
|
|
|
April
|
Lepo, jaz tud razmišljam, da bi si pri čevljarju čevlje dala delat. Ker tiste v trgovini, če niso ravno tanajbolj mehke camperce, me vse nekaj žuljo. Drago pa je ja, ampa ni ga čez udobje in kvaliteto.
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 9:28:50
|
|
|
|
petja
|
Jaz sem zadovoljna s temi čevlji, pa sem kr fejst zbirčna pri čevljih, ker imam zelo ozko nogo, številko 41, pa hitro me začnejo podplati pečt in bolet.
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 11:05:16
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ne raho, ne poznam... poznam samo najine psihiatre (dr.Armani, dr.Dior, dr.Gucci, dr.Cavalli, ...) jaz tako kot jana
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 11:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ne raho, ne poznam... poznam samo najine psihiatre (dr.Armani, dr.Dior, dr.Gucci, dr.Cavalli, ...) jaz tako kot jana pa lepo sem vama razložila, da so to družinski prijatelji
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 11:57:37
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: Moyca IZVIRNO SPOROČILO: jana73 ne raho, ne poznam... poznam samo najine psihiatre (dr.Armani, dr.Dior, dr.Gucci, dr.Cavalli, ...) jaz tako kot jana pa lepo sem vama razložila, da so to družinski prijatelji kakorkoli... tole doktrosko mi je povedala kolegica, baje njeno prijateljico vozi mož k tem psihiatrom in ji je takoj boljše
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 12:45:56
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 kakorkoli... tole doktrosko mi je povedala kolegica, baje njeno prijateljico vozi mož k tem psihiatrom in ji je takoj boljše Pol bi pa mogli bit na recept .
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 12:55:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: jana73 kakorkoli... tole doktrosko mi je povedala kolegica, baje njeno prijateljico vozi mož k tem psihiatrom in ji je takoj boljše Pol bi pa mogli bit na recept . saj so... da recept - American express, Visa, Eurocard,...
|
|
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 12:58:36
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: jana73 kakorkoli... tole doktrosko mi je povedala kolegica, baje njeno prijateljico vozi mož k tem psihiatrom in ji je takoj boljše Pol bi pa mogli bit na recept . saj so... da recept - American express, Visa, Eurocard,... Ja, itak . Pred tveganjem in neželenimi učinki se posvetujte z delodajalcem in banko.
|
|
RE: A poznate kakšnega modnega kreatorja? 23.2.2007 13:09:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
no vidiš arielca, ti to popolnoma razumeš
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.