|
RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) 22.2.2007 21:27:13
|
|
|
|
Marogica
|
Mene pa nekaj drugega zanima. Kako se počutite oz. kaj je drugače, kadar imate na sebi npr. D&G majico ali Armanijeve čevlje? Pa to ni provokacija, raho, res me zanima. Če jaz vidim, kakšen lep kos oblačila, mi dol visi, kaj piše na etiketi. Mene resnično zanima, kaj to za vas pomeni? Potešitev kakšnih skrivnih želja ali je to za vas neke vrste potrditev? Meni je celo grdo, če vidim na majici na veliko napisano HH ali D&G...,ali kaj drugega, pa čeprav ima majčka lahko super kroj. Kaj pa vem, jaz si za dušo privoščim, malo miru, kakšen prijeten klepetek z možem ali prijateljco...., v glavnem blagovna znamka ni tista, ki bi jo postavila na prvo mesto. p.s. Sem danes hodila po Emporiumu in se spraševala, kaj naj gledam(iskala sem nekaj za možev rojstni dan). Meni se ta trgovina z vsemi blagvonimi znamkami zdi enostavno dolgočasna, brez neke inspiracije ali posebnih krojev.Enostavno trgvoina, kjer ti piše to in to ime zgoraj, spodaj pa so navešene cote in to kar drage in dolgočasne. Kvaliteta pa tudi ni oh in sploh. Je dobra, vendar ni vredna tega denarja. Zame pa sploh, od kar vem, da Nike superga stane 1 dolar(vračunana proizvodnja čevlja, in vsi ostali stroški), v trgovini pa stane med 30 in 35 starih jurjev. Ja, saj vem, da Nike ne spada v to kategorijo...je pa primer, da se ve, kaj se plača. Naivnost ljudi. Pač, moje razmišljanje....sedaj pa me zanima vaše...
|