|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
18.2.2007 22:12:02   
LuLu
malecka_mateja, ti si pa tak neučakana, da mi je že zabavno to brat user posted image  Saj veš, da se glede teže lahko ful zmotijo, pa ena ti je tam napisala, kam se ti te tak mudi?? user posted image
Tudi pri PDP-ju je odstopanje 14 dni, si čisto pozabla na vse te statistike?
Kakorkoli, zateži jim, da boš le bolj mirna, samo, če ti rečejo, da ni še čas, se boš pač mogla sprijaznit s tem. Če si zaprta, pa popadkov nimaš,... umetni bolijo kot hudič, pa tudi nekaj mora biti narobe, da ti jih sprožijo... malo še, daj no počakaj, da bo Žanetki dovolj...
Pridem pa ziher na obisk, če boš hotla, ti samo prek sms-a napiši ali jih lahko sprejemaš, pa kje si,...
Vidiš, meni se pa nikam ne mudi, če bi imela vse pripravljeno za malega, bi verjetno tudi norela vsako minuto po PDP-ju... saj te razumem user posted image
Javi, v glavnem kaj se bo dogajalo jutri... pa res ti želim mirno noč.

Popravek: ne želim ti mirne noči user posted image  želim ti ogromno popadkov, da ti plodovnica odteče, pa da se odpreš za celo glavico user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.2.2007 22:29:17   
Blacky30
Redno vas spremljam in mi je prav zanimivo vas brati in se malo vrniti v čase, ko sem bila na istem. No, saj tako daleč nazaj pa spet ni.user posted image

Malecka_mateja, jaz sem tudi rodila v MB in takrat mi je babica na enem predavanju povedala, da v MB že dolgo več ne delajo amnioskopije, ker je to zelo starodaven način in pravo mučenje porodnice. Zato so baje to ukinili že pred leti, prav tako pa tudi klistir. Tak, da dvomim, da bi ti delali amnio. Že CTG takoj pokaže, če se pikici ne godi dobro, tak da ne skrbi. Vse bo OK, ker tako mora biti in ker bomo me vse mislile nate!!!!user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.2.2007 7:42:30   
malecka_mateja
dobro jutro!
zatečena sem kot slon!user posted image roke imam kot eno!to se mi ni prej nikoli zgodilo!
veš lulu ni tolko neučakanost ker enkrat no tak pršla amapk poleg vseh težav ki sem jih imela v nosečnosti si sedaj res ne želim da bi bilo kaj narobe!pa še zdaj me ta urin in abkterije zabavajouser posted image in me res skrbi!

sej bom vidla dane sizvid če bo vse ok bom počakala drugače pa zagnjavim!
ja vem da se glede teže lahko zmotijo sam meni vsak g reče pa ni mi naredil samo ene meritve amapak več in potem vzel povprečno!pa še rekel da glede na to da sem se zredila samo 6 kg je vse šlo na malo in je zato tako velika!

no bomo videli kaj rešim!sej javim!
papa
jasna ki si si že šla???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.2.2007 11:46:37   
metuljčica27
In Malečka_mateja kaj si rihtala.

Ma boga, že meni gre vse na živce pa nosim komaj en dan čez rok. Kako šele mara bit tebi. Boga. Saj držimo pesti.

In Lulu, kako. Ma včeraj sem se pa tak najedla. Pojedli smo eno mesno ploščo, in eno ploščo z lignjami. Mnjami.
Samo potem pa se mi je želodec tak raztegno, da sem potem celo pop. nekaj mlela. Ni in ni bilo dovolj.
Ponoči pa sem skoraj umrla. Ma trebuh sem imela tak trd, da joj.

Počutje danes pa je tudi že drugaćno, ne več tako prijetno. Mislim-upam, da bo sedaj in bomo šli v rim. Joj, ko bi.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.2.2007 13:56:30   
Anonimen
Ojla punce

Tudi midva sva še kr v enem kosu, čeprav mam od včeraj popoldne in danes neke krče-kot menstrualne, samo da so blažji. Ponoči me je enkrat tako zvilo, da sem se v trenutku zbudila. Pol pa nič... user posted image Mogoče sem se spet zaležala predolgo na eni strani, pa me je samo krč zagrabil. Komaj čakam jutri CTG, da vidim kako bo.

Tista moja soseda, ki baje že od petka rojeva... user posted image je še kr v bolnici, dvakrat je dobila umetne popadke, pa še kr do sedaj ni rodila... Mal mi je to čudno - no sej, če njena sestra laže, pol tudi jaz lažem vam. Sam resno - a ni čudno, da 3 dni rojevaš? user posted image user posted image user posted image Ziher so oni neki zabluzili in to sploh niso bili umetni popadki.

Jedla sem itak že 4-krat od zjutraj - NO COMMENT! user posted image Skoz sem lačna. Grem zdej speglat eno goro perila, ker se mi včeraj ni dalo, pol pa ribat tla, sesat, kuhat ipd. Ker sem sama doma do 17h
Pa še moj me je tak razpi*** zdej... Sem vam povedla, da mu je šefica na papirje za očetovski dopust pisala kr datum 26.2. - kao da bom tedaj rodila. Zdej pa če ne rodim na ta datum, mora imeti nove papirje, da gospa popravi datum poroda. Pa kera kmetica!!! user posted image Kako mi ona lahko določi vnaprej, kdaj bom jaz rodila in kdaj bo on koristu očetovski dopust?  Zdej pa moj hoče da grem jaz ponovno na CSD po te papirje - a gospod se vsak dan sprehaja mimo, ker ima njegovo podjetje pisarne eno nadstropje nižje. Halo??? Sm tak popenla, da boljš, da dela do 22h danes... user posted image Nej mu jih zrihta šefica, če je že tolk pametna! Joj kok sem jezna!

Punce javite se kaj! Jaz si grem jezo hladit s sesalcem in krpo za prah!

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.2.2007 14:15:12   
tosja
user posted image  Punce vas redno prebiram user posted image  user posted image  user posted image

Želim vam čim lepšo pot v rim user posted image  pa tistim, ki čakate čez rok, da kmalu dobite v roke svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.2.2007 18:45:48   
malecka_mateja
ojla!
evo doma!me je že lulu kregala kaj se ne javim sam sedaj prišla domov!
no izvid je bil ok zato potem nisem šla gnjavit mojo g bom počakala do čet takrat pa zagnjavim naj me dobro pregledajo ker moj uradni datum je bi 2.2 potem pa so mi prestavli na 14.2 amapk mala je velika in vse za 2.2 zato sploh nvem kaj čakajo!
nič mi ni jasno!torej v čet zagnjavim pa da vidim!pa moj je že celi živčni ker ma dopust sam zarad tega in sedaj je že nestrni kdaj bo!

no sedaj grem večerja še nisem nič jedla in sem lačna kot volk!user posted image user posted image

no se javim še kaj!
papa

jasna mislim halo tota babnica pa je za ...... user posted image amapk sej se bo tudi to uredilo!
danes je bil na novi službi moj in začne delat 16.3user posted image user posted image user posted image jupi še malo!enkrat oz dvakrat gre še na furo potem pa je samo najinuser posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.2.2007 18:56:57   
Anonimen
Mateja končno si se javila! Sem že 2-krat čekirala, če si se javla, pa ni bilo nič. Mater sem mislila, da že lahko navijamo user posted image Pa super za novo službo - kak bo fajn, ko bo popoldneve doma pri tebi in Žanet! user posted image

Ja z mojim sma se pa spet mal skregala user posted image Ko je prišel domov, je videl, da sem pospravljala celo stanovanje in me je tak napiz***, ko da sem nevem kaj delala... user posted image Zdej je šel k mojim neki pomagat, pa ga še kar ni. Men pa tud paše... Sam čakam, kok bo znoru, ko vidi, da sem še omare preložila in vse speglala (mela sem res ornk kup perila za speglat... user posted image ) Tak, zdej grem še kopalnico zribat, zvečer pred spanjem bom pa še sedežno premazala, da se ponoči lepo posuši. user posted image

Danes me sam jezijo tile domači! user posted image

Punce uživajte, pa spravte se rodit no, da vas ne prehitim jaz, ko tolk pospravljam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.2.2007 19:14:38   
LuLu
Ojla,
malecka_mateja,  a ti tudi aktivnouser posted image ? Pa po stopnicah hodiš? Si masiraš bradavice, pa nič? user posted image
Jasna81, ta tavoj, je kot moj... samo me nekaj jezi user posted image  Zdaj ga tudi ni doma, eh, še boljše, sem se danes tak naspala, škoda, da tega viška spanja ne morem prenesti na naslednje dni. Bom jutri ziher spet zaspana.
Drugače pri meni nič novega v zvezi z bebico... ziher pa 10 gibov ne bom naštela, če sem spala8 ur od teh 12-tih za štetje... mah, tak čakam, da se bo ponoči razmigal, je čisto nočni tip, ta moj mali pokavec...
Moj kar razmišlja, da bi službo pustil... že od decembra je v neki bolniški, pa pljučnica, pa poškodovaan prst,... mu pogodba poteče februarja, pa je sploh ne bi podaljšal... bi bil raje z nama doma. Sploh ne vem kaj me vse čaka, vse je v luftu... pa še vedno v starem stanovanju živim. Danes bi naj šli omare kupit, pa spet nič, je neki veni, pa pojma nimam kaj dela. Ziher ni v Lesnini user posted image
Eh, nimam več energije za to... kar bo, pač bo...
Lep dan dalje vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.2.2007 19:16:47   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
10. strommer, Novo mesto
10. Kveder P,  user posted image
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 17 user posted image  in 17 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  5 : 3

MAMICE SO POSTALE:

24.12. Biba1, user posted image Domen,42 cm,1470g, user posted image Tjaša,40 cm,1690g user posted image (21.02) -PDP                                                                                                                     
18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.)
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
6.2.,   Mihi33,   user posted image    Vita,  49 cm,  3180 g  user posted image   , (10.02.) 
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
9.2.,   juorje,   user posted image    Casper, (Gašper)     user posted image    , (9.02.)
10.2.,   Darja.grm,   user posted image    Lara user posted image   , (16.02.)
10.2.,   Mzupa17,   user posted image    Matic,  54 cm,  3800 g user posted image   , (9.02.)
11.2.,   Btina,   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g user posted image   , (3.02.)
14.2.,   Geja,   user posted image    Lara,  50 cm,  3050 g user posted image   , (10.02.)
15.2.,   Kolumbo,   user posted image    Maj,  51 cm,  3800 g user posted image   , (15.02.)
16.2.,   Bilbo,    user posted image     Nia,   50 cm,   3630 g user posted image     , (17.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 24 user posted image  od tega 12 user posted image  : 12 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                                       

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 19.2.2007 19:19:07 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.2.2007 19:25:08   
malecka_mateja
ma slončkanje mi ne paše!!!bradevice me bolijo kaj šele da bi si jih masirala!stopnice to nerabiš skrbet sem v 3 šuku brez kifta!in je tura gor in dolk kar nekajkrat na dan!amapk nič!vsaki dan se tuširam z vročo vodo baje tudi pomaga!ampak meni neuser posted image sej enkrat bo prišla ta naša princeska ki mi kravžlja lase!sem se odločila da se ne sekiram več!bop ko bo!

grem se cartat!heh vse mate neke probleme jaz hvala bogu zaenkrat še ne (trkam) glede na to da sma bila malo sedja skupaj se kr razumema in tudi če pride se ne spuščam v podrobnosti ker je brezveze in škoda mojih živcev!user posted image

ja jasna res bo fajn ko bo doma poleg naju in bo tudi meni v večjo pomoč!upam da bo vzoren očkauser posted image čeprav vem da ko bo pokakana bo težkouser posted image ampak se bo že navado!je že zdaj njegova princeska in miška in nevem kaj vse in se pogovaja z njo in jo boža...čisto obseden kaj šele bouser posted image sej hvala bogu!upam da je nebo razvadil prevečuser posted image

no že bluzim sam meni je to tak všeč!user posted image no zdaj pa res grem me že pogreešauser posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.2.2007 12:17:15   
metuljčica27
In jaz.............ŠE VEDNO DOMA!

Ravno kar sva prišla iz Boča. Da bi se ja kaj začelo, pa nič. Bomo videli, mogoče bo pa potem kaj.

Ponoči full slabo spim:WC, premetavnje, trd trebuh... Saj veste kako je.

In ve, ste že šle al kaj? Lulu, da me ne boš kje prehirela, no pa če si že, sem tudi vesela zate.
Pa ti Malečka_mateja.

Jasna81, če ne boš sedaj ki ti na vrsti. Nikoli se ne ve.
Meni tudi ni več do user posted image , kar izogibam. Ma prava tečka nosečka sem danes za pusta. Moj je reko pa da ne samo danes, ampak že kar nekaj časa.

Drugače pa ga moram tudi pohvalit, je priden. Samo preveč ga tudi nesmem, saj veste, potem se pa lahko zopet vse obrne.

V četrtek torej ctg, komaj čakam.

Kaj pa so rekli  tebe danes Lulu?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.2.2007 12:19:00   
Anonimen
En lep sončen pozdravček! user posted image

Kam ste zginle vse? user posted image Nobena se ne javi... Mateja si še tu? LuLu? Metuljčica? Tabali? aaaaaaaa user posted image Menda ja nisem sama... user posted image

Jaz sem bila danes zjutraj pri G in imela sem CTG - raven, kot da bi ga z ravnilom narisal. Je pa neki - prej je skoz črta popadkov bila pod 20, danes je pa skoraj dosegla 40. Sej ne vem, če to kej pomeni, dokler ni krivulj, ampak vseeno. Težki smo okoli 3300g, ponovni CTG imamo pa v petek. Mi je G rekla, da če do srede ne bo nič, grem v P. Zakaj? user posted image Je sploh nisem vprašala... A da bi me ležat tja poslala? Ma ni govora, da bom cca. 10 dni ležala tam za brezveze. Pa pritisk mam baje prenizek za tako visoko nosečnost - 90/60

Zdej grem delat kurjo obaro za kosilo, moj pride okoli 16h. Pa tudi obisk dobim - tako, da ne bo časa za kako večjo umetnijo za štedilnikom. Sem pa danes kupla eno tako veliiiiiiko glavo zelene solatke. Se mi jo je tolk zluštal... Pa fajn velik česna noter, pa kako jajčko, pa veliiiik bučnega olja + fajn zakisat! mmmmm user posted image Aja kar se tiče mojih kg=+18 user posted image Ma kr gor lezejo, jaz res ne vem kaj se to pravi... user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce javite se kej no! Če pa je katero user posted image pregnalo v P, potem pa srečno! Midva sma zadnjič user posted image pa ni bilo nič. Moj je kr napovedal za danes zvečer eno "turo" user posted image Kak lolek je... Prej si blizu ni upal, kao da ga bo poškodoval pa nevem akj še, zdej pa je stiska... Po moje zato, ker sem mu rekla da po porodu kakih 5 mesecev (user posted image user posted image user posted image ) ne bo videl ničesar tam doli, kaj šele da bi se dotaknil! Kok sem žleht, ha? user posted image user posted image user posted image

Uživajte in napišite kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.2.2007 12:21:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Jasna81, če ne boš sedaj ki ti na vrsti. Nikoli se ne ve.

Ma kje... Vidiš, da še kr strašim tle gor... user posted image Bi pa bilo fajn, če bi te kdo tam gori uslišal... user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.2.2007 12:57:56   
malecka_mateja
ojla!
kaj mate upanje da bom jaz kdaj rodila'????user posted image user posted image mislim da bo naša pupa not ostala!

danes sem pucala in nevem kaj vse pa nič!user posted image tuširam se z vročo vodo ampak to tako da sem ko kuhan rak potem!pa nič!sedaj pa res nimam več ideje!user posted image

joj sem se sprijaznila da bom ko slon ko nosi leto in poluser posted image user posted image !

veš da smo še tukaj jasna sej te nemoremo zapustiti!user posted image bomo vse naenkrat šle da nebo nobena sama ostalauser posted image !
lulu še kr ni nazaj mogoče pa se že dogaja kaj!user posted image upam da se javi drugače ji bom malo zatežila tako kot ona včeraj meni!user posted image user posted image

jaz pa danes pico delam!ne da se mi druga!pa dolgo je že nisem!tak da pride katera!??
jasna nič se ne sekiraj za kile če je šli gor bo dol tudi!
jaz sem še kr pridna na +6(tolko kot se že dni čez rokuser posted image )mogoče to kaj pomeni in da grem danesuser posted image mater sem optimist!user posted image

če mi je že smešno vse skupaj ker noče in noče ven!

no grem mojo pico gledat!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.2.2007 13:18:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Mateja sej je fajn da se smejiš. Mogoče bo pa smeh pregnal Žanetko ven! Men je danes tak dolgcajt, da kr tule težim in težim... Pa neki me spet špika... ne vem, al je to prebava (spet sem zaprta user posted image ) al pa se kaj dogaja. Spila sem pa tudi že čez 2l tekočine, pa skoz na wc skačem...

Zdej smo se že vse javile, tudi Tabali sem videla on-line, samo LuLu manjka. (Sem hotla napisat LuLika user posted image ) LuLu dihaš? Potiskaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.2.2007 13:19:35   
Anonimen
Aja - to sem pozabla povedat - spet nisma videle LULEKA! Ni in ni ga hotel pokazati, tak da bo mogoče pupa... user posted image Glavno, da je dete zdravo in da je vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.2.2007 13:34:11   
Majchi
Joj punce, ste face user posted image ! Jaz sem drugače majčica, pa sem šla mal počekirat, kako zgledajo zadeve čisto na koncu user posted image . Moram rečt, da ste res simpatične za brat. In zdaj vidim, kaj me čaka čez 3 mesece!
Dobro se držte, vsem vam želim, da čimprej vidite svoje user posted image . In seveda čim lažji in nekompliciran porod (kokr se pač da).

Lp, Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.2.2007 14:18:26   
malecka_mateja
evo sem se tako zelo najedla da bom počila!user posted image pica uspelauser posted image

zdaj grem malo počivat ker komaj hodim tako sem se najedel!user posted image sem kot slon!
lulu dihaj potiskaj!!!user posted image hehe se nena še to dela te bi mi že sporočila!verjetno je ful gužva!ali pa se že cartajo!

ja ko bi le jasna pomagal smeh in bi prikukala na svet tale naša mala nagajivka!!!!

metuljčica nič nisi povedala kako je potekala zaroka!???se vem da sem radovedna amapk pačuser posted image

no grem se stiskat moj me že išče po pojstli(kot da bi me lahko zgrešo)user posted image moški ah larifar...user posted image
danes pa se mi res meša!

mojemu razlagam jutri bom to kuhala v čet to v petek to...pol pa mi reče kdaj pa misliš it rodit???user posted image user posted image user posted image ja nevem ne!ko bo hotla venuser posted image
sem se že nehala sekirat!sam da jo ok čutim in je to to!sicer je ful mirna ampak je 10 gibov!

no grem zdaj ker že bluzim!
PAPA

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.2.2007 15:23:41   
LuLu
Ojla,
RAVNA črta na CTG-ju. Ništa. Diham pa še vedno user posted image , hvala na vprašanju.
Mali je spet ponorel ... mogoče ima piko na mašino ali pa na tisto sestro, ki je tam. Če je prezgodaj spi, če pa je bolj pozno pa tak binca, da so ga danes z sladkim čajom probali umiriti. Svašta, še za pit mi je prinesla user posted image  Se me že boji od zadnjič, ko sem jo nadrla. Pa ni v redu, če sem jedla prej, pa ni bilo v redu, če nisem jedla... mislim, da mali na njo znori, ko jo čuje user posted image
UZ so mi delali, spet je ovi čeh delal, še malo pa ga bom vse razumela. Vse je ok, gramov je kar 200 manj naštel, kot prejšnjič... eh, te meritve niso glih točne. Pa spet v četrtek na CTG. Za epiduralno sem se šla menit, pa dr. ni bilo, in so rekli, da če rodim pred torkom, naj pač babici izrazim željo za EA, drugače pa naj pridem v torek ob9. uri, ko bo več nosečk, pa dr. malo razloži kaj to sploh je... je pa brezplačno. No končno sem vsaj nekaj informacij dobila.

Majchi, hvala za želje, jaz tebi enako želim... kot lahko bereš, se nam na koncu že čisto meša, ene hočejo na silo rodit user posted image  pa čeprav si jedilnik za celi teden planirajo... eni se še kar selimo, moškim nič jasno... maja bom pa jaz k tebi pokukala, da vidim kaj se s tabo dogaja user posted image

Jasna81, LuLika?  Ja, saj ljubkovalno se sliši, samo ima to ime nek pomen... lahko me tudi tak kličeš, če ti lepše zveni user posted image
Malecka_mateja, slon? user posted image  Glede na to kak si malo kil dobla gor, bi res lahko zaradi nas še malo nosla, pa kako deko še gor dobla. Jaz imam 20 plusa user posted image
Probaj s smehom user posted image  kaj veš, mogoče pa boš novo formula za sprožitev poroda odkrila.

Torej, štajerki, se vidimo v četrtek, jaz sem naročena ob 10.20.
Zdaj pa grem spat.
Čao 

Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.2.2007 18:21:20   
ribicau
Ojla  bejbe!

Vidim, da ste še kar aktivne "na našem forumu"!
Kmalu boste tudi ve držale svoje user posted image  v naročju, še noben ni noter ostal user posted image !

Jasna81 to sem ti hotla rečt, glede CTG-ja, to sem jaz med porodom opazila, da enkrat so šli od 2 gor, enkrat pa od približno 4 in fora je bila v tem, da odvisno na katerem boku sem ležala. Ne vem če je pri tebi enako, ampak mogoče...

Zdej grem pa še na drug forum - "z dojenčki"! Upam, da se nam kmalu pridružite.

Pridne bodite!

Cao

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.2.2007 22:24:44   
Anonimen
Evo, LuLu tudi v enem kosu! Pa madona babe...a vete kolk dolg še ni nobena rodila pri februarkah? user posted image

Naj pa vam javim, da je tista moja soseda danes okoli 17h dobila sineka Davida - težek je okoli 4100g, za dolžino pa ne vem. Vem samo, da je bila v porodni od 9h zjutraj, da so popadki boleli ko user posted image in da je rekla nikoli več! user posted image Čisto je fertik z močmi, nisem je hotela klicati, bom že drugič čestitala, to je vse kar mi je njena sestra zaupala. No vseeno upam, da tako hudo pa spet ni bilo.

Ribicau pri nas pri CTG-ju vedno ležiš na istem boku (no, vsaj jaz sem) ker je postelja tako obrnjena, da se pol avromatsko uležeš tako da gledaš proti vratom. Torej isti bok, večji popadki... user posted image

A veste, da še kr nisma sestavila posteljice? Vse imam pripravljeno, speglano (ALELUJA!) samo moj dragi noče in noče posteljice pripravit... Ta vikend pa ziher bo! user posted image Pol jo pa slikam, pa pripopam sem gor. Drugi teden grem pa rodit... Ker niti jedilnika nimam več sestavljenega - mi zmanjkuje idej, lačna pa nonstop... user posted image

Moj je tako zaspal pred TV-jem, da ga do sem slišim smrčati... user posted image Grem ga zbudit, da grema ajat, sem tudi jaz nekam zbita. Lahko noč vsem!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.2.2007 7:51:21   
malecka_mateja
DOBRO JUTRO!
evo še vedno strašim tu gori!noče it ven pa da se ubiješ!user posted image
jaz pri ctg-ju vedno sedim in sem zadnjič mela krivulju tsm pri 40?prej pa pri 10???pojma nimam zakaj??ja mogoče se pripravlja!
jaz grem jutri ker je ok datum 22.2 same dvojke!user posted image jaz pa morem it do nedelje ker moj dragi potem začne delat in zato morem do nedelje!te pa če sama doma rodimuser posted image ne malo heca!ja jaz upam da me dalje nebojo pustili ker potem po pa mala res imela 5 kg ko pride ven!

punce danes je post!da neboste jedle mesa!!!!user posted image

grem zdaj zajtrkovat potem pa mamo nekam pelam!pol pa kuhat!te pa že spanje skoraj!
joj babe nena nosute čez rok ker so tako tečni vsi da je že kroza!vsaki dan me klicarijo si že si že??user posted image user posted image prav tečni so!ko pa bom rodila ba jim nebom povedala!user posted image
pa babice že pritiskajo...boga jaz!zaj ker tako dolgo že nosim preko bom še mali ime zamnejala(zamudnica)user posted image

javite se da vidimo če ste vse!da vas preštejemo!user posted image kot v vojskiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.2.2007 8:10:50   
malecka_mateja
kolumbo pride danes domov in se javi zvečer in pravi da moramo it hitro rodit!!babe akcija!gremo???user posted image

sej že grem ker same bedarije govorim!user posted image je pa zabavno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.2.2007 8:57:20   
metuljčica27
Jaz še tudi tu! Še kar brez popadkov.

Pa MAteja tebi ja morajo jutri sprožit, al ne. Torej se laho kar pripraviš. Moja kolegica je tudi rodila 19.02.2007, v MB. In je rekla, da so full prijazni. Skoz pa je dala vse tri smene, saj je rojevala 22 ur. Tista, ko jo je sprejela, jo je na koncu tudi zašila.
Pa ne boste verjele, jaz sem jo zadnjič klicala, ko je imela ravno popadek. Joooj. Mislim, da mi ga je kar nazaj potegnilo.

Mene že tudi vsi gnjavijo, če sem rodila. Z mano vred smo vsi nestrpni, le moj je totalni flegmatik. Pravi: Bo že. Ma ko bi jaz imela njegove živce. No, bomo pa videli, kako bo, ko pa bo prišel usodni trenutek.
Sedaj pa greva po prstan, oz moj gre, jaz pa na kavico. Želela sem, da mi ga sam izbere. Ponavadi ima vsaj dober  okus, upam, da da bo. Pa saj mu zaupam. Vam poročam pop.

Pa ti Lulu. Kaj pravi kaj Metka. Zadnjič sem ti pozabila rečt, da jo lepo pozdravi in ji povej, da je nisem spoznala v šoli za bodoče starše, oz. da nisem bila sigurna , če je ona ali ne. In kaj ima ona?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?