|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudno sem se počutila
15.2.2007 23:39:52   
Anonimen
Vem da tema ne paše sem, pa vseeno moram se skašlat kot anonimna.
Po vseh odajah ki jih vidim na TV se odločim, da bom nekaj starih oblačilc svojegauser posted image  podarila dam oglas in lepo napišem: mamici ki si težko privošči podarim .... No in seveda se kmalu javi mamica. Zmeniva se za lokacijo, jaz ji stvari pripeljem z avtomobilom vrednim slabih 2000 evrov no po oblačilca je prišla pa družinica z bleščečim pikassom oblečena po zadnji modi, počutila sem se grozno, nisem vedela kam naj pogledam res sem se čudno počutila, sicer oblačilca niso bile bog ve kaj in sem tudi rekla, da če jim bodo všeč, naj obdržijo, drugače naj podarijo naprej in začela sem celo razmišljati če jih nemara ne bodo celo prodali naprej

V bistvu sem jih itaq podarjala ampak skorajda bi rajši videla da bi prišla v kakšne druge roke zato me kar malo jezi
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudno sem se počutila
15.2.2007 23:41:55   
Anonimen
Mhm... mi je poznano... žal...

Drugega komentarja pa nimam. Morda edino to, da... eh, ne... nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 0:30:42   
lelaval
Jaz dam stvari tistim, za katere vem, da jih bodo res uporabljali ali pa na RD - tam vsaj ne vem, kdo jih je dobil, pa mi zato ni hudo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 0:37:01   
ona
Verjamem,da si se čudno počutila in imaš šolo za naprej!Drugič boš menda bolj previdna!
jaz naše oblekce nonstop podarjam naprej kolegicam one pa dajo naprej,tako,da vem,da je okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 6:50:01   
Marogica
Anonimna, sedaj veš, zakaj imajo Picasso-ta.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 8:08:43   
Anonimen
Poznam veliko takih, žal tako je. Izkoriščajo vsako paro. Več kot imajo, bolj so požrešni.user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2007 8:25:17   
madela
men se pa je zgodilo ravno obratno.Podarjala sem oblačilca od starejše hčere,pa se pripelje družina,ki jih je potrebovala. Pripeljali so se s staro lado (mislim,da je bila lada)Ko so stopili iz avta mi je pa postalo tako hudo,ko sem videla 3 otročke z hlačami,ki niso segali niti do gležnjev,puloverje pa so imeli čist pozaflikane na rokavih. Najraje bi peljala otroke v trgovino in jim kaj kupila,ker sem podarjala oblačila,ki so bile prav samo starejši. Mamica teh otrok mi je kljub temu v zahvalo dala čokoladice merci.Zato še zdaj raje kdaj pa kdaj kaj podarim,nisem pa še doživela tega kot ti. V tolažbo,mogoče pa sta se full zapufala in takrat res nista mogla kupovat. To se nam vsem zgodi,vsaj nam se je že,ko ne pazimo,pa kakšni nepredvideni stroški in si v bankrotu.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2007 10:00:52   
srki
Saj tisti, ki ponavadi rabijo, se ne javijo, tisti pa, ki imajo polne riti vsega, komaj čakajo, da kaj dobijo zastonj.......

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2007 10:02:18   
Pajaca
madela taki družini bi jaz zveseljem podarila oblačilca, pa še kaj drugega. Ampak če bi pa naletela na anonimnino družino pa sigurno ne bi dala mojih oblačil naprej, bi al spizdla, da me ne vidijo, al bi pa direkt rekla, da nameravaš oblačila podarit nekomu ki si jih ne more privoščit in ne njim.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2007 10:14:21   
ElaM
Jaz takim ljudem tudi najbrž ne bi dala cunj, bi kar direkt povedala, da sem jih imela namen podariti družini, ki  jih težko kupijo, oni glede na videno, niso v takem položaju.
Je pa žalostno to, da ima človek namen narediti dobro delo, potem pa ostane le grenak priokus, in bo drugič dvakrat premislil, če bo še podarjal naprej.

:)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2007 10:44:44   
cmrucek
Smo v redu situirani, čeprav je vedno minus na računu, ker pač "ustvarjamo"... Pa vendar. Ravno zadnjič sem poslušala oglase, da nekdo podari oblačila. Nam bi zelo prav prišla, saj nimamo nikogar, ki bi nam lahko dal rabljena, za doma (na kmetiji) pa je novih oblačil škoda... Pa vendar ravno zaradi tega nisem poklicala, ker se mi zdi, da je verjetno kdo, ki jih še bolj potrebuje. Po drugi strani pa so tisti mali oglas vrteli cel teden, kot da se nihče ne javi...user posted image
Mislim, da ni prehitro za sodit. Če se odločiš, da podariš, pač daš.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2007 11:41:13   
Anonimen
na lastne oči sem videla ljudi,ki so prišli na rdeč križ po pakete hrane v mercedesu v krznenem plaščuuser posted image

(odgovor članu cmrucek)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2007 12:31:53   
piščanc
včasih pa mogoče prehitro sklepamo. mogoče so jih pa res potrebovali. lepo, da si jih podarila.

kaj pa vem, mi tud nimamo podrte lade, pa za službo se tudi zrihtam, ampak sem vesela, če mi kakšna mamica kaj posodi za oblečt, za male in tudi zase. pa kaj rabljenega sem tudi že kupila.

naj se uporablja

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2007 16:15:48   
rija
Anonimna, pa jih drugič za majhen denar prodaj. Vsaj grenkega priokusa ne bo.

Jaz prodam sleherno cunjo in opremo našega škratka...imam celo "stalno stranko" user posted image  in denar, ki ga s tem dobim, naložim za malega.....mu bo enkrat vse prav prišlo.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2007 22:02:50   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Anonimna, sedaj veš, zakaj imajo Picasso-ta.

user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2007 21:23:29   
daysi
 Tudi jaz imam slabe izkušnje s sposojanjem oblačil. Po prvem otročičku sem posodila skoraj vse svoji kolegici, ke rona pač ni imela nič, kljub temu, da sta obadva imela dohodek kar v redu. Ko sem rabila oblačila nazaj, sem dobila vse zamazano, še voziček je bila tak , kot da bi ga z dreka potegnil. Groza. Poleg tega je veliko stvari manjkalo. Ko sem ji omenila, če ima še kakšno stvar, se je razjezila, da svojih stvari mi ne bo posojala, da ona misli imeti še kakšnega otroka,...OK, samo a jaz sem ji pa lahko vse posodila?  Poleg tega sem prosila tudi druge, brata, prijateljico,.... če mi pomagajo, nisem dobila nič. Na koncu, koncev mi je bila to dobra šola, da ne bom več posojala okrog. ima naš dojenček nekaj stvari novih, sicer ne kakšnih hudih znamk, smo si spomagali s cenejšimi izdelki .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2007 12:23:04   
muška
Jaz pošiljam stvari preko moje tete eni družini na Gorenjsko. So na kmetiji, pred kratkim se jim je rodil 10 otrok,...

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.2.2007 13:10:03   
Anonimen
Jaz imam pa slabe izkušnje z RK. zahtevali so, naj oblačila, ki jih želim podariti nesem v čistilnico,... user posted image Sem mislila, da me hecajo, ampak so bili čisto resni. In pol sem rekla ok, šla čez vrata in se nikoli več vrnila. Ta starim sem povedla kaj je bilo in sta tudi bila šokirana.

No predlani pred dnevom mrtvih oz par dni prej (nekje konec oktobra) je maminemu sodelavcu zgorela kmetija. Žena je brezposelna, bila je tudi na živcih bolana, imajo 4 otroke, najstarejši je bil srednješolec, pa še stara mama je živela z njimi, ki je bila potrebna pomoči za vsakdanje opravke... In sma potem nesle oblačila (moja in od mojega), pa še mama je neki nabrala, mama je dala tudi staro kuhinjo, ki je ostala v hiši od prejšnjih lastnikov in dva kavča, ki sta bila čisto vredu, pa še neki drobnega pohištva. Poleg tega pa ko so ljudje videli, da odnašamo stvari s sosedovim kombijem, so še oni podarili kakšno malenkost - nekateri so celo denar dajali. Res prijetno presenečenje. Sploh pa se je moja mami angažirala pri zbiranju denarja v njihovi firmi - vsaj je dal po svoji možnosti in so kr nekaj nabrali za njihovo pomoč.  user posted image MAMI user posted image user posted image

No to je bila ena večja akcija pri nas... Drugače je pa tudi fant večkrat odnesel kako vetrovko, pulover, bundo, ki jo ne nosi več kakemu brezdomcu, ki postavajo pred trgovinami in fehtajo za denar. Pa tudi kakih 100-200 sit se je našlo za njih... Vsaj lepše zaspimo ponoči. user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.2.2007 13:11:33   
Anonimen
Pa naj pe dodam, da tista oblačila, ki bi jih morala nesti v čistilnico niso bila umazana. Sem jih oprala prej! Da ne bo kakšen komentar, da sem nesla posvinjane cote.. user posted image

A pri vas tudi to zahtevajo na RK? Ima katera izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
20.2.2007 14:10:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
20.2.2007 18:07:35   
Anonimen
Mi tudi veliko oblačil podarimo - nesemo jih na Karitas ali pa jih damo komu osebno. Smo jih večkrat nesli na RK, pa je enkrat priletela od ene ženske, ki prelaga obleke na RK, zajedljiva pripomba, kam naj gredo z vsem, kar smo prinesli. Od tedaj naprej ne nosimo ničesar več na RK.
Imam pa tudi eno izkušnjo glede (ne)hvaležnosti posojanja oblačil. Sem enkrat posodila svoje nosečniške hlače eni sošolki s faksa. Še na dom sem ji jih peljala, čeprav stanuje ene 70 km stran. In mi še (dobesedno) hvala ni rekla, ko mi jih je po letu in pol vrnila. Pa še takrat sem jo morala ene parkrat opomniti, če mi jih vrne, ker sem jih potem posodila še eni drugi kolegici. Fora pa je še ena - tudi ta sošolka ima Picassoja - morda gre pa za iste ljudi?! Se ne bi čudila, če bi bila ona!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.2.2007 18:29:54   
Splet.Ka
Ravno to sem jaz hotela preprečit in sem zato nekaj vreč odnesla kar na RK. So bili zelo veseli. Upam, da stvari pridejo v prave roke!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.2.2007 12:25:28   
soncicaT
Ravno tako jaz bi bila lepo direktna in povedala, da menim, da oblačilc ne potrebujejo in da jih res želim podarit družini, ki jih res nujno potrebuje.

Sploh me ne bi skrbelo kako bi se počutili..razen če bi imeli RES DOBER argument.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.2.2007 18:34:26   
VERONICA
Mogoče pa je res škoda da jih nisi direktno prašala. Zdaj to nikoli ne bomo zvedeli...
Vsekakor pa ne verjamem da bi jih prodali.
Auto je lahko bil posojen, oblačila pa iz boljših časov. Ali pa so samo delali uslugo nekomu drugemu, komu so oblačila namenjena.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.2.2007 20:07:12   
smrka
Ti si naredila dober namen in podarila obleke, nekomu ki bodo prav prisle. Mogoce si pricakovala da bo prisla ta zenska z skodo staro 20 let, ali ker drug zjahan avto? Kaj pa je danes tesko vzet nek avto.. saj obstajajo lizingi in krediti, pa nevem kaj se...?? Eni dajo ves svoj dnar na avto, zivijo pa kot revezi.. drugi pac dajo dnar nekam drgam.... vsak po svoje.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?