|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
12.2.2007 20:26:04   
florita
Andreja kam si šla na laparoskopijo? Kako zgleda operacioja? Ali boli po narkozi?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
13.2.2007 9:36:53   
njoka
user posted image  Punce moje jaz spet postajam klomifenka in sicer začnem 15/2 - od 3. do 8. dne po 1/2 tablete zjutraj in 1/2 zvečer!

user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.2.2007 9:45:21   
nemrak
user posted image user posted image
Danes sem slabe volje user posted image , ker je danes že 7 dan po K, jaz pa še vedno nisem občutila O. Ne merim si temperature, tudi ovul teste nisem delala....Vedno sem jo imela okoli 5 dneva.
Ampak ponavadi je vsaj izcedek, sedaj pa še tega ni user posted image ali pa me kdaj pa kdaj malo špikne v jajčnikih. Upam, da je zamudila user posted image
Imam občutek, da ta mesec zopet ne bo nič.
Vseeno pa pridno user posted image , ker upanje umre zadnje.
Pridne bodite!!!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.2.2007 10:13:23   
Fargesia
živijo!
sem bila danes pri ginekologu na vag.UZ...je bil ful zadovoljen! reku je da bo v dnevu, dveh ovulacija...da je en folikel tik pred pokom...mam pa v desnem ovariju tri velike, in v levem tri velike...v levem so večji...prejšnji mesec je bilo pa obratno...zdej pa user posted image in čakat na konec meseca...
NEMRAK, ne obupaj...je dr. Pušenjak rekel da sluz ni merodajen pokazatelj ovulacije!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.2.2007 10:24:41   
nemrak
user posted image user posted image
maša82, super potem pa kar v akcijo.
Jaz sem bila v prvem ciklusu K  na UZ in mi je rekel isto kot tebi.
Tisti večer sva user posted image in sem zanosila.
Sem zelo vesela zate!!!!user posted image

Zase pa vem, da sluz ni vedno pokazatelj, ampak saj veš kakšne smo.
Enkrat bomo vse postale srečke user posted image .
Boš videla!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.2.2007 10:36:33   
Fargesia
ja ni hudič da bo tudi nam enkrat usojeno! a ne?!

sem shujšala 4 kg od hiperstimulacije...sem nehala jest mlečne izdelke (prej sem samo to jedla!!!!)...pa bi se z veseljem nazaj zredila, če bi v meni pikica rastla!user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
13.2.2007 11:56:52   
andreja2000
nemrak,tako kot ti je rekla maša,upanje umre zadnje. Nikar ne obupaj.Jaz jem K. sedaj šest mesecev,pa je do O,prišlo zelo različno,glede na BT. user posted image user posted image user posted image

maša82,upam,da ti sedaj uspe!Tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
13.2.2007 12:33:14   
TANTRA
Pozdravljene,

Maša82, jaz sem danes 5 dan po zadnji tbl in moram priznati, da me je začelo špikati že 3 dan, včeraj pa me je levi jajčnik tako bolel, da sem komaj hodila.
Tudi danes ga čutim.  Predvidevam da bo ovulacija nekje v soboto, saj sem si danes merila temp. pa je bila le 36,3. 
Torej te bolečine kažejo, da jajčniki ful delajo....user posted image user posted image ??
Torej ker je ta teden valentinovo in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bo mogoče konec meseca res videti user posted image user posted image  ....
Želim lep dan

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
13.2.2007 14:28:02   
Fargesia
Tantra! jaz sem danes 7 dan po zadnji tableti...mene je pa začelo špikati 4 dan po zadnji tableti...ja, men je G danes rekel, da zaradi delovanja al pa da si kaj pretegneš in pol boli...

UPAJMO NA NAJBOLJŠE!!!!DRŽIM PESTI ZA VSE!user posted image

Andreja2000!
Zlata si! Najlepša hvala za pikapoke! Upam da mi bodo konec meseca prinesle srečo!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
13.2.2007 15:54:30   
ANDREJA*
Andreja kam si šla na laparoskopijo? Kako zgleda operacioja? Ali boli po narkozi?

Florita ,bila sem v ljubljani in ni bilo sile, malo boli, ko se zbudiš pa dajo takoj inekcijo proti bolečini. saj so prijazni......samo tiho ne smeš biti...oz. povej in vprašaj ....ne bodi pa tiho, če imaš težave.
dobro opravi kamorkoli greš!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
13.2.2007 16:30:21   
zorica

Jaz pa sem danes začela s K user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sem vesela in polna optimizma,nekako sem prepričana, da nama bo že v prvo ratalo (s pomočjo inseminacije user posted image ).

Prvič so me pogledali z UZ, ugotovili pet foliklov in na levi strani cisto - upam, da bo sama počilauser posted image

Jem pa 1tableto zjutraj, 1 zvečer.V ponedeljek pa mam spet UZ.Resnično sem prepričana da nama bo uspelo.

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
13.2.2007 16:34:45   
curkica
Pozdravljene klomifenke!

Na kratko se še jaz malo oglašam. Danes je 21 dan ciklusa in 5 dan po IUI, torej sem še vedno v nevednosti, kaj bo ... Posebnih znakov ne čutim nobenih, le v spodnjem delu trebuha čutim nekakšno napetost in vsake toliko me zašraufa, kot pred user posted image , zato upam, da ni to znak za prihajajočo ... Tudi BT je za zdaj še malce povečana, kar seveda nič ne pomeni. Vem, da bom mogla počakat vsaj še 1 teden, pol pa če pride user posted image , če ne pa test, in bomo vidli.

lepo vas pozdravljam

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
13.2.2007 19:30:49   
arneja
Jaz sem pa danes po user posted image , ko je šel moj na WC (da me ni videl user posted image ), svečo naredila user posted image user posted image user posted image . Ma, me prav briga - če se za to bolje počutim, zakaj ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
13.2.2007 20:07:04   
florita
o sveča, a je še kakšen položaj dobr? Povejte tiste k ste že zanosile?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.2.2007 9:48:00   
Fargesia
PUNCE, ŽELIM VAM SREČNO VALENTINOVO!

"Kjerkoli si, naj bo pesem srca s teboj,
naj te nesteto prelepih trenutkov zapelje v svet srece,
brezskrbnih poti,
bodi zvezdica,
da bo tudi drugim ob tebi lepo."
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.2.2007 10:49:06   
TANTRA
Vsem želim eno lepo zaljubljeno Valentinovo z veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za poplavo valentinovih dojenčkov....

Maša jaz imam danes 6 dan po zadnji tbl. in me še kar boli v levem predelu...
No, upajmo na najboljše...
Imam dve hčerki ( ena zanositev februarja, druga marca)...Torej moja najbolj plodna meseca....Upajmo, da bo tokrat posijala sreča user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.2.2007 10:53:28   
Fargesia
TANTRA! preberi spodnji link...sem pisala dr. Pušenjaku...mogoče se boš našla notri. Drugače pa, SREČNO!!!

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=111199&t=111199

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.2.2007 10:59:06   
andreja2000
zorica user posted image ,pozdravljena med klomifenkami in držim pesti,da ti rata kmalu videti user posted image .Ostani še naprej tako pozitivna oseba.
mašahvala za tako lepo voščilo ob Valentinovem.

curkica,držim pesti za user posted image

In tudi jaz vam želim lepo in veselo Valentinovo.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.2.2007 11:54:23   
konina
No, moj valentin ni najlepši, saj se je prikazala user posted image  .Malo me potrlo, saj sem veliko upov polagala v IUI, ampak gremo v novi krog. Curkica, tudi mene je kmalu začelo malo tiščat, pa na stranišče sem pogosto hodila. Občasno mi je bilo pa celo malo slabo. Kaj pa vem, psiha naredi svoje. Poleg tega pa še tista inekcija po inseminaciji menda povzroči lahko lažne občutke nosečnosti. Pa PSIHA!!! Moja dela nadure izgleda. Držim pesti zate, da je tebi uspelo. user posted image user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.2.2007 12:23:01   
pot
user posted image user posted image user posted image Tudi jaz vam želim veliko ljubezni, pa ne samo na današnji dan, temveč skozi vse leto.
Naj bo ljubezni polno srce, naj bo polno ljubezni v vaših očeh in v očeh vaših ljubljenih oseb in naj bo ljubezni polna hiša.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.2.2007 14:42:03   
lučka 25
user posted image  Pošiljam vam enega valentinčk, ki naj vas malo piči. user posted image  Drugače pa sem jaz malo user posted image  in user posted image  saj ne vem kaj je z mojo user posted image . Sem mislila, da jo bom že v ponedeljek dobila pa imam le majhne rjave izcedke. BT tudi še ni padla pod mejo in sem čist mem. Vem da user posted image  nisem in tudi upam ne (si ne upam). Bi pa rada videla da se pojavi user posted image  v pravem pomenu in da lahko pričnem ponovno jemati (3. ciklus) klomifen. Pa saj pravijo: "V tretje gre rado!"user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.2.2007 14:52:16   
lana38
lučka25, halo, zakaj pa si zdaj ne bi upala biti user posted image  in bi raje šla v 3. krog s Klomifenom? Upamje umre zadnje, zato upaj na user posted image  in da se user posted image  ne prikaže.
LP

lana38

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.2.2007 16:07:04   
curkica
konina - meni po inseminaciji niso dali nobene injekcije, tako da ne vem, ...

Ja, saj vem, da je veliko na psihi, ampak če je pa tak glupo, ker točno veš, kdaj naj bi se zgodila oploditev zaradi inseminacije, in potem samo čakaš in čakaš na kakšen zgoden znak in se ti vsak malo čuden znakec zdi, kot bi res pomenil tisto, ... Kar ne morem nehati misliti na to! Sicer sem kar malo pesimista in si raje mislim, da najbrž itak ne bo nič, ker pač nisem take sreče. Če se slučajno kak čuden znak pojavi, ga rajši ignoriram. Dnevi se vlečejo nenormalno, ampak bom že počakala na drugi teden, ko naj bi dobila user posted image , tako da zaenkrat ne razmišljam še nič.

lučka25 - res HALO! kaj pa če le mogoče res si user posted image . Ti želim, da si, ...

Vsem skupaj en valentinčkov pozdravuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.2.2007 16:47:01   
zorica

Ne vem če od Klomofena ali od vremena ali pa kaj drugo, - v glavnem počutim se čisto zanič.Vroče mi je, roke se mi potijo, tam spodaj se nekaj šraufa,...Skratka zanič sem user posted image user posted image user posted image

Pa sem komaj drugi dan na K, kaj pa še bo user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.2.2007 18:20:35   
lana38
zorica, to so učinki Klomifena. Drug ciklus bo že bolje, če slučajno ne boš user posted image  po IUI.
LP

lana38

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?