|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj novorojencek?
14.2.2007 15:50:52   
MAM05
Eno vprašanje za vse tiste, ki mi boste želele odgovoritiuser posted image . Prvega otročka sem rodila konec avgusta lani in ker je bila lani grozna zima, se mi je kar malo zamerilo imeti majhnega dojenčka pozimi in razmišljam ali ni boljše, da je bolj toplo, da greš lažje ven z dojenčkom. Potem se spomnim poletja in vročine, ki tudi ni primerna za dojenčke....Torej, da preidem na bistvo, ker se odločam za naslednjega otroka in razmišljam tudi o tem, da bova lahko zunaj sprašujem vse vas, kateri letni čas(bolj mislim na mesec) se vam zdi najboj primeren za novorojenčke? Hvala.

< Sporočilo je popravil Seven -- 15.2.2007 16:22:58 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOVOROJENČEK,KDAJ?
14.2.2007 15:53:11   
lemavrica
Meni se zdi najbolj primerna pomald ali pa jesen. Jest bom rodila septembra in mi je tko čist fino.
Me je pa groza bit visoko noseča čez poletje to pa priznam in bi bila raje pozimi.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 16:01:24   
ostrouskaduska
Jaz sem prvo rodila tistega strašno vročega poletja 2003, ko je bilo že od maja čez 30stopinj, pa mi ni bilo nič hudo. Se mi pa zdi najlepše dobiti otročiča v mesecu aprilu. Takrat je že kar toplo in ne porabiš pol ure za oblačenje preden greš na sprehod ali v avto. In čaka te še toplejše vreme, poleti pa je že toliko velik, da greš lahko brez skrbi na počitnice.

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 16:19:55   
A-N-J-A
marecuser posted image ,apriluser posted image ,majuser posted image

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 16:22:25   
Bonnie_RR
Js sem rodila lani februarja (jutri bo 1 letouser posted image ) in je bila nosečnost super. Tud, ko je bil user posted image še manjši je bilo vse fajn...user posted image  

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 19:32:17   
ČebelicaMaja
Jaz bom pa takole rekla- jaz sem bila lani pozimi noseča in se mi je milo storilo, ko sem hotela smučat, tečt na smučeh ali pa se sankat ...pa ni šlo zaradi trebuščka in angeljčka v meni, rodila aprila- poleti je bila ta mala kar boga zaradi hude vročine- pa je bilo hkrati tudi ful lepo- in nosečnost pozimi in novorojenček poleti- tko, da mislim; DA JE VSAK LETNI ČAS NEKAJ POSEBNEGA, TAKO ZA RODIT, KOT ZA BITI NOSEČ- JE TREBA PAČ VZET V ZAKUP- VAŽNO, DA SE IMAMO FINO IN SMO ZDRAVI, KO RATA, PAČ RATA...NEKAJ ROMNTIKE PA TUD ŠE MORA OSTAT, ALI NEuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 19:36:20   
eya
Se strinjam s ČebelicoMajo-ko nam rata, pač rata, brezveze je še na letni čas gledat, saj ima vsak čas itak svoje + in-.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 20:03:30   
Baucka
Jaz sem rodila konec aprila. Glede otroka je super, ker lahko greš z njim takoj ven. Midve sva blle po cele dneve zunaj. Po moje je najbolje če rodiš tam marca. Slabo je bilo to, da je bilo poletje zelo zelo vroče, tako da sva v tisti vročini ble skrite v hiši. Ven sva šle samo zjutraj in zvečer. Pa še ena slabost je pri spomladanskih. Ker si noseč pozimi, ni kvalitetne zelenjave in sadja. Imaš pa špricano "sranje" iz trgovin. Pa nato ko začneš uvajat gosto hrano pri otroku je spet jesen-zima in spet ni kvalitetne raznolike zelenjave in sadja. Tako, da moraš že na to poleti misliti in čim več dat v zmrzovalnik.

Gremo veselo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2007 20:30:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

user posted image  user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: novorojenček, kdaj
14.2.2007 21:01:51   
Katrin
Moje osebno mnenje je, da je čisto vseeno, kdaj te narava osreči s srečo, ki se ji reče dojenček; pa naj bo to vroč julij ali pa mrzel januar. Sreča, ljubezen in veselje so vedno, ne glede na letni čas.

Srečno!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: novorojenček, kdaj
15.2.2007 0:35:06   
petra81
Jaz sem rodila lani v začetku februarja, pač ko nama je ratalo!! Mi je pa bilo kar malo grozno, ker sva bili večino časa notri, ker je bilo pri nas ful snega, pa burja, pa mrzlo! Je bil zelo redko kak res lep dan za bit zunaj! Če bi se dalo naredit tako, da bi imela user posted image , kot bi si res želela, bi nosečnost podaljšala tja do sredine marca, ko je potem najlepše zunaj! No, meni ni bilo vseeno! Je pa res, da je letošnja zima super kar se tiče vremena, vsaj pri nas, tako da imamo poplačano lansko!!user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 9:26:02   
SanjaS
v splošnem se strinjam z a-n-j-o... čeprav je pa dejansko bil lanski september perfekten za rodit...sploh če upoštevamo kakšno zimo smo imeli..

najslabši je bil pri meni november..tisto leto sva bili 40 dni v stanovanju zaradi vremena..

lp,
S
p.s.
priporočam ti, da preštudiraš vremensko napoved na letni ravni... 

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 11:40:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2007 11:52:50   
lenika
Ja tako je, jaz sem rodila lani meseca maja in sem rekla super bova lahko pol leta praktično cel dan zunaj. No in kaj se je zgodilo. Naš user posted image  prve 4 mesece ni hotel biti vozičku in tako sva bila zunaj bistveno maj kot sem si zamislila. Na srečo je bila jesen in zima tako lepa, da sva to nadoknadila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2007 12:58:10   
monika30
Tudi jaz bi rekla marec ali april.
Se pa strinjam, da je kadarkoli lepo.

Lp.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2007 12:58:25   
katerina
načeloma se mi zdi, da je najbolje roditi začetek pomladi. to pomeni, da je na začetku nosečnosti, ko nosečnico rado zebe, poletje, in ji je topleje. na koncu nosečnosti je nosečnici vroče, zunaj je hladno, pa se spet izravna.
po rojstvu je že dovolj toplo, da si veliko zunaj z dojenčkom. če začneš z uvajanjem gh kmalu, imaš na začetku dovolj izbire sezonske hrane in če malo misliš vnaprej (jaz sem premalo), lahko veliko shraniš v skrinjo.

skratka, govorim ti svojo izkušnjo.
vem pa, da sem bila najbolj vesela, da sem sploh zanosila in bi mi bilo čisto vseeno, če bi bilo ves čas -15 stopinj, ali pa +30, bi se že znašli....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.2.2007 13:23:44   
MAM05
oj,punce hvala za odgovore,se strinjam z vami, da kadar bo pač bo, vsako dete je največja sreča. Ko sem še enkrat prebrala, da sem napisala, da sem rodila lani avgusta in da sem imela grozno zimo, sem ugotovila kako čas beži, kajti rodila sem predlani avgusta-torej 2005 in sem res imela grozno zimo, ve ki ste res rodila lani ste prave srečke, kar se tiče vremena, zato mi je ostal neki čuden občutek, da bi šla še enkrat "isto pot", saj je veliko lažje počakati par mesecev do nosečnosti, kot pa par mesecev po porodu, notri, doma......se mi v tem smislu "planiranje"ne zdi tako butasto. Lep pozdrav

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.2.2007 14:02:25   
Luns
Rodila sem novembra 2005, in sva bila od konca novembra dalje zunaj vsak dan, ne glede na vreme razen če je zelo padalo. Mali je užival nikoli bil bolan oz se prehladil, lepo sem ga oblekla v pajaca pa v voziček in sva šla na zrak. 

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.2.2007 14:07:57   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

tako ja

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?