|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
9.2.2007 17:25:12   
škorpion
ojla spet se javljam!

Sandra85 lahko si srečna da obiskuješ wc ponoči samo 1x jaz ga obiščem 2-3x.znorela bom. upam da ne bo to še slabše. kar se pa tiče slabosti pa bolje da ne govorim. V službi je neuzdržno, saj nočem še povedati, mi je ful slabo in povrhu vsega sem še ful utrujena in moj križ je za znorit. Upam, da se bo to kmalu končalo, kajti nevem kaj bom še počela naslednjih 7. mesecev.
Zanima pa me eno vrašanje. Ali je mogoče že katera od vas v bolniški.
nefrodita upam da ti bodo rožice lepo uspevale, lahko ti rečem, da jih imam jaz tudi veliko, samo jaz imam rajši necvetoče, drugače  imam veliko rož, ker se mi zdi da je stanovanje veliko bolj prijetno.user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.2.2007 17:54:14   
dorotea
Jst sem moje orhideje vse kupla v akcijah v bauhausu in sem mislila da ne bo nič ...so pa zrasle full lepo in cvetejo kot nore. Se mi zdi , da so ble v akciji 1.900 sit...v redni prodaji so pa res preveč drage...sam moraš pa met fajn prostor zanje pa vlago. Naše stanovanje je prevlažno...in če je za vse drugo slabo...mi pa orhideje super uspevajo. A tako ti je zrasu benjamin? Jst mam tud enega malega ma nikamor ne gre...ta velika dva sem pa podedovala od mame...in sem prav ponosna nanju. Sta pr meni lepša. user posted image
Evo...torta uspeva...oblati bodo hmali! MMMMMMMMMM bo fino!
Škorpion...jst tud pravim da brez rožic ni stanovanja in ne hiške! Upam, da nimaš predaleč Wc-ja...jaz bi se ubila ponoči...sem čisto matasta...in pol moram še čez možeka plezatuser posted image ...imamo v kotu posteljo...če ne bi sebe bi pa njega ubilauser posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.2.2007 18:01:31   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

No, naj priznam, da sem tudi jaz nora na rože....imam vse police zasedene. Upam,d a bova res uspela svojo hišo zazidat (kar bo seveda nujno potrebno, da bomo vse otroke lahko "pospravili"), da bom lahko imela več prostora za rože in pa seveda zimski vrt. Druga moja manija so pa kaktusi...tudi teh imam polno.

Če bi se lahko kdaj kje v Ljubljani dobile na kofetu, sem seveda takoj zraven.

Drugače sme pa danes na dopustu. Je hči nekaj bolna, takod a je ravno prav da sem bila doma. Upam,d a se ne razvije kaj več iz te vročine in kašlja.

Počutim se pa OK. Sem zdajle napadla ene piškote..je hči rekla, da jih bo jedla. Zdaj jih pa smao jaz jem. jao, pa moje kile. Ah, bo že.

lp, CUKRČEKuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.2.2007 18:19:12   
Anonimen
U šit dorotea, veš, da sem tudi jaz danes videla v baumaxu znižane orhideje, pa se jih nisem upala vzet. Imam nekak rešpekt pred njimi, da ne bo ratalo. Ampak...........ne vem, če ne bom možeka spet skušala mal nahecat, da bi imela še orhideje. Mama jih je ravn včeraj dobila....in to tri....jst pa nobene user posted image . Bom kupla znižane!

Še nasvet za tortico. Biskvit se kr malo tko....napihne. Splača se tisto odrezat, da ni preveč visoko. Jaz sem potem obrezline kr v maso zmešala.

No pa da se malo vrnem k nosečnosti. Tudi jaz ponoči hodim na wc. Najmanj enkrat. Zjutraj pa komaj pričakam, da se kopalnica sprazne, da spet letim. Poskušam se silit jest jogutrte, jih ne maram preveč. Za kalcij. Drugače pa slabosti hvalabogu nimam, prsi sem se že navadila, da so napete. Sem danes poskusla en modrc v trgovini spravit nase. Šit C mi ni več prav. No mojmu se ful dopade. krvavitve pa so se k sreči tudi umirile. Super je. Upam res, da tudi vas minejo te slabosti.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
9.2.2007 20:41:30   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion
Ali je mogoče že katera od vas v bolniški.

Jaz sem na bolniški 2 tedna,pa še 2 bom. Potem pa verjetno v službo, kaj pa čem. Bo prej minil čas.user posted image
Sem si že vse splanirala.user posted image 13.8. grem na porodniško, 13.7. pa na dopust. Še 5 mesecev.user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.2.2007 21:04:12   
sandra85
no punce spet ste se razpisale,pridne user posted image
js sem mal spala...

nefretiti...ma kaj ni ta pasijonka neka roža, ki pogleda poleti tak oranžen sadež-majhen in sladek?
kr mi imamo doma(pri očetu) to na vrtu in vem da je sadež nek...?
boo...

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.2.2007 21:44:15   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

29.8. Nikki24 (potencialna septembrka, hihihi)

?.9. _mala_
?.9. škorpion
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna 3ROŽICE
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

7.9. Carmy (PP 31.1.), 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
7.9. Anonimna  ZVEZDICA (PP 31.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image  NEBESA, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
10.9. LEVASI (12.2.)
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. sandra85 (PP 20.02.), Portorož
14.9. duskamb, 3n, Maribor 
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n, okolica Doba
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. kajča, 2n, Kranj
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna (PP 14.2.), 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
26.9. taček
?.?. helenav, 1n, Izola
27.9. tanja981 (PP 13.2.), 2n
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika 
30.9. Tanja Lina, 1n
??.9. katjuša79, 2n 

user posted image  user posted image user posted image  nove nosečke: _mala_, škorpion

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image

Kandidatke za Tečaj za zgodnjo nosečnost (21.2., Ljubljana):
lemavrica, nora, TheAngel, guppy

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.2.2007 21:46:20   
guppy
Danes se ne počutim najbolje, pa bom kratka... ni mi lih v navadi.
Čestitke _mala_ in škorpion in dobrodošli!! Fajn bi bilo, da nam zaupata katera nosečnost je to in od kod sta, da lahko popravim podatke na seznamčku.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.2.2007 21:50:37   
lemavrica
Ste se pa razpisale čez popoldne. Meni pa dones še ni slabo, pričakujem napad okoli polnoči.
Tko da še kako uro in pol imam časa za net in knjigo. Bi bla pa vesela če si tole nehalo.
Jest se pa silim s šumečimi kalcijevimi tableti, ker mleka in mlečnih izdelkov moj želodec ne prenaša najbolje.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.2.2007 22:24:01   
Anonimen
Škorpion, jaz sem na bolniški - dva tedna in še dva bom, nato pa v službo, če bo hematom izginil. Doma sem ostala zaradi krvavitev - kakšen dan sveža kri, drugi dan rjavo. Zdaj počivam, kolikor pač lahko ob malem navihancu in jemljem prometrium. Tudi mene blazno boli križ. Maternica je obrnjena nazaj oz. vsaj v prvo sem nosila v križu in tudi pol leta po porodu na eno nogo sploh nisem imela občutka stopit. Zdravnik je rekel, da je to prehodna pareza stopala in da je pač mali dolgo pritiskal na živec. Pa tudi prvi meseci po porodu so bili kar hudi, ker je malega precej zvijalo po želodčku in to ves dan, tako da sem ga večji del dneva prenosila. Pri dnevnem spanju pa je bil itak prvovrsten primerek, saj je rabil le 2x po 15 minut čez dan. Zdaj je pa že nekaj časa super in za pohvalit glede spanja in vsega. Tak sonček je... AnonimnaD

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
9.2.2007 23:00:19   
TheAngel
Ojla

Hvala za recept. Pri nas je težava v teh biskvitnih rečeh, da ne smem niti za sekundo se obeniti okoli, ker mi biskvit izgine. Ni za dočakat da se dokonča in je vedno vse obglodano.
Zelo velikokrat spečem en biskvit za katerega je bil recept na ovitku vanilijevega sladkorja - samo vse nameriš v multipraktik, namažeš pekač, pretreses pa posuješ s sadjem ki je pri roki... to je to

Sicer vse po starem. Nič slabo. Ta novi maksim jogurt je vedno boljši in boljši heh.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.2.2007 7:48:48   
Anonimen
Jutro!

Sandra85: ja točno, orančen sadež razvije. Ampak ne vem, če je ta glih užiten. V afriki sicer je, ampak pri nas so pa to bolj okrasne rastline. Meni ponavadi odpade cvet, sploh ne vem zakaj, tako, da se sadež ne more razvit. Bom videla sedaj, kako bo. Je pa skrajno neobičajno, da tako bujno cveti pozimi. Zdej bi morala rastlina počivat, ampak jaz jo imam nad radiatorjem in ji ful paše. Upam, da ne bo shirala. Moram čim prej poskusit razmnožit.

Jaz pa sem danes cel dan sama doma user posted image  Možek je v službi user posted image

Včeraj sem gledala tisti slovenski film, ki je prikazoval zadrogirance, kar srh te spreleti, ampak je to tako blizu nas, včasih sploh opaziš ne. En moj sošolec iz OŠ je že pred 2. letoma tazadnjič brizgnu substanco v svojo žilo. Kot rečejo "zlati šus" Grozljivo je. In potem sem šla čisto pod tem vtisom spat. In se mi je sanjalo, da sem zjutraj vstala, na rjuhi pa je moja user posted image  ležala, 2 cm velika, s posteljico vred. Po moje, da sem sredi noči jokala. Grozljive sanje. In danes me nekaj špika tam spodaj, sej se mi bo še zmešalo od strahu.
Ojoj, moram na kej bolj pozitivnega mislit.

Ima slučajno doma katera rožo, ki se ji reče tudi vinska rutica?

(odgovor članu TheAngel)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
10.2.2007 8:39:19   
škorpion
Vsem dobro jutro!

guppy, da boš lahko izpolnila tabelo:
to je moja prva nosečnost in se v 9 tednu, tako da imam datum 6.9.2007. Prihajam pa iz Celja. Upam da sem ti dovolj pomagala.
Vidim, da ste kar pridne in da pečete, tudi jaz sem včasih ful samo nevem kaj se sedaj dogaja, sploh se ne spravim, mogoče pa bom naredila to tortico, katero recept ste napisale.
Danes je spet nov dan in začel se je brez slabosti - koliko časa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.2.2007 9:21:08   
andreja32
ok punce, s tortami mi pa delate SKOMINEuser posted image user posted image . MMMM polna usta sline imam.Jaz bom pa danes pekla krofe, sem jih obljubila otrokom.Moj najstarejši sin je danes odšel na informativni dan za srednjo šolo.mene je celo noč pri srcu stiskal.Tako hitro zrastejouser posted image .Če bi se dalo bi čas nazaj zavrtela ko je bil še majčken, nasmejan knedel,....pa taaaakkkkoooo moj.
en lep pozdrav pa uspešno peko ....madonca boste dobro jedleuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.2.2007 12:40:54   
Rozmarinka
Andreja32, tvoj najstarejsi pa ze v srednjo solo ?! Ja, saj to je pa ze pubertetnik user posted image  Prav obcudujem take, ki imate tri in vec otrockov doma ! Tudi med septemberkami vas je nekaj ! Moja sestra ima tri in vedno se nasmejim kako mi razlaga o svoji prvi, drugi in nato tretji nosecnosti.V prvo ful pricakovanj, opazis vsako spremembo, slabost, pises nosecniske dnevnike, kupujes revije...V drugo ze nekako ves kako bo, a  se vedno kazes UZ slike naokoli, v tretje pa imas toliko dela s prvima dvema, da skoraj ne ves da si nosecuser posted image Prvi otrok ima do 3 leta ene pet foto albumom (prvi nasmeh, zob, laske, vse RD), drugi 3 albumcke, tretji pa enega pa poluser posted image  Saj ne da te mine, ampak drugace menda spremljas in dojemas vse...Moja nosecnost je prva, tako da pocnem vse, kar sem opisala pod prvega otroka plus se kaj dodatnega zravenuser posted image

Ja, theAngel, tisti maxim jogurti so ful dobri ! Meni je najboljsi s crispijem ! Pa tisti Ego razlicnih barv (rumen-bezeg, oranzen-korencek in pomaranca, rdec-rdeca pesa) so tudi njaminjami...

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.2.2007 13:08:35   
jacklyn
ojla user posted image
najprej dobrodošle vse nove nosečke
po dolgem času se še jaz malce javim,Sicer redno berem in ugotavljam kako ste pridne.
Med tem sem tudi sam začela bruhati ( pa sem mislila, da se bom temu izognila) groza
in spomnim se svoje prve nosečnosti
tudi sem veliko bruhala in imela sem neverjeten apetit
naprimer sva šla z možkom na pico in pojedla sem jo pol šla v wc zbruhala zaužito odšla nazaj in zopet z apetitom jedla naprej
vem povem, da sem mislila da me bo konec
zdaj pa sploh apetita nimam
razen včeraj, sem bila z sinom na informativnem dnevu.Ravno je ravnatelj predatavljal šolo, ko si zaželim , da bi jedla krompirjevo solato
zvečer sem si jo pripravila in tresla sem se ko sem jo jedla, vendar škoda časa in dela čez 15 min je pristala v školjki

jaz sem se že sama naročila za NS in sicer sem naročena dne 22.03.
v Postojni pri dr. Reš.

V četrtek 15.02. pa imam ponovni pregled in takret  bom že videla svojo pikico
komaj čakam

lepo se imejte in čim manj težav

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.2.2007 13:33:33   
Anonimen
Joj  Nefretit, želim ti, da se ti takšne sanje čim prej nehajo.

Meni slabosti počasi nehujejo, spet sem malo apetita dobila, že dva dni se mi ni niti refleks za bruhanje sprostil, kaj šele da bi dejansko bruhala. Ponoči spin kot top, včasih moram 1x vstat, ampak grem z zapritmi očmi, naredim svoje in odsanjam nazaj v spalnico.

Ah, o rožicah govorite. To je pri meni posebna zgodba. Živiva v hiši in imava okna od dnevne in kuhinje obrnjena za jug, da vidiva morje. Posledično temu seveda ni svetlobe in nobena roža ne uspeva. Drugi faktor je pa hišna muca, ki je generalno skregana z vsemi rožami in ne morem imeti nobene zraven nje. Sedaj imam dve na steni viseči, ena ki pa je na okenski polici pa je vsak dan v delu. Vsaj 10 velikih lončnic sem morala dat stran zaradi nje. Verjemite, da me včasih prime da bi jo ven zabrisalauser posted image . Vse uničuje, brusi kremple na stolih, vsako zemljo razkopa.....grrrrrrr.
Tako je stanovanje prav turobno brez rož, pa tako rada jih imam. Najraje imam benjamine, drevo življenja, juko.....Pa nimam nobene od tehuser posted image .

Včeraj sem pekla pecivo, skorajda podobno majhnim torticam. Čokoladni biskvit v treh nadstropjih s kokosovo kremo in na vrhu posut z kokosovo moko. Jami. In potem to narežem na manjše kvadratne koščke. Samo 4 kosi so še ostali.

Lepo se imejte in lep viked. Na Obali je spet sranje od vremenauser posted image .

Srček user posted image 9t3d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
10.2.2007 13:39:36   
žarnica
tiste,ki ste na bolniški-povejte mi nekaj.
A ste ves čas doma,notri zaprte? Že 2 tedna sem doma in še 2 bom,pa nevem al bi šla kam al ne? Sem mislila prej v trgovino, zmanjkalo kruha, pa si nisem upala, potem ko sem malo po forumih brala,da te pridejo preverjat na dom.user posted image

Kaj ve počnete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.2.2007 14:21:34   
Anonimen
Jaz hodim okoli. Ta teden bom celo hodila k bioenergetiku, cel tedn. Ravno v trgovine šetat se ne hodim, mi niti ne paše, ampak čist čist skoz pa tud nisem doma. Ker imam sestro v MB, hodim na preglede v MB, pa še njeno tamalo kdaj poahtam. Združim prijetno s koristnim. Ravno zdej se odpravljam na sprehod, je tak lep sonček pri nas, ne smem zamudit.

Srček: nekaj ne razumem: hiška je obrnjrna na jug in ni svetlobe? Svetlobe je verjetno na severu bolj malo, ampak ti jih pa na oknu sonce najbrž skuri.

Muce pa le ne cartaj preveč, da nebi dobila slučajno toksoplazmoze.
Jaz sem se zadnjič s takooooo veliiiiikimi očmi odrekla mojemu najljubšemu tatarskemu biftku.....pa kokakole mi mož ne pusti, pa gumjastih bonbonov, pa nič ne smeš, če si user posted image ......pa njokov z gorgonzolo ne.....pa saj se ti zmeša.
Kokakole bi pa hektoliter spila.....jao sama kemija.

Drgač pa še ena stara vraža: za vsako, ko se v nosečnosti kaki jedi odpoveš, bo otrok dobil leno piko več. Upam, da moj user posted image  ne bo čisto pikast, jaz se že zdaj komaj brzdam, kaj šele bo.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
10.2.2007 16:24:44   
žarnica
nefretiti- zakaj pa gumijastih bonbonov ne smeš? user posted image jaz sem jih ravno prej nekaj pojedla. V prvi nosečnosti sem bila čokoholik, sedaj pa sem očitno mahnjena na bonbone.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.2.2007 16:33:26   
lemavrica
Ja to tud mene zanima zakaj gumi bonbonov ne smeš. okakolo jest pijem, men ni G. nič reku da nebi smela.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.2.2007 16:48:18   
Anonimen
Hojla user posted image !

Jaz s prehrano ne kompliciram - jem enako kot pred nosečnostjo. Razen izrecno prepovedanih stvari (surovo meso, pršut, tatarski biftek...). Je pa res, da sem že prej jedla dokaj zdravo, tako da mi sedaj to ne predstavlja nekega velikega problemauser posted image . Itak mi pa zaradi nenehne slabosti do sedaj ni prav veliko stvari dišalo - vključno s sladkarijami in kavo.

Zakaj se pa gumijastih bonbonov v nosečnosti ne bi smelo jesti mi pa res ni jasnouser posted image

Vsem, ki ste bolj na začetku nosečnosti (6-8 teden) in vam je ves dan slabo - sporočam, da se v 9 tednu slabosti začenjajo umirjati, v 10 je večinoma samo še zjutraj malo hujše, sedaj v 11 sem pa spet skoraj "normalna"user posted image . Tako, da ne obupatuser posted image  No, to je moja izkušnja...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
10.2.2007 17:00:51   
Anonimen
Bonboni so narejeni iz želatine, ki je živalskega izvora (rogovi, parklji, kosti,....) in ogromno stabilizatorjev, zgoščevalcev, sredstev za uravnavanje kislosti, sredstev za sijaj,....skratka cele številčnice E-jev, med katerimi so nekateri tudi kancerogeni. Nekako ne privoščim take kemije otroku.
Pa ko smo na faxu enkrat delali poskuse z barvili.....vam raje ne povem kakšne rezultate smo dobili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
10.2.2007 20:00:06   
Anonimen
Jaz pa sem med bolniško doma. Trenutno tudi mali razgrajač boleha in ni v vrtcu in mi čas tako hitro mineva. Težave sem imela proti koncu prve nosečnosti in sem bila dva meseca doma oz. bi me lahko obiskala komisija. Nisem hodila naokrog, saj si nisem želela prezgodaj roditi - zelo hitro krajšanje materničnega vratu in smo zvozili do PDP user posted image   AnonimnaD

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
10.2.2007 22:33:50   
LEVASI
pozdravljene in user posted image  vsem na novo pridruženim septembrkam. jaz sem danes ok, včeraj zvečer sem imela prvo izkušnjo z bruhanjem odkar sem user posted image . sem vedela da včerajšnji dan ne bo prinesel nič dobrega, od jutra pa do večera sem se slabo počutila, tako da sem tudi faks prešpricala user posted image . bo še čas za knjige... tudi jaz sem ena tistih, ki mi trenutno sploh ne dišijo in se kar sprašujem v kaj sem se spravila. ampak saj bo, če bom pridna mi bosta do septembra ostala samo še 2 ali 1 izpit in magistrska naloga user posted image . upam da bo s sončkom prišlo tudi kaj več energije in zagona za takšne stvari, trenutno je tole vreme tako moreče da bi lahko samo spala.

LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?