Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 15:53:21
|
|
|
|
total
|
Ne bi,lahko pa bi če bi hotla,sam odpade.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 15:57:39
|
|
|
|
tinkatin
|
Jaz pa delam s svojim fantom v isti firmi. Sam ne na istem delovnem mestu. Sploh me ne moti in tudi vidiva se poredko v službi. Edino skupaj prideva v službo in prav tako odideva-kar se pa splača glede prevoznih stroškov. Sicer pa dokler ne probaš delat skupaj ne veš kako je.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 15:59:08
|
|
|
|
tinkatin
|
......sem pozabla napisat. Midva sva se spoznala v tej firmi.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 15:59:20
|
|
|
|
tinica
|
Jaz bi pa delala skupaj s partnerjem, zakaj pa ne.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 15:59:23
|
|
|
|
Felicity
|
V istem podjetju že. V isti pisarni ne. Ali pa da bi bilo moje delo odvisno od njegovega (in obratno) tudi ne.
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 16:01:25
|
|
|
|
polona2
|
Saj tako se je pri nama vse skupaj začelo. Ni bilo slabo, samo sva pa bila še mulca.
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 16:01:41
|
|
|
|
Maxica
|
Midva sva se spoznala, ko sva oba delala kot študenta pri isti firmi. Ne vem, sama nimam predsodkov, zakaj pa ne? Glavno, da je služba.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 16:06:36
|
|
|
|
ona
|
Midva z mojim pa skupaj vodiva podjetje in sicer je m oj že imel firmo in,ko sem jaz začela hodit z njim ni bilo kaj kot mu začet počasi pomagat in nama prav lepo laufa v življenju,kot službeno in kot družinsko
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 16:09:06
|
|
|
|
spelaz
|
Jaz delam v njegovi firmi - oz. zdaj že kar najini . Me čisto nič ne moti - on je veliko po terenu (pogosto od jutra do večera), tako da se itak bolj malo vidiva, tiste dni ko pa je v pisarni sva pa oba vesela, da sva vsaj malo skupaj. Edino kar je, da moraš znati doma izklopit oz. se ne non stop menit o dogajanju v podjetju. Glede občutka, da si nesposobna najti si delo - tudi meni se zdi, da me kdo tako gleda, ko rečem, da delam v moževi firmi, samo jaz (in vsi v firmi) vedo, da ni tako ter da svoje delo opravljam ravno tako dobro (če ne še bolje) kot bi ga kaki drugi na tem delovnem mestu. Vsekakor pa sem bolj predana trdemu delu in nekako lažje preživim, ko moža ni doma, saj vem, da se skupaj trudiva za našo lepo prihodnost.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2007 16:13:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 16:47:34
|
|
|
|
dory
|
NE, ker imam vsaj v sluzbi rada mal mozgane na off
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 17:13:54
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem delala že z dvem partnerjema v isti firmi, samo druga pisarna. Meni je bilo super, brez problemov, izpadov ali česa podobnega. Najbrž pa je tudi odvisno, kje partnerja spoznaš. Jaz sem ta dva spoznala v službi in mi je bilo OK. Če pa sedaj pomislim, da bi delala s svojim možem, pa ne vem, ker si tega enostavno ne znam predstavljati in ker še nikoli nisva skupaj delala.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 18:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi.
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 19:06:12
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. NE, ker imam vsaj v sluzbi rada mal mozgane na off Ponavadi imaš doma možgane na off, v službi pa na on.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 19:14:33
|
|
|
|
Meggi
|
teja. se štekava- full dobro povedano- kratko in jedrnato!!!
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 19:33:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi2 tud delava skupaj - sva že delala skupaj in sem si vseeno našla drugje službo (mi je bilo prav fajn, da sem si pridobila še dodatne izkušnje, ker delo v vodstvu d.d. je čisto nekaj drugega kot v vodstvu d.o.o.) in priznam, da sem imela večkrat občutek, da hodim v službo in delam za "bivšo domačo" firmo, ker sem izkoristila vsako prosto minuto in kaj postrani naredila - ko sem imela vsega dovolj sem dala odpoved in pustila dobro plačano službo in šla delat nazaj v našo firmo trenutno vidim prednost predvsem v tem, da mi kje drugje ne bi bilo omogočeno delo od 10h do 14h in vem, da tud bolniške ne bodo problem in tako kot je rekla Bagi... dosti se da že v času službe zmenit ( za Skype) na tvojem mestu bi šla vseeno delat k tvojemu in si še naprej iskala službo, ker sem mnenja, da ko si enkrat v obtoku dosti lažje dobiš službo
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 19:33:30
|
|
|
|
L & L
|
Če ne bi delala v isti firmi se ne bi spoznala, meni je OK.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 20:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko, če bi se lepo obnašal.
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 20:48:08
|
|
|
|
rija
|
Ne.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 21:06:57
|
|
|
|
sazi
|
Midva delava v isti firmi (oz. jaz sem dala odpoved in v kratkem odhajam) ampak na različnih oddelkih. Sva pa v to firmo prišla 1 teden narazen - sva si rekla, da greva tja samo, če službo dobiva oba in sva jo - zdaj rečem na žalost, ker je služba tam BLJAK. Imava pa plan v prihodnosti enkrat skupaj delat. Zdaj nekaj začenjam jaz, če se bo "prijelo" pa se mi pridruži še mož. Midva že od kar sva skupaj vse počneva skupaj - od študija, službe... Mi ni nič odveč, da je ves čas zraven.
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 21:15:31
|
|
|
|
lex
|
No moja starša že vse življenje delata v isti firmi, zadje čase pa še v isti pisarni. Pa mami reče, da ga sam sliši, pogovarjata se pa samo na kafe pavzi., No o,na ,ga itak popoldan ne vidi, ker ima s.p.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 21:34:47
|
|
|
|
CatJa
|
Kaj pa vem, nimam kake posebne želje po tem.
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 22:30:55
|
|
|
|
iva01
|
Da, bi delala skup z mojim, prav fajn bi bilo.
|
|
|
|
RE: bi delale v isti firmi s partnerjem 30.1.2007 22:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Delava na isti firmi, tam sva se itak spoznala, samo sva na različnih oddelkih in se ne srečujeva.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?