|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po HSG...
4.1.2007 13:32:45   
tosja
Zanima me, čer je katera zanosila po operaciji HS??? user posted image
Čaka me namreč operacija HSG in THL (zapisano na napotnici)
pa me zanima, če imam potem kaj več možnosti za user posted image  user posted image ,
ki si ga tako zelo želim in čakam predolgo user posted image    

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 7.1.2007 19:36:13 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po HS...
4.1.2007 19:42:11   
upica
Za HS, če to pomeni histeroskopija, si lahko prepričana, da lahko takoj zanosiš, ker je to v bistvu samo pregled maternične votline s kamero. Za THL pa žal ne vem kaj pomeni. Mogoče ti bo lahko katera druga pomagala.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 20:25:54   
tosja
Hvala kolibri user posted image
Jaz ne bom imela pregleda histeroskopijo ampak operacijo, ker imam polip. G mi je rekla, da bo mi v eni narkozi vse naredilauser posted image
Upam na dober rezultatuser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2007 12:35:20   
upica
No, s polipi pa res nimam izkušenj, vem pa, da ko sem ležala v bolnici, jih je precej imelo posege (razne pregrade v maternici in podobno), pa so jim zdravniki svetovali, da naj čimprej zanosijo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2007 12:44:32   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: kolibri

No, s polipi pa res nimam izkušenj, vem pa, da ko sem ležala v bolnici, jih je precej imelo posege (razne pregrade v maternici in podobno), pa so jim zdravniki svetovali, da naj čimprej zanosijo.

user posted image  user posted image  user posted image  hvala kolibri, si mi polepšala dan. Res si želim, da se  to uresniči -  po operaciji user posted image  user posted image  

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2007 15:06:38   
pika74
Ojla tosjauser posted image

sem malo brskala po netu in našla nekaj, kar ti utegne še koristitiuser posted image .

TSH naj bi pomenilo transvaginalna hidrolaparoskopija.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=80161&t=80136#reply_80161

http://www.vestnik.szd.si/st3-s2/st3-s2-097-99.htm

Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2007 15:53:14   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

sem malo brskala po netu in našla nekaj, kar ti utegne še koristitiuser posted image .

Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

Hvala pikicauser posted image  zlata si user posted image user posted image user posted image

Moj optimizem je v tem trenutku na vrhu user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
        Držim pesti, da v tem letu postanema mami
                user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2007 15:15:24   
emaa
Jaz sem zanosila po drugi HSC - histeroksopiji, z dvojčki.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 18:32:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Jaz sem zanosila po drugi HSC - histeroksopiji, z dvojčki.
user posted image  user posted image  user posted image Res, nisem vedela. Spremljam pa vašo zgodbo in  želim vse dobro tvojima korenjakoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2007 11:29:32   
lana38
Jaz sem prvič zanosila naslednji mesec po HSG. Zdaj me ta HSG ponovno čaka, če ne bo nič ta ciklus z user posted image . Upam, da mi bo spet kaj pomagalo.user posted image  Sama sebi že stiskam pesti.
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2007 20:44:05   
tosja

SPOROČILO: lana38

Jaz sem prvič zanosila naslednji mesec po HSG. Zdaj me ta HSG ponovno čaka, če ne bo nič ta ciklus z user posted image . Upam, da mi bo spet kaj pomagalo.user posted image  Sama sebi že stiskam pesti.
LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Lana, za vzpodbudni odgovor.
Tudi jaz ti držim pestke, da user posted image
Če sem lahko malo radovedna - za kakšno oviro je šlo pri tebi, da si po HSG zanosila. Jaz sem imela 2 UZ in na izvidu piše, da je verjetnost polipa, zato tudi operacija, ker pravi G, da bo mi v eni narkozi naredila vse user posted image

Hvala, lp tosjauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2007 8:14:37   
lana38
tosja!
Ti imaš verjetno HSC-histeroskopijo, če boš dobila narkozo in gre za operacijo. Jaz sem bila pa na HSG-histerosalpingografija, kar pa je slikanje maternice in jajcevodov. Če se na HSG odkrijejo kakšne nepravilnosti, potem me HSC še čaka, da se mi te nepravilnosti odpravijo. Tudi prvič sem šla na HSG, ker eno leto in pol nisem zanosila. Izvid je bil OK in tudi posledica takega izvida se je zelo hitro pokazala. Pri HSG ti lahko kontrast malo počisti jajcevode, če se v njih nabere kakšna sluz in so potem bolj prehodni za pot semenčic in oplojenega jajčeca.
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2007 14:16:15   
Anonimen
Tudi jaz sem bila novembra na HSG-ju, zdaj se mi pa zdi da sem nosečauser posted image ! Kupila sem si sicer že dva testa samo sta bila dvoumljiva tako da bom še počakala par dni, da vidim kaj bo!

Upam pa da se ne motim in da sem resuser posted image user posted image user posted image ! Jupi

LP

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2007 19:20:34   
tosja
user posted image  user posted image  anonimna držim pesti, da test pokaže jasno user posted image  user posted image  

Lana prav imaš pri meni ne gre za preiskavo s kontrastom. Gre za operacijo, kjer bodo odstranili polip.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2007 19:28:47   
Anonimen
Anonimen: meni je tudi skozi kazalo tako, da nisem vedela ali je, ali ni....če sem pogledala od blizu sem jo vidla, če pod lučjo je nisem.....čisto zmešano in to 3 dni po izostali menstruaciji. Potem pa sem 5. dan naredila še 1 test, pa je bila relativno  šibka črtica, ampak bila pa je le (čeprav na testih obljubljajo že od prvega dne izostale menstruacije). Po tem sem takoj letela gin., ki je zadevo nedvoumno potrdila. Zlasti če te bolijo prsi in..... potem si že naša: user posted image

Čestitke ;)

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.1.2007 17:47:44   
Anonimen
Lep pozdrav, dekleta!

Tudi jaz sem dala novembra skozi HSG in zdaj se že več kot 1 mesec ful čudno počutim. Dan po posegu sem imela rahel rjav izcedek, ki je trajal nekaj dni, po kakih 14 dneh sem ful čutila špikanje v levem jajčniku, zdaj po novem letu pa me je ene par dni ful bolelo v levem predelu, da sem kar težko hodila, saj sem z vsakim korakom začutila bolečino. Če se kako čudno pretegnem ali obrnem, je bolečino še vedno čutiti.
Zadnjič sem takoj po spolnem odnosu imela celo neke krče in špikalo me je v nožnici.

Zasledila sem že dosti, da ste nekatere po HSG-ju zanosile, jaz sicer mislim, da noseča nisem, saj drugače menstruacije sploh nisem imela. Včasih pride dan, ko me prav čudno "šraufa" po maternici, kot da se bo glih zdaj ulilo, ampak zgodi se ne nič. Pogosto se mi pojavlja samo sluz, včasih je gosta, včasih bolj redka. Sploh ne razumem več svojega telesa. Edino, ko sem imela po posegu tistih par dni rjav izcedek, so se pojavljali tudi rjavo-rdeči kosi. Zdelo se mi je, kot da so kakšni ostanki jajčec. Imam namreč policistične jajčnike in je zgledalo, kot da so se tiste ciste odluščile od jajčnikov. Ampak M seveda ni bilo, ker bi po vsej logiki potem mogla pridet.

Anonimna, kaj pa ti; si imela menstr. po posegu? Kakšne znake imaš, da sklepaš da si noseča? Me zanima, če se počutiš podobno kot jaz?

Vsem skupaj lep večer še naprej!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2007 17:59:13   
Anonimen
Jaz sem po HSG preiskavi krvavela normalno kot pri menstruaciji! Vbistvu nimam pojma, kakšne znake nosečnosti imam! Vsake toliko časa me pikne v križu, pa tudi trebuh me občasno boli! Tako kot, da bi se pripravljalo na user posted image !

Sem si pa kupila še 3 test in upam, da bo bolj jasno pokazal ali sem ali nisemuser posted image !

Javim, ko bom kaj več vedela!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.1.2007 18:29:10   
Anonimen
Punce zdej pa ni več dilema!

Lahko me sprejmete med user posted image !

JUPPPPPPPPPIIIIIIII!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.1.2007 18:37:51   
Anonimen
Sklepam, da si še enkrat naredila test,... BRAVO, BRAVO, ČESTITAM,...user posted image

Ja, saj tudi jaz imam občasne krče, kot pred user posted image , ampak ne vem, ... Počakala bom še 10 dni, zdaj jem dabroston, ker se pripravljam na inseminacijo. Bo kar bo.

Še enkrat čestitke!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.1.2007 20:46:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce zdej pa ni več dilema!

Lahko me sprejmete med user posted image !

JUPPPPPPPPPIIIIIIII!

LP

user posted image    user posted image    user posted image     user posted image    user posted image    user posted image

Draga anonimna tako zelo sem vesela zate! Želim ti najlepših user posted image , zdravo in  mirno user posted image

Moja želja je le še ena - da tudi jaz po posegu zanosim user posted image

lp, tosjauser posted image

...če sem lahko malo radovedna, - kaj je bil vzrok da nisi zanosila???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zanositev po HSC...
16.1.2007 11:06:26   
sonchek
Pozdravljene punce...
Tudi sama sem pred kratkim prestala histeroskopsko operacijo...mislim, da še kr dost krvavim, glede na to, da so mi rekli da naj bi samo ene tri dni (jaz sem 5dan),,,zanima me kaj so vam rekli vaši G:, po kolikem času lahko zanosite po operaciji, je to ena, dve user posted image , ali mesec, dva????

Držimo pesti, da bo vsem enkrat ratalo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.1.2007 18:03:19   
Anonimen
Če sem čisto poštena nimam pojma kaj je bilo narobe, ker so mi po HSG preiskavi rekli, da imam jajcevode prehodne! Mislim pa da niso bili čisto prehodni, saj sem se trudila 3 leta pa ni bilo nič-niti trohice upanja!
Sem pa prebrala nekje, da ti bojda ta HSG preiskava sčisti jajcevode!

LP

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.1.2007 20:28:00   
sonchek
Anonimna, kokr jaz vem nima HSC nobene veze z jajcevodi...mislim, da je tisto laporoskopija...da ti pri tej operacijo omogočijo prehodnost jajcevodov..
..nisem prepričana...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.1.2007 22:12:28   
Anonimen
HSG preiskava je preiskava, ko ti skozi tanko cevko vbrizgajo skozi jajcevode neko tekočino in potem z rengenom slikajo, če se tekočina zlije v maternico! Pri meni se je, samo se mi zdi, da nisem imela čisto čistih jajcevodov, ker 3 leta nisem zanosila, takoj po HSG-ju pa !

P.S. če sem napačno opisala postopek se opravičujem, samo men se zdi da so mi delali tole!

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2007 22:42:15   
jadrnica
zivjo,
jaz imam v cetrtek (1.feb.2007) HSG v Ljubljani.
zanima me, ali je potrebno res po posegu oz. preiskavi vzeti 3 dni bolniškega staleza? to pise v navodilih, ki sem jih dobila pri moji gienkologinji.

Ce sem samo doma na dan posega in se naslednji dan dopoldan doma, bo to OK?
Ali full boli, da se ne da hodit in naj bom rajsi doma. imam sluzbo, zato sprasujem.
PS: koliko casa pa traja ta poseg?

Hvala za odgovor in nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kdaj ste rodile?
Sadrika

Kdaj ste prvič rodile?

v 37.tednu (13%)

v 38.tednu (13%)

v 39.tednu (15%)

v 40.tednu (20%)

v 41.tednu (25%)

v 42.tednu (14%)

Število vseh glasov: 543

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!