Anonimen
|
Moram mal iz sebe dat, če ne se mi bo res! čist sem na dnu. Že več kot en mesec sem non stop, več ali manj sama z otrokoma. Nikamor ne grem. Najprej je mel en vodene koze, pa drug, pa pol en virozo, pa drugi virozo,... Deca skor ni nič doma. če dela zjutraj, pride ob treh, pa gre mal spat, ko se naspi, spije kavo, pa gre po raznih možnih opravkih, al pa ga brat pokliče, pa gresta na pijačo, al pa slučajno koga sreča,...pride domov ob enajstih. Ko dela popoldan, spi do cca desetih, spije kavo, gre mal na net, pa je že čas za kosilo, pa v službo. Ok, normalno pride ob enajstih, pa tud kdaj ne, ker ga kolega pokliče, pa gre še z njim na pijačko. Ko dela ponoč, gre od doma ob devetih zvečer, pride ob sedmih zjutraj- takrat ponavadi ne gre na drink, spi do enih, dveh, spije kavo, kosilo, mal surfa, kakšna pijačka, pa je spet ura devet. Pol mi pa reče kaj sem slabe volje. Tamala dva sta obup, večji bi non stop risanke gledu, ko mu jih ne dam, non stop nagaja tamalmu, ki se pol non stop dere, pa itak, je tak crkljanček, da non stop za mano leta, pa se mi za krilo obeša. Živci mi bodo kmalu popustili, se kar mal sama sebe bojim, se mi želodec cel dan že trese. Otroka imata sto enih želja. to bi, pa ono bi, ponoči še vedno ne spimo tako kot treba,čim grem spat, se manjši zbudi, pa če je to ob devetih ali ob enajstih. Sem zadnjič neki zagubila, ko sem generalno omaro v dnevni čistila, pa moj popizdi, mu rečem, naj malo bolj svoje stvari čuva, pa mi reče, da si ni mislil, da bom čistila, ko bom sama z otrokoma. Sem bila jezna kot hudič, pa se mi gre opravičevat, seveda po tem ko najde iskano stvar... Saj ne vem več kje se me glava drži, saj je še več stvari, sam sem preveč , da bi vse napisala kolikor toliko razumljivo. še zdajle mali po meni pleza, da komaj pišem. Ja pol grem pa mal na RR, da se mal spljuvam, s kakšno mal počvekam, pa sama sebi očitam, saj se v tem času ne ukvarjam z otrokoma oz. če spita, bi lahko pospravljala. Upam, da nisem preveč zabluzila, ampak morala sem tole ven iz sebe dat, se takoj malo bolje počutim.
|