|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijateljica?
21.1.2007 19:24:50   
Anonimen
Ce bi od drugih slucajno izvedeli, da je vasa zelo dobra prijateljica noseca ze dobrih 5 mesecev in vam ni tega povedala, kljub temu, da se druzite, bi vas to prizadelo? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijateljica?
21.1.2007 19:26:57   
Anonimen
Če je prijateljica zelo dobra, potem bi me prizadelo.

Vprašanje pa je, če si tudi ti zanjo zelo dobra prijateljica.

Očitno ti zanjo nisi, če novice o nosečnosti ni delila s teboj....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2007 19:27:19   
Primoza
Ne vem kaj je za vas dober prijatelj, to da se družite ali to da si stojite ob strani in pomagate v težavah? Meni je definicija prijateljstva bolj slednje, pa redka so taka prijateljstva.

< Sporočilo je popravil primoza -- 21.1.2007 19:31:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2007 19:29:44   
Anonimen
Ne,to me nebi prizadelo.Zakaj pa? To je njena osebna stvar in morda ima razlog,zakaj to drži zase.Ko bo pripravljena,ti bo to sigurno povedala,saj ne bo mogla dolgo prikrivati.Morda je pa imela kakšne težave pri zanositvi in želi biti prepričana, da bo vse v redu.Daj ji čas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2007 19:36:13   
Anonimen
Jaz tudi razlikujem med prijatelj-kolega-znanec. Prijateljici bi sigurno zamerla oz. bi se vprašala če sve res prijateljice. Moja prijateljica je meni prvo povedala da je noseča in nisem tega dooooolgo nikomur povedala ker me je tako prosila. Tudi če bi šlo kaj narobe ve da name lahko računa. Tako da ne vem kakšno prijateljstvo je to če pred tabo skriva. Mogoče te pa ona gleda kot kolegico za na kavo in druženje in ne kot prijateljico. Prijatelji so redki in ni mi čist jasno ko nekateri govorijo joj jst mam pa ogromno prijateljev-jaz imam samo dve res prijateljici, vsi ostali so kolegi in znanci s katerimi se dobivamo in družimo ne pa prijatelji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2007 19:47:19   
lucika
jaz pa ne vem, kak nisi opazla. no, vsaj jaz pri petih mesecih nisem mogla vec skrivat; tisti, ki pa so bili ob meni...pa so ze veliko prej morali biti slepi, da ne bi opazli. aja, so me pa mogli pogledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2007 19:59:42   
Anonimen
vam ni tega povedala, kljub temu, da se druzite,

Kljub temu, da se družita, tega nisi opazila user posted image

Če telesnih sprememb ne, vsaj tiste v obnašanju. Trebuh se še da skrit, "hormone" pa težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2007 20:04:48   
lea23
na lep način med ovinki bi jo vprašala zakaj pač jaz zadnja izvem da je ona noseča že 5 mesecev, potem pa odvisno kakšen bi bil njen odgovor.
jaz sem najboljši prijateljici povedala prvi dan oz. prvo uro ko sem pravzaprav bila še v dvomih če sem ali ne. fantu isti dan zvečer ko sem bila že prepričana. pred nekaj bližnjimi prijatelji tudi nisem mogla skrivat dalj kot ko sem bila na sredi drugega meseca, javno + mojim in njegovim staršem + vsem prijateljem pa sva povedala 2 tedna nazaj torej konec 3 meseca.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2007 20:07:46   
Anonimen
Finta je ta, da sva se zadnja dva meseca samo slisali po telefonu zaradi bolezni otrok in pomanjkanja casa. Sva se pa slisali in izmenjali kar nekaj message-ov.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2007 20:30:14   
Anonimen
jaz jim ne mislim povedati, ker sem se tako odločila s partnerjem.
Enostavno ne želim, želim si sladko skrivnost ohraniti samo zase in partnerja.

ENI SMO PAČ TAKŠNI-nisem tip, ki bi take stvari dala na oglasno desko...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2007 20:36:13   
Anonimen
Ja saj najbrz res najboljse, da celotna vas prej izve kot jaz-njena prijateljica. Midve se pa kot vedno lahko naprej pogovarjava o vremenu. V cem je potem point? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2007 20:37:57   
Anonimen
Če bi imela kakšen meni blesav razlog, potem, ja, bi ji zamerila. Ampak najbrž ne za dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2007 20:38:47   
lelaval
Jaz bi bila užaljena, ke bi zelo dobri pijateljici tudi sama povedala takšno novico in se veselila skupaj z njo, če bi bila sama user posted image .
Očitno ti zanjo le ne pedstavljaš takšne prijateljice, kot misliš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2007 21:18:09   
Blejka26
do treh mesecev bi razumela,da ne bi povedala-ker je do takrat vseeno možnost,da splaviš...toda po petih mesecih,to pa se mi ne bi zdelo pravično.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2007 21:34:07   
mika
Kljub temu, da se družita, tega nisi opazila

jaz sem v petem mesecu izgledala kot, da sem se pošteno najedla, nikakor noseča. možno je, da tudi njena prijateljica nosi zadaj in se ji nosečnost ne opazi.

anonimna, tudi meni ne bi bilo vseeno. moja prijateljica je meni povedala takoj in jaz njej tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2007 22:06:24   
Naja31
Če sta res dobri prijateljici, potem ne vem zakaj ti skriva.
Mislim, da si vseeno nista tako zelo blizu, kot ti misliš.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.1.2007 22:09:45   
rija
no, tako vprašanje sem jaz postavila prejšnjič, samo v pomenu skrivanja tako dolgo....

se je pa šlo za eno znanko, katere prijatelji so bili užaljeni, ker jim tako dolgo ni povedala.....poudarjam prijatelji.....s katerimi se je vsakodnevno družila in na vse mogoče in nemogoče načine skrivala trebušček....

če bi bila moja res dobra prijateljica, bi ji seveda zamerila.....zakaj pa so prijatelji, če z njimi ne moreš deliti sreče in nesreče user posted image

če pa bi bila samo znanka, sodelavka: koga brigauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2007 22:14:37   
ronja
Mogoče ti je samo hotela povedat osebno, ne prek telefona in je čakala, da se vidita... Midva sva se tudi zmenila, da bova vsem povedala osebno in če kakega prijatelja dolgo ne vidim, mora pač počakat;)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.1.2007 22:33:32   
Anonimen
Zakaj naj bi me pa to prizadelo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.1.2007 22:39:52   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mogoče ti je samo hotela povedat osebno, ne prek telefona in je čakala, da se vidita... Midva sva se tudi zmenila, da bova vsem povedala osebno in če kakega prijatelja dolgo ne vidim, mora pač počakat;)

Se podpišem, jaz si tko razlagam...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.1.2007 22:42:15   
Anonimen
Moja dobra prijateljica je tudi izvedela od sodelavca, da sem noseča. V službi sem zaradi narave dela povedala takoj, njej pa tega nisem razlagala po telefonu. Če si imava kaj lepega za povedat, to najraje naredim v živo.

Pa mi do danes tega ni zamerila, vsaj jaz imam tak občutek.

Če meniš, da je to prava prijateljica, se veseli z njo. Če ni, pa bo že čas pokazala svoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
21.1.2007 22:45:29   
tulip
Tudi jaz sem to 'oznanjala' osebno, ne po telefonu, tako da je mogoče čakala na pravi trenutek, pa jo je prehitelo...
Nimaš ji kaj zamerit, dej no, lahko si samo vesela zanjo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.1.2007 7:09:10   
srki
Bila bi, če bi vsem drugim prijateljicam iz znancem povedala, meni pa ne. Če pa za njeno "skirvnost"  ne bi vedel noben, bi vezla to pač tako, da tega ne želi deliti z nikomer.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.1.2007 9:52:21   
Anonimen
Moje osebno mnenje je, da se včasih človek preveč sekira za druge in včasih imam tu gor občutek, da so nekatere zelooo firbčne, ker pač ne izvejo prve. Moje skromno mnenje.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.1.2007 12:02:35   
lolipop
Vprašanje je, zakaj ti ni povedala, čeprav se družiš z njo. Ali ti že imaš otroka? Ali si ga mogoče želiš, pa ti ne uspe zanositi? Ugibam. Če ni nobenih takšnih razlogov, potem bi jo jaz kar naravnost vprašala. Brez zveze, da se sekiraš. Se boš lahko pol, ko ti bo odgovorila.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?