|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.1.2007 20:56:40
|
|
|
|
taška30
|
Živjo, tudi jaz se spet malo oglašam. Manca je že zdrava, je že od ponedeljka v vrtcu. Mislim, da so antibiotiki za ušesa prijeli že po drugi dan, potem je sledila še krajša viroza (nos, kašelj), ampak se je hitro unesla. Zdaj sem ji prvič čistila nosek s pumpico - tisto gumijasto, ki jo imamo že od pred rojstva, pa je bila do sedaj za igrat, no, zdaj sem jo pa sprobala zares. Tamala je v začetku sicer čisto ponorela ob tej proceduri (potem se je pa počasi vdala v usodo ), ampak ne moreš verjet koliko smrklja to ven potegne, pravi vakuum naredi. V kombinaciji s fiziološko - mislim, da jo je to rešilo tako hitro. No, vmes (med njeno bolniško) smo izgubili magični lonček. Kar tako - popoldne je še bil, zvečer pa ne več, pa nonstop smo bili doma, premetala sem celo stanovanje - nič. Manca je sicer 1x samkrat rekla 'faša' (flaša), pa sem rekla, da je ni in da naj pije iz kozarčka, pa je bla stvar rešena. No, po štirih dneh se je lonček našel in sicer v njenem poganjalcu pod sedežem (sedež se dvigne in noter je en predal za kaj pospravit). Bilo je pa tolk smešno, ker mala med igro tko za par sekund utihne in obmiruje, jaz pogledam - v roki drži lonček, izraz na njenem obrazu pa približno takle: . Po moje je šluknila en požirek tistega po 4 dneh skisanega soka oz. čaja in se spraševala, kaj za vraga jo je to doletelo?!? Sem rekla: fuj, pokvarjen lonček, pa ga vrgla direkt v smeti. In zdaj ga zares ni več! Itak mi je šel že ful na jetra, ker ga je nosila okrog ko mačka mlade, pa puščal je in je bilo skos nekje mokro po tleh. Lp, Taška
|
|
|