|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašča nakupuje na veliko
20.1.2007 20:05:49   
lea23
pozdravljene!
sem v 3 mesecu nosečnosti. s fantom sva staršem in prijateljem povedala 2 tedna nazaj. pa mi je zdaj ful žal! moj dragi je edinček, star 29 let. s taščo sem se že od samega začetka ful dobro razumela, in se še vedno. že 2 leti. zdaj pa vsak dan pride zjutraj ob enajstih k nama na kavico s polnimi vrečkami. vsak dan znova razlagblja da je šla v interspar ali mercator po hrano, pa je slučajno šla mimo otroškega oddelka in slučajno so ji vse stvari ušeč. že 14 dni vsak dan prinese po dva kompletka za oblečt nevtralnih barv. pa bodye, ropotuljice, grizala za prve zobke, otroški pribor user posted image , stropno luč za otroško sobico, ...
uglavnem kr nakupuje in nakupuje. razumem da je njen sin edinček in dasta se z možem ločila, ter da je ful vesela da bo dobila prvega vnučka ali vnukinjo, ampak počas se nam preveč nabira vseh stvari. ne rečem da mi ni ušeč da dobiva marsikaj "podarjeno od nje", ampak dragi ima visoko plačo in si lahko tudi  vse sama privoščiva. danes me je uprašala kdaj gremo po voziček. nevem no, meni to počasi preseda. sem ji že rekla da imamo šedovolj časa za vse, pa da bova sama skupaj hodila po trgovinah, pa ne zaleže. halo no, pa saj sem šele v tretjem mesecu. res ne vem več kako naj se spopadem s tem. želim si tudi sama it malo po trgovinah pa nabavljati, pa kaj ko nama ona vse prinese v stanovanje user posted image
nisem sama kupila še niti ene stvari. pa tudi trapasto se mi zdi, ko imamo že več kot 10 bodyev in 16 plišastih kompletkov oz. pajackov user posted image
najraje bi se kr odselila v tujino za še teh 6 mesecev pa da pridem pol nazaj user posted image user posted image user posted image
kako je bilo s taščami pri vas? a jih je tudi prijel tak naval nakupov? bi najraje vse odnesla nazaj v trgovine, pa izbrala kaj po svojem okusu. ampak ne želim da mi potem zameri. že na 1000 načinov sem ji pojasnila da bom po nakupih odšla sama. res nevem več kako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tašča nakupuje na veliko
20.1.2007 20:33:42   
Anonimen
Moja tašča je svojemu vnuku kupila en kompletek in en obesek (zlat), ko se je rodil in to je vse (ja, pa za vsak RD dobi darilo, ki ga moram kupiti jazuser posted image  pa še za cifro mi pove, koliko lahko stane - niti toliko ji ni, da bi šla v trgovino in mu sama nekaj kupila). Pa je moj mož tudi edinec in je to prvi vnuk.

Hočeš mojo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2007 20:37:43   
frutka_
Jaz bi bila vesela vsake pozornosti, ker običajno kar vse prav pride. Verjamem, da zmoreta sama vse kupiti ampak najbrž tudi bodoča babica želi primakniti svoj delež. Jaz sem z največjim veseljem sprejela prav vse kar mi je kdo podaril.
Poglej, morda bo vajin dojenček veliko polival. V tem primeru boš potrebovala več stvari za preobleč kot recimo pri dojenčku, ki ne poliva.
Ne boj se, da bo dojenček vse dobil od nje, navsezadnej boš ti mamica, ki bo odločila kako in kaj. Sama kupi kar ti paše, tašči pa pusti veselje. Morda podoživlja nekaj kar si je sama nekoč še želela...Bodi vesela pomoči!user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2007 20:38:42   
Bubamaraa
Danaji moja tašča oziroma njena babica ni v dveh letih in pol  kupila popolnoma nič, še za rojstni dan je škrta, da je kr grozn že vse skupi....Pa še to da povem, je tudi njena edina vnukinja...Zato punca bodi vesela...Pa probaj jo razumeti...Če boš pa pri kateri stvari hotela sama odločati npr. kakšen voziček boš imela ji pa to lepo povej....Drgač ji pa pusti veselje.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2007 21:05:34   
Nisaa
Mislm da si ena redkih s tako taščo mogoče bi si še katera želela takouser posted image ,moja sploh neve kaj je to darilo čista gorenka mislm še hujš hoče kupt body za 700 pa pride do blagajne in je 1400 ga pa nese nazaj ker je tam kao 700 pisal in zato ga pol ne vzame haloooooooooo jst se v zemljo uderem če bi bla takrt z njo!user posted image user posted image user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2007 21:07:48   
Marelica
Punce, ne da ne bi lea hotela kaj vzeti od tašče oz. bodoče babice, ampak to je pa res too much, bi tudi jaz popenila. In čisto zares je še vse prezgodaj. Ubogi otrok, bo ja imel vsega MNOGO PREVEČ! Poleg vsega je nakupovanje mamice za svojega otročička čisto posebno doživetje. Tudi zame je bilo, pa nisem imela na razpolago veliko denarja in tega občutka si nikakor ne pusti odvzeti. Kako ji dopovedati, ne vem, ko si pa že res toliko poskusila. Očitno ji res ne klikne. Mogoče se pri kaki podarjeni stvari vseeno malo bolj namrdni in reči, da ni ravno po tvojem okusu. Ne vem, no. Jaz takih problemov noseča res nisem imela, je pa res, da sem dobila dosti stvari od kolegice v sposojo in sem vsem dala to vedet, da imamo stvari že res več kot preveč. Moja mama se sicer ni mogla upret in je vseeno šla kupit 2 kompletka, pa sem hčerki kot prvo vseeno oblekla tistega, ki sem ji ga sama kupila.

Zdaj, ko je hčerka že z nami, od moje mame in očeta dobimo vsake toliko plenice in denar, za kakšno drugo stvar me pa ekstra vprašata, kaj potrebujemo in naj gremo sami zbrat (jogi, posteljnjina, avtosedež...), sta res zlata. Očitno dobro vesta, da morata v prvi vrsti starša odločat o otroku. Od tašče in njene družine smo pa tudi marsikaj dobili, pa sva tudi midva prosila, če lahko upoštevajo najino odločitev. Kakšna cotka tu in tam je pa tako tudi dobrodošla. Najbolj mi je šlo na živce, ko so se začele kopičit igrače in to plišaste, z dolgo, odpadajočo dlako. Sva dala vedet, da se s temi še tako ne more igrat, da so ji pa zelo všeč knjigice. Pa naju res vglavnem upoštevajo. Mogoče boš morala v prvi vrsti opozorit fanta, da se pomeni s svojo mamo, ti kaj več res ne moreš storit pri njej.

Veliko sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2007 21:10:37   
lex
No tud pri nas je hotel dedi kupit vse, pa sem se močno uprla, da bano na stojalu že imam in tud previjalno posebej (je hotel kupit tako z banico) in da bi imela dve (pa imava 60 kvadratov), pol je pa prišel na vrsto voziček, ampak smo se zmenili, da dasta denar, midva ga pa izbereva (nama je pasalo, ker sva takrat glih stanovanje preurejala). No še sreča, da sva izbrala bolj poceni, ker se je na koncu izkazalo, da pa ona dva ne bi dala za ves voziček ampak samo neki del. ja pa bodiji so bili z punčko, čeprav so vsi vedeli, da dobimo fanta,... Zdaj pa so že k sreči igrače na vrsti, pa še nehali so pretiravat (obojni), ker so vidli da jih enostavno nimamo kam dat in da se najraje igra z navadnimi avtomobilčki (še ni 2 pa jih ima na tone).
Pač tumbaj ji v glavo, da naj ti da denar kupla boš pa sama.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2007 21:25:01   
triša
Moja tašča in tast moji punčki še do zdaj nista dala ničesar. Ne ob rojstvu, ne za božička in dadka maraza. Nič.
Jaz si pa bolj težko to predstavljam da svojemu vnuku ne daš nikoli nič.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2007 21:49:30   
babylove
Povej ji, da si vraževerna in da verjameš, da prinaša nesrečo, če se stvari nakupujejo pred npr. 6. mesecem (ampak potem riskiraš, da bo zalogo hranila doma in ti potem pripeljala cel kontejner user posted image ). Ali pa da prinaša nesrečo, če kupuje kdo iz moževe družine, to je boljše. Jaz bi si nekaj takega izmislila ali pa bi kar direktno povedala, da hočem sama kupit.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2007 22:11:54   
total
Ja ja,vem kako je to,en kup stvari mam še zapakiranih....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2007 22:19:38   
zima07
Saj te razumem, kaj hočeš povedati, ampak po mojem:bodi vesela, sprejmi darila...ko se boš sama odločila, da je čas za nakupovanje, boš kupila tisto, kar boš še rabila, oz. tisto, kar ti bo manjkalo...če ti njen izbor body-jev ni všeč, boš pač kupila nekaj takih po svojem okusu-če tašči ta darila finančno niso v preveliko breme, je tako vseeno...bo pač tvoj otrok imel nekja več stvari in jih bo manj ponosil...Jaz sem ogromno dobila od svojih dveh svakinj-tisto kar še rabim, dokupim, vseeno pa finančno veliko prišparam in bom lahko otroku kaj kupila kasneje, ko ne bo več toliko daril in pomoči...Tašči bi pa jaz vseeno pustila veselje-konec koncev želi samo pomagati in si vseeno lahka vesela, da jo imaš-ni veliko takih....

LP

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2007 22:22:19   
Anonimen
No, po eni strani te razumem, da je preveč, ampak po drugi starni bosta pa kr nekaj prišparala, če bodo drugi vse kupili.

Naš miško od moje tašče v njegovih 3 letih ni dobil nič od nič, še bonbončka ne, kajšele kaj več. Ampak nič za to, nič mu ne manjka, vse ima, mi pa predvsem mir pred njo.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2007 22:31:04   
Marogica
JAz pa te popolnoma razumem. Tukaj ne gre za pozornost, temveč "zametavanje" z oblačili in drugimi stvari. In to je vsekakor preveč, saj sta starša vidva, ne pa ona. Pa čeprav vem, da ne misli nič slabega in je najbrž presrečna, da bo postala babica.

VEndar so pač nekje meje. Kot prvo, vsak rad kupi po svojem okusu in toliko, kot pač misli, da je potrebno. In določene stvari rad kupiš enostavno sam, že zaradi občutka, da si ti kupil, ne pa nekdo drug. Gre za neke vrste potrjevanje, da je "tvoj" otrok in bi ga rad pač "opremil" po svoje.

Absolutno normalno razmišljanje.

Bolje, da začneš razmišljati, na kakšen, seveda lep način, ji dopovedati to, kar sem v zgornjem odstavku napisala in da seveda ne bo užaljena. Mi smo moji mami pač tako povedali-kar na ravnost, da bi določene stvari radi kupovali sami. Seveda pa smo ji hvaležni za vsakršno materialno in nematerialno pomoč. In moja mama je razumela-na srečo. SEdaj je tako, da najprej pove, da je npr. videla čevlje, take pa take, in vpraša če jih potrebujeta. Če rečem, da ja, vpraša, če jih lahko ona kupi. Tu je odgovor odvisen od naše finančne situacije.

Mogoče bo tudi tvoja tašča razumevajoča tako kot moja mama. Upam vsaj...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2007 22:54:32   
Sisy
No tale tema je pa kot nalašč meni pisana na kožo user posted image  Tudi midva sva v podobni situaciji,s tem da moj dragi dedka in babice (njegovih staršev) noče preveč "izkoriščat" jaz pa sama vem da sta odkar sta izvedela da bosta stara starša najsrečnejša človeka na svetu....In to da bosta nakupovala za vnuka bo njuno največje veselje....In ravno danes smo imeli debato okoli vozičkov,previjalnih mizic,posteljic in podobno...Moj bi rad kupil nekaj srednjega razreda,jaz pa si želim za najinega prvorojenca najboljše...In zato sta vmes vskočila njegova,rekla da ko bo čas bomo šli pač skupaj po nakupih,midva bova pokazala tisto kar rabiva-ne glede na ceno,onadva pa kupila...K sreči je tako da si to onadva lahko privoščita,moj dragi pa je šparovne sorte in ju noče preveč obremenjevat...konec koncev pa se strinjam-kaj lahko kupiva tudi sama in seveda ne najdražjeuser posted image ...Mi je pa všeč ker ne "rineta " v naju in pravita da ko bo čas naj samo rečeva in gremo v šoping-po najinem okusu seveda....

In vseeno menim da je lepo če so stari starši radodarni-konec koncev so njihovi vnuki njihova sreča....user posted image  In ni nič hudega če hočejo malo pomagat...Tako kot so ti napisale ostale punce-boš že sama dokupila stvari ki bodo po tvojem okusu-verjemi kolikor slišim otročki veliko kakajo,bruhajo in se slinijio user posted image  torej rabijo veliko cunjic za preoblečtuser posted image user posted image

Sem pa sama tudi malce vraževerna,ravno počasi stopam v 13.teden,torej se mi zdi da je za neke velike nakupe res prezgodaj...Poskusi to razložit babici-prepričana sem da bo razumela...

In vzemi stvar tako-lahko smo srečni da imamo takšne babice in dedke! Kako je žalostno ko preberem da otročki od svojih starih staršev ne dobijo nič...user posted image

Tako da vedi da imamo srečo....

vse naj naj ti želim!

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
21.1.2007 0:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2007 0:40:49   
pin
Pozdravljena "sotrpinka"
Moja tašča kupuje meni oblačila, čeprav jih ne potrebuje. Si spoh ne znam predstavljati, da bom enkrat tudi noceča. Ker pol bo mela še eno veselje več.

Predlagam ti, da ji mirno  in lepo poveš, da je njen šoping malo hiter in da si žeiš, da bi skupaj opravili šoping. Njenega navdušenja ji nikakor ne smeš odvzeti. Trenutno ti njeno početje ni všečno, vendar se je potrebno postaviti v njeno situacijo.
Mislim, da je skupni šoping najboljša rešitev. Obe se bosta teh šopingov nekoč z veseljem spominjali.
Za sebe pa lahko rečem naslednje: Niti slučajno jim ne bom povedala, da sem noseča, ker pol bodo vse trgovine izropali. Moji in moja tašča....saj veš.....KO IMAJO NORCI DENAR SE PRODAJALCI SMEJEJOuser posted image
P.S.: ŠE BOLJ ŽALOSTNO JE, DA BO MOJ OČE ŠE HUJŠI...

AMPAK MIDVE VSAJ NE BOVA IMELE TEŽAV Z NEKAJ URNIM VARSTVOM.....UPAM

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.1.2007 2:22:48   
lea23
saj je vse lepo in prav, vesela sem vsake stvari ki je dobim od nje,
AMPAK MLADA SEM, PRVIČ SEM NOSEČA, IN ŠELE KONET TRETJEGA MESECA user posted image
tudi midva imava majhno dvosobno stanovanje v bloku, 55 kvadratov, ampak mi gre pa preveč na živce da karkoli bom za svojega otroka kdaj imela v omari ali v kopalnici, da bo od njeuser posted image  
prvi otrok je vsakemu nekaj posebnega, vsak z veseljem skače po baby centru in arielu, ne pa da bom takrat razmišljala da imamo že vse to domauser posted image
toliko pa tudi nisem vajena razmetavat z denarjem da bom zdaj še sama kupovala kakšne kompletke in ropotuljice.
pa vedno sem si želela da če bo punčka bo imela vse v roza barvi, če bo fantek pa vse v modri barvi. zarečenega kruha se res največ pojeuser posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2007 7:58:15   
CAPA
Lea23 praviš, da imaš že 16 pajackov. Kaj pa velikost? A so vsi iste velikosti, a so tud kej večji. Ker maš za začetek dovolj približno (če pretiravam) 4*št.56, 6*št.62, 6*št.74,... pol ša še kake hlačke itd...

lp

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.1.2007 8:25:42   
fuzzy
Jaz bi bila na tvojem mestu vesela, ker se babica že zdaj tako veseli vnukov. Denar, ki ga tako prišparata, pa bi dajala v sklad ali pa magari na banko in bi bil to že začetek 'otrokove zakladnice' (če ne prej za razne tečaje in potovanja, bo denar gotovo prišel prav za nakup stanovanja). In verjemi, da se ne bi nič obremenjevala s tem ali oblačilca kupim jaz ali kdo drug. Večino stvari sem dobila od prijatlejic in mi je bilo prav všeč, da mi ni bilo treba še po trgovinah letat za opremo, ampak sem lahko čas izkoristila za kak izlet s svojim in user posted image .

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.1.2007 9:02:05   
lelaval
Kot prvo, vsak rad kupi po svojem okusu in toliko, kot pač misli, da je potrebno. In določene stvari rad kupiš enostavno sam, že zaradi občutka, da si ti kupil, ne pa nekdo drug. Gre za neke vrste potrjevanje, da je "tvoj" otrok in bi ga rad pač "opremil" po svoje.

Se trinjam.
Enostavno ji boš morala reči, da bi določene stvari rada kupila tudi sama - z možem. Ampak zopet moraš pazit na besede - če rečeš, da bi kupila po svojem okusu, je lahko užaljena in jezna ter lahko reče, da nisi hvaležna  še za tiste stvari, ki jih je že nakupila. Povejta, da imata voziček že naročen in del cene že plačan in, če želi, lahko kaj primakne.
Sicer pa - jaz bi z veseljem zamenjala za tako taščo.(čeprav morda ne za dolgo user posted image ). Sama imam 3 otroke in tašča se nanje ne spomni niti s čestitko za RD ali praznike, kaj šele, da bi kaj finančno reskirala. Po eni strani mi je tako kar prav, a mene boli, da se dela, da ima vnuke ful rada, v resnici pa z ničemer ne pokaže, da sploh obstajajo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.1.2007 9:18:00   
smrka
Ves kaj, daj ne kompliciraj. Ce pa otroka ko bos rodila niti pogledala nebi, ti spet nebi bilo prav pa bi pisala na RR kako te to moti. Rekla si da se s tasco dobro razumes, in ker je imela sama sina edinca ji je verjetno prvi vnuk v neverjetno veselje. A ti tega nemores razumet?? Tako kot ti komaj cakas da objames svojega otroka, tako si tudi ona tega zeli. IN hvala bogu ce kupuje ze za otrocka, a ves kako so drage stvari ko zacnes enkrat kupovat vse za otroka od postelje do plenic?? Ce te to tako moti pa povej tasci! Mene osebno to nebi motilo. 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.1.2007 9:23:34   
Anonimen
Se podpišem pod Smrko.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.1.2007 9:23:42   
lojska
Lea23 midva najinemu sinku nisva kupila skoraj nič, ker sva vse dobila podarjeno, kar nama je prišlo zelo prav saj finančno nebi zmogla tako, da bi bila jaz na tvojem mestu vesela vsega kar dobiš! Razen luči za otroško sobico, ker otoško sobico se mi pa zdi prav, da starši opremijo po svojem okusu. Te pa razumem... moja tašča je tudi kar naprej nekaj nosila čeprav smo imeli že vsega dovolj in mene je bol kot to, da imamo dovolj motilo to  ( hormoni), da mi je s tem dala občutek posesivnosti, kot, da hoče ona odločat o mojem otroku, o tem kaj bo nosil in s kakšnimi igračami se bo igral, s čim bo pokrit in kaj bo jedel. Takrat sem bila zelo jezna in sem se jih izogibala na veliko. Kadar so mi kaj prinesli sem se zahvalila ampak sem povedala, da že imamo in, da upam, da bomo lahko porabili. Seveda pa sem bila še noseča in to s prvim otrokom in takrat dejansko neveš, da se vse porabi, če drugega ne pa za doma tiste stvari, ki ti niso všeč! Verjemi, da 16 bodijev ni dovolj, otrok se hitro umaže ali pa zmoči. Mislim, da ko boš enkrat rodila, te nebo več motilo, da imaš toliko stvari.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.1.2007 10:07:23   
lolipop
Če tvoja tašča rada zapravlja, kar je super in vsak dan se zahvali, da je temu tako, ker lahko bi imela eno škrtico, potem ji predlagaj, da gresta skupaj v šoping, ker moraš še voziček zbrat, pa posteljico., itn in rabiš pomoč pri izbiri. Ti boš lahko izbrala, kar bo tebi všeč, ona pa plačala. Volk bo sit in koza cela.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.1.2007 10:11:03   
rija
Meni bi šlo to tudi na jetra user posted image

Glede na to, s kakšnim veseljem sva z mojim dragim hodila po otroških oddelkih in nagledovala stvari....
V končni fazi pa je to tak, kot bi si tašča dovolila meni kupovati spodnje gateuser posted image

Če že misli pomagati, pa naj plača tisto, kar si vidva zbereta. OK, nekaj stvari ji je že treba zaradi dobre volje pustiti, da jih kupi....

Mojemu malčku je tast kupil vozek in posteljico, ampak točno tisto, ki sem ju sama izbrala. S tem, da ga je ena sorodnica opomnila, da naj ne računa, da bo glih poceni.....user posted image user posted image user posted image  In po tem nakupu se ni več trucal, da kaj kupi....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?