Marelica
|
Punce, ne da ne bi lea hotela kaj vzeti od tašče oz. bodoče babice, ampak to je pa res too much, bi tudi jaz popenila. In čisto zares je še vse prezgodaj. Ubogi otrok, bo ja imel vsega MNOGO PREVEČ! Poleg vsega je nakupovanje mamice za svojega otročička čisto posebno doživetje. Tudi zame je bilo, pa nisem imela na razpolago veliko denarja in tega občutka si nikakor ne pusti odvzeti. Kako ji dopovedati, ne vem, ko si pa že res toliko poskusila. Očitno ji res ne klikne. Mogoče se pri kaki podarjeni stvari vseeno malo bolj namrdni in reči, da ni ravno po tvojem okusu. Ne vem, no. Jaz takih problemov noseča res nisem imela, je pa res, da sem dobila dosti stvari od kolegice v sposojo in sem vsem dala to vedet, da imamo stvari že res več kot preveč. Moja mama se sicer ni mogla upret in je vseeno šla kupit 2 kompletka, pa sem hčerki kot prvo vseeno oblekla tistega, ki sem ji ga sama kupila. Zdaj, ko je hčerka že z nami, od moje mame in očeta dobimo vsake toliko plenice in denar, za kakšno drugo stvar me pa ekstra vprašata, kaj potrebujemo in naj gremo sami zbrat (jogi, posteljnjina, avtosedež...), sta res zlata. Očitno dobro vesta, da morata v prvi vrsti starša odločat o otroku. Od tašče in njene družine smo pa tudi marsikaj dobili, pa sva tudi midva prosila, če lahko upoštevajo najino odločitev. Kakšna cotka tu in tam je pa tako tudi dobrodošla. Najbolj mi je šlo na živce, ko so se začele kopičit igrače in to plišaste, z dolgo, odpadajočo dlako. Sva dala vedet, da se s temi še tako ne more igrat, da so ji pa zelo všeč knjigice. Pa naju res vglavnem upoštevajo. Mogoče boš morala v prvi vrsti opozorit fanta, da se pomeni s svojo mamo, ti kaj več res ne moreš storit pri njej. Veliko sreče!
|