|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Imate stike?
19.1.2007 20:02:17   
Anonimen
iz prve ne k sem bla sama, v drugo pa mava telefonske imn maile pa si sem pa ke piševa

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
19.1.2007 20:07:03   
polona2
Imava, sicer sva bili skupaj le en dan, ampak, sva iz istega konca in sva postali dobri, da ne rečem, najboljši prijateljici. Porodniško sva praktično vso preživeli skupaj, meni je bilo to nekaj najboljšega, o vseh težavah sva se pogovorili, obema je bil to prvi otrok, skratka, imeli smo se res fino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.1.2007 20:14:36   
ema79
imava! Se velikokrat slišiva po telefonu: Sedaj se ppa še dogovarjava za srečanje!

Življenje je lepo....

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.1.2007 20:20:22   
Anonimen
Na žalost ne. Sem bila pa v sobi z žensko (mojih let), ki je takrat rodila svojega ŠESTEGA otroka user posted image
Je bila pa v sosednji sobi moja zelo dobra prijateljica, s katero sva se celo nosečnost hecali, da bova rodili na isti dan, pa sva res user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.1.2007 20:20:33   
Clody
Ste me spomnile, da jo moram poklicat - sem zanikrna!user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.1.2007 20:36:51   
Blejka26
user posted image jaz sem imela srečo,da sem obedve punci že prej poznala!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.1.2007 20:38:26   
Sonrisa
Ne, nimam.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.1.2007 20:42:56   
til
Z eno imam z drugo nimam.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.1.2007 20:43:33   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: katrin

Itak user posted image  

V sobi sem bila skupaj s svojo mlajšo sestro user posted image

lp, katrin

katrin...kako vama je pa to uspelo...

no...jaz nimam stikov in jih tudi ne bi želela, ker mi je šla na živce...ves čas je imela obiske (od jutra do večera)...izgleda, da je urnik za obiske veljaven samo za nekatere.... no če ni imela obiskov je klepetala po mobitelu, če pa še to ni, paje govorila z mano. no...kar se obiskov tiče so k njej prihajali vsak dan isti "kolegi"...niti ne da bi bili sorodniki (razen staršev in očka) in še to se jih je takoj drugi dan v tisto majhno sobico usulo osem. Tko da sva z mojim kar ven šla, ker je bil šunder, da otrok ni imel miru za spančkat. No...pa še njena pikica je jokala noč in dan, tko da sem po luftu šla domov...skoraj...

je ne pogrešam

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.1.2007 20:54:56   
Pikabu
S prvega poroda nimam, sem pa zamenjala dve cimri, z drugega sva se pa hecali, da bova cimri tukaj na RR-ju in sva bili res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, da imava stike preko RR-ja in tudi tako. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.1.2007 20:57:02   
Anonimen
Ne.

Se me je pa ona spomnila s faksa, jaz pa nje ne... user posted image

Je bila pa cimra prve lige user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.1.2007 20:59:42   
Bonnie_RR
Js sem zamenjala 2 cimri. S prvo se slišiva po telefonu, pa kdaj pa kdaj se dobiva, z drugo pa sva izgubili stike, ker so jo zaradi mojega stanja prestavili v drugo sobo in je potem sploh nisem več videla...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.1.2007 21:02:06   
frufru
Sem bila sama v sobiuser posted image  in sem se lahko pogovarjala samo s pikcemuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.1.2007 21:28:00   
ČebelicaMaja
Še imava stike in sem ful ful vesela, da sem dobila tako cimro- mi je ful pomagala z nasveti in tudi sicer, ker me je vse tako bolelo, pa še user posted image  je imela že v porodnišnici krčke, čeprav je to zelo redko in mi je velikokrat tudi fizično pomagala, da sem lahko vsaj pojedla v miru. Skratka SUPER, pravi sonček je bila!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.1.2007 21:34:41   
*zvezdica*
Ja, se vidmo na srečanju aprilk, pa beremo vsak dan...super punca!

Marcel in Zarja

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.1.2007 21:40:33   
Ezi
Ja! Ko sem šla drugič rodit, sem imela res fejst cimre. Smo se še s trebuhi skupaj po porodnišnici sprehajaleuser posted image  Z N. sva na vezi prek tel., maila, pa poleti smo se tudi dobivali. Fino, ker ima tudi ona 2 sina in vedno imava dosti za čvekat user posted image
N., če bereš to ....  upam, da se kmal vidmo na user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.1.2007 21:41:10   
štorkljica
S prvo cimro ne, z drugo pa sva si izmenjali telefonske in si enkrat poslali sms-e po tistem pa nažalost nič več. Mi je kar žal, ker je bla super cimra in sve se res presmejali ko nori.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.1.2007 22:01:59   
CatJa
Ne, sem bila sama v sobi.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.1.2007 22:08:16   
HuAnita
Od prvič sem 'menjala' dve mamici, eno slučajno srečala, imam njen mobi, druga je bila pa Filipinka in jo bom nekega dne, ko se mi malo sprosti življnjene, poklicala, ker sva bli čisto paf, ko sva ugotovili, da sva bila s fantom na precej nezznanem otoku, kjer se je rodila (Filipini imajo prek 7 tisoč otokovuser posted image ).
V drugo pa imamo občasne stike,s e pa pripravljam, da grem tja na obisk, spet ko bomo zdravi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
19.1.2007 22:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
19.1.2007 22:49:42   
pearl
Medve se pokličeva vsaj enkrat na mesec, to je običajno na dan, ko sta se rodila najina sončka, se pa že dolgo dogovarjava za srečanje. Niti sanja se mi ne, kak bi bilo če bi bila sama s svojo user posted image  v sobi. Sem taka čveka, da bi mi verjetno jezik že drugi dan zakrnel user posted image , pa še porod me ni nič zdelal, mala pa itak samo spala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.1.2007 23:21:05   
nejcko
Ne, čeprav sem imela prvič dve super punci, smo bile vse isti letnik in smo veliko prečvekale; v drugo pa je bila ena starejša, ki skoraj ni spregovorila besede, druga pa je bila zelo faj, samo je imela revica ful probleme s sabo in  z enim od dvojčkov. Upam, da se je vse dobro izteklo.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.1.2007 6:42:20   
vava
Ja. Sem imela srečo in sem v sobi še v živo spoznala mamico s katero sva se že prej virtualno "poznali" iz RR. Z ostalimi, ki so se zamenjale pa ne.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.1.2007 8:46:18   
Mateja82
 jaz sem  ohranila stike  bilo je  tako nenavadno da  sva se znašli  v isti sobi  in sva rojeni isto leto v isti porodnišnici, istega meseca, ona je samo en dan mlajša od mene, torej sva pred 25 leti tud bili skupaj user posted image  roditi bi morali obe isti dan imeli sva sprožen porod, njej ni prijelo tako da sta njena dvojčka dva dni mlajša od moje.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 20.1.2007 8:56:08 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.1.2007 8:59:28   
muki1
Od prvega poroda ja. Se zdaj poznamo že skoraj tri leta in so nam prav pri srcu. Pa še otroka sta rojena na isti dan. Res fajn punca in se obvezno vidimo vsaj enkrat do dvakrat letno.
Zdaj od drugič, pa je tudi bila ena fajn mlada punca, pa nisva menjali številk, upam, da bomo imeli isti dan UZ kolkov, da jo vidim.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.