|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 20:07:41   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

u hudo nov nik mam

mojceca tuki user posted image user posted image  
sem se mal preimenovala
ja
da me ne boste slučajno skenslale
moram še mal napisat da boste ja opazile
nov nikuser posted image user posted image user posted image user posted image

a gre tole tkole user posted image , ampak men začne sred strani in ne morem popravit.   moci jst sem se že navadla, še sliko tvoje punčke, pa bo šlo.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
18.1.2007 20:09:27   
gaya

quote]IZVIRNO SPOROČILO: moci

Berem v knjigi da naj bi otrok pri treh mesecih spal takole približno: zjutraj tam do ene 8h ali 9h, potem dopoldne 2 uri, pa popoldne 3 ure... A kateri od vaših otročkov spi tako, kot knjiga navaja?

user posted image user posted image user posted image  moje dete je daleč od knjig. Spi dopoldne pol urce, pol greva vn, spi v vozičku 2-3 urce, pa popoldne kako urco, pol pa od 20 naprej do zjutraj z vmesnimi hranjenji.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
18.1.2007 20:10:12   
gaya

a mam sindrom frrr in užigam monologe user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
18.1.2007 20:22:58   
altati
@lina- kaj pa če si ti tudi iz vesoljauser posted image user posted image user posted image ?????
al sem pa mogoče jaz????
@lina, Pikabu - moja Tara se je rodla 11 let nazaj, pri Tii me tudi ni nihče opozarjal...saj veš, cepiva non stop posodabljajo...
Gaya (vesoljkauser posted image user posted image )-uživaj ljubi mir! Te bom na Bledu naslednjič sama osebno pregledalauser posted image  (user posted image  kot cariniki včasih)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
18.1.2007 20:24:26   
altati
gaya-tudi moje dete ni po knjigah....ne sekiraj se, knjige lažejouser posted image ...ali so pa moji otroci izvenserijskiuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.1.2007 20:32:45   
gaya

ej altati mož je našel nekaj kar bi lahko bilo podobno temu, da se izključim iz visoljske vrste. Ampak se bom naslednjič vseeno prepustila tvojim rokam na Bledu user posted image .

eh, pa nič se ne sekiram, men bi blo dolgčas če bi tolk spala. Mi je čist kul, tko k je. Končno 100% uživam materinstvo. Sem se nehala sekirat in obremenjevat za vsak njen prdec in zdaj sva obe bolj fajn user posted image  in tud z dojenje laufa veliko bolje. Če noče ene joške ji dam drugo, so what. pa nikol ne vem kje sva nehali user posted image , če je preprazna, se itak buni user posted image . In veste komu gre zahvala.  ALTATI ker sem jo vedno občudovala kako ona vse tko na easy poštima, pa ma hudo bolezenske težave, pa vseen. In zdj jst tud. Altati hvala ti za motivacijo. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.1.2007 20:40:18   
altati
Gaya - hvala, zdaj mi je pa nerodnouser posted image user posted image user posted image ....zaslužiš si kremšnito, na Bledu in to čimprej....(izberi datum)jaz res ne kompliciram, je že samo življenje dovolj komplicirano, da bi si ga pa še oteževala? Ni šans!!!! Me pa veseli da si iz Zemlje, ker zadnjič nisi nič vesoljsko izgledala (drugače bi se že zasekirala, da so med nami vesoljci, ki jih ne ločujem od zemljanovuser posted image user posted image user posted image , zdaj sem pa zakoplicirala, a ne???).....Čestitke tvojemu user posted image  za uspešno najdbo!

@lina, ti si se pa sigurno v porodnišnici tako drla in otepala injekcije, da so ramo zgrešili in zadeli malo nižjeuser posted image user posted image ...si bila že takrat pametna in si vedela, da te ne čaka nič dobrega.....

madonca jaz danes nakladam!!!! altati, bejž dol s foruma, težišuser posted image user posted image user posted image
sej že grem.......user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.1.2007 20:47:46   
tasha23
19.09. Arabela,  KATARINA user posted image  14:50, 48 cm/ 3170 g 
27.09. Pikabu, MAKS user posted image    14:10, 52 cm/3260g
28.09. Mojceca,  ZOJA KATARINA user posted image  
22:15, 51 cm/ 2810 g
30.09. Gaya,  GAJA user posted image   04:50, 48 cm/2750g 
03.10. Lu,TIAN user posted image    12:21, 53 cm/3440g

03.10. *lina*. TRISTAN user posted image
06.10. borovnicka, TJAŠuser posted image , 48 cm / 2790 g 
09.10. beki24,TINKARA user posted image , 4:48, 47 cm/2580 g
09.10. altati,JAŠA user posted image , 14:48, 50 cm/3100 g
10.10. Vava, LUKA user posted image , 15:27, 54 cm/4160 g 
10.10. @lina, MATJAŽ user posted image , 10:21, 52 cm/3110 g
11.10. Amazona, AJDA IZA user posted image   14:10, 52 cm /3400g 
11.10. frrrr, JAŠA user posted image , 0:16, 48 cm/ 2800 g
14.10. mtina, ŽAN user posted image  54 cm/ 3600 g
15.10. Mamica81, EVA user posted image
16.10. tasha23, GAEL user posted image  , 08:55, 51 CM/3330g
17.10. mis, TINA user posted image 5:47, 50cm/ 3180g
18.10. clody, NEJC user posted image , 55cm/3970 g
20.10. Muki1, IVA user posted image   50 cm /3850 g 

20.10. Capyka, SARA user posted image , 13:15, 48 cm/2870g
22.10. lucika, AIDAN user posted image 50cm/3430g
23.10. Maxica, LAN user posted image 19:19, 51 cm/ 3450 g
24.10. AKI, ANDRAŽ user posted image  14:39, 50 cm/2830 g
25.10. psaša, MIHA user posted image 47 cm/2560g
26.10. Evik, MATJAŽ user posted image 13:44, 51 cm/ 3030g
03.11. naja78, LAN user posted image , 22:34, 55 cm/ 3750 g

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 18.1.2007 21:02:09 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.1.2007 20:49:45   
Pikabu
Čveke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak me smo res največje face. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes verjetno ne bom nič več pisala, mora možek položnice plačat, sicer nam bodo elektriko izklopili ali pa internet. Potem bo šele štala. user posted image user posted image user posted image

Mali princ že spi, princesa pa še atiju nagaja in ga zabava.

@lina
, prej sem v enem postu vsem odgovarjala, pa je tako dolgo prišlo, zdaj pa raje sproti, ko berem, tudi odogovarjam. Aja, glede igralne podloge: sem pozabila zdaj pogledat, kakšna že je, ampak če se ne motim, sem si rekla, ko sem si ogledovala, da je boljša od naše. Mislim, da ima na tleh več stvari, pa nekaj za pripenjat ima boljše. Bom pogledala, pa potem še enkrat komentirala.

Moci, user posted image user posted image user posted image za nov nik.

Gaya
, user posted image user posted image user posted image za boljše počutje. Tako te imamo radi, pa četudi si slabe volje, smo tukaj zato, da nam lahko potožiš in te me spravimo v boljšo.

Zdaj pa letim še večjo v posteljo spravit. Če si bo zaželela, da mora ati dati pravljico, bo pa trajalo...... Ga vrti okoli prsta, pa pregledata vse CD-je, pa noben ni dober, jaz se jima pa smejim, kako se ji pusti. user posted image user posted image user posted image

Uživajte, jutri pa spet na juriš z novimi stranmi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.1.2007 21:34:32   
lucika
naš mali spačka. brez vročine zaenkrat..ko pogledam dan v celoti, je bil še bolj dobre volje kot navadno. zanimivo. no, tiste, ki ste zgrešile, danes smo dobili prvo pikico.
mama si je privoscila gledalisko predstavo. res paše, pa še res sem se iz srca nasmejala.
pa še eno fintico smo odkrili. il divo, mali posluša z odprtimi usti; pa še oglašat se začne...nasproti temu pa zelo dobro uspavalno deluje. neverjetno.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.1.2007 22:02:30   
frrrr
user posted image klanfačice user posted image

kje sploh nej začnem? sm čez dan enih 4x brala, da zdej ni bilo preveč...

mogoče najprej pohvale:
čestitke Clody in Nejcu za 3 mesece user posted image

pa čestitke mtini in Žanu user posted image , beki in Tinkari user posted image , ter luciki in Aidanu user posted image za dobre rezultate pri pediatru

Arabela še tebi user posted image za tako luštno dojenčico
pa tasha tebi user posted image za luštnega Gaela in user posted image za pridnost pri dopolnjevanju seznama

user posted image še za beki, ker je Alisi poslala seznam oktoberk in naših sončkov

gremo dalje...

Maxica in muki... mi imamo tut UZ 24., ampak tut mi ne v Postojni user posted image

moci... user posted image za menjavo uporabniškega imena - bi skor k prvi temi pasala user posted image
no, avatar si pa lahko narediš tako, da slikico pomajšaš... js to naredim kr v Paintu, kjer je opcija strech/screw... pri ostalih programčkih je pa verjetno kje funkcija resize

spanje... @lina, js sm tut gledala tabelco kako naj bi 3mesečniki spali čez dan... naš niti slučajno ne spi toliko... beki, moci, mtina - so naši zgleda preveč radovedni user posted image

danes je Jaša spal ogrooomno čez dan... zgleda, da je moral nadomestit včerajšnje nespanje... no, je dopoldne spal uro in pol, okrog 14ih spet uro in predspanje je imel uro in pol dolgo... in kkašen je rezultat? zdej šele pol urce spi... ponavadi je med 19:30 in 20:30 že v komi, danes pa je trajalo do 21:30, da je zaprl učke.

Arabela, thx za predlog o ležečem dojenju... bom poskušala še tako uredit dnevno spanje

drgač sm vas pa hotela vprašat ali imate čez dan določene ure, ko vaši otroci zaspijo? me zanima ali mi kdaj zamudimo tapravo uro in ga preveč animiramo user posted image

gaya, naš je pa od začetka bil navajen sam zaspat čez dan... kr v ležalniku ali v stajici je zakinkal... zdej pa ne več user posted image zdej pa misli, da se more kr igrat, pa čeprav do onemoglosti user posted image

muki, nisi tečka... te je fajn brat... smo te vmes kr pogrešali... aja, pa tvoja tašča je res faca user posted image

altati in muki, js bi tut z vama čvekala na vajinem forumu... če nas bodo spet brisali, je pa mogoče res čas za naš forum...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 18.1.2007 22:08:12 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.1.2007 22:06:32   
mis
Ni kej, danes ga pa sračkate. od popoldan me ni pa dve novi strani. Pa kar neki vesoljci so v igri... sem šla gledat če sem sploh na oktobrski strani.user posted image  No sej, na keri pa bi lohk blauser posted image

Punce, še eno vprašanje. Naša je med rundami spanja budna dve uri. Pa se sprašujem,, če jo takrat preveč po rokah nosim. Ne vem. Dam jo na tla, telovadiva, se igrava, previjava, brcava, pa jasno jo mam tud na rokah. Kolk časa imate vi vaše na rokah? Ne bi rada glih razvadla...

Aja, naša tud ni po knjigi. Načeloma spi večuser posted image  dopoldan 3-4 ure, popoldan 2-3 ure.user posted image  Ja ja, tio se kar hvali, jutri te bo pa usekalo. Ali pa že danes ponočiuser posted image

Nočko

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.1.2007 22:07:57   
@lina
a gremo vse ponavljat za Pikabu:user posted image

@lina, ti si se pa sigurno v porodnišnici tako drla in otepala injekcije, da so ramo zgrešili in zadeli malo nižje ...si bila že takrat pametna in si vedela, da te ne čaka nič dobrega.....

madonca jaz danes nakladam!!!! altati, bejž dol s foruma, težiš
sej že grem.......

pa ne da si res ušla, altati?user posted image user posted image

Prav maš, jaz sem že takrat bila tolk pametna...user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.1.2007 22:08:59   
frrrr
user posted image lucika za odkritje... bomo poskusili Il divo za dnevno spanje

user posted image Pikabu za 4. zvezdico

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.1.2007 22:09:18   
@lina
Pikabu, brez zamere...nič slabga ne mislim, ko sem rekla da gremo ponavljat za teboj... jaz bi tud rada še kakšno zvezdico in glede na moje pogosto javljanje je tvoj način ena auser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.1.2007 22:10:31   
Pikabu
Sem že nazaj.

Moci, pri nas pa kar drži. Na splošno gledano naš Maks kar precej spi. Zjutraj bi on sicer že vstal pred sedmo, če imam srečo zavlečem tja do pol osmih. Potem gre spat okoli desete ure in spi do ene pol enih, enih. Okoli dveh, pol treh gre pa spet nazaj spat in spi do nekje petih, pol šestih, potem gre pa od osmih do devetih enkrat spat nočno spanje. Najbolj sem vesela, da mi trenutno nekako uspeva, da popoldne oba naenkrat spita. Luksuz.

Lucika, držim pesti, da bo tudi jutri dobre volje. Pri nas je na dan cepljenja veliko spal, naslednji dan je bil pa tečen ko.... Naj pri vas ne bo tako.

Frrrr, pazi pri ležečem dojenju, naš se noče več sede, ker mu je vse preveč zanimivo. Smo imeli večerjo in tudi on lačen, pa sem ga priklopila. Pojedel je ravno toliko, da ni bil več tečen, potem sva pa morala iti gor in se leže dojiti, da se je najedel. Me fejst skrbi, kako bomo zdaj kam šli, če se ne bo hotel drugače dojiti. Glede ur spanja, sem zgoraj napisala. Pri nas postane pravi tečko, ker je sit, previt, tudi v naročju tečnari, poskusim še s spanjem. Malo sicer še protestira, ko ga dam v voziček, ampak kar skočim na WC ali pa kaj gor iskat, da ga ne slišim in ko pridem nazaj, že spi. To ne traja celo minuto. Zadnje dneve pa opažam, da se dogaja ob podobnih urah.

Grem moža animirat, če greva skupaj spat...
.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.1.2007 22:12:27   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pikabu, brez zamere...nič slabga ne mislim, ko sem rekla da gremo ponavljat za teboj... jaz bi tud rada še kakšno zvezdico in glede na moje pogosto javljanje je tvoj način ena auser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image @lina, tako je bolj praktično, ti kar ponavljaj. Kakšna zamera neki, kaj je že to? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.1.2007 22:16:13   
@lina
frrrr, naš zaspi ob podobnih urah če že dan začneva prav...če se kaj zamakne se pa vse poruši... ampak današnje nespanje me je čist sesulo... sem tudi navajena da ima dve daljši rundi spanja - eno popoldne in eno dopoldne... ni sicer več tri ure skupaj ampak dve uri pa kar...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.1.2007 22:17:29   
muki1
Moci, hudafak is Moci ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.1.2007 22:18:16   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce, še eno vprašanje. Naša je med rundami spanja budna dve uri. Pa se sprašujem,, če jo takrat preveč po rokah nosim. Ne vem. Dam jo na tla, telovadiva, se igrava, previjava, brcava, pa jasno jo mam tud na rokah. Kolk časa imate vi vaše na rokah? Ne bi rada glih razvadla...

Mis, me je ravno danes klicala ena prijateljica, koliko imamo Maksa po naročju. Je rekla, da se boji, da imajo oni svojega preveč. Jaz ga imam na tleh. Ko se navliča, ga vzamem v naročje, da se pomiri, pa ga dam v ležalnik. Pa se spet naveliča, v naročje, pa na previjalno. Ves čas mu menjam dogajanje. Če kuham je več na tleh in v ležalniku, pri nas zelo pali glasbeni most, s tem se lahko zelo dolgo zamoti. Včasih se mi zdi, da je veliko po naročju, včasih sploh ne, časovno je zelo težko reči. Odvisno od dneva. Ti se nič ne boj, pa kar delaj tako naprej kot si do zdaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.1.2007 22:18:24   
frrrr
vesoljci... js sm pa mnenja, da ste vse, ki imate ta znamenja mau z vesoljci pomešane... so vas ugrabili in vam vstavili nekaj s čimer vas nadzorujejo in proučujejo Zemljane...
js nimam tega znamenja user posted image gaya, mogoče se te zato moj sindrom samogovorov loteva user posted image
@lina, ti si se jim pa očitno poskušala izmaknit, pa so te vseeno dobili user posted image

mis, vaša Tina je pa prava zaspanka user posted image ko bi le naš tolk spal... je zihr Jaša več na rokah glede na to, da spi vsaj pol manj kot Tina

RA - pa kaj je to? ste me tolk s tem nafilale, da si bom vzela enkrat čas in mau prebrala une linke...

poročilo kaj Jaša že počne in česa ne: prevrnil se še ni kdaj... zaenkrat se samo iz boka na hrbet obrne... iz pasenja kravic se pa uleže nazaj na trebušček in počiva user posted image v pasu se že mau dviguje, vendar mu zaenkrat še ni uspelo kaj dost od podlage se dvignit - mogoče 5 cm... s pomočjo mu gre pa na izi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.1.2007 22:19:33   
muki1
Šalamala user posted image . Saj vem kdo je moci, ampak, danes imam same asociacije. Na ono pesem, še pomnite tovarišice.... aLICE, WHO THE **** IS aLICE?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.1.2007 22:19:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, hudafak is Moci ?

moci je mojceca user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.1.2007 22:19:40   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Aja, drugače pa ponavljamo za altati. On je začela z odgovarjanjem vsaki posebej, samo ni citatov lepila, jaz dam pa še to, da se točno ve, kaj in komu odgovarjam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.1.2007 22:21:17   
Pikabu
Kaj je čveke, a gremo še danes na 108? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?