eva1
|
karolina -čestitke za malo čebelico No upam,da se boste kmalu vse rešile velikih trebuhov, ker vrjamem da so vam že pošteno v napoto in da dobite v naročje svoje ! Midve sva ful ok-končno so nas uradno odpustili iz bolnice, ker kljub temu, da sva od petka doma, sva bili vodeni še vedno v bolnici, ker je imela mala še vedno previsok bilironin in se do ponedeljka zjutraj ni vedelo, če bo še mogla pod lučko al ne(smo hodili vsak dan na kontrole)...no sedaj je hvala bogu malo padel, v čertek imava spet kontrolo, pa bomo videli...upam, da bo vse ok! Smo se pa od 10.1 do včeraj-se pravi v 5 dneh zredili za 190g, res pridno je in spi...dojiva se približno na 3-6 ur, čisto odvisno, jo pa zbujam če predolgo spi, ker za zlatnične otroke je pomembno da je čas med podoji čimkrajši, da čimveč izločajo...no ponoči jo valda ne zbujam! Jeva ponavadi 2x na noč, ampak včasih sploh potem noče zaspati v svoji postelji, tako da spi pri meni in se sploh nič ne sekiram, kaj drugi pravijo...tako se vsi ful naspimo in to je važno! Glede kapljic proti krčem-jaz imam kuminov sirup, pri prvem je ful pomagal,upam da sedaj ne bomo imeli krčev, ampak tako za vsak slučaj ga pa imamo! Sladek je ful, mali ga imajo radi, pa po njem ful prdkajo in kakajo...aja pa če ima krče, ti predlagam da podirate kupčke že med obrokom tako recmo na 4-5 minut-res to ful pomaga, ker imajo pol manj zraka v želodčku! Aja jo pa ponoči ne previjam, zadnje previjanje imamo ob 21h, potem pa do jutra nič, da se ne prebudi preveč, ko zajoka samo na joško, pol pa itak jaz prej zaspim kot ona, tako da nimam pojma kok časa se dojimo, ko pa se zbudim, pa jo prestavim v posteljo...kopale smo se že tudi, sploh nisem čakala na patronažno, se še spomnem od Lukca, tako da ni panike -itak se je pa drla kt bi jo iz kože dajali Evo toliko za zdaj.... Aja Luna-prosim za geslo od albuma...jaz ga bom pa naredila zvečer! Uživajte
|