|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
16.1.2007 10:18:59   
Urša08
Čestitke Karolina ob rojstvu punčkice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa ostale nosečke? Gotovo že nestrpno pričakujete rojstvo svojega angelčka.

Za tiste, ki ste pa že mamice pa eno vprašanje. Koliko časa spijo vašiuser posted image ponoči? In ko se zbudijo, koliko časa traja, da jih date nazaj spat. Midva z Nejčkom imava kar problem, ko se zbudi traja od uro in pol do dve in pol, da nazaj zaspi. Drugače imamo pa prvi kratek sprehod že za sabo. Je bilo tako luštno na sončku. Sedaj bo pa počasi prišla patronažna - danes se kopamo. Bom poročala kako je bilo.

Tatam kako gre pa vaši družinici? Imaš veliko pomoči glede na to, da vas je sedaj šest?

Lep dan!

Papauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.1.2007 11:14:00   
adriana_m
Ej pupe, katera ve kje se dobi kake lepe nalepke za v avto : Baby on Board. V BC imajo take dolgocasne...

Vceraj sva nesla lupinico menjat v BC in sem dala za ISO-FIX opremo se enkrat toilko kot za lupinico (30 tisoc) Groza!

Dergaci sem pa se kar vredu. Obcasno me trebuh tako boli, da mislim, sedaj pa bo nekaj...Pa se kar ni nic. Vceraj mi je sestra rekla na dekompresiji, da imam psremenjen obraz, da se nekaj dogaja. Pa ene 6x sem šla na blato... Ampak nic. Na telovadbo pa nisem bila sposobna iti zvecer..
Moj se kar vztraja, da mora biti na rok rojen. .. Ah ti moski....

Lepo se imejte, veliko se smejte.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.1.2007 11:15:22   
adriana_m
Zvezdica5 in Karolina CESTITKE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.1.2007 13:26:57   
Adelina
Karolina čestitke za malo Špelco!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam danes rok, pa se nič ne dogaja. Tisto špikanje in otrdevanje trebuha je itak že stalnica, kaj konkretnega pa se noče zgoditi. Očitno bo Lana še kar pri meni do petka, pol bomo pa vidli. Je pa zelo mirna, da me včasih že zaskrbi, da je kaj narobe. Ma enkrat bomo vse rodile, a ne?

Pozdravčke vsem, Adelina

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.1.2007 14:20:38   
asandra1
Oj!
Čestitke Karolina!!!!user posted image

Adelina: Ja sigurno boste vse rodile, notri ne morejo ostat....Zdaj pa čimbolj uživat in počnite to, kar imate rade!

Urša 08: Naš Klemen ponoči spi približno 4 ure, pol se pa najemo, previjemo in nazaj zaspimo, se je pa že zgodilo, da je spal tudi 6 ur skupaj!Ja, priden je naš mali mož.

Tudi meni se zdi, da ga že zvija, se ful napenja, pa jokca,ko se pa pokaka, pa je vse ok.

Ja, kamlu bomo lahko odprle novo temo pri "Starši čvekamo", nas je že kar nekaj, ostale pa pogumno naprej, se splačauser posted image

lp

Življenje je lepo!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.1.2007 14:24:09   
asandra1
A je katera s Koroške? Baje se dobijo za vetrove odlične kapljice od Koroških lekarn, pa bi si rada priskrbela, če bo hudo, da imamo doma. če je katera od tam, bi mi jih bila mogoče pripravljena poslat?(Prosim).

lp

Življenje je lepo!

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.1.2007 14:48:11   
Aja32
Asandra1 - vetrovne kapljice, po enaki recepturi kot iz Koroških lekarn, dobiš v lekarni na Viru pri Domžalah... Jaz sem jih hodila tja iskat...

LP A

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.1.2007 15:05:02   
eva1
karolina -čestitke za malo čebelicouser posted image user posted image user posted image user posted image

No upam,da se boste kmalu vse rešile velikih trebuhov, ker vrjamem da so vam že pošteno v napoto in da dobite v naročje svoje user posted image !

Midve sva ful ok-končno so nas uradno odpustili iz bolnice, ker kljub temu, da sva od petka doma, sva bili vodeni še vedno v bolnici, ker je imela mala še vedno previsok bilironin in se do ponedeljka zjutraj ni vedelo, če bo še mogla pod lučko al ne(smo hodili vsak dan na kontrole)...no sedaj je hvala bogu malo padel, v čertek imava spet kontrolo, pa bomo videli...upam, da bo vse ok! Smo se pa od 10.1 do včeraj-se pravi v 5 dneh zredili za 190g, res pridno je in spi...dojiva se približno na 3-6 ur, čisto odvisno, jo pa zbujam če predolgo spi, ker za zlatnične otroke je pomembno da je čas med podoji čimkrajši, da čimveč izločajo...no ponoči jo valda ne zbujam! Jeva ponavadi 2x na noč, ampak včasih sploh potem noče zaspati v svoji postelji, tako da spi pri meni in se sploh nič ne sekiram, kaj drugi pravijo...tako se vsi ful naspimo in to je važno! Glede kapljic proti krčem-jaz imam kuminov sirup, pri prvem je ful pomagal,upam da sedaj ne bomo imeli krčev, ampak tako za vsak slučaj ga pa imamo! Sladek je ful, mali ga imajo radi, pa po njem ful prdkajo in kakajo...aja pa če ima krče, ti predlagam da podirate kupčke že med obrokom tako recmo na 4-5 minut-res to ful pomaga, ker imajo pol manj zraka v želodčku!
Aja jo pa ponoči ne previjam, zadnje previjanje imamo ob 21h, potem pa do jutra nič, da se ne prebudi preveč, ko zajoka samo na joško, pol pa itak jaz prej zaspim kot ona, tako da nimam pojma kok časa se dojimo, ko pa se zbudim, pa jo prestavim v posteljo...kopale smo se že tudi, sploh nisem čakala na patronažno, se še spomnem od Lukca, tako da ni panikeuser posted image -itak se je pa drla kt bi jo iz kože dajali user posted image

Evo toliko za zdaj....

Aja Luna-prosim za geslo od albuma...jaz ga bom pa naredila zvečer! Uživajte

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.1.2007 17:28:46   
eva1
Sem naredila album, če katero zanima, naj piše za geslo!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.1.2007 23:25:07   
zima07
Eva1, zares  lepo punčko imateuser posted image ...Se je kar ne morem nagledatuser posted image ...

Lahko noč!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.1.2007 9:03:19   
LUNA06
Ojla!

Mi smo danes spali celo noč, do osme zjutraj.Smo učeraj kupli sirup in čaj proti krčem, pa še olje za masažo, tako da upam, da se bomo vsaj malo znebili teh zoprnih krčev.

Drugače vse OK, še danes in jutri je očka doma, potem pa že gre v službo.Me je kar malo strah, ker on hodi ponavadi ful pozno domov.No upam, da nama bo šlo.

Jutri gremo u BC kupit stensko dekoracijo, da potem čez vikend naredimo Marku sobico.Aja pa u Lesnino greva po omarco.Bova kar navadno predelala, ker so te otroške obupno drage, sploh pa u BC.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.1.2007 9:17:03   
bucka01
Ojla!
Eno uprašanje za vas ki ste že rodile!
No saj jaz sem tudi že enkrat pa sem že pozabila kako je izgledalo.
No ko sem danes zjutraj ustala sem šla na wc in ko sem se obrisala sem opazila rahlo krvavkasto sluz do danes jo ni bilo res pa je tudi da me je nonstop nekaj špikalo ponoči in sem se kar malo ustrašila da bo treba že iti.
A je tudi od vas katera imela tak primer??user posted image
Ker kar se tiče moje prve nosečnosti bi si lahko samo želela take ter takega poroda da si v 2,5 ur od odhoda od doma pa do poroda fraj vsega.
Jaz upam da bo tudi tokrat šlo brez kakšnih hudih naporov.
ČAW-ČAW

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.1.2007 9:29:54   
LUNA06
Joj bucka01 tega pa ne bi vedla.Zame je blozdej prvič, pa še to mi je voda odtekla, tko da je to čist neki druzga.

Ena je zadnjič sprašvala kako otroci spijo ponoči.Tudi midva ko (če sploh) jeva ponoči, to traja zelo dolgo.Kar nekaj časa je in potem tudi traja da nazaj zaspi.Vse skupaj traja eno do dve ure.Sm že rekla, da si moram naštimat knjigo zraven, da ne bom zaspala, ker me je strah zaspat z njim.No pa danes je spal celo noč.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.1.2007 9:55:53   
Urša08
Bucka01 to kar opisuješ se je meni naredilo. In sicer v nedeljo sem začela malce krvaveti in to vse do poroda, ki je bil v torek zjutraj. To je en izmed znakov da se je začelo, tako so meni rekli, vendar ni nujno, da bo takoj. Sedaj počakaj na popadke, potem pa bo. Čisto blizu cilja si.

Drugače smo ga pa mi včeraj prvič kopali, pa tehtali smo se. Od petka pa do torka se je zredil za 210 gramov.

Luna 06 jaz sem spraševala kako je ponoči, pa vidim, da je pri vas isto. Kakšno noč imam srečo, pa se nafutrava in previjeva v eni uri, drugače pa kot si rekla. Cele noči mi pa še ni spal, saj se zbuja na tri do tri ure in pol.

Sedaj si grem pa zajtrk narediti, preden se Nejček zbudi.
Aja Luna06 in Eva1 še meni prosim geslo od albuma. V prihodnjih dneh ga imam tudi jaz plan narediti.

Papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.1.2007 10:57:59   
bucka01
Luna06,Urša08
hvala vama za odgovore bo pač treba počakat na bolj konkretne znake.
Ker jaz pojma nimam kako je ko ti doma voda odteče ker jaz sem šla v prvo v P z popadki na 5 min potem mi je pa tam šele voda odtekla upam da bo tudi tokrat tako.
Da me nebo še to skrbelo potem.
ČAW-ČAW

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.1.2007 11:20:30   
eva1
Bucka-meni se je čep odluščil ob 5h zjutraj , prej me je skoz nekaj ščipalo-tisti začetni popadki, no malo pred osmo zjutraj pa se je ulila voda! Ja zgleda da bo sedaj pa res kmalu!!! Srečno, pa poročaj!

Luna-kdaj pa greste spat, pa do kdaj spite? res je priden če prespi celo noč! Moja pa kot sem napisala-ponavadi jeva okoli 21h, pa potem okoli 2-3h, pa zjutraj okoli 6-7h, ampak ponoči poje v cca. 5-10 minutah, tako da sploh ni panike! A vam v porodnišnici niso rekli, da ponoči ni dobro previjati, da malčke preveč ne prebudite? Ker potem pa vrjamem,da traja tudi do 2 ure, vse skupaj!

Sem gledala vremensko napoved za 10 dni naprej, pa piše da bo od 23.1-26.1 snežilo in bo ful mraz---brrr, sem jezna, sem upala, da se bomo lepo šetkali zunaj, samo če bo tašno vreme, bo pa bolj težkouser posted image !

sem pa danes sama doma, moj dela dnevno, s 23.1 pa gre na očetovski dopust!  Luka je tudi ful lepo sprejel sestrico, zaenkar lahko samo potrkam, nam gre ful dobrouser posted image , da bo le šlo tako naprej!

Uživajte!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.1.2007 14:28:56   
petraz
Danes zjutraj sem dobila SMS od naše Adeline, ki nam sporoča...

" Včeraj ob 23:02 h je v porodnišnici Ljubljana, na svet prijokala tudi naša Lana. S 3300 g in 51 cm je razveselila srečno mamico Adelino, ponosnega očka ter neučakanega bratca Žana."

user posted image user posted image Čestitam....user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.1.2007 14:49:31   
zima07
Čestitke Adelinini družiniciuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ! ! !

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.1.2007 14:51:42   
petraz
Lep pozdrav še enkrat...

Tako, danes sem bila na CTG in ker sem povedala (med pogovorom), da ni nič takege, samo to, da imamo 2 žili v popkovnici, mi je Dr. Završnikova takoj rekla, da bova naredili še UZ. To, me je zelo presenetilo in razveselilo, da se vendarle nekdo zavzame zame.... Rekla je samo, da bi lahko dojenček zaostajal v rasti in da bi mi to morali narediti že prej... user posted image

UZ je bil vredu, dojenček se lepo razvija, tehta tam okoli 3180 g, posteljica je že zrela, plodovnice je še dovolj, v plodovnici so vidni neki delci... Tako, da me je naročila na ponovni CTG in pregled 24.01., takrat pa priporoča tudi porod... Toraj, mogoče pa bomo le dočakali, da se bo naš dojenček rodil prej... user posted image user posted image

Jutri imam zadnji pregled tudi pri svoji G. in bomo videli kaj bo ona rekla!??
Po moje bom nazadnje le rodila po 27.01.... ker vsak drugače reče...

LUNA06 hvala za telefonsko in tudi jaz sem zato, da bi se potem enkrat srečale..  Bom z veseljem prišla v LJ, mogoče pa bo še katera iz Štajerske želela iti in se bomo zemnile kako in kaj...

Kar se pa tiče kapljic proti krčem, pa bi vam jaz svetovala takole.. Mi smo vse možno sprobali in pomagale so le kapljice iz Avstrije Lefaxin, sedaj so jih preimenovali... Jaz sem jih ravno v petek naročila in mi jih je kolegica že prinesla.. Res, pomagajo, ni kaj... Naš Anže sprva ni imel krčev, ko pa sem mu začela dajati še AD3 kapljice, pa so se pojavili tudi krči in ...user posted image user posted image ... Veliko pa sem spila tudi čaja od kumine in janeža, ki sem si ga sama skuhala in je tudi pomagalo, pa seveda na prehrano je potrebno paziti!!!

Lep preostanek dneva.... se jutri oglasim, da vam povem kaj novega....user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.1.2007 15:34:55   
bucka01
Ojla!
Najprej čestitke Adeliniuser posted image user posted image user posted image !
No ker mi živčki niso dali miru sem se odpravila do porodnišnice kjer so mi naredili ctg in me pregledali. In glej ga zlomka kot da se nič ne dogaja mene pa non stop nekat tišči in ščipa.
Ctg čistio normalen nobenega sledu o popadkih odprta sem za dober centimeter vendar mi je rekla zdravnica da je to lahko že en mesec tako.
Tisti izcedek je rekla da je samo znak da se je pač začelo nekaj dogajati
tako da še 6 dni imam do konca potem bomo pa videli kaj bo.
Sem kar malo bolj pomirjena ker sem šla in videla da sploh še ni panike.
22.1 imam spet pregled če do takrat ne bo nič potem bomo pa videli.
No pa lepo se imejte.
ČAW-ČAW

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.1.2007 16:23:19   
smrček
Čestitke novim mamicam tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj PDP je že mimo (15.1.) vendar se še nič ne dogaja. Danes sem bila na CTG-ju v porodnišnici, pa so me zopet naročili čez dva dni.
Ko sem že čisto na koncu me je začel popadat strah, kaj če mi odteče voda kje na kakšnem javnem kraju? Se je kateri to zgodilo? Prvič mi je voda odtekla v porodni, ko so mi predrli mehur, tako da niti nimam občutka kolk je te tekočine. Naj katera, ki ji je odtekla voda doma kaj več napiše, prosim.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.1.2007 19:00:06   
Maggie
asandra1:
baje, da Koroške lekarne te kapljice pošljejo tudi po pošti - tako so nam rekli v MŠ in jih dali po kakovosti na 1. mesto ...

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.1.2007 20:52:28   
LUNA06

user posted image JANUARČICE 2007

Veseli dan - nick mamice - ime novorojenčka - teža in velikost - PDP -

NOVOPEČENE MAMICE:

27.12. - Bianka - user posted image  dvojčka Nik (2700 g, 48 cm) in Nejc (2800 g, 49 cm) - PDP 16.1.
29.12. -
 LUNA06 - Mark (3460 g, 53 cm) - PDP 5.1. 
1.1. -
 R1taAna-Lucia Soraya (3.445 g, 49 cm) - PDP 16.12.
1.1. - Lora16 -  Zala - PDP 23.12.
1.1.
- tatam - user posted image  dvojčka Tosja (3200g, 48cm) in Anej (2950g) - PDP 29.1.
3.1. - Moj_mojNejc (3880 g, 52 cm)- PDP 21.12.
5.1. - Claudia - Mark (3860g, 55cm) - PDP 6.1.
6.1. - asandra1 - Klemen (3600g, 51 cm) - PDP 5.1.
6.1.laurago - user posted image  dvojčka Gaber (2220g, 47cm) in Gašper (2200g, 46cm)
6.1. - eva1 Alja (3670g, 53 cm) - PDP 12.1.
9.1.Urša08 Nejc (3360g, 51 cm) - PDP 17.1.
11.1.ZojaB Leon (3060g, 50 cm) - PDP 15.1.
13.1.zvezdica5 Aleksander PDP 20.1.
15.1.karolina* Špela (3110g) - PDP 8.1.
16.1.Adelina Lana (3300g, 51 cm) - PDP 16.1.

Čakajoče user posted image :

1.1.   - Matejci 
6.1.   -  Jesse -  user posted image  
8.1.   - TanjaS 
        - laky 
        - loja 
9.1.   - Barbid - 
Lana
10.1. - cat
        - husa - user posted image
12.1. - kkatka 
13.1. - ajja - user posted image
14.1. - pikica27 
        - Teja K.
15.1. - rdarci
       - metka_zone -
Nik
         - smrček - user posted image
16.1. - bučkica
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
        - klavdi
        - zima07 - user posted image
20.1. - jerry 
22.1. - Jasnika
        - bucka01 -  
Julija
         - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
         - onina - user posted image
24.1. - lencika27 
25.1. - Tinca7 - user posted image
26.1. - solzica 
        - pikecpokec - 
Gal
27.1. - Cacka02 
        - jagoda80
        - polona25 
        - Aja32 
        - Mafin 
        - Zvončica in Peterpan
        - petraz 
28.1. - lokvanj 

30.1. - todler 
andrijana

Trenutno stanje:

user posted image
user posted image       13
user posted image user posted image         5

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.1.2007 8:11:36   
zima07
Dobro jutro, januarčice-kje ste, še vse spite?
Jaz pričakujem en zgodnji obisk, tako da sem že pridna...
Tudi pri meni se še nič ne dogaja-čeprav bi naj jutri bil "dan D"-ampak kot kaže, je imela g. prav in se bo vse skupaj še malo zavleklo...Mene pa tako križ boli, da je za znoret-škoda, sicer bi lahko prav uživala v zadnjih "počitkarskih dneh"user posted image  ...

Nič, lepo se imejte, pa pišite kaj, ko se zbuditeuser posted image -bo bolj zanimivo...

LP

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.1.2007 8:47:44   
Claudia
Ojla!

Iskrene čestitke Karolini in Adelini za njuna sončka user posted image user posted image user posted image .

Midva z Markom sva že od 6h pokonci. Popapcala sva že, se previla, zdaj pa se malo crkljava. Naš angelček je zelo priden, problem je le, da je neprestano lačen. Med hranjenjem zelo težko podreva kupčka, saj samo usteca odpira. Včeraj ponoči je prvič spal 5 ur user posted image , tako da sem se po dolgem času malo naspala. Danes pa je spet spal samo 3 ure, pa je bil že lačen. Kopala se še nisva, ker popek še ni čisto dobro. Ima pa tudi malo vnete očke, tako da tudi na sprehodu še nisva bila. Upam, da bo do sobote dobro, da gremo na prvi sprehod predno se ohladi i zapade sneg. Danes sva prvič čisto sama doma. Moja mami, ki nama je te dni pomagala, je morala v službo. Ati pa še ne more na očetovski dopust, ker ima v službi preveč dela user posted image .
Luna06: tvoj Mark je res srčkan. A bo tvoj Mark že sedaj sam spal v svoji sobici? Jaz se svojega še ne upam pustiti samega.
Eva1: prosim za geslo, da vidim tvojo princesko.

Lep dan!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?