|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na r...me je vrglo
15.1.2007 10:01:36   
Anonimen
Ne vem kako je drugje po Sloveniji,ampak pri nas so na komunali znoreli.Zdaj sem dobila položnico za plačati
314 evrov (75.OOO sit. Slišala sem da se bo podražilo,samo tole je pa preveč.
Piše,da poračun okoljskih dajatev onesnaženosti voda 162.000. Zanima me Gorenjke,če je pri vas isto,ali se je samo naši občini strgalo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na r...me je vrglo
15.1.2007 10:05:53   
BLAŽIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj so ponoreli??????????? To je ziher kakšna pomota, daj jih pokliči in vprašaj. Mi imamo položnice po 3.000 jurje. OZ. 13 EUROV.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 10:07:23   
nejcko
Pri nas ne vem za točno ceno, šeuser posted image , vem pa, da se je že pred novim letom govorilo, da se bodo vsi komunalni prispevki (kanalščina, vodarina, smetarina ...) podražili za (več kot) 100%. Pa da to bojda nima nič veze z uvedbo evra user posted image .
Noro ... vlada je pa kar tiho, čeprav naj se take podražitve ne bi smele pojavljati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 10:22:48   
Baby
mekeke od kje pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 10:30:52   
Anonimen
Občina Radovljica

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 10:40:04   
Baby
Jaz sem tudi iz te občine!
Upam da nau še mene vrgl na rit! Nismo še dobil položnice. Sporočim ko jo bomo!
Kolk ste pa do zdaj plačevali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 10:44:49   
total
Kaj??????? Toliko....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 10:47:55   
Baby
Ali si ti dovolj dobro pogledala, da nimaš to kakšen poračun, ker so prišli brat števce?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2007 10:48:10   
Anonimen
Zdaj sem poklicala gor in so rekli,da sva pač toliko vode porabila.Stvar je pa v tem,da je 6.12.06 popisoval števce in ker nas ni bilo doma,je gospod napisal porabo 710m3,prej sva pa porabila 140m3.To pa je ogromna razlika.Števec za vodo imamo v zemlji in zdaj sem šla pogledat,če ga je kdo odpiral.Vidi se,da že kar nekaj časa ni odprt,saj je dobesedno zabit v zemljo.Ko pride mož domov ga bo odprl pa bomo videli.
Bodite pazljivi pri teh popisovalcih,se mi zdi da so tako leni,da se jim še popisovati neda,pa napišejo kar nekaj po svoje.
Kako lahko dva človeka porabita 710m3 vode.Saj se umivamo,samo desetkrat na dan pa ne.user posted image

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2007 10:48:40   
Baby
Tole sem najdla!
Kaj pa stroškovno to pomeni za primer tričlanskega gospodinjstva s povprečno porabo vode 12 m3 na mesec, ki je doslej plačevalo kanalščino skupaj s takso (brez DDV) v višini 9,1612 EUR (2.195,40 SIT) mesečno? Po novem bo strošek znašal 11,5959 EUR (2.778,84 SIT), kar je enako tudi za lastnike greznic, ki so bili doslej obremenjeni le s takso, in sicer 6,2947 EUR (1.508,46 SIT) mesečno.

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2007 10:50:58   
Baby
Ja pri nas nas tudi ni bilo doma, pa so poslali obvestilo in smo potem sami sporočili stanje!

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2007 10:58:59   
Anonimen
To pomeni,da je tistih naših 140m3,za katere smo doslej plačevali tudi veliko preveč.
A misliš ti 12m3 na osebo?Zdaj mi pa ni nič več jasno.

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2007 11:39:37   
Tula
Marička, toliko vode ne porabi naš celi blok, v katerem je 19 ljudi. Daj ti tole malo preveri, da vam kje kakšna cev ne pušča.

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2007 11:56:51   
Baby
Jah ne vem mi smo trije pa plačujemo 7 kubikov na mesec pa se kr pokrije dejanska poraba

(odgovor članu Tula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2007 12:06:44   
vesnica
Pri nas je dvostanovanjska hiša, dejansko 6 oseb pa imamo povprečno mesečno porabo cca. 25 kubikov pa že to ni tako malo.

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.1.2007 12:21:42   
Magi*
v naši večstanovanjski hiši nas prebiva 10, vodo nam obračunavajo (29m3) 41,53 eur za mesec december.

gotovo gre pri vas za pomoto, v najslabšem primeru pa pušča kakšna cev (v zemlji npr, da se tega ne vidi). preverite.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu vesnica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2007 12:30:14   
Anonimen
Mekeke; kaj pa če vam kje voda pušča?
Tam kjer sem prej živela, se jim je zgodilo, da je počila cev, ki je pod zemljo in so (pred leti) plačali 50.000 samo za vodo. Za en mesec.
Kako vedeti, ali pušča voda - dan ali dva preverjaj stanje števca.

< Sporočilo je popravil caffee -- 15.1.2007 12:31:59 >

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.1.2007 12:33:26   
nejcko
Ježešmarija, mi toliko vode v celem letu ne porabimouser posted image . Res, preverite malo, če vam kakšna cev ne pušča, ker tole je pa res malo tu mač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.1.2007 12:52:10   
fricka
Mi smo nekaj mesecev dobili račun za 200.000,00 in ugotovili, da nam pušča cev. Pa ni bilo nikjer vidnega izliva, je šlo vse v zemljo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.1.2007 13:09:02   
Anonimen
Hvala punce,tudi to bomo preverili,ali slučajno kje pušča.
Tisto prej sem narobe napisala 140m3 na leto,zdaj so pa napisali 700m3 na leto,povprečna poraba.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.1.2007 13:20:49   
Miss Piggy
Kaj pa ce se je stevcu sfuzlal? Nas je pred cca 5 leti tud na rit vrglo, ker smo mel za doplacat za 150.000 sit vode, ne vem kolk je bilo to v kubikih, vendar vse zaradi pokvarjenega stevca.user posted image  In to za toplo vodo, kjer pride kubik skor dva cukauser posted image
Kdaj ste ga pa nazadnje menjali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.1.2007 13:45:09   
Anonimen
Jaz bi rekla, da so se zatipkal.
170 oz. 710

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.1.2007 16:20:04   
*zvezdica*
mekek, tud jaz sem iz tvoje občine in smo ravno danes dobil račun 33,68 evra. Smo pa 3 članska družina

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.1.2007 16:50:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image me je kar na rit vrglo. Pri nas dobimo 4 članska družina na mesec 12 kubikov, s smetmi vred to pride cca. 6 tisoč. Sigurno vam pušča cev.
Vem pa, da na Krasu dobijo za 3 mesece skupaj položnico pri moji teti, to je cca. 35 tisoč. Pozanimaj se glede tega, ker to je poraba za 4 mesece celega bloka.

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.1.2007 16:56:10   
Anonimen
To je zagotovo kakšna pomota. Povprečna poraba vode na prebivalca Slovenije na dan je 170l oz. 170 dm3. Na leto torej en prebivalec Slovenije porabi okoli 60.000 l oz. 60 m3.

Če bi imeli nonstop odprte pipe, bi težko dosegli tako porabo, kot so vam jo obračunali. Torej, ali je popisovalec kaj narobe odčital, ali so vam napačno obračunali ali pa je nekje med števcem in pipami počila cev.

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?