|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stiskanje mozoljev
10.1.2007 15:43:20   
Sita
Jaz bi pa vprašala, če so že takšne teme, a vi tudi partnerju stiskate mozolje, če se mu naredijo na hrbtu ali kje drugje na kakšnem nedostopnem mestu, da si ga ne more stisniti sam in če jih on stiska vam.
Mogoče je to malo bedasto vprašanje, pa vendar .... zakaj pa ne.
Mislim, da je tudi to izkazovanje neke vrste naklonjenosti in pozornosti do partnerja. Kot opice obirajo bolhe druga drugi - samo tam veljajo neka pravila hierarhije. Ali pa se vam to gnusi? 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stiskanje mozoljev
10.1.2007 15:45:43   
Anonimen
Ali pa se vam to gnusi?

Ne. Je pa takih prilik po mozoljih pri nama tako zelo malo, da lahko na prste ene roke preštejem, kolikokrat jih je on meni in obratno. v osmih letih.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 15:55:04   
Anonimen
Jst sem včasih to ful rada počelauser posted image user posted image

Zdej pa ni več potrebe.

Ja enim se pač gnusi. Jaz nimam slabega želodca tku da...user posted image .

Mislim da to nima veze z ljubeznijo ki jo čutiš. Moj je to sam enkrat probal pa sm neki glas spustila iz sebe in je takoj odskoču: joj a te boli oprosti........user posted image -je bolj občutljive sorteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 15:57:12   
baguSka
Naceloma sem proti stiskanju mozoljev, ceprav si ji praskam ze cel moj lajf..user posted image  Drugac pa mam to veselje, da mi njegovih ni treba stiskat, ker jih sploh nima.. Tud sama jih mam le po obrazu, tko da to na hitrco zrihtam kr sama.. Mogoce se mi sem in tja nardi tud kaksen na riti, ampak tiste pa raj pustim pr mir. Moj dragi mi jih pa sicer zlo rad polubcka. Pa ne vem al zarad mozoljev al se ne more upret moji riti.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 20:48:37   
ema79
Maš samo dve varijanti, ali ga boš gledala, kolk je velik in mastenuser posted image user posted image , al ga boš pa stisnila!

Tak, jst ne maram gledat grdih stvari!user posted image user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2007 6:57:48   
srki
Ne, mu jih ne stiskam, pa ne zato, da bi se mi gnusilo, ampak mi ne pusti. Nima te navade, da bi si ga stisnil, če pa je že na kakšnem takšnem mestu, da je tako viden, pol si ga pa sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2007 7:04:53   
anitaz
Jaz sem mu jih stiskala, ampak samo takrat, ko me je prosil.  On pa je meni ful rad stiskal user posted image  (na hrbtu).

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2007 7:09:13   
Alisa
Če reče mu, drugače pa si on to najraj sam, če je le dostopno.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 7:44:23   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jst sem včasih to ful rada počelauser posted image user posted image

Jaz to še vedno počnem, ampak ,ko pa postrani pogleda( od bolečin), že vem kolk je ura, in nehamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2007 7:48:04   
Anonimen
hehe men je šu moj zmeri na živce, k jih nič nima :) js pa to tko rada počnem. js pa polen hrbet včasih moziljev, tko da sem si hotla hrbet kr dol odmontirat da bi lahko ga nkam na mizo dala pa stikala :) no tko jih je pa pol on men, sam je tko nežen da ni nč stisnu :) hehe

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2007 7:54:27   
Teni_
Ja, mu. ČE pa je tečen s temi mozolji, da jih naj pogledam in probam stisnit, potem pa je zraven kot mali otrok - mislim, taaaakoooo ga boli. user posted image  on pa meni tudi včasih, ampak se mi ponavadi naredijona obrazu, tam pa si sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2007 8:11:18   
Marogica
Najprej-jih oba na srečo nimava. Pod drugo pa jih sebi nisem nikoli, tako, da bi jih partnerju še manj. Pa ne, ker se bi mi gnusilo, temveč mi to nekako ne gre od rok. Mogoče pa se mi gnusiuser posted image  Ne vem, nisem o tem nikoli razmišljala...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2007 9:03:36   
kitty
Nišem še počela. Noben nima mozoljev (ajde tu pa tam keri)
Ja se mi pa to gravža...bljak....in potem ti gnoj špricne na lice user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2007 10:57:26   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

hehe men je šu moj zmeri na živce, k jih nič nima :) js pa to tko rada počnem. js pa polen hrbet včasih moziljev, tko da sem si hotla hrbet kr dol odmontirat da bi lahko ga nkam na mizo dala pa stikala :) no tko jih je pa pol on men, sam je tko nežen da ni nč stisnu :) hehe

O Lara dej k nam pridi pliiis! Mene moj to vedno prosi, men pa niiiiiii....nisem jaz zato user posted image . Sem pa navdušena in vsa srečna poleti, če lahko lupim kožo, ki gre dol, če koga sonček opeče user posted image . to bi lahko počela non stop. Sem srečna ko majhen otrok, če koga opeče user posted image ...se takoj prilepim nanj in ga ne spustim user posted image
Mogoče bom odprla privat: lupilka kože...ni vrag..ziher bom nadvse uživala v tem poklicu user posted image . sam kaj ko je to delo sezonsko...razen če se preselim v tople kraje in lovim turiste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2007 12:17:02   
domci
tudi jaz sem full srečna kadar najdem kakšen mazolček zdejpa že dolgo ni bilo nobenega user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2007 20:50:54   
Anonimen
O ja, jih, ce mi pusti! Se moram skor skregat prej, men gre pa tkoooo na zivce, ce ma kje kak mozolj (jih tudi sebi takoj stisnem in sem v soli cisto zivcna, ce imam kaj - pa si ponavadi, kadar mi je dolgcas ali pa ko sem zivcna, vse spraskamuser posted image ). Meni jih pa on ne stiska, razen, ce ga izrecno ne prosim. Pa se takrat je on najbolj nezen, sestram in mami ne pustim, da bi karkoli od tega pocele! user posted image

Koze mi pa ne pusti lupit, ker se njemu to gnusi (pa se tut komaj zadrzim) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 15:42:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2007 16:05:54   
Pi-kica 1
Stiskam mozolje (če mi le pusti, ker je zelo občutljive sorte), stresam prhljaj iz lasišča, lupim kožo po hrbtu - vse take zadeve. Se mi nič ne gnusi in tudi meni se to zdi izraz ljubezni in pripadnosti. Konec koncev smo le potomci opic - pri njih je tudi praskanje in iskanje bolh poseben obred in izraz pripadnosti skupnosti.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2007 16:14:57   
Mary Poppins
Nimava mozoljev. Pa tudi sicer ne bi tega počela, ne on ne jaz.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2007 16:49:54   
Mateja82
Ja jih rada stiskam, sam to je tako bolj za hec in se zraven režimauser posted image  . Ponavadi se zapiknem v kakšen mozolj pa ga gledem, čeprav vem da tega ne mara in potem tako dolgo sitnarim dokler ne  popustiuser posted image  Včasih mi uspe včasih pa tudi ne. Njemu pa ne pustim da bi mi jih stiskal ker nima občutka.user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2007 17:18:06   
digi
user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem ali naj povem, ampak mi2 sva to počela že na prvem zmenku user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2007 17:21:39   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: digi

user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem ali naj povem, ampak mi2 sva to počela že na prvem zmenku user posted image user posted image user posted image

Yeah!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2007 18:48:36   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: digi

Kaka romantika user posted image !

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.1.2007 16:13:08   
Anonimen
men je bljek.
Mimo mi je tudi, ko si frenda drug drugemu dol pucata prhljaj. In potem jetisti prhljaj letel vse okoli.user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
13.1.2007 22:42:18   
blak
njemu se kakšen mozolj pojavi tu pa tam. včasih ga reši sam-neki telovadi pred ogledalom in steguje in križa te roke, če pa mu res ne uspe, prosi mene in pol to pregleda in komentira. Jaz jih nimam.

Meni  pa je user posted image , ko vidim, da si par stiska mozolje na plaži. Ponavadi ona vsa navdušena skače po njem, on pa v komi. No, to mi pa res ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?