katjandraž
|
Čer! Jaz vam samo sporočam, da sem zadnje 4 dni čist zabluzila, kar se tiče diete. Sem imela sicer včeraj vseeno 0,4 kg manj kot prejšnji ponedeljek, vendar kaj vse sem potem včeraj in danes čez dan pojedla ... Ni za govorit (no, pisat ). Sej ne vem, kaj naj, naj vse skupaj pustim, čeprav sem v zadnjem mesecu, naj jutri nadaljujem, kot da se ni nič zgodilo . Ne vem še, kaj bom, mislim, da bom jutri sicer imela OH dan, vendar s pravo pico, ker imamo povabljene prijatelje na kosilo, potem pa v četrtek začnem z B dnevom. Sem namreč zaradi jutrišnjega obiska zamenjala dneve in bi morala imeti danes sadnega, pojedla sem pa ene 4 kose kruha, zraven tatarca, šunko, sir... Ni da ni. Ko smo šli pa k prijateljici, mi je pa Božiček pustil tam panacoto. Sem en luzer, a? Sem zelo razočarana sama nad sabo. Upam, da mi bo to razočaranje dalo volje, da jutri normalno nadaljujem z dieto. Upam, da to zatišje na naši temi ne pomeni, da ste tudi ve zabluzile, ampak samo uživate s svojimi najdražjimi. Sori za malo zamorjen post, obljubim, da bo prihodnjič bolj optimističen. Če se slučajno ne oglasim v prihodnjih dneh, vam kar danes zaželim: Uživajte! Katja
|