Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 11:44:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Mislim, da je večina moških, ko so bolni, slabši kot otroci.....so največji reveži na celem svetu. In moj ni popolnoma nič boljši.
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 11:49:03
|
|
|
|
Baby
|
Ja se strinjam, hujši so kot dojenčki...
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 11:49:07
|
|
|
|
mala
|
tudi moj že ob glavobolu stoka kaj šele ko dobi kako vročino pri 38C gre že komi na wc ja se mi zdi da so na splošno moški zeloooo občutljivi še hujš kot
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 11:55:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hm, zanimivi odgovori.. Moj nič ne tarna, samo reče- glava me boli, kaj naj vzamem? Še ko je imel 39 vročine, sem ga mogla sama strpat v avto- in k zdravniku.
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 11:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Nooooo noooo tko hudo pa spet ni.. Mal pretiravate.. Sam ce mas vrocino.. res ne mors glih skakat okol..
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 12:13:49
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Mislim, da je večina moških, ko so bolni, slabši kot otroci.....so največji reveži na celem svetu. In moj ni popolnoma nič boljši. Sem istega mnenja in tudi pri nas je v bistu točno tako.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 12:15:57
|
|
|
|
lukec
|
Ja, dejstvo je da so moški bolj občutljivi. Pa tudi prag bolečine imajo nižji kot ženske. Menda bi človeštvo izumrlo, če bi moški morali roditi. Tega se nisem izmislila, sem nekje prebrala .
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 12:18:14
|
|
|
|
CUKRČEK
|
O, brez skrbi, da bi človeštvo izumrlo, če bi oni morali rojevati. Že če malo bolj "na trdo" prdne, je največji mučenec na svetu
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 12:18:33
|
|
|
|
Primoza
|
.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 12:55:03
|
|
|
|
Taula
|
Če imam jaz 37 vročine, reče da je to komaj mejna vročina, da ni nič. Če jo ima on 37 je že na pol mrtev, rabi počitek, nekoga da mu streže in da mu lahko toži, razlaga na dolgo in široko kako je bogi. Če ima pa še kaj več vročine, potem je pa še huje. Isto je z prehladom, bolečim grlom. Jaz sem tiho in vzamem tableto, on je pa bogi bogi.
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 12:57:22
|
|
|
|
Taula
|
tudi moj že ob glavobolu stoka Pri nas je isto. Miljonkrat mi pove da ga glava boli, pa rečem naj vzame tableto, pa samo ponavlja kot otrok da ga glava boli, potem mu pa ponavadi jaz prinesem tableto in vodo da je mir.
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 13:11:54
|
|
|
|
total
|
Rajši bi ga cel dan nosila,kot poslušala ko je bolan!!!
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 13:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Za ****! Vsako bolečinico pove 50-krat pa parkrat ga vmes panika zagrabi.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 13:14:42
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Nooooo noooo tko hudo pa spet ni.. Mal pretiravate.. Sam ce mas vrocino.. res ne mors glih skakat okol.. ja, jaz imam ponavadi enako dela (kuhanje, pospravljanje), samo da se najprej nafilam z zdravili, vitamini itd. pa nekako preguraš dan, zvečer pa hitro v posteljo. pri možu me najbolj preseneti to, da ko zboli je bogi, revček itd. ampak razen jamranja in spanja ne naredi veliko da bi se pozdravil
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 13:18:42
|
|
|
|
Taula
|
pri možu me najbolj preseneti to, da ko zboli je bogi, revček itd. ampak razen jamranja in spanja ne naredi veliko da bi se pozdravil Poznano
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 13:35:34
|
|
|
|
Pilar
|
On je najbolj bolan, saj nič ne jamra, nič ne tečnari, ampak sam sebi je siten in se grozno smili....
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 14:09:54
|
|
|
|
bskrle
|
Najraje se cajta s kakšnim šnopsom (borovničke, višnje ipd). zdravila vzame, če mu jih dam pred nos, ko je na bolniški mora obvezno kaj delat , vsaj likat, ležat ne zna, ležal je 1x 2 dni, takrat je bil res ornk bolan. Reče da je BJ -BOGI JAZ
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 14:13:18
|
|
|
|
Udb
|
Z eno besedo: slabo! Jamra in nič ne more...jaz si pa samo mislim...joj, upam da se kmalu pozdravi.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 14:41:56
|
|
|
|
Slončica
|
moj ma vročino 37 in je neznosen.Me prov zanima kako bi blo šele če bi mogu it rodit , v glavnem bogi je ko .Pa nos ma zabit, tko da je smrčal ko slon
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 14:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj bik je pa tako trmast,da nikoli noče priznati da je boln.V posteljo gre,če ga dobesedno odvlečem.Zmeraj pravi saj mi ni nič.Misli,da je nenadomestljiv pri delu,in da bo svet propadel.če bo kakšen dan poležal.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 15:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko je moj bolan, moram bit kot služkinja okol njega. Ko sem pa jaz bolna, pa vedno izgovori...sej veš, da se lahko nalezem.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 15:47:05
|
|
|
|
telebajsek**
|
Saj so vsi isti. Tudi pri nas je tako. Vse mu gre na živce. Pa ga vprašam kje jih ima pa sva zmenjena. Je pa tudi toliko gnil da se mu tudi k zdravniku ne da iti. Pol bi pa rad bolniško imel. Za znoret so ti dedci.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 20:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da mam presneto srečo. Moj pa nič ne jamra. Njemu mora bit pa že res hudo, da se začne pritoževat. Zadnjič ga je par dni trtica res fejst bolela, pa je malo jamral, drugače pa glih tolk, da omeni, da ga kaj baše. Če je prehlajen, pa po možnosti s kakšno vročino, se samo nafila z veliiiik sadja (vitamini) in spije na hektolitre čaja z medom in limono. Pa si ga ponavad sam skuha, mi niti ne reče, da naj mu ga jaz.
|
|
|
|
RE: Kako vaši moški prenašajo bolezen? 8.1.2007 21:02:29
|
|
|
|
čaki
|
Mislim, da je večina moških, ko so bolni, slabši kot otroci.....so največji reveži na celem svetu. In moj ni popolnoma nič boljši. pa še bomba manjka....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?