|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
5.1.2007 8:17:28   
Anonimen
Jutro vsem

Amy saj 2 Uz sem ze imela,1i na prvem pregledu pa morfologija....Vem,da me misli pred porodm poslati se na kontrolni Uz v porodniscnio zaradi tiste pregrade...Bmo videli kaj bo 19ga.Dnevi mi itak letijo s svetlobno hitrostjo...

Zdaj pa user posted image

Lep dan vsem user posted image



(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: Marčevke
5.1.2007 10:18:46   
tejčica
No, meni pa je danes uspelo že iti na CSD. Sem dobila gooooro papirjev za izpolnit. Me je pa referentka razveselila z novico, da je včeraj pisalo v Primorskih novicah, da bo z letošnjim letom tudi Občina Koper začela izplačevati pomoč ob rojstvu. Zaenkrat se govori o znesku 500 EUR, ni pa še nič dokončno sprejeto. Naj bi pa to urejali na eni prvih letošnjih sej. Ta pomoč pa bo pripadala za vse otroke rojene od 1.1.2007 naprej. Pohvalno.user posted image  Do sedaj so dajali samo knjigo, tako da je to kar sprememba. Tudi če bo znesek manjši od 500 EUR, bo bolje kot knjiga.

Dskubin, končno malo glasu od tebe. Ste se čisto porazgubile Obalke. Bi bil res že skrajni čas, da se spet enkrat dobimo na kavici/kakavčku v polni postavi.

Urla, tvoje dete je pa res že veliko. Tudi če nam pobegneš v februar si še vedno naša.

LeINA, en ultrazvok ti pripadatudi okrog 30. tedna, tako da ga boš imela najbrž na naslednjem pregledu.

Mene UZ čaka danes teden in že komaj čakam. Si sploh ne predstavljam koliko je bebica že velika in težka. Imam pa občutek da se je že postavila na glavo. SIcer pa pri vsej tej noriji v mojem trebuhu ne bo nič čudnega, če se spet okrog obrne.user posted image

Pa pa!


(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
   RE: Marčevke
5.1.2007 10:24:36   
tejčica
Še kopija članka iz Primorskih novic. Upajmo da bo kaj iz tega.


PRIMORSKA Kako radodarne so primorske občine do staršev novorojencev?
V Kopru bodo verjetno deležni “povišice”
Staršem koprskih novorojenčkov se letos po vsej verjetnosti obeta dobra novica. V občini jim namreč nameravajo namesto dosedanjega knjižnega darila nameniti bistveno večjo denarno pomoč. Predlog, ki je na drugi občinski seji prišel iz vrst LDS, da bi ta pomoč znašala 500 evrov, je naletel na odobravanje, natančen znesek pa bo znan šele, ko bodo v Kopru sprejeli letošnji proračun. Preverili smo, kako radodarni so do novorojenčkov v ostalih primorskih občinah.
Najbogatejša primorska občina je bila v primerjavi z nekaterimi drugimi doslej precej skopa s prispevki za novorojenčke. Ti (oziroma njihovi starši) so doslej prejeli le knjigo v vrednosti 29 evrov (7000 tolarjev). Po sprejemu proračuna bo ta pomoč bistveno večja, ali bo znašala 500 evrov (skoraj 120.000 tolarjev), kaj manj ali celo več, pa še ni znano.
“Pobudo podpiramo. O tovrstni pomoči smo že razmišljali, zato so strokovne službe MOK pripravile predlog pravilnika o enkratni denarni pomoči za novorojence, ki ga bomo posredovali občinskemu svetu v obravnavo in sprejem na eni prvih letošnjih sej,” pravi koprski župan Boris Popovič, ki dodaja, da bodo koprski občani lahko uveljavljali pravico do enkratne denarne pomoči za otroke, rojene od 1. januarja 2007 dalje, in sicer v roku štirih mesecev od otrokovega rojstva.
Najbolj skopi v Izoli
Sosednja, izolska občina staršem prvorojencev nameni zgolj knjižno darilo v vrednosti 58 evrov (14.000 tolarjev), medtem ko v Piranu enkratna pomoč staršem novorojenčkov znaša 250 evrov (60.000 tolarjev). Kaj bodo prinesli novi občinski proračuni, v slovenski Istri še ne znajo napovedati, prav tako ne na Goriškem ne v srednjem koncu Primorske.
Najbolj globoko v občinsko mošnjo sežejo nekatere občine na Goriškem. V Novi Gorici malčkom in njihovim staršem izplačajo 417 evrov (100.000 tolarjev), v Kanalu pa 334 evrov (80.000 tolarjev). V večini ostalih goriških občin za pomoč novorojencem namenijo od 115 do 145 evrov (od 27.000 do 35.000 tolarjev)
Izjemi
Na Goriškem je izjema idrijska občina, ki je staršem doslej namenila zgolj čestitko, na Krasu pa sežanska občina, kje denarnega nadomestila ob rojstvu otrok ne izplačujejo, ker proračunski denar raje namenjajo enkratni pomoči učencem ali subvencijam v vrtcu.
Ponekod spodbujajo večjo rodnost z velikodušnimi prispevki za drugo-, tretjerojence in vsakega naslednjega otroka. Tako je, denimo, v Komnu družina prvorojenca deležna 209 evrov (50.000 tolarjev), drugorojenci dobijo 313 evrov (75.000 tolarjev), za vsakega naslednjega otroka pa družina prejme 417 evrov (100.000 tolarjev).

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 10:27:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
   RE: Marčevke
5.1.2007 11:40:35   
tejčica
Sem ravnokar malo bolj podrobno pregledala papirje, ki sem jih danes dobila na CSD-ju. Za izpolnit sem dobila 13 OBRAZCEV!!! Pa to ne moreš verjet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
   RE: Marčevke
5.1.2007 11:52:09   
soncek78
Hello user posted image !
 
Vidim, da ste prave male čvekice. Saj to je zelo fanj.
 
No danes smo stari 29t in naša mala user posted image  prav veselo poskakuje! Joj kako je to lepo. Ugotovila sem, da je prav nora na čokolado. Ko pojem košček ali dva imam občutek, da telovadi kot user posted image .
 
Mooneve bom držala pesti in ti pošiljam četico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo šlo vse v redu in da boš kmlu doma. user posted image user posted image
 
 
Dekleta v službi sem imela tako norišnico, da sem šele danes uspela priti na RR.
 
Med prazniki sem že malo uredila sobico in sestavili sva posteljico in previjalno mizo od Lip poljčane. Je zelo luštna in praktična. Zrihtali smo si centralno kurjavo in dobili smo sušilni stroj. Zdaj je vse kot iz škatlice.
 
user posted image  neprestano nekaj dela v sobici. Našla sem ga kako posluša glasbico iz lučke, ki je na posteljici.
 
Sem prav user posted image .
 
Čvekice lepo se imejte in božajte bušije...
 
Sončen pozdravček s Primorske.user posted image
 
 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
   RE: Marčevke
5.1.2007 13:27:54   
amy26
V materinski nimam ene mere na podlagi katere bi bila določena starost :-( Tako da se ne vem kaj tudi ne opomorem s temi UZ.


KR_enamami, to je pa čudno, a ti niso v MK čisto nič napisali BPD, HC, AC, FL, sej men tudi niso vpisali določeno starost oz. na morfologiji celo je en teden več kot naj bi bilo, vendar ostale podatke kot sem jih gor navedla pa je. Če imaš te podatke lahko z drugimi primerjaš koliko je kaj velik tvoj otrok (vsaj približno).

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
   RE: Marčevke
5.1.2007 13:50:36   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Sem ravnokar malo bolj podrobno pregledala papirje, ki sem jih danes dobila na CSD-ju. Za izpolnit sem dobila 13 OBRAZCEV!!! Pa to ne moreš verjet!


Pa še stvari se ponavljajo, da je zapo****t. Sama administracija, pa se naš g. minister Virant tako nagia k tem, da bi bilo čimbolj enostavno user posted image . Jaz čakam še, da mi user posted image  prinese potrjene obrazce iz njegove službe, potem pa odnesem nazaj.



_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 14:27:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
   RE: Marčevke
5.1.2007 15:07:43   
Anonimen
Kr_enamami, naj ti citiram kar je napisal Pušenjak, če se odločiš zanj;
"...od januarja dalje ne delam več na koncesijo temveč žal le še brez, torej samoplačniško, pričnem pa upam, da 17.1. in sprva le 2x na mesec, v Cetru za ginekološko in perinatalno diagnostiko na Celovški 93 v Lj."

Lp, jjasna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
   RE: Marčevke
5.1.2007 15:12:33   
Anonimen
Ups, se mi zdi, da sem pa malo preveč površno prebrala... pa sploh nisi omenjala Pušenjaka... no, ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
   RE: Marčevke
5.1.2007 15:48:33   
*sonchek*
Ojla čveke user posted image

Jupi, končno vikend!!!! Sem mislila, da bom uživala še zadnjih 14 dni v službi, pa je cela norišnica, moja pomoč oz. nadomeščanje pa katastrofa, tako da sem še vedno za vse sama user posted image No ja, še dva tedna pa bom rekla pa, pa user posted image
Jutri bova šla z user posted image verjetno po posteljico in pa malo za vozičke pogledat - zdaj bi bil pa že čas, da začneva s šopingom, a ne? user posted image

Punce kakšen predlog glede vozička? Gledala sva že vse možno, pa se mi vsi zdijo ogromni in težki, tudi ko so zloženi, moj avto pa je majhen (Lupo) in bi rada takega, ki ga bom lahko stlačila vanj (itak bom morala verjetno sedeže podirat user posted image ).

Naslednji teden bova verjetno skočila do Tosame in nabavila še ostalo, cunjice, posteljnino in previjalno, pa še malo kasneje... Huh, res je ogromno enih stvari... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 16:38:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
   RE: Marčevke
5.1.2007 18:32:44   
Sibil_
Čer!

Tejčica si me prav razveselila s tem darilom od občine-jupii.Zdaj pa samo upat, da bo čimveč.Na CSD pa itak dajo obrazcev cel kup, tu nimaš kaj.Mene čaka to konec meseca.

Obalke za kavico se res lahko zmenimo, že kar nekaj časa se nismo dobile.Kje je pa kaj Thaiss?A jo vidi katera na telovadbi?Dejmo no, se bomo pa ja zbrale...aja, Leya tudi ti si vabljena, seveda...user posted image

Pri nas zdravje malega miškolina gre na boljše, jaz sem pa kot povožena.Čisto zmatrana in še ponoči ne spim ker me pol glave peče od vnetih sinusov.Mah, upam, da bo danes boljše...

Pikica pa brca na veliko, vsaj to me tolaži...Sem pa bila danes v Intersparu in sem šla mimo oddelka za otroke in seveda-en kompletek je šel z mano...eh, si ne morem pomagat pri takih lepih cunjicah...user posted image

Za mere iz ultrazvoka pa jih le pišite, da bo kaj za primerjat, čeprav se mi zdi, da nas ima večina bolj v drugi polovici meseca uz.No, moj je 18. pa takrat sporočim...

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
   RE: Marčevke
5.1.2007 19:12:11   
Tekica
Čao, punce,

danes sem bila pri moji G in je rekla, da bom kar lepo na bolniški še 2 tedna, potem se mi pa tako začne dopust, tako da ... Ko sem jo morala strašno milo gledati, mi je pa dejala, da če že res ne morem brez službe, da naj grem za kakšno uro v Koper, potem pa domov, vsekakor pa ne za ves dan.

Tako da ... verjetno pridem v torek v Koper, pa potem naslednji torek in sredo ... za kakšno kavico bo že očitno ...

Sem kar malo user posted image , počutim se kot polit kuža ... saj mi ni nič hudega doma, samo ...

No, pa bo že, glavno, da je otrok v redu ... zredila se nisem preveč, sedaj imam + 8,3 ... torej nič več me ne kregajo. Papirjev sem dobila danes pa tooooliko, da skoraj mapo rabim - za vse krvne preiskave, za vodo, za ne vem, kaj še vse ... še dobro, da sem drugo dobila zadnjič, kaj bi bilo šele sicer.

V ponedeljek imam pa UZ in prvič MŠ. Komaj čakam. Saj bomo že!

Lepo se imejte in se zmenimo za kavico v Triglavu - jaz v torek lahko šele ob 9.40 - prej imam vaje ... tako da ... če vam paše?



_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
   RE: Marčevke
5.1.2007 23:14:02   
dskubin
izolska občina je res bolj revna s to pomočjo. Lani, ko sem rodila, nisem dobila niti te knjige? (še tle so me pozabili), jaz sicer nisem še bla prijavljena tukaj, sta pa bila zato oba moja fanta, jaz pa v moji občini (zdej vidim, da so tudi tam kar radodarni) tudi nič. Razen onega paketa kremic v bolnici. No ja, najlepše darilo je itak otroček, ampak če kaj zraven kapne tudi ni nič narobe. Tko da Koprčanke, držim pesti, da bo čimveč.

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
   RE: Marčevke
6.1.2007 8:07:28   
dskubin
Aja, pa pri tem denarju: ko bo enkrat sprejeto, koliko se bo dobilo - ne mislit, da tolk pokasirate. Ker čeprav gre to od občine (vsaka se pač sama odloči, kolk lahko da), je naša ljuba državica še vedno K.... (ja, prav za kričat je - čeprav bi radi neke zakone sprejeli, da bi blo čimveč otrok) in od tega moreš najprej onih 25% davka plačat, šele pol denar dobiš. Ko pri igrah na srečo. No, vsaj v Novi Gorici vem da je tako, občina je dala 100 jurjev (ne vem, kol bo po novo), mamica pa je na koncu dobila 75, sej ni, da ni nič, v redu, ampak država pa kar lepo pristavi svojo skledico zraven kjer je treba in kjer ni.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.1.2007 8:14:07 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
   [Brisano sporočilo]
6.1.2007 10:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
   RE: Marčevke
6.1.2007 14:38:53   
Anonimen
Hojla

Mi imamo pa danes 29 tednov user posted image user posted image user posted image ....Do zdaj so mi tedni kar leteli bomo videli kako bodo ti zadnji sli...Pa trd trebuh mam zadnje dni nonstop se mi zdi...Magnesol nic kaj ne pomaga...
Pri nas kjer bova z malim prijavljena se dobi 125 EUR od obcine.Imam pa cas 4mesce po rojstvu,da vlozim vlogo za to.Tako,da nic sami ne dajo na krozniku...Se je treba pozanimati pa das potem vlogo in dobis user posted image ...

Lep vikenduser posted image

< Sporočilo je popravil LeINA -- 6.1.2007 14:39:50 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
   RE: Marčevke
6.1.2007 17:35:42   
tejčica
Kaj se potem za kavico zmenimo v torek, ko je tudi Tekica v Kopru?  Jaz grem sicer v torek še v pisarno. Pride šef in mu moram dati še ene papirje, ampak tja grem šele okrog 11. ure, tako da imam za kavico čas. Povejte še ostale kako in kaj.

Sibil, Thaiss je bila pa med prazniki na telovadbi. Saj sedaj bo kmalu imela več časa ker začne z dopustom in se bo tudi tu kaj javila.

Dskubim, sem tudi jaz slišala, da je ta prispevek občine kar pošteno obdavčen. Bolje bo vseeno kot knjiga. Bo pa tudi v Kp potrebno dati notri vlogo za ta denar v štirih mesecih po porodu. Ko sem rodila Tajo je patronažna ob prvem obisku prinesla knjigo Otroške bolezni, pa takrat nobena od naju še ni bila prijavljena v Kopru. Jaz sem bila prijavljena še na Gorenjskem, Taja pa je avtomatsko dobila naslov po meni. Sem pa po porodu kmalu spremenila naslov ampak je bila to napaka, saj je Občina Radovljica že takrat dajala take prispevke. Tam pa parkrat na leto pokličejo vse novopečene starše in jim izročijo to nagrado. Jaz sem se pa prehitro odjavila in nisem dobila nič.

Danes je pa Taja testirala moje živce, pa se nisem dala. Njej je največji problem obleči in obuti se sama. Saj med tednom ko zjutraj ni časa jo na koncu skoraj vedno oblečem sama, danes pa nisem popustila. Sem ji rekla da če se ne obleče in umije sama, pač ne greva ven. In mala najprej reče bomo pa notri in se gre igrat. Potem pa kmalu začne jamrat da bi šla na sončka, pa na igrala in ji rečem naj se uštima in gremo takoj. Ona pa ne in ne. Ne boste verjele, ampak trajalo je 2 URI, da se je gospodična pripravila. Je že začela, pa se je spet spuntala in tako naprej. user posted image  Jaz sem pa enostavno ta čas delala čisto druge stvari, ampak v meni je pa vreeeeelo. Pa vsaj petkrat sem že bila na tem da jo jaz oblečem, ampak sem se potem le premislila. Nas mal preveč ta pupa okrog prsta vrti. Pol sem pa še jaz sedaj med nosečnostjo tako popustljiva do nje, da več škode kot koristi naredim.user posted image

Sedaj pa šibam, ker me mala že nekaj časa priganja da greva nekaj spečt. Meni se pa začuda ne da. Se bomo še mal pogajal...

Pa pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
   RE: Marčevke
6.1.2007 20:06:08   
sezam
Pri nas tudi ni nobene pomoči občine, pa občina ni revna user posted image user posted image .

Pa še to, če niste videle -

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Kataloska prodaja Quelle, bo vse mamice, ki bodo rodile na 15. katerikoli mesec v letu 2007 nagradila z 150evri darilnim bonom! user posted image user posted image user posted image

Zapomnite si to tiste, ki imate rok okrog 15.!!





http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1262346&mpage=1

< Sporočilo je popravil sezam -- 6.1.2007 20:19:10 >


_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
   RE: Marčevke
6.1.2007 21:31:26   
Sibil_
Čer!

Obalke-kaj potem se zmenimo v torek okrog 9.45 v triglavski, kaj pravite?PA naj nas pride čimveč, da se spet po dolgem času malo naklepetamo...in seveda primerjamo naše trebuščke-se bomo šle kdo ima večjega?Hehe...user posted image

Sicer pa sem jaz malo boljša, mali pa tudi že nori in gre v ponedeljek v vrtec-če nas seveda kaj spet ne preseneti ponoči ali jutri (ma ne, a?).Joj komaj čakam 8 ur mira.....ampak ta pravega mira, ko sem samo jaz in prazno stanovanje....jupiii.user posted image

Kaj vam še kaj manjka za bejbije?In kdaj boste začele prat itd?Jaz imam v načrtu vse nabavit do konca januarja, prat in rihtat pa februarja.Kako boste pa ve?

Lp,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   RE: Marčevke
6.1.2007 22:01:17   
dskubin
Obalke, glede kavice, bomo vidli, kako si bomo zrihtali plan za naslednji teden. Če bom doma, gotovo pridem, ker zdaj sem pa res že štufa doma sedet. Sem nameravala z malim it domov k mojim staršem, da bi se oni malo s tamalim ukvarjali in bi se malo spočila, ker mi to dvigovanje prav nič ne koristi. Je pa še tako majhen, da se mu ne da razložit, da ga pač ne morem okrog nosit in mi potem pol dneva na nogi visi. Najrajši bi ga za par dni kar samega spokala k mojim, pa je žal še premajhen (pa tudi ne vem, če bi jaz zdržala brez njega user posted image ). No, bomo videli, kaj se bo izcimilo iz načrtov.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
   RE: Marčevke
7.1.2007 10:56:36   
Tekica
Lep pozdravček,

super, če nam uspe, potem torek, 9.45 Triglav. Komaj čakam! Sicer pa se mi zdravje izboljšuje ... pijem čajčke in moj bratec je bil tako dober, da mi je dovolil lektorirati diplomsko user posted image , kako sem hvaležna!user posted image

Sicer pa se jutri začenja MŠ, pa zjutraj naj bi imela UZ za ledvice, potem še za user posted image , popoldne MŠ, naslednji dan Koper in laboratorij ... Kar veliko planov za tako malo časa user posted image

Držim pesti za vse, Sibil, posebej za vas, da boste odslej zdravi!

A ve katera, kako je z Mooneve??

Tejčica, a ste potem pekli ali ne? Mi še božične runde nismo pojedli user posted image

Aha, logaška občina naj bi tudi začela s 100 evri darila po novem letu. Tiste, ki ste že rodile, koliko časa traja, da izdajo odločbo za paket ali finančno pomoč? Ali je ne smejo 60 dni prej? Ker jaz sem vse oddala že decembra, pa še ni ničesar - no, saj se ne mudi, samo ne vem, ali ne smejo ali so tako strašansko hitri?

Aja, papirjev za izpolnit imam pa jaz samo sedem - res pa je, da so nekateri na dveh straneh. In nekatere je treba oddati šele po porodu.

Sicer pa smo včeraj proslavljali rojstvo prijateljeve hčere. Mamica in hčerka sta na Obali, očka pa na Notranjskem in se je moral malo pokazati - ja, kakšne je klobasal! Potem je pa že precej okajen klical ženo, češ, da ji bo prikazal vzdušje na slavju. Verjetno je kar skakala od navdušenja! No, če odmislimo njega, je bilo pa fino user posted image

Lepo nedeljo vsem!

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
   RE: Marčevke
7.1.2007 19:23:41   
Sibil_
Čer!

Mi smo že ok, no jaz še malo šmrkam ma sploh ni sile.user posted image

Prej smo šli na pico in seveda-mali je vžgal sireno iz neznanega razloga in smo hitro spakirali pice v karton in zapustili prizorišče-v avtu se je pa že smejal in je bilo vse ok.Ampak v piceriji pa kot bi ga iz kože dajali-kriza.MA razumi ti te bejbije...res mi ni jasno.user posted image

Imam en predlog-dejte mi na zs poslat vaše gsm številke in ime in nick, bom naredila seznam in poslala potem vsem (seveda tistim na spisku), tako da se lahko obveščamo kako in kaj, pa če bo kaj posebnega.KAj pravite na to?No, vsaj tiste ki to želite.

Za kavico zmenjeno, se bom potrudila priracat, ker še hodit več ne morem normalno.user posted image


LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?