tadruga
|
kolikor sem videla na primerih bratranca in enih kolegov, lahko res postaneš odvisen. ampak od res ogromnih doz, pa še to najprej psihično. seveda je to droga, pa ni to nek kokain, dejmo malo pomislit, preden kar nekaj napišemo. itak pa je ves ta cirkus okol marihuane bolj zarota proti splošni uporabi konoplje (namesto bombaža, recimo) in dosti ljudi nepravično misli, kakšno sranje to je. itak da pomaga proti slabosti, pa pri bolečinah. sicer nisem kadila že dooolgo, ampak če jo uporabljaš res v majhnih količinah, potem se mi zdi pa res neprimerno primerjati en dim s flašo šnopsa, no. kakšen vpliv ima to lahko na otroka, ne vem. ampak zdrava kmečka pamet mi pravi, da so škodljivi vplivi marihuane najverjetneje manjši kot pasivno kajenje in onesnažen zrak v mestih, hlapi na bencinski,... tko da jaz se ne bi tak razburjala. itak se mi zdi, da thc ostane v krvi še kar lep čas od konzumacije, tko da je itak vseeno, če bi zdaj kaj pokadila ali ne. a nobena med nami ne pije kave ali pravega čaja? kaj se tako razburjate, če niti ne veste - mogoče pa je kofein bolj nevaren za plod kot thc. in droga, ki jo dobite pri epiduralni, to pa kar pozabljate. itak je važno samo, kako zgleda na zunaj - džola je pač zaradi tega, kar ljudje privzamejo za resnico, simbol razpuščenosti, egoizma, nemarnosti, neresnosti. pa je velikokrat resnica o človeku, ki si jo občasno privošči, čisto drugačna. torej jaz sem se odločila, da marihuane ne bom kadila med nosečnostjo. no, pa saj je tudi prej že kake dve leti nisem in ko sem jo, je bil to en džoint na tri, štiri mesece. rekla bi ti, da raje ne kot ja, ampak saj danes ne veš več niti, iz česa so paradajzi, ki jih ješ.
|