karmy
|
tako je... sem bila na razgovoru za materinski dom, vse lepo ful fajn, ampak mi je potem začela gospa razlagat, o delavnicah in sestankih, na katerih bi mogla bit prisotna, in vsak teden ena kuha pa pospravlja.... pa če vam po resnici povem nisem pri volji, da bi bla prisotna na teh stvareh, vse kar bi hotla je da me pustijo pri miru, ker nerada razlagam svoje probleme še posebno ne zdaj, ko je vse tako občutljivo, in nočem trenutno nobenga spustit trenutno v mojo bližino... pa problem je tudi to ker nimam avta, in bi mogla pešačit do postaje ki je cca.2 km stran, po hribu dol in gor, dvakrat na dan ok saj nisem izbirčna ali karkoli, soba mi je zelo všeč, prevoza nimam, pa avtobus bom morala plačati, ker ni mestni, (za mestnega mam mesečno), in bi prišli stroški kar veliki da bi se vozila... pa tud če vam po resnic povem je zame predaleč... in nikakor mi ni blo všeč, ko mi je rekla da moram bit prisotna na sestankih ob devetih zvečer, a sem vsak dan od desetih zjutraj do osmih zvečer v ljubljani, in mi ni ravno po volji da bom mogla bit na tistem sestanku do desetih zvečer kompliciram? mogoče... samo hočem da me le pustijo pri miru in da sama to razrešim, ker noben drug mi tukaj ne more pomagat, ker moram to razrešit sama pri sebi... v tem hostelu sem v bližini centra 10 min stran z busom, in grem kadar hočem in pridem kadar hočem... noben mi ne teži ali govori kam grem in zakaj grem sorry wahoo....