|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška slabost
16.12.2006 15:29:27   
ana33
Pozdravljene, sem v 6t. Včeraj mi je bilo slabo, kar omedlela sem. A se tudi vam kaj takega dogaja. Danes se počutim, kot bi prebolela gripo in full me boli želodec in slabo mi je.
hvala za odgovor.
Srečno!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška slabost
16.12.2006 23:05:07   
Ninica
Tako se ravno nisem počutila, kot če bi prebolevala gripo in me ni bolel želodec. Mi je pa bilo res zelo slabo. Občasno mi je postalo tako slabo, da se mi je kar pred očmi stemnilo. Pomagalo mi je če sem legla. Običajo mi je bilo slabo zjutraj, v  prostorih, kjer je veliko ljudi ali pa po jedi.

LP, Ninica

(odgovor članu ana33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 11:31:40   
Baucka
Meni je bilo tudi  zelo slabo od 6 tedna naprej. Tako, da sem večino dneva kar preležala. Nisem imela jutranjih slabosti temveč popoldanske. Zvečer sem hodila spat že ob 6 in sem lahko samo ravno na hrbtu z dvema pojštroma pod glavo zaspala. Nekje ob pol noči sem se lahko na bok obrnila. Bruhala sem pa 1 do 2 na dan, saj sem se temu izogibal, koliko se je le dalo. Malo mi je pomagalo pitje radenske in vode, da sem preprečla bruhanje in banana na tešče, še ko sem ležala.

Pazi, da boš dovolj pila. Pij po požirkih. In seveda jedla, lepo po malem cel dan.

Jaz sem namreč hujšala, ker nisem mogla jest in so me na infuziji v bolnico kar 2x poslali. Saj sem do 17 tedna prišla iz 56 kg na 49 kg.

Naj te pa potolažim, po 18 tednu je bilo boljše in to za 100%. Edino slabokrvna sem postala in sem nato s prehrano in tabletami to popravla. Nato sem se 5 mesecih zredila iz 49kg na 66kg.

Bo boljše.

Piši mi na ZS, če te še zanima kaj.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 11:59:20   
najina pikica*
jst moram trkati na les,da mi v nosečnosti ni bilo slabo razen nekaj malega v 7 in 9t....user posted image
imam pa prijateljico,ki je bila v nosečnosti redni objem-alec školke saj sta bile,tam do 25tedna najboljše prijateljice...skratka zelo veliko je bruhala in tudi večkrat omedlela,prevsem,če je bila v prostoru,ki je bil neprezračen ali pa ob neprijetnem vonju(meso,ribe,...)sicer so slabosti okoli 25tedna prenehale!
prečudovito nosečnost ti želim,pa čim manj slabosti!user posted image

(odgovor članu ana33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 12:12:40   
Eca
Hej!

Tale zgodba pa mi je zelo znanauser posted image .  Čestitke user posted image za user posted image .

Meni v prvi nosečnosti ni bilo nič slabo, zato sem bila prepričana, da tudi sedaj v drugo tega ne bo. Pa se je začelo s trebušno gripo - slabost, bruhanje, krči, driska user posted image . Po 4 dnevih pa se je nadaljevala samo slabost in bila sem na meji bruhanja. Vse skupaj pa se je začelo v 6 tednu.... končalo pa se še ni ( sem v 20t), sicer sedaj samo občasna slabost kak dan, pa seveda brez bruhanja.
Kaj pomaga? Moje predhodnice so ti že napisale. Stalno imej pri sebi nekaj za grickat, tako da želodec ni prazen. Pa veliko tekočine. Jaz še vedno nosim s seboj plastenko vode. Ta me spominja in opozarja, da moram piti.

Lepo nosečnost in če si prava, veš tudi po moji fotki, kdo sem jaz user posted image .

Lp in drži se!

Eca

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2006 14:52:13   
tonja
Jaz sem imela prejšnji teden tak občutek - kot da bi se me lotevala gripa / prehlad. Slabo mi je bilo, v sklepih me je bolelo, okus sem imela tak kot pred gripami - vse en drugačen okus kot ponavadi, malo sem jedla. Vročina pa je bila taka kot ponavadi - 37°.

Bila sem na pregledu pa je bilo vse OK.user posted image

aja - drugače sem pa tudi jaz 6/7 teden.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2006 14:07:44   
katis
Evo, še ena, ki je slabost spremlja že skoraj od spočetja...

Moj preblem je, da niti bruhat ne morem (dobro, samo 1x sem) in zato napetost sploh ne popusti in sem že čisto preč.

Najbolj slabo mi je, ko sem lačna ali pa zvečer. Iti zvečer spat je zato prava muka. Rabim zelo mrzlo spalnico ter dva vzglavnika in ležanje na hrbtu. posledično imam zjutraj žurko v vratu user posted image .

V službi komaj priguram do konca dneva. Nosim seboj albert kekse in pomaranče, pa ne pomaga kaj dosti. Dejansko so tele slabosti vsak dan hujše. Hkrati pa imam še ves čas občutek, kot da bom imela hude prebavne motnje (pa jih seveda ni).

Sem pa trenutno 8 5/7 in že rahlo obupujem od tega. V bistvu so mi že rekli,če se ne bo obrnilo na bolje, bi morala vsaj za nekaj dni na bolniško.

Problem je, ker bi morala imeti v pisarni ves čas odprto okno, samo takrat mi je manj slabo.

Če sem pa doma, mi je bolje samo, ko napol ležim na hrbtu, ali pa če grem na sprehod, da se nadiham svežega zraka.

Zvečer sploh ne smem jesti drugega kot kakšno sadje in jogurt, sicer mi želodec ponori...

Čaji ne pomagajo nobeni (melisa, meta, ingver, kamilica....probala vse)...

No, da ne bom predolga in da ne bom preveč samo jamral user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?