Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:00:41
|
|
|
|
teta beta
|
Včasih sploh ne vem, kateri izraz naj uporabim za svojega fanta, npr. v pogovoru v kakih uradih, trgovinah, agencijah, skratka z ljudmi, ki ne poznajo niti mene niti njega. Fant je skoraj malo preotročje, partner mi pa nekako ne gre z jezika. Kot kaže bova ostala neporočena, pa me zanima, kako vi imenujete svoje "može"/"žene"?
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Po večini kar po imenu, v uradinih zadevah partner, če mam pa mlajšo družbo pa fant
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar fant je.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:18:54
|
|
|
|
triša
|
A si predstavljate da že 10 let živite z njim,imata 3 otroke, on ma 50 let, pa mu še zmeraj rečete fant .
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A si predstavljate da že 10 let živite z njim,imata 3 otroke, on ma 50 let, pa mu še zmeraj rečete fant Starejša kot sem, bolj mi je všeč, da mi reče moja punca . Jaz pa njemu kontra.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mojga kličem lubi. Če je bolj uradna zadeva je pa mož. Kaj pa koga briga....Lahko sva mela skriven obred
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:40:23
|
|
|
|
teta beta
|
Saj nisem mislila, kako kličete njega, ampak ko se pogovarjate z nekom drugim. Npr., "to moram še pa "moža" vprašat", "to se moram še pa z "možem" zmenit", "to ima pa "mož" čez", ipd.
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, ma reči mu mož, kaj te zdaj... :D To se lepše čuje, kot pa fant :P
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:47:45
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Saj nisem mislila, kako kličete njega, ampak ko se pogovarjate z nekom drugim. Npr., "to moram še pa "moža" vprašat", "to se moram še pa z "možem" zmenit", "to ima pa "mož" čez", ipd. Si pa dobre primere dala V tvojih stavkih lahko tudi rečeš "svojega/mojega gospoda" Tudi odvisno koliko si stara. Midva se kar kličema mož in žena, čeprav nisma poročena, uradno pa je "partner".
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
On zame reče žena , jaz pa zanj kr fant. Partner tud men ne gre z jezika nekak.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 22:53:29
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz rečem kar mož, on pa žena. Če pa se mora to napisa, pa povema, da gre za izvenzakonsko skupnost.
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 23:10:50
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem se pa kar navadila rečt partner, kadar gre za uradne zadeve.
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 23:11:43
|
|
|
|
smrka
|
Jest recem moj partner ce gre bolj tko za uradno, ce ne pa fant.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 23:13:49
|
|
|
|
lojzika
|
Moj je pa kr moj ded!!! al pa oče mojih otrok (bolj v zajebanciji) če ga predstavljam komu. Če se pa kje kregam je pa moj mož
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 14.12.2006 23:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Zasebno ga kličem Muci (kadar nisem jezna ), v uradnih dopisih napišem "izvenzakonski partner", osebno na uradnih inštitucijah rečem "moj dragi" (in večinoma me potem butasto gledajo ), na RR je Kamikaza, med prijatelji ima pa vzdevek, ki se ga drži že 15 let. Vse, samo po imenu ne.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 2:31:59
|
|
|
|
ronja
|
Zaenkrat je kar fant, ali pa lubi, včasih tudi moj dragi . Če bi morala pisat uradno, bi bil pa verjetno izvenzakonski partner. Ampak v trgovini je še vse za fanta, saj še nisva toliko stara... Se bom s tem potem ubadala, ali bom pa rekla, naš oči, hehe
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 6:18:09
|
|
|
|
mmijau
|
Običajno po vseh ljubkovalnih vzdevkih, ki so pač možni, seveda ko je vse v , drugače pa kar uradno po imenu, ha ha,....Vsaj ve, da ni več heca !
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 6:42:56
|
|
|
|
srki
|
Partner, včasih ga pa kar v moža imenujem, čeprav uradno to ni .
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 7:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz vedno rečem moj mož.. in pol me eni butasto gledajo!! ma ne vem,.. fant mi je tko osnovnošolsko, partner mi ravno ni všeč... ostane pa mož..
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 7:54:02
|
|
|
|
anabanana
|
Priležnik Ne, hecam se; uradno je kar moj mož (kar tudi enkrat bo), ta "partner" tudi meni ne sede, razen če je treba kaj uradno zapisat, potem je pač partner. Fant je tudi meni preveč osnovnošolsko.
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 8:13:00
|
|
|
|
blue sky
|
Moj je kar fant - vedno in povsod.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 8:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mož
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 8:55:57
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz rečem kar fant. Včasih rečem moj koruznik. Partner me pa tko na poslovne zadeve spomne. Mož pa... ma ne to mi ne potegne saj nisva poročena. Drgač pa prjatlca nekoč ni vedla kako naj predstav svojga fanta sodelavcu pa je rekla kar to je moj kolega.... tko da vse lohk rečeš. Ko bom mela 50 bom pa rekla to je moj ljubimc.... da mi bojo mal fovš. Aja se pa vedno kregam kadar me sprašujejo če sem samska al poročena.... k kje nimajo okenca izvenzakonska zveza. Pol pa težim, nisem samska, ne poročena tud nisem.... ja kaj naj pol obkrožmo... ja nič saj nisem nič od tega, narište še en kvadratek ga prekrižajte pa zraven napište koruznica.... pol pa običajno kar prazno pustijo.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 9:40:30
|
|
|
|
polona2
|
Partner.
|
|
|
|
RE: Neporočeni - kateri izraz uporabljate? 15.12.2006 11:13:59
|
|
|
|
domci
|
Jaz ponavadi rečem moj ali pa kar mož sej skupaj živiva že zelo dolgo in če se ne motim je 2 leti življenja na istem naslovu enakovredno zakonski zvezi se pravi da je moj mož.... S tem se ne obremenjujem prav dosti
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?