Barbs
|
Ane, ane, Mojca, da ne moreš bit huda? naš brezzobi šarmer se je navadil izpod čela pogledat in odpret usta na široko in ....kaj naj???? Ga dvignem in prelupčkam in nosim ko blesava... Mojsonček, men je zdravnica dala idejo, zdaj, za poredit kao : kar mleko (ne od dojenja, ta pravo mleko), pa piškot not nadrobit... baje ni nič hudega, če je sladko, po žlički pa sploh ne. Tudi med bananico in kakšno sočno hruško dopoldne mu kar en piškot vmešam.... Če sebe pogledam v špegu si ne bi nikoli mislila, da bom morala otroka umetno redit Aja, pa župco ko mu skuhaš, zelenjavno, mu tik preden jo popapa, kar mal zdroba not vsuj, premešaj in je.... Lenika, tale z unim malim stricem, ki že kar hodi, je res huda, si pa predstavljam, kako ti je začelo srce hitreje biti, ko si pogruntala, da Matic ne požira več in mu oči obrača - še dobro, da nisi jaz in si takoj pogruntala, da je revež zaspal; jaz bi ga zihr začela trest pa na glavo obračat Selma, sam ne govori mi o vročini upam, da bo hitro minilo in ti povem, da res pomaga, če piška slečeš, ga v mlačni vodici lepo kopaš - mu kar odleže - baje je tole mehansko hlajenje na dolgi rok bolj učinkovito in predvsem bolj zdravo kot kak paracetamol.... Sicer pa, če nima v ritki več kot 38.5 do 39. mu nikar ne zbijaj.... Auroraa, mi dajamo paradižnik v zelenjavne juhe , ne sicer preveč, ampak zmerno - ni nobenih problemov...probaj postopoma Alarm