|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
7.12.2006 8:12:56   
Kalina
Dobro jutro!

Smo pokonci od 7.30 ker se je gospodicna Kalina odlocila, da je dost spanja. Zdej veselo cebelja na nasi postelji in dela prevale. Vceraj smo bili pri mojih v Medvodah, jaz sem sla k zdravniku in dobila svecke in nek sirup, ker nemorem it na blato, in je rekla, ce ne bo vseeno slo, da pride k meni patronazna in mi da klistir.user posted image Ja uredu ja, nc ne bo od tega.user posted image

Tamala je ful uzivala vceri, vse kar zna je pokzala dediju in babici, je bla prava vazicka. Bajsika mala moja. Sm bla tko ponosna.user posted image

Zdejle cakam da bo ura 9h, ker morm v Mullerja po hrano, sm sele ponoc ugotovila, da nam ja zmanjkalo Aptamila, sm res smotana. user posted image

Danes pride od Kaline prijateljica Lina (3,5m) na cuvanje, me prov zanima kako bom krotila dve punci. user posted image

Naslednji teden je nas ocka frej, juhuhu, se dobro, ker mamo ful nekih pregledov, Razvojno pa NFTH, pa zobarja, pa verjetn bomo moral se na Vrazovga na preiskave. Tko da bo kr pestro.,

No mozicek mi je skuhu user posted image , tko da sibam, preden mi jo spijeuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.12.2006 8:31:54   
lenika
Hoj!

Ja mi se tudi po novem zbujamo že pred osmo uro, včasi celo že ob sedmih. Izgleda, da me Matic postopoma navaja na bolj zgodnje vstajanje, da ne bo potm, ko bom šla v službo in bom mogla vstati malo pred polsedmo uro prevelik šok. user posted image  Pameten fantič, a bi vseeno lahko malo počakal s tem privajanjem, saj imam vseeno še 4 mesece porodniške.
Ste že kaj razmišljale o varstvu po izteku porodniške? Matica bo od aprila pa do začetka julija pazila tašča, potem sem mesec in pol jaz doma, septembra bo šel pa v vrtec. Zanimivo je pa to, da je naša hiša oddaljena 10m od vrtca in 100 metrov od osnovne šole.

So napovedovali dež, pa ga tukaj na srečo ni, tako, da bova z Maticem ko se namalica odšla na sprehod.user posted image

Uživajte dan. Jutri ima pa moj možiček dopust user posted image  in greva dopoldne malo v šoping, Matic pa v varstvo k babici.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.12.2006 9:17:33   
Barbs
Jutro,

pri nas tudi sonca za izvoz!user posted image  (Aja, Lenika, saj si že povedalauser posted image  ) Mali voluharček spi na kavču, ker je danes vstal že ob pol sedmih, pa ga je zmanjkalo za kake pol ure, po moje....Nato pa banana in hruška, pa en manner piškot vmes, ker zdaj mu moram hrano kar gostit, odkar je bil bolan in nič jedel - da ga bom nazaj na tistih 7.300 spravila... Nona je šla danes zjutraj proti domu - user posted image jo je peljal do Lj, nato pa je šla z avtobusom dalje, ker ima on ful dela - tako bova spet sama z Aleksom - Nika je v LJ , pride jutri, Gaja pa ima danes po pouku še računalništvo in se prikaže šele okrog pol treh... Jupi!!!!! Bova lahko veliko ven, ker bom kosilo kuhala šele po eni uri.user posted image

Pri nas tudi ne kompliciramo z GH / to itak že veste.... Jaz ne kupujem kakih posebnih rezancev, mu dam kar navadne v juho, pa ribano kašo tudi, med špinačko, kadar ne je mesa, mu pa tudi že en četrt ali polovičko kuhanega rumenjaka zdrobim in ni nobenih reakcij.... Glede sadnih skut - tudi jagodne že konzumira in je ok! Tako, da mamici ne ostaneta več 2 komada od six packa fruhcwergeuser posted image  (user posted image )  Odkrili smo nove piškote in sicer baby piškote od  Mannerja - v Merkatorju jih imajo ...so večje kot ostale , da jih lažje drži, pa še krasno se topijo v ustih....user posted image

Sirenauser posted image ...papa

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.12.2006 12:35:50   
pikicaa
Tim čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.12.2006 12:46:14   
lenika
Vam moram povedat, kaj se je sedaj zgodilo. Naš Matic danes cel dopoldne ni  nič spal, ker ni kazal nobenih znakov zaspanosti in ga tudi nisem hotela silit. No, ob 12h mu skuham kosilo in on je in je, ampak se mi je zdel pri vsaki naslednji žlici bolj miren in na koncu se je zgodilo, da mi je v stolčku za hranjenje zaspal.user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 14:19:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.12.2006 16:11:18   
mojsoncek
Ziv'

vam samo na hitro napisem, da je Anze bolje. Ze dva dni kaka normalno  (koncno). Ja tele trebusne viroze pri dojenckih kar trajajo. Sva bila vceraj pri P in je rekla, da naj ga nic ne serjem s tem, da ima mali kaksno alergijo (bi imel se kaksne druge znake, ce bi bila alergija). Tudi stehtala ga je in se je od petka poredil za 120 g in je spet cez magicno mejo 6 kg. In sedaj mu moram v vsako rec, ki mu jo skuham, dat se rizkota, da bo sla teza hitreje gor. Ima se katera kaksno idejo, s cim bi se dvignila kaloricno vrednost, da ne bo imela vsa hrana okus po rizkotu???

Se eno vprasanje... Je katera zadnje case kaj kupovala male cotice po LJ, v kaksnem H&M-u ipd? Pikecu bi kupila kaksno bundico ali bolj debelo zimsko jakno, pa ponavadi ko pridem v LJ nimam ravno prevec casa se sprehajat od trgovine do trgovine.

Se to... kar se hoje tice, moja sestricna je tudi veselo sama sibala okrog pri osmih mesecih. Ja toliko so si razlicni teli mali pikeci. Pa se to... zadnjic, ko sva bila z Anzetom na nfth, sem govorila z eno mamico, ki ima 6 mesecev staro pupo. Mala samostojno sedi ze od 5. meseca in ker naj bi to bilo prezgodaj, morata hodit na fizioterapijo user posted image . Teli dohtarji zgleda en drugemu delajo delo, da lahko upravicijo svoj obstanek.

Bo dovolj nakladanja za tole javljanje. Punce uzivajte!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.12.2006 16:46:04   
SelmaC
Lp,

samo na hitrco, ker se danes nosimo cel dan. Vendar mu je vse oproščeno. Namreč od 3h ima vročino zaradi včerajšnjega cepljenja, pod 38 noče past, kljub svečkam. Baje je lahko štala 48 ur zaradi tega. Bo že, le pit noče pa tudi dojit ne preveč. Mogoče ga pa je P prehitro ceplila, glede na prejšnji teden user posted image

mojsoncek: za zvečat kaloričnost res nisem sigurna, vendar žiher mlečni izdelki in meso. bo verjetno vedela kaka bolj izkušena user posted image . Oblačila sem pa nazadnje v h&m kupila tudi bundico, lepo in ugodno. Jaz vsekakor priporočam, skoraj vso zimsko garderobo sem mu tam kupila.

moram it, noče več sedet....

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.12.2006 17:05:15   
mojca75
Mojsonček - zimske cunjice lepe ima tudi ZARA, nasprot Emporiuma! sem bila zadnjič in ušla ven, ker bi preveč zapravila, omara je pa polna cunjic (sicer podedovanih ampak ganz-novih!)
za kaloričnost lahko dodaš kakšen piškot - jaz dajem tiste Hippove, v sadje, al pa skuto dam.

No danes bova midve jedle jogutr s kosmiči, sam da se zbudi!

Mojči spi že uro in pol - pol bo pa spet tko kot včeraj, jo dam spat mal pred osmo in zaspi v momentu. user posted image  pride domov okol 21h in jo gre pogledat kot vedno in pride in pravi "pa ona kravce pase" user posted image , KAKO user posted image  KRAVCE PASE! user posted image  Baby fon nič muksnil, ona lepo kravce pase, se drži za oblogo okol posteljice in se reži ko trapasta. Men nič jasno! in pol smo vsi trije gledal TV do 22.15, ker ko sem jo položila v posteljico - histeričen jok, ko sem jo dvignila pa ha ha ha...
HALOOOOOuser posted image  

In kaj zdej naj jo zbudim, al naj jo pustim! ? aja to včeraj ni bilo prvič ampak že tretič!!!!

PA človek tud hud ne more bit k se tko lepo reži, s svojimi dvemi zobki...

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.12.2006 18:17:35   
Barbs
user posted image Ane, ane, Mojca, da ne moreš bit huda?user posted image user posted image user posted image  naš brezzobi šarmer se je navadil izpod čela pogledat in odpret usta na široko in ....kaj naj???? Ga dvignem in prelupčkam in nosim ko blesava...user posted image

Mojsonček, men je zdravnica dala idejo, zdaj, za poredit kao : kar mleko (ne od dojenja, ta pravo mleko), pa piškot not nadrobit... baje ni nič hudega, če je sladko, po žlički pa sploh ne.  Tudi med bananico in kakšno sočno hruško dopoldne mu kar en piškot vmešam.... Če sebe pogledam v špegu si ne bi nikoli mislila, da bom morala otroka umetno redituser posted image user posted image  Aja, pa župco ko mu skuhaš, zelenjavno, mu tik preden jo popapa, kar mal zdroba not vsuj, premešaj in je....user posted image

Lenika, tale z unim malim stricem, ki že kar hodi, je res huda, si pa predstavljam, kako ti je začelo srce hitreje biti, ko si pogruntala, da Matic ne požira več in mu oči obrača - še dobro, da nisi jaz in si takoj pogruntala, da je revež zaspal; jaz bi ga zihr začela trest pa na glavo obračatuser posted image

Selma,  sam ne govori mi o vročiniuser posted image  upam, da bo hitro minilo in ti povem, da res pomaga, če piška slečeš, ga v mlačni vodici lepo kopaš - mu kar odleže - baje je tole mehansko hlajenje na dolgi rok bolj učinkovito in predvsem bolj zdravo kot kak paracetamol.... Sicer pa, če nima v ritki več kot 38.5 do 39. mu nikar ne zbijaj....

Auroraa, mi dajamo paradižnik v zelenjavne juhe , ne sicer preveč, ampak zmerno - ni nobenih problemov...probaj postopomauser posted image

Alarmuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.12.2006 18:39:20   
Barbs
Aja, mimgrede, a še katera, poleg mene, še vedno nima user posted image  po porodu?user posted image
Mene nekaj šraufa in pika in boli zadnje dneve , v spodnejm delu trebuha, pa ne vem, ali imam kako hudo bolezen tega stoletja, ali se pripravlja teta iz rusije...user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 19:55:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.12.2006 20:29:55   
mojca75
Ja spet je očitno predolgo spala... sem jo zdeje spet odnesla pa spet jamra... in kaj naj... ko pridem tja taaaak user posted image  nasmeh, kaj na pol - ven jo vzamem in jo mečkam!

Moram pa spakirat k gremo jutri k babici,... od plenic, igrač, ležalnika, hrane... cunj,.. sej veste SELITEV NARODOV!

evo spet... sitka mala ... ljubica moja user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.12.2006 20:33:44   
mojca75
Dejstvo... sem najgrša mama, ker želim red in dajem otroka spat user posted image , pa kaj naj ... ko dobi večerno flašo se kar "užge"...

A dajejo kaj takega v aptamil, kak ekstazi al kej podobnega????

Nič... eh, mojči moja

Aja... a je tud kej takega kot preskok v spanju????  izkušene mamice? Barbs?

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 7.12.2006 20:43:06 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.12.2006 21:46:09   
lenika
Jaz tudi še nimam user posted image  in je tudi nič ne pogrešam. Me je pa prejšnji teden nekaj šraufalo kot, da jo bom dobila, potem pa ni bilo nič.
Barbs se nisem nič ustrašila, ker sem točno videla, kako je zmatran in kako ga počasi zmanjkuje. V bistvu sem to že velikokrat videla v videosmešnicah, pa nisem verjela, da je pri našem Maticu to tudi možno. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.12.2006 22:33:52   
tt79
Lenika, to kar si opisala ti se pri nas dogaja konstantno-vsak ponedeljek po plavanju. Ponavadi imam s sabo kakšno skutico in ko poje polovico, ne more več odpirat ustuser posted image Pol pa se roletke zaprejo in to je touser posted image Pa imamo mir celo pot domovuser posted image user posted image
Še to ti želim že dolgo časa povedat,  Lenika. Če me moj fotografski spomin ne vara smo enega sončnega majskega opoldneva pred enimi 7 leti skupaj sedele v zeleni dvorani PF-ja v MB in si šepetale pravilne odgovore izpite iz psihologije pri g. Cugmas...user posted image Sej se lahkoda motim, ampak nekje v spominu me pa še kljuvauser posted image user posted image š

Mojca, pri nas imamo tudi zadnje 14 dni podobne teževe kot jih opisuješ ti. Okol osmih zvečer je utrujena za popuser posted image , potem med hranjenjem že zaspi, ko pa je naenkrat sama v sobi pa jok in ko jo pride kdo pogledat smeh do ušesuser posted image
Midva sva že parkrat sprakticirala, da sva jo odnesla nazaj v dnevno sobo in se sploh nisva ukvarjala z njo, pa se je smrklaa malauser posted image sama zaigrala do enejstihuser posted image sploh se ji ni spalo.
Drugače se pa mi zadnje 14 dni zbujamo na pol ure, pa sploh ne vem zakaj. Kar en brezvezen jok. Šest mesecev pa smo spali kot ubitiuser posted image Mi je ene kolegica rekla naj od unih "mačupičujev" kupim lovilca sanj, da kao pomagauser posted image Saj ne da verjamem v te čirečare, ampak bom vseeno probala.

No zdejle bo pa konc košerke. Mogoče bo mojuser posted image za kakšnouser posted image user posted image Grm pogledat...Lahko noč.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.12.2006 22:41:00   
mojsoncek
Punce hvala za "ideje" za shopping in dodatke za kaloricnost! Bom pa jutri skocila se v DM-a in pogledala se za kosmice od Alnature, se mi zdi to tudi dobra opcija. Ce ima pa se katera kaksno idejo, bom pa tudi vesela user posted image .

Mojca75 - jaz tudi pakiram, ker bomo jutri prespali pri mojih. Spet bo cel prtljaznik poln, kot bi sli za 14 dni na dopust user posted image . Jutri imava nfth, v soboto ima pa Anze bozicka pri user posted image v sluzbi, pa se moja mami ima r.d. zur, pa se nam ne lusta vsak dan sem in tja vozit. Pa se dedi in babi sta vesela, da bosta svojega vnucka lahko malo pocartala.

Barbs - tudi jaz se nimam user posted image . In upam, da tako ostane se nekaj casa, ker je prav nic ne pogresam. Zaenkrat tudi nic ne cutim, da bi se kaj dogajalo tam spodaj.

Grem pocasi v mizevo dezelo, ker moramo jutri spet vstat sredi noci user posted image user posted image .

lepo nocko!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.12.2006 0:04:19   
nina64
pikica - hvala za čestitke, res je naš Tim danes dopolnil sedem mesecev, joj kako čas beži.Še malo pa bo treba razmišljat kam z našimi pikeci ko bomo šle v službo user posted image .

Selma - Tim je tud bil v torek na cepljenju, vendar k sreči ni dobil vročine, je pa bil pravi tečko, smo ga cel popoldan nosili po rokah. Želim vama da ta vročina čim prej mine.

spanje - tud pri nas je velikokrat tako, da že med jedjo zaspi oz. takoj ko ga položoš v posteljico.Po kakšnih pol urah ali malo več pa začne z telovadbo iz boka na hrbet in nazaj user posted image , kot da ima kašne mravljice v sebi user posted image .To potem traja kakšno urco, da res prav zaspi.V tem času sicer ne joka in tud zbudi se ne, le zelo nemirno spi, pa tud dudico mu je treba kar naprej potiskat v usteca user posted image user posted image .Ko pa res trdno zaspi pa tud dudice več ne rabi user posted image .

Barbs  - srečnica, da še nimaš menstruacije, jas sem jo imela že petkrat user posted image . Res pa je , da ti še vedno dojiš in tud zaradi tega je še nimaš.

Vsem user posted image , ki ste še bolani želim, da čimprej ozdravite, da boste lahko šli malo ven pogledat kako so naša mesta lepo okrašena z lučkami.

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.12.2006 7:24:16   
lenika
Dobro jutro.
Mi smo danes zgodnji. Kot sem že povedala, se naš Matic odstavlja in se je dojil le še zjutraj. Danes se zbudi ob 6.00, ga vzamem k sebi in ga hočem podojit in on me odriva stran od sebe. Nato zagrabi bradavico, me ugrizne in se odmakne. Sem si mislila, dobro, pač ni lačen in bomo lepo spali naprej. Do 7h smo se nekako premetavali po postelji, nato sem ga poskušala še enkrat podojit, vendar še vedno ni hotel. Vseeno pa ni jedel že 12 ur in sem predvidevala, da je lačen in sem mu naredila flašo mleka 250ml, ki ga je izpil na dušek. Zanimivo je pa to  da ni nič jokal za lakoto. Torej očitno se je dokončno odstavil.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.12.2006 7:31:39   
lenika
Tt79 poskušam prevrtet spomin za kakšnih 7 let nazaj, pa mi nikakor ne uspe. Daj mi prosim pošlji kakšno fotografijo, kjer si vsaj približno podobna kot si bila pred sedmimi leti, pa se bom mogoče spomnila. V glavnem, če je to res potem vse čestitke za odličen fotografski spomin. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.12.2006 8:51:17   
Kalina
Oj!

Juhu smo spali celo noc, od 20h  do 6.30 pol smo papali in spet spali do 8h. user posted image Zdej se pa igra z pametnim kuzijem, nismo zdrzal do dedka mraza, je ful navdusenauser posted image

Glede user posted image jst sem 3m po porodu zacela pit hormonske tablete, da jo dobim, in sem jo dobila, pila sem 3m pa sm kr nehala ker so me spet zacele napihovat in glej ga zlomka ta mesec sm kr sama od sebe dobila, ker drugac  jst nimam nikol user posted image , zaradi moje hormonske bolezni oz motnje (PCO sindrom in primarna amenoreja) user posted image Tko, da sm ful ponosna sama nase, potiho upam, da mogoce v drugo naravno zanosim, to bi pa bil res cudezuser posted image

Sm pa spet besna, vceraj so me klicali z CSDja zaradi tiste moje vloge za dodatek za nego, da moram SPET neke nove papirje poslat, pa nimam pojma kaj hocejo, ker sem ze vse mogoce poslala, ful me nategujejo in zavlacujejo ze od avgusta, ce mislijo, nej ze zavrnejo, da me ne obremenjuje in zivcirajo tolk. user posted image

Aja tamala se ful veselo vozi v svojem avtosedezuuser posted image sm misnla da bo kej komplicirala ampak ji je zgleda vsec. user posted image

Vceraj smo sli mal v soping, sm rabla novo bundico, ma nemors verjet, kako majo zdej cudne stevilke, jst nosim 40 ali 42, pa vse kar sem probala sm komaj zapela, mislim haaaalo, neke cudne st zdej izdelujejo, ena gospa je bla tm zraven mene, nosi 38 in ji je bila cifra 42 premajhnauser posted image Jst nevem kaj mislijo, da obstajajo samo mini zenske. No na konc sm najdla eno lepo bundico tricetrt toplo z kapuco st42, ki mi je bila celo pravuser posted image

uuu zgleda, da bo danes spet lep soncen dan za sprehodeuser posted image

Sibam pit user posted image .

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.12.2006 9:14:43   
nina64
Mi smo se tudi že zbudili ob pol šestih user posted image .Da o tem kako smo se spet kar naprej premetavali po postelji sploh ne govorim user posted image .Ne vem kaj mu je ta teden, tako nemirno kot zdaj še nikol ni spal, vpliv lune pa je že ja mimo user posted image .Sem user posted image  in zmatrana kot, da bi cel dan ne vem kako fizično delala.Zdaj trenutno spi - nemirno, jaz pa user posted image  in meditiram.

Kalina - jas še nisem nič shujšala po tvoji dieti user posted image user posted image user posted image .
Samo v vednost - imam prijateljico, ki je bila dvakrat na umetni in ni uspelo.Potem pa je zanosila kar eno za drugim brez pomoči medicine.Vidiš vse je mogoče, tako da le pridno user posted image  in upaj na najboljše user posted image

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.12.2006 9:33:22   
Kalina
nina si res pridno na dieti al strajskas, pa kol casa?user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
8.12.2006 9:33:28   
pikicaa
Gašper čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 9:38:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Šolske domače naloge - 5 zlatih pravil
Tako kot odrasli imajo tudi otroci kdaj "slab dan", ko jim je vse odveč in se nikakor ne morejo spraviti k domači nalo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?