Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No po tvojih odgovorih sodeč Tjazy, imam pa jaz zlato doma, hvala bogu ni enakega mišljenja kot ti, drugače pa, saj veš: 100 ljudi, 100 čudi. Sva se včeraj pogovorila, pa on je dal pobudo, mi je povedal kaj ga teži, sem mu tudi jaz povedala kaj mene, pa sva se zmenila, največ kar mi je pomenilo, je pa to, ko je rekel: "jaz sem se oženil s tabo, s tabo hočem ostati, tebe imam rad". Vidiš, tukaj sem res jaz pretiravala, priznam, in vidiš, da tudi takšni moški živijo, ki so zvesti samo eni. Mislim pa, da bom, če bom še imela kakšen problem, ga zadržala zase, ker vaši odgovori (beri Tjazy) mi pa prav nič niso pomagali, nasprotno, še bolj sem začela dvomiti vanj. In še vedno ne veš zakaj sta zašla v krizo... In sploh nočeš vedeti zakaj se je spremenil Tri mesece je bilo vse narobe, sedaj pa en pogovor, kjer ti tvoj mož pove točno to, kar želiš slišati, reši vse Saj poznaš tisto: "Nikoli ne podcenjuj moči zanikanja..." Po tvoje sta težave rešila - po moje je tvoj mož samo pometel pod preprogo vse skupaj - do naslednjič. Ja, Tjazy in ronja imata 100% prav. Nimam kaj dodati. Ampak ti tega nočeš slišati - hotela si samo tolažbo in instant rešitev. Tolažbe tukaj nisi dobila in si nezadovoljna, doma si dobila instant rešitev in si srečna... Pa si res? Pa tvoj mož? Te res ne zanima zakaj se je spremenil... No, mogoče boš pa naslednjič bolj vztrajna in prišla zadevi do dna...
|