ronja
|
hihi, tjazi, imaš 100% prav, smo malo preveč pesimističen si za moje pojme Saj nismo vse taki , no! Meni je kristalno jasno, da ne bom nikoli edina poželenja vredna ženska v njegovi glavi in tega res ne rabim! Rabim bit samo No.1 To mi popolnoma zadostuje! Če vidim luštno punco, mu jo navadno pokažem, "lej, kok ma dobro postavo" al pa karkoli pač ma lepega... Rada ga peljem gledat filme, kjer igrajo igralke, ki so mu všeč. Ne vem, zakaj bi me one ogrožale, zaboga! On mi pa tut pokaže kakega fanta, pa me sprašuje, če ma lepe rame So what? Sej je meni tudi kak dečko lahko lušten, pa to še ne pomeni, da bom šla z njim v posteljo... Pa tudi vsi pogovori niso zamorjeni, res ne! se strinjam, da lahko ratajo, ampak kot si sam reku, če sta oba dovolj pogumna, da si upata slišat resnico, niso. Kadar se midva pogovarjava, sva na koncu oba ful bolj srečna! Se mi zdi, da on še bolj kot jaz... Na začetku sem res jaz načenjala pogovore, zdaj pa mi ni več treba - če mu kaj ni všeč, mi pove. In to mi je važno - včasih ne veš, da delaš nekaj, kar drugega moti. je res, da ko se bolj poznava, res večino že prebereš iz učk, se pa kdaj še kaj zmuzne, ko sta oba utrujena ali pa nepozorna... Življenje pač, hihi In pri teh pogovorih ne gre za to kdo bo zmagal, ampak da ugotoviva, kaj drugega prizadane, da mu lahko razloživa, zakaj to počneva (in s tem ga to navadno ne prizadane več, ker navadno je problem v tistem, kar si človek zadaj naslika (v smislu, ne mara me več), ne v samem dejanju, ki je lahko čisto banalno). Če q00% veš, da te ma drugi rad, ti je čisto vseeno, kam gleda in kako. Glavno, da tudi tebe gleda tako, po možnosti še bolj ali še dlje ker problem je v tem, da tudi ti "angeli", kot nam tako lepo praviš, delamo napake in nekateri bi jih dejansko radi popravili! Saj je tako obema lepše! Zakaj bi ga hotla zaj*? Potem bom samo nesrečna??? kar sem hotla rečt, je, da so tudi pogovori, ki so namenjeni temu, da se jaz lahko spremenim, da vem, kaj je narobe, če je kaj. Jaz se recimo za službeno zabavo ne bom rihtala (kavbojke pa majca in pulover), če greva pa s fantom v kino, pa bom kdaj pa kdaj oblekla miniko - zanj ! Ker vem, da mu je všeč, ker vem, da bojo drugi morali bolj diskretno gledat, ker bo on zraven (ker mi je mal nerodno v minikah navadno , če vsi bulijo...) in ker vem, da mu je všeč, ko me lahko prime za noge... Seveda pa je vsem všeč, da čutimo, da smo še komu všeč, - prav tako mi je všeč, ko vidim, da je tudi moj lubi še kateri všeč - saj nisem z njim zato, ker ga nobena druga ne mara, ampak ker je najboljši, torej je logično, da še marsikatero privlači... In kar se mene tiče: punce, navalite, če kateri rata, itak nekaj ni v redu med nama in je boljše to čim prej ugotovit... in tudi jaz nočem, da je on z mano zato, ker me noben drug ne bi maral - zato se mi zdi, da je tudi njemu čisto ok, če me kdo mal bolj podrobno pogleda... Saj je fino, če si ponosen na partnerja, ne? V vseh možnih ozirih... po navadi se prav smejiva temu - tale te ja pa tako gledal... In obratno, tole punčko si pa čist zmešal... In se smejeva, kak mava srečo... Mogoče zato tak z veseljem prideva domov iz kake zabave...
|