ronja
|
Sita sem mislila, da si spraševala na splošno. V firmah je pomoje to res zaj*, hec, pa da pokažejo, da so moški, kakor se to otročje sliši, ampak nekateri pač tako delujejo. Midva imava oba rada naravo in imava dva taka koledarja na steni, pa nikjer nobenih nagic, vendar pa se mi zdi pluvanje v lastno skledo, če bi nagice izvzela iz narave, češ to je pa nekaj umetnega... Tudi ženske smo del narave in včasih celo lep del, hehe Res pa je, da koledarji, ki sem jih jaz videla niso bili taki, kot jih ti opisuješ, ampak so se mi zdeli čisto sprejemljivi akti, nekateri bolj, drugi manj posrečeni, kar se dogaja tudi pri pokrajinah Po moje ratujemo plehki, če ločujemo eno od drugega, v industriji je sicer ločeno, ni pa nujno, da je tako tudi v naših glavah. Za moje pojme lahko lepa naga ali pomankljivo oblečena ženska tudi kuha (katera pa tega že ni počela?;), ali dela karkoli drugega - zakaj bi morala biti samo v postelji? Tista na steni iz naše perspektive verjetno ja, saj je to njen poklic, sama pa mislim, da sem lahko seksi ljubica, dobra kuharica, pametna na delovnem mestu in upam, da bom dobra in potrpežljiva mami, pa še kaj zraven Se mi zdi, da če to ločujemo, sami sebi kopljemo jamo, češ, če sem dobra tu, to pomeni,d a ne morem bit tam... NI mi TREBA bit povsod dobra, ampak če si želim, se lahko potrudim, enkrat bolj na enem, drugič na drugem področju. Ni mi treba tekmovat s temi puncami, ker kot pravijo fantje, živa ženska je vedno 100x boljša od vsakega koledarja - zakaj bi se potem vznemirjala zato?
|