|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
26.11.2006 12:28:02   
Anonimen
bo buškica bo pršla, me smo imele po večini probleme z zamujanjem. Suprefact ti jo mal zamakne in ti lahk zamuja tudi do 1 tedna. Mal seksa, rdečga vinčka, topla banja in romantika v dvoje, pa mal pohitri user posted imageuser posted image preizkušeno, se še spomniš poopsie, kako sve jo midve čakale avgusta in ravno to nama je pomagalo. aja pa vsaka s svojim dragim, da ne bo kdo mislu, ad sve skupaj prakticiraleuser posted image

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
26.11.2006 12:31:11   
buškica
ja fajn, pa ravno drugi petek greva v zdravilišče. upam da je ne dobim ravno takrat. Ja romantiko v dvoje, vinček in ostalo kar paše zraven pa prakticiramouser posted image user posted image

Kako lepo je videti toliko nosečk na kupu. Sedaj smo še me tri na vrsti, ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.11.2006 13:15:54   
Anonimen
Kakšno vreme pa mate vi kaj tam? Se že kaj pripravlja na user posted image user posted image user posted image ??? pr nas je danes precej zahladilo in so dolgi rokavi nujno potrebni, pa cel popoldan ščije user posted image in piha user posted image . Saj prav da je ohladilo, ker vidim, da je pri vas ko je bolj mraz več user posted image user posted image .  Sam kaj ko bo pa jutri dopoldan spet sonce in kuhalo user posted image .  Občasno kar malo pogrešam snegeca, pa ko pomislim kako veselje je bilo to za našga user posted image si želim, da bi mal domov zavila. Pa usput še na kavico z vami skočilauser posted image . Ampak če še nimate snegeca pegeca, pol me še ne bo domovuser posted image . Javite kdaj bo. Lep konec vikenda vam želim in jutri veselo na delo za nekatere

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
26.11.2006 21:23:13   
kapica
Haj pupe!

Buskica, tudi meni je user posted image  zamujala, tako da to je normalno. Ti je pa ze misek dala dober nasvet, katerega lahko samo potrdim user posted image .

Poopsie, zakaj si izbrisala tisti ticker od nosecnosti user posted image . Ti je pa tako lepo pristajal user posted image .

Misek, nisi vec navajena slabega vremena, a ne? Snegeca pri nas se tudi ni, ampak na kafe lahko vseeno prides user posted image . Vidim da si cisto zares zacela s postopkom, drzim pesti, upam in zelim si s teboj, da bo tokrat uspelo.

Lep zacetek tedna zelim vsem!  user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
26.11.2006 21:31:19   
pika74
Ojla user posted image

se moram mal pofočkat tukej... v kratkem se vam bom spet pridružila. Ne vem sicer točno, ali bo to decembra ali januarja, ko bom imela svoj drugi IVF. Vsekakor pridem user posted image

Vas pa ves čas spremljam in moram rečt, da ste ble ta mesec res pridne user posted image user posted image user posted image . En kup nosečk med IVFovkami in ICSIjevkami. To je vzpodbudno za nas - kapo doluser posted image user posted image .

Dons je pa še Emamair okronala dan z lepo novičko, saj je pred nekaj urcami rodila svoja dvojčka user posted image user posted image . Ne vem, če veste, ma vseen povem: Emamair je kar nekaj časa čakala na to srečo in spomladi je bila že skoraj na vrsti za IVF in če se ne motim, je že šla po injekcije in kak teden kasneje, je zagledala user posted image user posted image . Uspelo ji je po naravni poti. Čudeži se dogajajo. In tudi nam bo uspelo - ali po naravni ali pa po IVF/ICSI poti. Sem 100% in navijam za vse vas/nasuser posted image user posted image user posted image .

Ženske - držte se!

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
26.11.2006 21:41:14   
kapica
Pika, kako lepo je se od tebe slisat, da si pocasi spet v postopku. Se te spomnim od prvega ivf-a, ker sem spremljala vase zgodbe takrat, mislim da sem v tem casu izvedela, da bom mogla na ivf.
Me veseli da si spet nazaj, polna volje, moci in optimizma, ki te bo sigurno pripeljal do te najvecje srece user posted image .

A emaimar pa je ze rodila? Kako lepo, res, poznam tudi njeno zgodbo. Cestitam, res vsem lepim novickam ni konca. Cudovito user posted image user posted image .

LP, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 981
26.11.2006 21:50:50   
pika74
Ojla user posted image Kapicauser posted image - user posted image srečka-nosečkauser posted image ,

ja če bo po sreči, se vam res pridružim. Se pa tudi jaz spomnim, da si se ti takrat ravno pripravljala na IVF, ko sem jaz fasala prve injekcije v bušija user posted image .

No, ti povem, kako se pri meni zdaj dogaja. Pa bom kar kronološko napisala:

sredi oktobra
   - sem prvič klicala za IVF in vprašala, kdaj lahko pridem po injekcije - in dobila odgovor, da naj pokličem kak mesec kasneje

9. novembra na prvi dan M
   - sem spet klicala in dobila odgovor, da naj pokličem kak mesec kasneje

par dni nazaj
   - sem spet klicala in dobila odgovor, da zakaj hudiča nisem poklicala na prvi dan M - torej 9. novembra, saj bi takrat lahko prišla na vrsto - torej, poklicati moram na prvi dan M, ko pride... se pravi čez kak teden/dva in molim, da bo tokrat res tapravi dan za sestrouser posted image . Sej ne veš, al bi popiuser posted image  al bi sam telefonsko slušalko dol odložil... ma ker se gre za user posted image , požremo čist vse, kar nam naložijo in spet upamo, da nam bo uspelo pridit na vrsto. Je pa rekla sestra, da vzamejo samo 2 al 3 na dan.

Ma zdej mislim, da sem blizu. Ni hudič, če ne pa januar - itak gre cajt hitr naprej.

Kenede user posted image user posted image user posted image

Ajaaaaa Kapica - še enkrat čestitke za nosečnost - ne vem točn, če sm ti čestitala. Ma boljš 2x, kot premalkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.11.2006 21:56:49 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 982
27.11.2006 5:42:33   
Anonimen
Pika user posted image tudi jaz s ete spomnim in to zelo dobr. Mislim, da si mi še nekaj nasvetov dalauser posted image . Evo pa smo se spet srečali (bi bilo bolje, če bi se med nosečkami), po dolgem času. Lepo da se ti je končno premaknilo, o sestrah pa bom raje tiho, bi mogla preveč user posted image user posted image user posted image . Tudi emomair poznam. Nazadnje ko sem se z njo menila je bila v 6 ali 7 mesecu, zdaj pa že carta dvojčkeuser posted image user posted image . Ampak nisem vedela, da je bilo po naravniuser posted image . Treba ji je čestitatuser posted image user posted image .

Pika zate pa user posted image user posted image user posted image , da se konča čakanje, da začneš hitro s postopkom, da te noben več ne vleče za nos, da bo srečen konecuser posted image user posted image .

Kapica, če priznam po pravici,, nisem več vajena slabega vremena, glede tega pa sem se res razvadila. Nič drugo me ni razvadilo, edino  sonček, ki te vsak dan lepo greje ima to moč. A veš, ad stalno razmišljam kako se stabo dobit na kavici. Edino upam, da ko bom v SLO, da boš tudi ti takrat domauser posted image . Midva sva začela razmišljat, da se bova mal oglasila enkrat januarja. Za božič in nov let, pa sva rekla, da bi rada enkrat doživela v puščavi, da vidiva to čudouser posted image .

Uršulca a že kaj srbijo prsti, če se ne motim imaš test 3.12. Še malo pa pride tvoj danuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 27.11.2006 5:45:34 >

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
27.11.2006 5:44:33   
Anonimen

Teira user posted image user posted image user posted image
Siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety user posted image user posted image user posted image user posted image
Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sisy user posted image user posted image user posted image user posted image
Poopsieuser posted image   user posted image user posted image user posted image
Sašauser posted image postopek- januar
Mazauser posted image postopek-januar
Nioviuser posted image postopek- december ali januar

Ninikauser posted image
postopek- januar
Esterauser posted image
Nežauser posted image
postopek- januar
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
postopek- januar
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image postopek 16.11.
Tajauser posted image postopek-januar/februar

Uršulca user posted image 19.11 ET, test 3.12.
Tobikauser posted image postopek- november
Ješa user posted image postopek- december
Pika user posted image postopek- december/januar
Mišekuser posted image postopek- december
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
27.11.2006 7:14:10   
Saša27
Zares dobro jutro moje drage sotrpinke!

Vikend je proč, spet ponedeljek user posted image . Joj Mišek, kako super je ta tvoj (naš) seznam, kako lepo ga je pogledati, 6 novih nosečk, uspeh na vrhuncuuser posted image .
Sedaj so moje pest namenjene tebi, ker praviš, da si pričela s postopkom, veliko, veliko, veliko sreče ti želim.

Poopsie, kako je pretekel tvoj prvi vikend kot nosečka??? Si uživala in se pustila tvojemu najdražjemu cartati in razvajati? Sem mojemu možu v petek pravila o tebi. On je bil tisti, ki je nesel na pošo kuverto zate, zdaj pa sem mu povedala, da si nosečka, pa je bil zelo vesel.
Pa ostale naše srečke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
27.11.2006 8:29:41   
JEŠA
Jutro......

Kapica  hvala za lepe želje,...upam, da mi bo uspelo. Enako želim tudi drugim puncam,......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi, Poopsie, Sisy, Bety, siskamiski,... in vsem ostalim user posted image , pa lepo in zdravo nosečnost.......

Jutri ko grem po zdravila zvem kako bo potekal postopek, tako, da vam lahko v sredo javim.......

Lep da,  Ješa

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
27.11.2006 10:31:53   
Anonimen
Dobro jutro bejbeuser posted image user posted image user posted image

Da grem lepo po vrsti, da ne bom kaj zamešalauser posted image , bušlica najprej hvala za čestitkeuser posted image , tisto o pozitivni naravnanosti se imam pa zahvalit vam puncam, ki ste me držale pokonci,ko sem že skoraj napol obupala..z vašo pomočjo sem našla močuser posted image . buškica želom ti vso srečo v postopku, veliko optimizma, čimmanj neprijetnih izkušenj in upam, da sporočiš veselo novičkouser posted image

Kapica moja sonosečkauser posted image , kako si? Si še v Slo? Jst sem počutim super, včeraj me je sicer malo stisnilo, ker sem imela neke izcedke ampak je vse ok, počivam in mislim na njalepšeuser posted image . Zelo zelo me bolijo/pečejo joškice, utrujenost je tudi prisotna drugače sem pa v user posted image ! Pa ti? Mah ti tickerji mi skoz nagajajo, ne prištevajo mi dnevov, pa vsakič znova poskusim pa ni ničuser posted image , bom še 1x poskusilauser posted image .

MIŠEK, vidim,da te hladi, a verjameš da sem jst včeraj sanjala o tebi, oz. da sem bila pri tebi v Dubaju in da je bila ful ful zima, da sva hodile ob obali kjer je bilo vse zaledenelo in morje ful razbirkano...resno, še v sanjah mi ne daš mirauser posted image !

Pika tebi pa želim, da čimprej stopiš v v nov postopek, brez vseh teh birokracijskih težav in držim pestke, da se vse razvijev nekaj lepega in čudovitegauser posted image user posted image user posted image user posted image !!SREČNO!

Vse čestitke tudi emamairuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da je končno spoznala svoj čudež!!BRavo!!!

Saša, jst sem super, razen par stvari, ki sem jih zgoraj opisala, danes grem dati še 1x kri, da vidimo kako narašča hormonuser posted image user posted image Komaj čakam UZ, da vidim ali sta dva ali edenuser posted image . Končno lahko pišem o vsem tem, saj ne morem verjetiuser posted image . Povej možeku, da je super, ker je poskrbel da sem dobila pošto in nja te zelo zelo razvaja, saj si vredna tegauser posted image .

Tako mislim, da sem vas vse obdelalauser posted image

poopsieuser posted image

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
27.11.2006 10:36:19   
Anonimen
jaz ti pa glih ZS poslala, kje se skrivašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
27.11.2006 10:42:01   
Anonimen
MIŠEKuser posted image sem mogla najprej vse prebrat potem vsaki kaj napisati in to mi vzame toolk časauser posted image . Kaj kej dogaja?? Pri nas jepa kar toplo za ta letni čas ampak bo že v drugi polovici tega tedna zahladilo tko,d a uživam še zadnje tople dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
27.11.2006 10:44:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sem vedno povsod, zato se nič ne čudi, če sem še ponoči v tvojim mislih, mene se ne moreš kar tako rešituser posted image user posted image , čak še mal, pa bom takoj za tabo user posted image  user posted image , pa se me spet ne boš rešilauser posted image . Joj ko bi res to bilouser posted image .
Zakaj pa ne, zadnjič sva se z dragim ob kosilu pogovarjala o tebi user posted image in je rekel, da komot lahko prideta z dragim na obisk, tako, da sta dobrodošla, pa se bomo potem res lahko ob plaži sprehajali. Morje je po večini skoz razburkano in valovi, edino ledu pa ni. Za uresničitev sanj, ap te pol peljem na smučišče, tam pa je led in sneguser posted image . Edino, moj se tvojga nika nikoli ne more zapomnit, pa si stalno neki drucga, pupek, pikec, piksi...user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, da je zdaj vse ok s tvojimi izcedki in da se lahko naprej veselimo tvoje user posted image . pazi se, počivaj, poležavaj, crklaj seuser posted image

še to, kje sta pa bila najina možeka v sanjah, a sta pazila naše malčkeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 27.11.2006 10:46:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
27.11.2006 10:58:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image sem vedno povsod, zato se nič ne čudi, če sem še ponoči v tvojim mislih, mene se ne moreš kar tako rešituser posted image user posted image , čak še mal, pa bom takoj za tabo user posted image  user posted image , pa se me spet ne boš rešilauser posted image . Joj ko bi res to bilouser posted image .
Zakaj pa ne, zadnjič sva se z dragim ob kosilu pogovarjala o tebi user posted image in je rekel, da komot lahko prideta z dragim na obisk, tako, da sta dobrodošla, pa se bomo potem res lahko ob plaži sprehajali. Morje je po večini skoz razburkano in valovi, edino ledu pa ni. Za uresničitev sanj, ap te pol peljem na smučišče, tam pa je led in sneguser posted image . Edino, moj se tvojga nika nikoli ne more zapomnit, pa si stalno neki drucga, pupek, pikec, piksi...user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, da je zdaj vse ok s tvojimi izcedki in da se lahko naprej veselimo tvoje user posted image . pazi se, počivaj, poležavaj, crklaj seuser posted image

še to, kje sta pa bila najina možeka v sanjah, a sta pazila naše malčkeuser posted image user posted image

user posted image user posted image sej se te niti nočem rešit samo so bile prej more kot pa lepe sanjeuser posted image , vse je blo tko...brr..mrzlo in ledenouser posted image , danes sem pa sanjala da smo z letalom odšli nekam na izlet,čisto možno, da k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Že cel teden zapored sanjam in se vsak dan spomnim kaj  sem sanjala, zanimivouser posted image .
To da boš pa za mano user posted image pa ni dvoma!!!!!A veš, da sva se midva tud pogovarjala o tebiuser posted image , očitno sva spet v fazi, ko počneva podobne stvariuser posted image  ..sem mu opisala tvoj postopek in tudi moj srček močno močno drži pesti zate, zdej smo že skoraj družinski prijateljiuser posted image . No moj ve tvoje ime, niska si pa tud nikol ne zapomneuser posted image !Aja pa še v šali je rekel, da te bova obiskala, evo mogoče pa kdaj pridevauser posted image

pikec, piksiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdjle si me pa tolk nasmejala, piksiuser posted image user posted image user posted image ...
Najinih ni bilo v sanjah....po moje sta mirkala ja, midve sva pa kolovratile okoluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
27.11.2006 11:16:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

user posted image user posted image sej se te niti nočem rešit samo so bile prej more kot pa lepe sanjeuser posted image , vse je blo tko...brr..mrzlo in ledenouser posted image , danes sem pa sanjala da smo z letalom odšli nekam na izlet,čisto možno, da k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Že cel teden zapored sanjam in se vsak dan spomnim kaj  sem sanjala, zanimivouser posted image . kako lahko rečeš more, če sem pa jaz zravenuser posted image user posted image . samo karto še morata kupituser posted image
No moj ve tvoje ime, niska si pa tud nikol ne zapomneuser posted image ! ena najina kolegica (isto dela na user posted image ) ima isto ime kot ti in če bi uporabila ime, bi bil še bolj zmeden. ko bi vsaj istega kdaj povedal ampak ne, vedno si neki drucgauser posted image user posted image . Aja pa še v šali je rekel, da te bova obiskala, evo mogoče pa kdaj pridevauser posted image . Mogoče sta se pa onadva kje na kakem drugem forumu dobila in se tam dogovorilauser posted image user posted image user posted image

pikec, piksiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdjle si me pa tolk nasmejala, piksiuser posted image user posted image user posted image ... še pukiuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
27.11.2006 12:25:17   
Anonimen
joj ta RR, sem že napisala post pa mi sploh ni objaviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no avnokar sem prišla iz labaratorija, dala sem kri in zdej počakam do 2h, da mi sporočijo kako narašča moj hormonuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdjle grem pa skuhat kosilo, ker sem TAKOOOOO lačna....bodite pridne pa se oglasim, ko izvem novičko.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
27.11.2006 14:19:16   
Anonimen
zdej sem se pa obilno najedlauser posted image  in izvedela rezultat.
Moj hormon lepo raste, se je več kot potrojil in je sedaj že na nekaj čez 600user posted image user posted image user posted image Si nisem zapomnila cifre, ker sem bila tolk vesela, sejmi bodo po pošti poslali izviduser posted image .
Čeprov so pa ti na Adria Lab-u ful čudni, sem dala 1. kri vpetek in mi reče 180 in da to še ne pomeni veliko, ker se mora to podvajat ampak da zaenkrat je pozitivno no in danes mi isto reče, zdej k je čez 600 spet en tip tam ni rekel nič druga kot da je fino da tako raste ampak da ne bom vedela dokler ne grem ginekologuuser posted image Pismo so čudni, mah sej ni važno samo da moj hormonček raste in jst sem vesela srečkauser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
27.11.2006 14:28:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image poopsie vesela novičkauser posted image . Aja pa niso nič čudni, To je že prav da ti tako lepo rasteuser posted image user posted image user posted image , vendar k ginekologu je mislu prvi UZ, kjer vidijo ali bije srček. Sam bhcg pove da je nosečnost, vendar je lahko GV vrečka prazna brez ploda ali pa plodu srček ne bije. Pa tega se ne ustrašit, ker je to redko, pa dobro vemo, ad boš čez 9 mesecev porivala vozekauser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
27.11.2006 14:46:38   
Saša27
Bravo Poopsie za tvoje hormončke, naj le pridno naraščajo, saj veš, dva user posted image user posted image   pomenita, da mora biti več hormončkov kot pri enem user posted image .

Mišek, a tebi že kej nagajajo hormončki??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
27.11.2006 15:04:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image user posted image poopsie vesela novičkauser posted image . Aja pa niso nič čudni, To je že prav da ti tako lepo rasteuser posted image user posted image user posted image , vendar k ginekologu je mislu prvi UZ, kjer vidijo ali bije srček. Sam bhcg pove da je nosečnost, vendar je lahko GV vrečka prazna brez ploda ali pa plodu srček ne bije. Pa tega se ne ustrašit, ker je to redko, pa dobro vemo, ad boš čez 9 mesecev porivala vozekauser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK sej vem kaj mi je misli povedati ampak, ko sem dala 1. kri mi je rekel, da se bo čez kakšne tri dni videlo in zdej po treh dneh, ko se je hormon več kot potrojil je isto govoril kot prvič..mah sej je vseeno, niso najbolj prijetni in prijazni...

Zdej se ne obremenjujem s tem kaj bo...jst sem user posted image  in z vsem se bom soočala sprotiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
27.11.2006 15:06:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Bravo Poopsie za tvoje hormončke, naj le pridno naraščajo, saj veš, dva user posted image user posted image   pomenita, da mora biti več hormončkov kot pri enem user posted image .

Mišek, a tebi že kej nagajajo hormončki??

Saškauser posted image to če sta pa dva bom pa izvedela 7.12user posted image user posted image user posted image Komaj, komaj čakam!!!!

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
27.11.2006 15:14:43   
Anonimen
Aja pol je pa res čudn uni tam user posted image . Tako poopsie ne daj se, uživaj v user posted image , ker zdaj ko si not, te ne more nič več ven spravt, ker vem da si trmasta in tvoje pikice so to ziher po tebi podedovale in poleg tega ni šans, da bi zapustile tako dobro mamico, kot si ti. user posted image user posted image user posted image . joj jaz sem še zmeri tako vesela user posted image za tvojo user posted image . ko berem vaju s kapico res dobim polno elana. škoda da se še siskamiska kaj več ne oglasi, ker vas je tako lepo brat

pa ne pozabi počivat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
27.11.2006 15:24:43   
Anonimen
kako si mi lepo napisala user posted image user posted image !!!Čakaj da tvoje pikice spoznajo tebe, to šele bodo borbene, pogumne, pametne, čustvene, prijazne, čudovite ..in vse to bodo dobile od tebeuser posted image user posted image ( pa od možeka tud seveda, da se ne bo prikrajšanega počutiluser posted image )

In jst bom dobila mehka kolena, ko boš tiuser posted image , pa solzne oči, pa nasmeh na obraz, moje pikice bodo pa itak salte delaleuser posted image user posted image user posted image čakam teuser posted image

Še malo pa pride moj možek domovuser posted image user posted image user posted image , jst grem pa zdjle res malo počivat, ker greva potem malo na sprehoduser posted image user posted image

Ve pa uživajte in močan objemček user posted image user posted image  od
poopsieuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?