|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.11.2006 10:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 sem vedno povsod, zato se nič ne čudi, če sem še ponoči v tvojim mislih, mene se ne moreš kar tako rešit , čak še mal, pa bom takoj za tabo , pa se me spet ne boš rešila . Joj ko bi res to bilo . Zakaj pa ne, zadnjič sva se z dragim ob kosilu pogovarjala o tebi in je rekel, da komot lahko prideta z dragim na obisk, tako, da sta dobrodošla, pa se bomo potem res lahko ob plaži sprehajali. Morje je po večini skoz razburkano in valovi, edino ledu pa ni. Za uresničitev sanj, ap te pol peljem na smučišče, tam pa je led in sneg . Edino, moj se tvojga nika nikoli ne more zapomnit, pa si stalno neki drucga, pupek, pikec, piksi... Hvala bogu, da je zdaj vse ok s tvojimi izcedki in da se lahko naprej veselimo tvoje . pazi se, počivaj, poležavaj, crklaj se še to, kje sta pa bila najina možeka v sanjah, a sta pazila naše malčke sej se te niti nočem rešit samo so bile prej more kot pa lepe sanje , vse je blo tko...brr..mrzlo in ledeno , danes sem pa sanjala da smo z letalom odšli nekam na izlet,čisto možno, da k tebi . Že cel teden zapored sanjam in se vsak dan spomnim kaj sem sanjala, zanimivo . To da boš pa za mano pa ni dvoma!!!!!A veš, da sva se midva tud pogovarjala o tebi , očitno sva spet v fazi, ko počneva podobne stvari ..sem mu opisala tvoj postopek in tudi moj srček močno močno drži pesti zate, zdej smo že skoraj družinski prijatelji . No moj ve tvoje ime, niska si pa tud nikol ne zapomne !Aja pa še v šali je rekel, da te bova obiskala, evo mogoče pa kdaj prideva pikec, piksi zdjle si me pa tolk nasmejala, piksi ... Najinih ni bilo v sanjah....po moje sta mirkala ja, midve sva pa kolovratile okol
|
|
|