|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober pediater/pediatrinja - Domžale in Ljubl...
24.11.2006 12:19:38   
tamariska

Zdravo,

v februarju pričakujeva otročka in me zanima, kakšne so vaše izkušnje s pediatri, ki jih imate. Prosila bi za namig za dobrega pediatra v Domžalah, Ljubljani ali njuni okolici. Za svojega otročka si kot vsaka mamica želim najboljše, želim si pediatra (ona ali on), ki je strokoven in ima hkrati posluh za alternativno medicino, da ni vedno njegovo 'zdravljenje' ali nasvet povezan z jemanjem zdravil ipd., skratka takšnega, ki ima otročke rad in ni le njihov predpisovalec zdravil.

Lep dan vsem forumovkam in vašim user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober pediater/pediatrinja - Domžale in L...
24.11.2006 13:53:26   
Anonimen
Dr. Slavko Novak, Kamnik. To je edino ime, ki ga poznam. Aja, pa dr. Irena Gorišek v Lj. - Moste, ker ona je mislim da članica slovenskega homeopatskega društva ali kako se že reče. Če ni celo predsednica. Je dr. med. in homeopatinja, tako da tukaj imaš res alternativno zdravljenje tudi. Če pa ti je do alternative kar precej, potem ti rahlo odsvetujem dr. Pretnarjevo v ZD Domžale, ki je sicer privat, dela pa tudi na koncesijo - sicer je drugače krasna ženska, ampak tukaj pa tudi mi nismo skup pršli in sem menjala.

(odgovor članu tamariska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2006 14:05:46   
tamariska
Tašonka,

najlepša hvala za info, upam, da bom imela srečo in srečno roko pri izbiri user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2006 14:09:11   
triša
Mi imamo dr. Pavlico v Mostah, zelo prijazna in strokovna. 

(odgovor članu tamariska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?