MoonEve
|
Pozdravljene! Dolgolaska, jaz sem hotel it v materinsko šolo decembra, pa se sestra ni dala prepričat, je rekla, da ne tako zgodaj, ker je to znanje, ki ga bom rabila pri porodu. Pred tem mi je pa ginekologinja rekla, da lahko že zdaj, da tako znanje itak ne izpuhti.. Še eno vprašanje: koliko časa traja materinska šola na različnih koncih Slovenije? Ker tu v Kranju je tako, da greš v sredo, potem pa v ponedeljek, torek in sredo. Sem mislila, da to traja dlje. Kljub temu, da sva že imela izbrano ime, zdaj prihajajo nove in nove ideje in našla sem eno stran, ki ima definitivno največ imen v svoji bazi. Zdaj bova samo še bolj zmedena http://lafemmebonita.com/cgi-bin/babynames.cgi So pa imena s celega sveta, če ga ni v bazi, ga lahko tudi ve predlagate. Dobila sem tudi knjigo od Mayo Clinic: Guide to healthy pregnancy v elektronski obliki. Mislim, da ima okoli 600 strani. Če jo katera želi, naj pove, pa jo bom nekam uploadala. Kar se pa dvdja od Vzajemne tiče: se ga splača nabaviti? ali pozna katera link do kakšnega programa/filma na netu, ki bi se ga dalo dol potegnit? (oziroma: se da kje na netu dobit tale dvd zripan?) Upam, da imate druge lepše vreme, tukaj je čisto depresivno deževno in vetrovno, še dobro, da je notri toplo Če se bo le dalo, ne grem danes nič ven. LP, Eva