|
povedati, da ali ne? 21.11.2006 11:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred kratkim sem rodila. Po porodu sem napisala sms in ga poslala skoraj vsem, ki so mi blizu + sodelavcem in mojemu šefu ( v kolektivu nas je 25 in naj povem, da se super razumemo). Po enem tednu, ko še vsa boga ležim doma, mi zvoni telefon in vidim, da me kliče en sodelavec, ki mi edini ni poslal sms z čestitko (ne, da bi rekla, da bi mi ga moral, sam se mi je zdel ful čudn, ker je ful v redu in tudi sam oče dveh otrok, ki mu pomenita največ na svetu). Gre se za to, da na drugi strani ni bil on, ampak njegova žena, ki me začne zasliševati kdo sem jaz, kaj imam za pošiljat njegovemu možu sms o rojstvu mojega otroka, da če se ne zavedam, da je on poročen in oče dveh otrok?... Petkrat ji razložim, da sem njegova sodelavka, da ni samo on dobil tega sms, da so ga dobili vsi, ona pa še kar ne odnega, hoče se srečat z mano, me sprašuje kaj si mislim o njem in pove, da ona ni njem še nič rekla, da se je hotela najprej z mano pogovorit.... Nakar moj znori in reče, da ji bo on povedal svoje, ona noče z njim govorit, mi vzame telefon iz roke in jo nadere, da če si ne zna dopovedat, si je sama kriva in, da jst pač dojim, sem še vsa utrujena od poroda in da me ona nervira, potem pa je rekla samo v redu in nasvidenje. Potem sva z mojim študirala, ali ga naj pokličem v službo in mu povem, ali ne? Ker očitni mu ženska brska po telefonu in on nič ne ve o tem. Zaenkrat mu še nisem povedala, ker nočem napelati česa med njima. Po tem pa tudi sklepam, da se onadva doma najbrž nič ne pogovarjata o službi in sodelavcih. Moj ve vse o njih, večino jih je tudi srečal, temu dotičnemu je pa že tudi maile pošilju, kako naj pomala stanovanje. Bolj, kot razmišljam, ne vem kako se naj odločim, kaj bi na mojem mestu storile ve?
|
|
|