Pupa*
|
Drage punce, TUDI NAMA JE USPELO!!!!!!!!!!!! In to kar v prvo!!!!!!!! Včeraj (na 33. dan) sem naredila test, čeprav je bil prvotni plan, da bova počakala do torka... vendar so bili "znaki" preveč čudni, tako da z nisva več zdržala... in čez kakšno minutko sta se pokazali čarobni !!!!!!!! Najprej kar nisva dojela, sva kar buljila v test in se spraševala "a je, a je" (in tudi potem še celo popoldne hodila gledat, če je druga črtica slučajno izginila) Potem pa nepopisno veselje, objemanje, smeh, skratka čudoviti občutki... Malo kasneje pa že prva zaskrbljenost, da bo le vse v redu... Današnja noč je bila kar nemirna, sem bolj slabo spala, po glavi mi je švigalo milijon misli, ki sem jih s težavo umirjala... ko se pa sedaj poraja toooooooliko vprašanj... Trudim se misliti pozitivno, čeprav ne bom popolnoma mirna, dokler mi moja G. ne pove, da je vse v redu, zato že komaj čakam prvi pregled. Še nekaj o znakih... Ciklus imam sicer od 28 pa tudi do 34 dni... nekje 27. dan me je začelo boleti v jajčnikih, prav tako kot vedno, kadar pride M... vendar pa se je to potem ponavljalo tudi vsak naslednji dan, pozno popoldne in proti večeru, zato sem vsak dan vztrajno pričakovala ... ker pa se je vse skupaj le vleklo neobičajno dolgo, test pa sem imela že doma, nisva mogla več zdržat, ker sva bila čist preveč firbčna... aja, pa približno 14 dni sem bila nenormalno lačna... sej imam vedno povečan apetit pred prihodom M, ampak tole je bilo pa res nenormalno... komaj sem čakala, da bom jedla, npr. kosilo, se potem običajno preveč najedla, čez kakšno urco sem pa že spet kaj iskala... Tako, drage moje, zdaj sem se na veliko izpovedala. Vesela sem, da ste prve, ki ste izvedele za to najino čudovito novico... ostali se bodo pa še malo načakali... Vsem vam, ki še čakate, iz srca želim, da se mi čimprej pridružite. Čeprav se bom zdaj preselila na drug forum, vas bom še vedno spremljala in držala pestke za vsako posebej, potem pa se veselila z vami. Lepo se imejte!