asimina
|
*Ti partner v enem prepiru reče: OK NO...na vmoje tarnanje, če je zaljubljen v drugo..potem jaz seveda v jok, on pa mi potem reče, da je to rekel, ker sem gnjavila? Pri tem ti odgovorim tako, da so naši moški velikokrat "prezaposljeni" sami s sabo, zato jih naše tarnanje popolnoma izmuči. Ker si še na porodniškem, vsaj tako razumem, mislim , da si tudi sama preveč obremenjena s svojimi problemi, saj ste si v službi s kolegicami razreševale svoje probleme dnevno, sedaj pa se nabira lahko tudi več dni oz. tednov, ko se ne moreš zaupati nikomur. Pogovorita se, vendar ne tako, da bo on pred računalnikom , ti pa za štedilnikom. Ne mu težit, ampak ga raje kot to vprašaj za kak nasvet. Iz čisto osnovnega pogovora lahko preideta na globlji pogovor. * če ostaja sam in si ga drka pred računalnikom , zdaj ne več, ker sem mu to pod nos vrgla, zakaj ga pa jaz ne zanimam.. Če ga vidiš, da si ga drka, zakaj se mu ne pridružiš. Daj ga malo sama pocrtljaj. Ne meči mu naprej, zakaj to dela, ampak naredi korak naprej sama. * če sem dostikrat sanjala (jaz dam na sanje veliko, mi dostikrat kaj sporočijo) kako ima neke opravke z drugimi ženskami? OK, tukaj sem mrzla, ne znam odgovoriti. Mislim, da je to podzavestno, saj se preveč obremenjuješ z njegovimi težavami. * imava majhnega sinka, ki je naše sonce, on ga obozuje, vendar je zaradi sluzbe malo z njim. Če je takrat, ko pride iz službe, pozoren do sina, mu nimaš kaj očitati * mi zdaj zatrjuje, da ima rad samo mene Mislim, da te ima res. Govori resnico 100% *sem skoraj 9m po porodu, seksava skoraj nič ... Vendar mislim, da se te malo boji, posebej, če je bil prisoten pri porodu. Moje mnenje je, da boš morala ti nekaj narediti, morala ga boš spodbuditi k odnosom. Vzemita si večer samo za vaju. Dajta sinka k starim staršem, če ni možnosti imaš tudi prijateljico, ki ji lahko poveš situacijo in ti bo popazila ta večer. Pojdita v kino, na večerjo, na dolg sprehod, pogovarjajta se, glejta si v oči, govorita mirno, počakajta, da prvi pove misel do konca, nato začne drugi. Ne prekinjajta se, misel, ki mu jo hočeš povedati mu jo povej, ko konča z govorom. Če vama je še zmeraj, da hočeta biti skupaj bosta potrpela eden z drugim, drugače je brez veze ostati v vezi, kjer ni tega. Glede seksa. To ni nič čudnega, če toliko časa ne seksata. Vendar vidim, da te to gnjavi, razjeda razjeda tvoje misli dnevno. Zato ti še enkrat povem, pobuda bo potrebna iz tvoje strani. Kupi seksi perilo, svečke, smetano, jagode, če sta bolj avanturista tudi kaj drugege. Vzemita si čas za vikend, ko je on doma. Razvajaj ga, seksi se obleči, sedi mu v naročje, izzivaj, jejta jagode in smetano, božaj ga, ljubkuj, ... Če mu po tem ne potegne,kaj ti hočeš od njega, mu pa resno ni več pomoči. Ne poslušaj drugih ampak zaupaj svoji intuiciji. Kje , da ima drugo, kje so to pobrale. Če mu ti zaupaš, je prva stvar, ki je v vajini vezi najbolj vredna. Ne obremenjuj se s tem, da imadrugo , res, brez veze, samo živčna si zaradi tega. Imela sem podoben primer, vendar sva po dolgih letih še vedno skupaj in se imava še vedno rada.
|