|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija v novembru
7.11.2006 16:23:56   
Anonimen
Živjo bodoče nosečke

odpiram temo ovulacije v novembru, da vidim koliko vas je z mano,v upanju, da se prime!!!

ostala bom anonimna, ker ne bi rada vsak mesec težila s tem, če pa rata pa se rade volje podpišem!

zaenkrat bom kar user posted image  pujsek!!

Ovulacijo pričakujem enkrat od 16.11 naprej! Pa ve??

LP user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija v novembru
7.11.2006 16:26:29   
Anonimen
Jest pa od 11 dalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2006 16:27:43   
Anonimen
Wiiii zdej pa veselo na delo user posted image  wiiii

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2006 16:29:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 16:36:20   
lana38
Jaz pa jo pričakujem jutri ali pojutrišnjem. MI2 že delava user posted image  vsak drugi dan, tako da O ziher ne zgrešiva. Če se kaj prime, je pa že čisto druga zgodba in dosti bolj komplicirana od user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2006 16:40:52   
dolenjka
Jaz sem včeraj dobila na obisk user posted image  , tako da začenjam s Klomifenom in se bom pridružila klomifenomankam. O naj bi torej imela od 17.11. dalje! Upam, da sedaj user posted image  kakšno leto ne bo, zato se bom v teh dneh lepo obnašala do nje in se dostojno poslovila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2006 17:42:04   
lena35
moja bo pa nekje od 25 .do30. samo vem da me še ta mesec čaka Muser posted image   ker me že boli križuser posted image
lena

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2006 18:53:16   
mama06
Upam, da šteje tudi upanje, da 9.11.user posted image ne pride in da zagledava user posted image !

Če user posted image ne bova ugledala, potem se okoli 21.11. tudi pri nama začne novo upanje in prijetno delo.

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2006 19:26:10   
hokejistka
Tudi jaz ovulacijo pričakujem nekje sredi novembra. Ne vem pa čisto točno kdaj, ker imam zelo neredne M user posted image . Sem pa ta mesec prvič na dabrostonu in bom vidla, če bo kaj pomagal. Z mojim dragim se bova pridno trudila, da se ta mesec KONČNO user posted image ne prikaže.

Pridnouser posted image in čimveč user posted image user posted image vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2006 20:24:42   
gradles
pozdravljene!
tudi moja o bi naj bila nekje med 15 in 20 nov. zdaj je še sicer na obisku tetka user posted image , in upam da nama v tem času uspe. držim pesti da nam kmalu uspe zagledati user posted image ! želim vam čimveč telovadbe user posted image ! upam da se kaj kmalu spet tipkamo in ugotovimo da nam je pa le uspelo, in smo postale user posted image !

user posted image pošiljam vam pa tegale da vas bo čuval in vam pomagal na poti do user posted image !

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2006 21:25:35   
Anonimen
Jaz se pridružujem Lani38. Rada se imava na 2 dni. Test bom naredila 24.11. Joooj, kako se mi vleče ta mesec.user posted image

Moj znakec bo zaenkrat user posted image  , kot sem jo ponavadi vedno pripopala v prvi nosečnosti. Pa-pa

(odgovor članu gradles)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2006 13:29:40   
Anonimen
živjo punce.

tokrat se tudi sama pridružujem in ne bom samo brala...upam da se ta mesec prime...gospodično O  imam pa enkrat ta teden.  Držim pesti za vse nas, za čimprej zagledamouser posted image  

jst pa bom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2006 13:52:07   
pina-1
Ojla punce. Tudi jaz naj bi bila glih v času O. Med 6-15.novembrom. Sicer je to pri meni težko določit ker je mojauser posted image  totalno out. Imam PCO sindrom in je O težko določljiva. recimo da bo v tem tednu.

Midva imava pa pri [sm=sloncek.gif" border=0> probleme-predvsem sama, ker ne morem odklopit da delava na

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.11.2006 13:54:43   
Lona76
Meni seuser posted image končuje, sedaj bomo pa zelo pridni, da slučajno na zamudimo O, ker res ne vem, kdaj naj bi jo imela. Imam tako neredne user posted image . Vsem želim, da nam v tem krogu uspe in zagledamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.11.2006 14:05:36   
bodoča
ojla punce!
Jaz pa pričakujem mojo O tako kot Nati, od 11 dalje. Sicer pa je to anjin drugi mesec resnega "delanja" user posted image . Upam, da nama bo hitro uspelo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2006 14:51:19   
Taula
Midva jo pričakujeva okoli 20. Točenga datuma niti ne bom računala, ker se poskušam ne sekirati in samo uživati v user posted image . Itak pogosto to delava, tako da je ne bova zgrešilauser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.11.2006 14:58:53   
cocki
Moja O naj bi bila med 12. in 17.11, sedaj sem drugi dan na Klomifenu in naslednji mesec bom user posted image !!!
user posted image  ah ja, ko bi vsaj bilo vse tako kot si želimo in kar napišemo!!! Mogoče pa bo user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.11.2006 16:40:25   
Anonimen
no vidim da vas je kar nekaj, sem se kar bala odpret to temo, pa vidim da nisem sama!!!
jaz pa merim temperaturo in opazujem "vlažnost", pa upam da nama že končno rataaa!!
pa veselo na delo user posted image  juhuhu, no sej je drugače tudi luštno, samo sem že čist obsedena, se mogoče zato ne prime!! Brrr!!

lp od user posted image

(odgovor članu cocki)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.11.2006 21:02:03   
Anonimen
Pina-1, jaz se tudi preveč obremenjujem.user posted image   Nonstop mislim na to-če se je že kaj prijelo in kar gledam in si domišljam, da že kaj čutim-kakršnekoli znake(boleče bradavičke, tako kot v prviuser posted image , napenjanje danes že cel dan,...) , čeprav sva začela komaj v nedeljo. Ma smotana sem.user posted image  

Nasplošno je moj dosti bolj sproščen glede vsega tega skupaj, jaz pa se obremenjujem z vsemi mogočimi in nemogočimi stvarmi... Ravno obratno, kot prvič.

user posted image

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2006 7:20:34   
lana38
Moja O pa je bila včeraj. Tudi jaz merim BT, zato vem, da je bila včeraj, ker se mi je danes svignila.user posted image  Zdaj pa že čakam na user posted image  ali user posted image . Bomo videli, kaj man prinese november.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2006 7:27:58   
mala zirafa
Jaz jo imam za dobit danes.Prsa me že malo bolijo, tako da ne vem, se ne oziram več nato.Če rata, rata.Pa tudi od nasl. tedn anaprej bom bolj zaposlena.Seveda bi rada videla da se prime in držim pesti za vse tuki gor!
P.S.; Ali so tope bolečine v sp. delu trebuha lahko znak O, ali samo naznanjajo O?Ima katera podobne izkušnje?Mogoče pa me le samo psiha daje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.11.2006 7:51:47   
pina-1
jutro.
user posted image  mi je kar odleglo ko sem videla da nisem sama s takimi problemi. Je pa tudi moj dragi malo bolj napet-vsaj zdi se mi.
Sedaj se ubadam z zanki ali O je ali je ni. Non stop vse spremembe povezujem samo še s tem. Kot da nebi vedela da mi to samo škodi.... grrr ma sem smotana. sama sebi grem že na živce s tem.
Upam samo da se uspem tolko sprostit, da mi bo user posted image  užitek ne pa samo misel da delamo otroka. Uff me to muči.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.11.2006 10:45:12   
Anonimen
tudi jaz se probam čim bolj sprostit!! Sem že čisto obsedena, zdej merim temperaturo, opazujem sluz, otipavam matarnični vrat... upam da ne pretiravam in da ne bo to vplivalo na +!! upam!!

najbolje bi bilo, da bi šle prav vse v neke toplice in pozabile na vse skupaj!!! ;)

lep pozdravček [sm=smiley30.gif" border=0>

pa veselo na delo!!

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.11.2006 10:48:39   
Anonimen
zanima me še, če katera dela/je naredila test ovulacije?? sem gledala test v DM pa se mi zdi full drag!! veste za kakšnega cenejšega??
sicer ne vem če je glih potrebno neredit test pri meni, če že vse opazujem in merim!!??
joj obsedenec sem!!

LP user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2006 14:04:46   
tinkamiška
Hoj

Jst sem danes dobila Francouser posted image , sej sem jo kr malo pričakovala, ker sem mela včeraj ornk PMS, sem med nosečnostjo že čisto pozabila kako to zgleda, mam ornk izpadeuser posted image

No, jst sem si zračunlala, da bi naj mela O 24.11., se pravi, da bomo tam okoli veliko seksali. Bom pa raje zadržala to zase, ker mi res ni do tega, da bi se muckala pod pritiskom, boljše, da možek ne ve, pa bo še bolj vesel in presenečenuser posted image

Kar se tiče merjenja O in tipanja MV, vas pa popolnoma razumem. Sem bila sama ista preden sem zanosila, kljub spremljanju z UZ sem si še vedno sama merila BT in tipala MV. Zdej sem pa malo bolj sproščena, upam, da mi bo tako uspevalo še naprej.

Zdej greva v 4 mesec poskušanja, upam, da nama ratauser posted image

LP in pestke za vse!

Aja, anonimna, ti ne znam svetovat glede O testov, ker jih nisem nikoli uporabljala, pa kolikor sem brala, so nekaterim čisto mimo kazali, tako, da jst jim nič kaj ne zaupam...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!