|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.11.2006 10:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro moje soborke! Vidim, da se dogaja, da čvekate in se vzpodbujate , prav je tako . Kapica tebi najmenjam en veliiik ali pa dva . Vem, da je težko in vem, da te je strah neuspeha, vse to poznamo zatorej razumem tvojo žalost, ampak draga moja kapica VEŠ, da še ni nič izgubljeno in naj tvoje srce ne obupa tako hitro!!Je pa res da pridejo dnevi, ko smo potrti in takrat je dobro da daš to ven iz sebe, danes pa je drug dan, poln lepih stvari,ki te čakajo, zatorej nasmeh na ustnice in vedi, da smo tukaj punce,ki mislimo nate in ti želimo vse najlepše!Pridno grej svoja in verjemi v uspeh!! siskamiska tudi tebi želim, da da tvoja pridno ostaneta na svojih mestih, verjamem, da jima je zelo toplo in da nebi menjala za nič na svetu . Močno držim !Vso srečo! MIŠEK bi ti prov rada pomagala, ampak nisem šla še nikol na UZ z menstro, tko da žal...sicer pa tudi meni ni jasno kako to izpeljati...jst bi imela tampon notr potem pa itak da š ven, tko kot si napisala. Kaj misliš? Brala sem, da si eni punci svetovala uporabo ketonal svečk pre punkcijo, a se jih da dubit brez recepta in kdaj jih vstaviš,? Jst sem imlea danes prvi UZ in Reš je bil zadovoljen, jst pa še bolj, ko sem videla ogromno foliklčkov, pridna sem . Zdej samo še upam, da bo notri čim več dobrih jajčk . Reš pravi, da bo v petek že verjetno punkcija..brrr...,me kr malo strese, ko se spomnme prejšnje ampak bom vse preživela, sej ni tko zelo zelo hudo...malo je ...in bom tud jst ketonal svečke kupila, če res pomagajo.
|
|
|