|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 2.11.2006 17:34:48
|
|
|
|
Mijavček
|
Oj punce! jaz bom zdele mal zamorila in se vnaprej opravičavam, ampak sem tko jezna! Do danes sem mislila, da bom decembrka, ker bi morala novembra na GK LJ po injekcije, no in jaz, ne bodi lena že 01.11. dobim in danes pokličem in mi sestra, sicer še kar prijazno pove, da sem dobila pošto s konzilija šele septembra in da nas od septembra naročujejo šele januarja... sem kar brez besed ostala... in jo potrpežljivo vprašam, zakaj mi je bilo septembra potem rečeno, da naj pokličem novmbra prvi dan ciklusa? "ja, tako, je, to ni od mene odvisno" reče že kar malo naveličan glas na drugi strani. Ne vem točno zakaj, ampak me je bolj potlro kot ko dobim . Jaz pa že vsa pripavljena, da zdaj je pa to to... razumem, da je tukaj državna blagajna in da je pač toloiko in toliko pstopkov na leto odobrenih, ampak hudiča ,zakaj mi tega ni noben že septebra povedal ?! Pa še Ribičevo sme vprašala, kaj pa če slučajno, s ezgodi, kot se že je, da na koncu leta zmanjka sredtev,... pa mi je rekla, ah nič se ne sekirajte, to je bilo samo enkrat, vse bo uredu... Oprostite, saj ne da sem ena neučakana kura, ki je mislila, da bo jutri noseča, ampak ne me nategovat tako svinjsko!!!! vglavnem, ko sme prišla k sebi, sem poklicala v Dravlje k Rešu, pa bomo vidla kaj bo on rekel. zdaj mam pa te GK LJ že poln kufer! Isto je bilo za laparoskopijo (maja, namesto marca 2005), isto je bilo za stimulacijo z injekcijami (maja, namesto februarja 2006). a se vam tud to dogaja, lepo prosim, a mam samo jaz tako srečo, vedno, ko kličem da bi se naročila za kakšno stvar me lepo odslovijo na naslednji ciklus ali dva. Leta pa minevajo... Ne morem kaj, da ne bi pomilsila, da ma preveč drugih take in drugačne veze tam, jaz pa nobene in tako zmeraj padem na rep. Too much! Res upam, da mate vi kej več sreče, tega pa ne privoščim nobenmu. Pa človek misli, da ma po vseh letih že trdo kožo in da je vajen prenest marsikej. No, sej paše mal spihat ventile. Se še enkrat opravičujem, take volje sem, kaj naj, mogoče bom pa jutri bolj pri volji za samjlije pa rožice
|
|
|